מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איחור בווסת החודש והפרשותאורית08/12/2021
שלום
הווסת החודשי מאחר לי 4 ימים והפסקתי לפני חודש כידורים של מניעת הריון (באז)
יש מצב שנכנסתי להריון?
ועוד שאלה:
יום אחרי קיום יחסים עדין יוצא לי הפרשה בצבע לבן שקוף זה צריך להיות ומה זה אומר?
אשמח לתשובה תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
פרופ` דוד בידר08/12/2021תמיד איחור יכול להיות הריון ועש לבדוק.
ההפרשה אין לה משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחר החזרת עוברפלונית08/12/2021
8 ימים לאחר החזרת עובר מוקפא
גאב גב תחתון בתזוזה(כמו גב תפוס)
כאבי בטן צד ימין
תחושה בבטן תחתונה (כאילו מחזור עומד להגיע)
ללא דימום
תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר08/12/2021מה הכוונה לתקין?
אם ככה את מרגישה לפני וסת אז זה מה שרגיל אצלך ואם לא צריך להיבדק, אם כואב יותר מידי ,או לחכות בסבלנות לבדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהקשר לתשובתך
פלונית08/12/2021הכאבים הם כמו כאבי מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר08/12/2021אז כנראה יגיע הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תקינות בדיקות זרעתמי08/12/2021
שלום רב, בבקשה תעזור לי- רציתי לדעת מה דעתך על 3 בדיקות הזרע הנ"ל של בעלי שנלקחו בזמנים שונים-
1. ימי הימנעות- 3 ימים
בדיקת נוזל הזרע-
כמות- 0.2cc
התנזלות- מלאה
צמיגות-גבוהה
בדיקה מיקרוסקופית-תנועתיות-
מתקדמת-4% , בינונית-23% , לא מתקדמת-20%
ריכוז תאי הזרע למ"ל- 100מ כפול 10 בחזקת 6
מורפולוגיה- תאים שצורתם נורמלית-10% מ (בערכים נורמלים רשום מעל 15%). ליקוציטים+ ואנרגציה מעט.
2. בדיקה שניה- ימי הימנעות-שבוע. כמות-0.5 התנזלות מלאה צמיגות גבוהה מאוד
תנועתיות- מתקדמת-5% מ מעגלית בינונית- 3% מ מעגלית
לא מתקדמת- 16%מ וללא תנועה-66%
ריכוז תאי הזרע למ"ל- 150מ כפול 10 בחזקת 6
סה"כ מס' תאי הזרע 75מ כפול עשר בחזקת 6
מורפולוגיה- תאים שצורתם נורמלית 5% מ
ליקוציטים 5 כפול עשר בחזקת 6
אנרגציה++
3.בדיקה שלישית- אחרי 12 יום- כמות-0.8 התנזלות כמעט מלאה צמיגות גבוהה.
מתקדמת- 11% בינונית-32% לא מתקדמת-38% ללא תנועה-29%
ריכוז- 28 מליון סה"כ תאי זרע 22.4 כפול 10 בחזקת 6
מורפולוגיה- תאים שצורתם נורמלית-7% מ
ליקוציטים בודדים
אשמח לדעת בבקשה האם מבדיקות זרע אלו עם מיקרומניפולציה ניתן להשיג הריון תקין? תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר08/12/2021בדיקת הזרע סך הכל אני בדרך! הנורמה ובהפריה בטוח יפרה ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
תמי08/12/2021תודה. אומנם הושגו 6 הפריות אך 2 לא שרדו הפשרה ו3 ביטא שלילית ( הכוונה בהחזרת מוקפאים בגיל מבוגר עם ביציות צעירות)
הרירית היתה 7.7 התמיכה טובה- 3 אוטרגוסטאן, אז מה לדעתך יכול להיות הסיבה ל3 ההחזרות הכושלות?
2. האם עפ"י נתוני הזרע יש צורך בבדיקת הלוספרם, האם זה יעזור במשהו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
פרופ` דוד בידר08/12/2021יש סיבות מספר לאי המלחה אך לא מדובר כאן בגלל הזרע אלא בעיקר טיב העוברים ומצב חלל הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
תמי08/12/2021תודה, רק הבהרה קטנה האם טיב העוברים יכול להיפגע מהמיקרומניפולציה לעומת ivf רגיל כלומר להבא מה עדיף עם מיקרומניפולציה או בלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא בהכרח יווצר שוני איכותי בין עוברים מהפריה רגילה לעומת מיקרומניפולציה,לראיה שיעורי הריונות דומים,יחד עם זאת בדיקת הלוספרם בהחלט עשויה להיות בעלת ערך מוסף לגילוי שברים בשיעור גבוה בתאי הזרע דבר שניתן לשפרו בטיפול ייעודי הולם ועל ידי כך להשיג איכות עוברים משופרת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
תמי09/12/2021תודה. אפשר לדעת על איזה טיפול מדובר?
כמו כן עד כמה אחוזי שברים ניתן כן להשיג הריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Lh גבוה ומעקב זקיקדיאנה08/12/2021
שלום, נטלתי איקקלומין , יותר נכון התחליף שלו - serpafar שני כדורים ביום למשך חמישה יום בין ה12.11 עד ה16.11 פרט להמון זקיקים קטנים, לא נצפה זקיק משמעותי לאורך התקופה , היום מדדו אחד באורך 9 . אני מודאגת מאוד מהLH הגבוה. האם יש מה לחשוש או להמשיך מעקב כרגיל? האם יש קשר לאיקקלומין שלקחתי וסיימתי טיפול לפני כשלושה שבועות? האם יתכן ביוץ כאשר הLH כ"כ גבוה ? תודה לך מצרפת את התוצאות מהמעקבים האחרונים. 18.11 : lh 7.3 e2 155 progetserone: 1.4
23.11: lh 15.1 e2: 169 progetserone: 1.4
2.12: lh: 16.8 e2: 161 progetserone: 1.3 7.12
(אתמול( lh: 20 e2: 249 progetserone: 1.6
מה דעתך בבקשה? אני מאוד מוטרדת מה lh הגבוה, הוא רק עולה. כבר תקופה אחרי שסיימתי איקקלומין. בד"כ הוא נמוך אצלי עד לביוץ. אולי קשור לאיקקלומין? יכול להיות שיש בעיה? מפחדת מסרטן.
יכול בכלל להיות ביוץ עם lh כ"כ גבוה כשאין שום זקיק מוביל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH
פרופ` דוד בידר08/12/2021לא ציינת את גילך אך הטיפול הכדורים לא מתאים לך.
לא יהיה שום סרטן.
פשוט אין תגובה טובה לכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לתשובה
דיאנה08/12/2021בת 34
כרגע ממשיכה מעקב זקיק, האם ניתן בכלל שזקיק יגדל לממדים ויהיה בשל שאוכל לקחת אוביטרל ולתזמן ביוץ עם lh כ"כ גבוה?
האם הlh הגבוה הוא תגובה לאיקקלומין למרות שסיימתי ליטול לפני יותר משלושה שבועות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר08/12/2021אין קשר ל LH פשוט התגובה לא טובה לכדורים ובגילך רצוי לעבור לטיפולים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לתשובה, מה דעתך?
דיאנה09/12/2021האם היית ממליץ לנסות לטרזול או לעבור לזריקות?
האם lh גבוה לאורך זמן כמו שיש לי, הוא מצב מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון ריק - ללא עובר ושק חלמוןתמר08/12/2021
שלום,
לאחר בדיקות בטא שהראו הכפלה תקינה
(האחרונות 02/12 - 174
06/12 -1540)
ביצעתי אתמול אולטרסאונד, במהלכו נצפה שק הריון ריק.
לפי ווסת אחרונה אני בשבוע 5+3
האם יש סיכוי שמדובר בהריון תקין?
מה מצופה לראות בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק
פרופ` דוד בידר08/12/2021היה צריך לראות שק חלמון.
בכל אופן בהריון צעיר חוזרים על הבדיקה כדי לודא שלא פספסנו התפתחות תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון עם שק חלמון - קטן
תמר09/12/2021תודה על המענה!
ביצעתי היום בדיקה נוספת, והודגם שק חלמון, אך קוטר השק הוא 9 מ"מ, ונכתב שהוא מתאים לשבוע 5+0, בעוד שלפי וסת אחרונה אני בשבוע 5+5.
האם הפער סביר?
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה - שק חלמון נצפה
תמר09/12/2021אך שק ההריון קטן (9 מ"מ)
ולפי אולטרסאונד תואם 5+0,
לפי ווסת אחרונה 5+5
האם הפער סביר? האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הופיע שק חלמון זה כבר התקדמות טובה
פרופ` דוד בידר11/12/2021אם הופיע שק חלמון סה כבר התקדמות טובה.
צריך לחכות בסבלנות לעוד בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ופרוגסטרון לאחר הזרעהאיילת07/12/2021
שלום, תאריך מחזור אחרון- 2/11, ב-17/11 ביוץ . התבצעה הזרעה על בסיס טבעי ללא הורמונים וללא תמיכה.
5/12- בטא 1155,פרוגסטרון-70
7/12-בטא 1970, פרוגסטרון-42
באיזה שבוע אני?
האם ההיריון לא תקין?
למה יש ירידה בפרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע
פרופ` דוד בידר08/12/2021את בשבוע 5 אך עלית הורמון ההריון לא תקינה ולכן הפרוגסטרון גם יורד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ראשון על רקע היעדר זרעמרי07/12/2021
שלום ד״ר, זהו טיפול ראשון שלי על רקע היעדר זרע בזרימה של בעלי, בוצע ניתוח להפקה נמצאו זרעים והופרו 8 עוברים באיכות טובה, אחד הוחזר ושבעה הוקפאו.
ביום ראשון הקודם (28.11) הזרקתי אוביטרל ויום למחר בוצעה החזרת עובר אחד באיכות טובה. היום (שבוע ויום לאחר ההחזרה) התעוררתי מכאבי בטן חזקים וראיתי כי קיבלתי וסת. האחיות במרפאה המטפלת ביקשו שאגיע בכל זאת לבצע בדיקת דם בשישי הקרוב. לדבריה לפעמים יש דימומים בשלבים אלו.
מדוע לדעתך קיבלתי וסת שבוע אחרי הזריקה וההחזרה? הבנתי שגם אם לא נקלט הוסת תגיע לפחות שבועיים לאחר הזריקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוסת תגיע בין 10 ל14 יום מהאוביטרל
פרופ` דוד בידר07/12/2021הוסת תגיע בין 10 ימים עד 14 יום מהאוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום אחרי החזרת עוברים כפולהBella06/12/2021
שלום
עשיתי החזרת עוברים כפולה לפני מספר ימים
אתמול התחילו לי כאבי שרירים והיום יש לי חום 38.2, נראה כמו שפעת.
האם זה פוגע בסיכויי היקלטות העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לדעת ואין מספיק נתונים
פרופ` דוד בידר07/12/2021קשה לדעת.
אין מספיק נתונים לגבי מצב שפעת וקליטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לסירוגין שבוע 5פיצי06/12/2021
שלום,
28.11.21- בטא 272
30.11.21- בטא 554
מחר יש לי שוב בטא.
עד לפני יומיים הבטן היתה קשה והיו לי כאבים לסירוגין כמו במחזור.
פתאום אין כלום.
לוקחת תמיכה (2 דופסטון+2 קרינון).
מה זה יכול להיות?
מתי ניתן לגשת לאולטרסאונד?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הבטא הנוסף אפשר יהיה לומר
פרופ` דוד בידר06/12/2021אחרי הבטא הנוסף אפשר יהיה לומר מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא נוספת 7.12.21
פיצי07/12/2021שלום,
היום עשיתי בטא נוספת- 5133.
ניתן לעשות כבר א.ס?
האם אפשר לדעת אם 2 העוברים שהוחזרו נקלטו?
האם ניתן לשתות ויטמין די יחד עם כל התמיכה שאני מקבלת?
תודה רבה על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עשית בטא אחרי יומיים ולכן קשה לדעת
פרופ` דוד בידר07/12/2021זה לא 2.
לא עשית בטא אחרי יומיים ולכן קשה לדעת
תעדי שבוע הבא אולטרה סאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בטא לפני יומיים ואלו התוצאות
פיצי07/12/2021שלום,
עשיתי בטא לאחר יומיים ולאחר שבוע:
28.11.21- בטא 272
30.11.21- בטא 554
7.12.21- בטא 5133* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תקין שהפרוגסטרון יורד ככהדנה05/12/2021
ערב טוב דר'
ערכי בטא ראשונה ב2.12 ביום 10 להחזרת בלסטוציסט 74 פרוגסטרון 50.6
ערכי בטא היום 5.12 בקהילה 328 פרוגסטרון 33.2
האם תקין שהפרוגסטרון יורד ככה?? מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרוגסטרון נע בהפרשים גדולים במקרים
פרופ` דוד בידר06/12/2021הפרוגסטרון נע בהפרשים גדולים במקרים של תמיכה ומה שחשוב זה להמשיך לבדוק האם ההתפתחות של ההריון תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב , האם עובר שמוחזר לכם יכול להתחבר לזרע טרי?נטע05/12/2021
האם ביצית מופרית (עובר יום 3) שמוחזר לרחם יכול "להתפרק" ולהיווצר מחדש עם זרע "טרי" מקיום יחסים שנמצא בצוואר הרחם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין סיכוי כזה-לא סביר לחלוטין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת קפוא מסלול הורמוניםמטופלת05/12/2021
שבוע טוב, האם מתקיים גם ביוץ עצמוני לאחר נטילת פרוגסטרון במסלול אסטרופם? (לא היה ביוץ עד לקיחת הפרוגסטרון).
או שעד לבטא לא יהיה ביוץ אמיתי החודש חוץ מהביוץ המדומה .. ?
איך זה עובד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה לא יתקיים ביוץ
פרופ` דוד בידר05/12/2021לא יתקיים ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה צפוי עדיין ביוץ מדומה
המשך שאלה05/12/2021עשיתי בדיקות דם יום אחרי נטילת הפרוגסטרון והאסטרדיול צנח וגם הlh. כמו בביוץ אמיתי... האם זה צפוי עדיין ביוץ מדומה ? (במקרה שלי כל הזקוקים היו קטנים בהשפעת האסטרופם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי לקיחת פרוגסטרון לא עושים בדיקת דם
פרופ` דוד בידר06/12/2021אחרי לקיחת פרוגסטרון לא עודים בדיקות דם כי אין לכך נשמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי אין לכך משמעות
פרופ` דוד בידר06/12/2021אין משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הצניחה באסטרדיול לא מעידה על ביוץ אמיתי?
המשך06/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצניחה באסטרדיול לא מעידה על ביוץ אמיתי
פרופ` דוד בידר06/12/2021לא מעידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא בהכרח,נטילת הפרוגסטרון במינון גבוה עדויה לשבש את הליך הביוץ הספונטני הטבעי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר קפוא PGD וקיום יחסיםPgd03/12/2021
ביום ראשון אנחנו מחזירים עובר קפוא על בסיס הורמונלי של אסטרופם.
ללא זקיק מוביל ופרוגסטרון קטו מ2 לפני התחלת לקיחת הפרוגסטרון.
קיימנו היום יחסים , זה בסדר?
במידה ויהיה היריון זה יהיה העובר הנבחר שלנו?
(יש מצב שהעובר יתחבר לזרע מהיום לאחר שהביצית הופרתה?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר בכלל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סביר שהעובר שיוחזר יתפרק ויתחבר לזרע
מה הכוונה?04/12/2021לא סביר שהעובר שיוחזר יתפרק ויתחבר לזרע אחר מחדש כי הוא כבר עובר מאוחד? (זה יכול לקרות?)
לא סביר שיהיה ביוץ עצמוני כי אין זקיק מוביל והפרוגסטרון הוא בעצם "ביוץ מדומה"?
מה הכוונה שלך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכוונה שלי היא שלא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע 11 (ללא תמיכה)אתי03/12/2021
בוקר טוב,
אני בשבוע 11
הבוקר התחיל דימום בינתיים קל.
האם צריך לעשות משהו, זה מעיד על משהו?
סיימתי את התמיכה ההורמונלית בהתאם להנחיה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה מצריך ביקורת רפואית בראש ובראשונה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובי רירית לאחר דימום מסיבי
אתי05/12/2021היי.
בהנחה שזה בסדר עדיין לשאול, הדימום נהיה מסיבי מאוד ובבית יצאו כבר המון גושים וגם בבית החולים. בתחילה נאמר לי כי לא יהיה צורך בגרידה כי הכל יצא וכמעט ששוחררתי אלא שלאחר אולטרסאונד עובי הרירית 38, אני עדיין באשפוז
קיבלתי ציטוטק שלא ממש הגבתי ,רוצים לתת עוד מנה ועשו לי u.s נוסף שהראה עובי 31
האם גרידה תסייע או מנה נוספת של ציטוטק( נאמר שאפשר יהיה לתת עד 3 מנות)? אני מאוד חוששת...תודה על כל הסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- US בטני מעקב זקיקים ושאלותמלי02/12/2021
שלום,
אני בתולה ומתחילה בקרוב סבב להקפאת ביציות.
הרופא המטפל ממש מתעקש על US וגינלי ואני חוששת שיכאיב לי.
עד כמה קריטי לעשות US וגינלי במעקב זקיקים? האם US בטני לא נותן תוצאות מספיק מדויקות?
האם יש הבדל בין סבב ראשון לשני? בסבב השני פחות יכאב לי בגלל השאיבה של הסבב הראשון?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכולה לשתף אותך מנסיון
משתפת03/12/2021יש מקומות שמסתפקים בus בטני, אז את יכולה לעבור מקום. זה גם מה שאני עשיתי כשנתקלתי במקום שמתעקש. אני בסבב ראשון ושני עשיתי בטני. אני רזה מאוד וראו טוב. בשלישי רציתי שיותר ידייקו אז עשיתי וגינלי. זה כאב, אבל עם הזמן פחות כאב. דרך אגב גם בוגינלי לא תמיד רואים את כל הזקיקים... יש כאלו שמתחבאים כנראה ותמיד אני חוששת שבשאיבה לא יפספסו גם זקיקים כי למה שבשאיבה יראו אותם אם בus יומיים קודם לא ראו?!...
אולטרסאונד בטני במצבים אלו הוא ברירית מחדל שהנה פיות מדויקת להערכת התגובה ההורמונלית והזקיקית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)