מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול ראשון על רקע היעדר זרעמרי07/12/2021
שלום ד״ר, זהו טיפול ראשון שלי על רקע היעדר זרע בזרימה של בעלי, בוצע ניתוח להפקה נמצאו זרעים והופרו 8 עוברים באיכות טובה, אחד הוחזר ושבעה הוקפאו.
ביום ראשון הקודם (28.11) הזרקתי אוביטרל ויום למחר בוצעה החזרת עובר אחד באיכות טובה. היום (שבוע ויום לאחר ההחזרה) התעוררתי מכאבי בטן חזקים וראיתי כי קיבלתי וסת. האחיות במרפאה המטפלת ביקשו שאגיע בכל זאת לבצע בדיקת דם בשישי הקרוב. לדבריה לפעמים יש דימומים בשלבים אלו.
מדוע לדעתך קיבלתי וסת שבוע אחרי הזריקה וההחזרה? הבנתי שגם אם לא נקלט הוסת תגיע לפחות שבועיים לאחר הזריקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוסת תגיע בין 10 ל14 יום מהאוביטרל
פרופ` דוד בידר07/12/2021הוסת תגיע בין 10 ימים עד 14 יום מהאוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום אחרי החזרת עוברים כפולהBella06/12/2021
שלום
עשיתי החזרת עוברים כפולה לפני מספר ימים
אתמול התחילו לי כאבי שרירים והיום יש לי חום 38.2, נראה כמו שפעת.
האם זה פוגע בסיכויי היקלטות העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לדעת ואין מספיק נתונים
פרופ` דוד בידר07/12/2021קשה לדעת.
אין מספיק נתונים לגבי מצב שפעת וקליטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לסירוגין שבוע 5פיצי06/12/2021
שלום,
28.11.21- בטא 272
30.11.21- בטא 554
מחר יש לי שוב בטא.
עד לפני יומיים הבטן היתה קשה והיו לי כאבים לסירוגין כמו במחזור.
פתאום אין כלום.
לוקחת תמיכה (2 דופסטון+2 קרינון).
מה זה יכול להיות?
מתי ניתן לגשת לאולטרסאונד?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הבטא הנוסף אפשר יהיה לומר
פרופ` דוד בידר06/12/2021אחרי הבטא הנוסף אפשר יהיה לומר מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא נוספת 7.12.21
פיצי07/12/2021שלום,
היום עשיתי בטא נוספת- 5133.
ניתן לעשות כבר א.ס?
האם אפשר לדעת אם 2 העוברים שהוחזרו נקלטו?
האם ניתן לשתות ויטמין די יחד עם כל התמיכה שאני מקבלת?
תודה רבה על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עשית בטא אחרי יומיים ולכן קשה לדעת
פרופ` דוד בידר07/12/2021זה לא 2.
לא עשית בטא אחרי יומיים ולכן קשה לדעת
תעדי שבוע הבא אולטרה סאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בטא לפני יומיים ואלו התוצאות
פיצי07/12/2021שלום,
עשיתי בטא לאחר יומיים ולאחר שבוע:
28.11.21- בטא 272
30.11.21- בטא 554
7.12.21- בטא 5133* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תקין שהפרוגסטרון יורד ככהדנה05/12/2021
ערב טוב דר'
ערכי בטא ראשונה ב2.12 ביום 10 להחזרת בלסטוציסט 74 פרוגסטרון 50.6
ערכי בטא היום 5.12 בקהילה 328 פרוגסטרון 33.2
האם תקין שהפרוגסטרון יורד ככה?? מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרוגסטרון נע בהפרשים גדולים במקרים
פרופ` דוד בידר06/12/2021הפרוגסטרון נע בהפרשים גדולים במקרים של תמיכה ומה שחשוב זה להמשיך לבדוק האם ההתפתחות של ההריון תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב , האם עובר שמוחזר לכם יכול להתחבר לזרע טרי?נטע05/12/2021
האם ביצית מופרית (עובר יום 3) שמוחזר לרחם יכול "להתפרק" ולהיווצר מחדש עם זרע "טרי" מקיום יחסים שנמצא בצוואר הרחם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין סיכוי כזה-לא סביר לחלוטין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת קפוא מסלול הורמוניםמטופלת05/12/2021
שבוע טוב, האם מתקיים גם ביוץ עצמוני לאחר נטילת פרוגסטרון במסלול אסטרופם? (לא היה ביוץ עד לקיחת הפרוגסטרון).
או שעד לבטא לא יהיה ביוץ אמיתי החודש חוץ מהביוץ המדומה .. ?
איך זה עובד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה לא יתקיים ביוץ
פרופ` דוד בידר05/12/2021לא יתקיים ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה צפוי עדיין ביוץ מדומה
המשך שאלה05/12/2021עשיתי בדיקות דם יום אחרי נטילת הפרוגסטרון והאסטרדיול צנח וגם הlh. כמו בביוץ אמיתי... האם זה צפוי עדיין ביוץ מדומה ? (במקרה שלי כל הזקוקים היו קטנים בהשפעת האסטרופם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי לקיחת פרוגסטרון לא עושים בדיקת דם
פרופ` דוד בידר06/12/2021אחרי לקיחת פרוגסטרון לא עודים בדיקות דם כי אין לכך נשמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי אין לכך משמעות
פרופ` דוד בידר06/12/2021אין משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הצניחה באסטרדיול לא מעידה על ביוץ אמיתי?
המשך06/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצניחה באסטרדיול לא מעידה על ביוץ אמיתי
פרופ` דוד בידר06/12/2021לא מעידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא בהכרח,נטילת הפרוגסטרון במינון גבוה עדויה לשבש את הליך הביוץ הספונטני הטבעי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר קפוא PGD וקיום יחסיםPgd03/12/2021
ביום ראשון אנחנו מחזירים עובר קפוא על בסיס הורמונלי של אסטרופם.
ללא זקיק מוביל ופרוגסטרון קטו מ2 לפני התחלת לקיחת הפרוגסטרון.
קיימנו היום יחסים , זה בסדר?
במידה ויהיה היריון זה יהיה העובר הנבחר שלנו?
(יש מצב שהעובר יתחבר לזרע מהיום לאחר שהביצית הופרתה?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר בכלל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סביר שהעובר שיוחזר יתפרק ויתחבר לזרע
מה הכוונה?04/12/2021לא סביר שהעובר שיוחזר יתפרק ויתחבר לזרע אחר מחדש כי הוא כבר עובר מאוחד? (זה יכול לקרות?)
לא סביר שיהיה ביוץ עצמוני כי אין זקיק מוביל והפרוגסטרון הוא בעצם "ביוץ מדומה"?
מה הכוונה שלך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכוונה שלי היא שלא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע 11 (ללא תמיכה)אתי03/12/2021
בוקר טוב,
אני בשבוע 11
הבוקר התחיל דימום בינתיים קל.
האם צריך לעשות משהו, זה מעיד על משהו?
סיימתי את התמיכה ההורמונלית בהתאם להנחיה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה מצריך ביקורת רפואית בראש ובראשונה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובי רירית לאחר דימום מסיבי
אתי05/12/2021היי.
בהנחה שזה בסדר עדיין לשאול, הדימום נהיה מסיבי מאוד ובבית יצאו כבר המון גושים וגם בבית החולים. בתחילה נאמר לי כי לא יהיה צורך בגרידה כי הכל יצא וכמעט ששוחררתי אלא שלאחר אולטרסאונד עובי הרירית 38, אני עדיין באשפוז
קיבלתי ציטוטק שלא ממש הגבתי ,רוצים לתת עוד מנה ועשו לי u.s נוסף שהראה עובי 31
האם גרידה תסייע או מנה נוספת של ציטוטק( נאמר שאפשר יהיה לתת עד 3 מנות)? אני מאוד חוששת...תודה על כל הסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- US בטני מעקב זקיקים ושאלותמלי02/12/2021
שלום,
אני בתולה ומתחילה בקרוב סבב להקפאת ביציות.
הרופא המטפל ממש מתעקש על US וגינלי ואני חוששת שיכאיב לי.
עד כמה קריטי לעשות US וגינלי במעקב זקיקים? האם US בטני לא נותן תוצאות מספיק מדויקות?
האם יש הבדל בין סבב ראשון לשני? בסבב השני פחות יכאב לי בגלל השאיבה של הסבב הראשון?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכולה לשתף אותך מנסיון
משתפת03/12/2021יש מקומות שמסתפקים בus בטני, אז את יכולה לעבור מקום. זה גם מה שאני עשיתי כשנתקלתי במקום שמתעקש. אני בסבב ראשון ושני עשיתי בטני. אני רזה מאוד וראו טוב. בשלישי רציתי שיותר ידייקו אז עשיתי וגינלי. זה כאב, אבל עם הזמן פחות כאב. דרך אגב גם בוגינלי לא תמיד רואים את כל הזקיקים... יש כאלו שמתחבאים כנראה ותמיד אני חוששת שבשאיבה לא יפספסו גם זקיקים כי למה שבשאיבה יראו אותם אם בus יומיים קודם לא ראו?!...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אולטרסאונד בטני במצבים אלו הוא ברירית מחדל שהנה פיות מדויקת להערכת התגובה ההורמונלית והזקיקית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאים בעלי סיכוי גבוה יותר להיקלטשושי02/12/2021
שלום וברכה. רציתי לדעת האם זה נכון שלעוברים מוקפאים יש יותר סיכוי להיקלט מאשר לעוברים טריים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר,לעובר טרי יהיה תמיד סיכוי טוב יותר ביחס לעובר קפוא העובר תהליך של הקפאה והפשרה,הליך ההקפאה באמצעות ויטריפיקציה (זיגוג)שיפר במידה רבה את סיכויי העוברים המוקפאים לשרוד את התהליך ולהתפתח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיכוי שאני כולה לקבל הכנה להחזרת עוברים מוקפאים
שושי03/12/2021תודה רבה על התשובה אז בעצם יש סיכוי שאני יכולה לקבל הכנה להחזרת עוברים מוקפאים ושהם לא ישרדו את הליך ההפשרה והסבב הזה יגמר בלי טיפול כלל?
הקווה שלא,בכל מקה האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר באיכות c שנקלטשרה02/12/2021
שלום פרופסור יקר, היתה לי החזרה של עובר בדירוג c, שלמרות הסיכויים הוא נקלט ברוך השם. העניין שאני קצת לחוצה בגלל הדירוג שלו, האם זה יכול לנבא חלילה רעות על המשך הריון תקין? או האם חלילה זה יכול להשפיע על בריאות העובר?
ועוד שאלה, האם יכול להיות מצב שעובר שהיה בדירוג c ברחם יכול להשתנות ולהיות עובר a?
מציינת שהפרוגסטרון רק 48* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ישנה בהחלט סבירות רבה שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור לאחר שאיבה לקראת סבב חדשלאה02/12/2021
שלום,
ב24.10 עברתי שאיבה עם השראת ביוץ של 2 דקפפטיל.
ב29.10 קבלתי מחזור.
הייתי אמורה לקבל שוב ב27.11 אבל עדיין לא קבלתי(איחור של 5 ימים).
האם העיכוב יכול להיות קשור להורמונים שלקחתי? אני מעט לחוצה כי אמורה להתחיל סבב חדש.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיבוש מהסוג הזה בהחלט יתכן,בכל מקרה אם לא תקבלי עוד מספר ימים בצעי בדיקה להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור אך לא קיימתי יחסי מין
לאה02/12/2021לא קיימתי יחסי מין מאז, אז זה לא הריון.
עיכוב של עוד כמה זמן נחשב תקין? מתי לפנות לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפנות לרופא בעוד שבוע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון החזרת מוקפאים ונטילת אסטרופםנטלי02/12/2021
מסלול מוקפאים - אני נוטלת אסטרופם,
במידה ומתחילה מחר בבוקר, יום שישי, פרוגסטרון,
באיזה יום צריכה להיות ההחזרה של עוברים יום 3?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום שני
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מועט בימי המחזורגל01/12/2021
אני בת 42 ובשנה האחרונה ימי הדימום במחזור התקצרו ליומיים וגם כמות הדם פחתה משמעותית
האם זה מעיד בהכרח על ירידה בפוריות ?
אשמח להסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במידה ולא התרחש אירוע חריג מבחינת הרחם השינוי בהחלט יכול לשקף שינויים בתגובה ההורמונלית שלך המתבטאים במאפייני המחזור שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירת פוליפואידית ועבה 12 ממנטליה גאיסינקי01/12/2021
בת 40 הובחנתי מס' פעמים ע"י אולטרסאונד זרימה שיש לי רירית עבה 12 מ"מ + נלקחה לי ביופסיה של רירית והתוצאה רירית פוליפואידית , האם יש לבצע היסטרוסקופיה טיפולית או ישר ניתוחית ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעבר לבירור לרקע של הרירית הפוליפואידית יש לתת לכך מענה הורמונלי מתאים ולא היסטרוסקופיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)