מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גונאל Fליאת28/12/2009
שלום רב,
מס' שאלות בבקשה:
אם מתחילים להזריק ביום השלישי למחזור, האם יכול להשפיע על מחזור ארוך יותר? על חוזק הזרימה וכו'?
האם אחרי זריקה אחת 150 מ"ל (בשילוב הסנפת סינראל פעמיים ביום) יש כבר השפעה על נפיחות הבטן ומצבי רוח?
ושאלה נוספת - אחרי כמה טיפולי הזרעה מומלץ לעבור ל-IVF? (בת 37 וחצי)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אני28/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי.......
ליאת29/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאת
ד''ר דוד ישי29/12/2009עוצמת הוסת קשורה לתגובה לטיפול ולעובי הרירית שנוצרה.
יתכן , אבל הסבירות נמוכה
אחרי שמוצו כל האפשרויות הפשוטות יותר שמהן לפחות 3 של זריקות + הזרעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה- הריון?!gal28/12/2009
שלום
בבקשה תענו לי מהר.......
רציתי לדעת אני 12 יום אחרי הזרעה שמה כל יום נרות פרוגסטרון . עשיתי היום בדיקת סטיק להריון ויצא פס בהיר ,חיובי?! האם נרות פרוגסטרון משפיעות על תוצאת הסטיק???? אין לי סבלנות לחכות לתוצאת בדיקת הדם שאני אמורה לעשות יום חמישי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום gal
ד''ר דוד ישי28/12/2009הפרוגסטרון אינו משפיע על תוצאת הבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ישי, אם אפשר שאלה נוספת,
לירון29/12/2009אמרת תוצאה פחות טובה מהרצוי, האם זה אומר שהחודש הזה מבוזבז?
או שיש מקום לאופטימיות?
ואם אפשר, מה הרצוי?
תודה!
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עלי
רעות29/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומים זהיםחוששת28/12/2009
אני אחרי טיפול הפרייה ראשונה שהצליחה . אני כבר שבוע 7 +2 שבוע שעבר עשיתי אולטראסאונד שם ניצפה שק הריון ודופק . היא אמרה שהכל קטן ושאני יגיע בעוד שבוע לעוד אולטרא בטענה שהעובר היה צמוד לדופן הרחם. היום לאחר שבוע הגעתי ונצפו 2עוברים בשק הריון אחד. היא הסבירה לי משהו על כרום יחיד או שני כרומים אני לא הבנתי אותה . אם תוכלו להסביר לי מזה 2 עוברים ב2 כרומים נפרדים. הרופא אמר שאם הם בכרום אחד צריך להפסיק את ההריון . מה הסיכויים?? ומה זה אומר 2 כרומים. תודה רבה על העזרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרתכם בבקשה תגובתכם מאוד חשובה לי
חוששת28/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דנה28/12/2009הבעייה אינה התרסיס בשבת(למרות שאני אמורה לבדוק פרוג שבוע אחרי הביוץ,אני מניחה שאפשר בשישי)אלא שאחר כך הבדיקה של השבועיים אחרי להתחיל עם הגירוי גם יצא בשבת והכל סגור אז לכן אני שואלת אם יש בעייה להתחיל את הסינרל ביום ה22 למחזור,
בעצם מה ששאלתי הוא מה היום הנכון? היום ה21 או 22 או 23 למחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חוששת
ד''ר דוד ישי28/12/2009מדובר בתאומים זהים. כדי לשרוד הם חייבים להיות בשני שקים נפרדים. הסיכוי לכך גדול יותר מהסיכוי שהם יהיו בשק אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- US ע"י רופא - מדוע?לירון28/12/2009
היי,
היי,
פוליציסטית בת 30, בדרך להזרעה רביעית, נמצאת בי"מ 15, מטופלת בפוריגון בהתחלה 75 ועכשיו 83.
היום סיימתי מעקב זקיקים רביעי. תוצאות המעקבים:
י"מ 3- שחלה ימין זקיק 14, שחלה שמאל זקיקים קטנים, רירית 3.
י"מ 8 - שחלה ימין זקיק 14, שחלה שמאל זקיקים קטנים, רירית 6.
י"מ 12 - שחלה ימין זקיק 15 שחלה שמאל זקיקים קטנים רירית 6.5.
היום - י"מ 15 - שחלה ימין זקיק 16.5, שחלה שמאל זקיקים קטנים, רירית 7.
דיברתי עם המרפאה, אמרו לי להמשיך להזריק 83 פוריגון, ולחזור ביום רביעי (י"מ 17) לבדיקות דם ואולטרסאונד - אבל שהפעם רופא יעשה לי את הבדיקה.
מדוע? האם משהו לא תקין פה?
סליחה על האורך, ותודה כתמיד.
לירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירון
ד''ר דוד ישי28/12/2009אני מניח שהסיבה היא התגובה הפחות טובה מהצפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תודה!
לירון29/12/2009תודה ד"ר ישי,
אמרת תוצאה פחות טובה מהרצוי, האם זה אומר שהחודש הזה מבוזבז?
או שיש מקום לאופטימיות?
ואם אפשר, מה הרצוי?
תודה!
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירון
ד''ר דוד ישי29/12/2009לא . הוא ממש לא מבוזבז. אם הזקיק שמתחיל להתפתח ימשיך להתפתח , יהיה לך ביוץ ואפשר יהיה לעשות הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
לירון29/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה והשבחהענבל28/12/2009
רציתי לדעת מה זה הזרעה ומה זה השבחה והאם הטיפול הזה עושים כאשר יש בעיה עם הזרע או גם כאשר יש בעיה עם האישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענבל
ד''ר דוד ישי28/12/2009ההכנה של הזרע לצורך הזרעה לרחם האישה , נקראת השבחה.
עוזים הזרעה בעיקר כשיש בעית זרע אבל גם כשהבעיה אצל האישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאני28/12/2009
שלום וברכה
לאחר טיפול, ביום ה 13 עשיתי בטא והתוצאה היתה 441.
ביום ה15 עשו לי שוב בטא והתוצאה היתה 883.
האם זה יכול להעיד על תאומים או שלישיה??? או זה ערכים רגילים????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמובן שזה E2 ולא LH
שואלת28/12/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני
ד''ר דוד ישי28/12/2009לא ניתן לקבוע , על סמך רמת הבטא , מה מס' העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכיםשואלת28/12/2009
שלום עם ערכים הורמונליים של 110 LH, ו- 1.7 PR.
ביום השני לדימום, אין שום סיכוי שאני בהריון נכון??
(זקוקה לזה לשם ביצוע ממוגרפיה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שואלת
ד''ר דוד ישי28/12/2009שום סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל אף עטגל28/12/2009
שלום לכל הרופאים
שאלתי היא האם גונל אף עט צריך להיות בקירור, או שטמפרטורת חדר מספיקה לו. לתשובתכם אודה עד מאוד גל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
ד''ר דוד ישי28/12/2009אחרי שפותחים אותו , רצוי שיהיה בקירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין והזרעהא27/12/2009
שלום,
הרופא המליץ לי על 2 כדורי איקקלומין מיום השלישי למחזור למשך 5 ימים ואחר כך הזרעה.
1. עד כמה משפר ההזרעה את הסיכויים לעומת ניסיון טבעי (כמובן אחרי איקקלומין).
2. האם הזרעה משפר משמעותית את הסיכויים לעומת נסיון טבעי אחרי שימוש באיקקלומין או זריקות?
3. האם שימוש בגונאל אף מחייב הזרעה או אפשרי גם טבעי?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי28/12/2009ההזרעה מעלה את הסיכוי להריון , בעיקר כאשר הזרע אינו באיכות טובה , בכל אחד מהטיפולים שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביתא - צריכה עזרה דחוףףףאורית27/12/2009
שלום,
אני בת 39, לאחרונה עברתי 2 הזרעות שנכשלו וצילום רחם שהראה שהמעבר בשתי החצוצרות שלי סגור.
עשיתי הפרייה חוץ גופית (IVF), שאבו ממני 4 זקיקים, בהם היו 4 ביציות והופרו 4 עוברים!!!
ב11.12 הוחזרו לי 3 עוברים
ב23.12 עשיתי בדיקת דם שהראתה תוצאה חיובית להריון עם ערכי ביתא של 53
יומיים לאחר מכן, ב25.12 בדיקת דם נוספת הראתה ערכי ביתא של 96
והיום, 27.12 - בדיקת דם שלישית שהראתה ערכי ביתא של 173.
הבנתי שזה הביתא אמורה להכפיל עצמה כל פעם ואצלי זה לא קרה בדיוק.
מה זה אומר?
אני מאוד דואגת.....יש סיבה לדאגה? מה עליי לעשות? האם להמשיך לבדוק כל יומיים????
יש לציין שאני מרגישה כאבים קלים בבטן התחתונה שלפי מה שהבנתי הם תוצר של גירוי יתר שחלתי.
תודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית שלום
פרופ' שחר קול28/12/2009יש להמשיך ולעקוב אחר עליית הבטא.
כ - 3 שבועות ממועד ההחזרה רצוי לבצע א.ס. כדי לוודא מיקום שק ההריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרינה שלום
ענבל28/12/2009אני נתקלתי באותה הבעיה שאני בת 35 והמחזור שלי אינו סדיר והרופא שלי מתעקש לחכות שנה לנסיונות בינתיים ביקשתי שלפחות שיפנה אותי לבדיקות אני לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 45שוש27/12/2009
שלום,
מזה כ-7 חודשים שאני נמצאת בטיפולים - עד עתה רק הזרעות. כשנגשתי לרישום לטיפול IVF וכל כך התרגשתי התברר כי הכיוון שהנני נשאית צהבת B מדבקת לא מוכנים לבצע זאת .
בדיקות תפקודי כבד מצויינים.
כמו שציינתי, לצערי התברר לי כי מי שנשאית מדבקת אין לה אופציה לטפולי IVF - אף אחד לא רוצה
לבצע זאת-אף מעבדה. כיצד אוכל לממש את רצוני בילד נוסף? מדוע השערים סגורים עבורי
בהפרייה? זו לא מחלת איידס ואם בנהלים יש לא אז היכן ה"כן"?
אני שבורה והזמן ממש לא בא לקראתי...
מה אוכל לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שוש
ד''ר דוד ישי28/12/2009אל תצטערי . בגיל 45 , הסיכוי להריון ב IVF קרוב מאד ל 0 . בד"כ לא עושים IVF בגיל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך לתשובה-תודה
שוש29/12/2009שלום ד"ר,
אם כך מה האפשרויות העומדות לפניי? האם תרומת ביצית?
אני לא רוצה לוותר.
תודה רבה, שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
בתאל30/12/2009בקשר לבעייתך הרפואית אכן כדאי שתיבדקי איזה טיפול מתאים לך, בנוגע לגילך אני רוצה לעודד אותך ולספר לך שגיסתי בגילך רצתה בת לאחר שלושה בנים, עברה טיפול הפריה , היא הגיבה יפה לגיל וכעת היא לקראת לידה, אני מאחלת לך שתמצאי את הרופא המתאים שיעזור לך להגשים את חלומך בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שוש03/01/2010שלום בתאל,
מאד שמחתי לשמוע שיש עוד תקווה.
לפני מס' ימים הלכתי לשמוע רופא אחר ולהפתעתי תוך מס' דקות ומס' טלפונים שהרים במהלך
הפגישה שמעתי את הבשורה המשמחת כי אכן נמצאה מעבדה שבה אוכל לעבור IVF - הלוואי שאצליח !!! אני מתפללת ומקווה לטוב.
תודה ובהצלחה לכולן, שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF נשאית צהבת B
שוש28/01/2010אכן לא איבדתי תקוה ומצאת רופא חדש ואף מקום לביצוע IVF , כאשר עד עתה
הייתי נואשת כי נאמר לי שאין מעבדה המוכנה לבצע זאת לי.
עברתי IVF ומקווה שיצליח !!! אני כבר נושקת ל- 45 ..... מתפללת שיצליח !!
תודה ובהצלחה לכולן - לא להתייאש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה בשבילך
בתאל28/01/2010אני מעריצה אותך שעם כל הקשיים והגיל והרופאים שלא נותנים תמיד סיכוי התאמצת ונלחמת ועשית זאת , שיהיו לך בשורות טובות אמן!
אגב רציתי לשאול אותך איזה פרוטוקול עברת, אם בא לשתף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוש
ביבי29/01/2010אני בת 44 בתחילתו של פרוטוקול ליפני ivfמקווה שנצליח! לא לשכוח שרפואה היא לא מתמטיקה ויש סיכוי ויש ניסים!תעדכני אותנו בפורום?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוש
ד''ר דוד ישי29/01/2010קראתי את כל התכתובת שבהמשך. כמובן שלא מדובר במתמטיקה ותמיד קורים ניסים. השאלה היא האם את רוצה להסתמך על ניסים. אגב , ניסים קורים גם בלי IVF.
אני תוהה מה המניעים של יחידה או רופא שעושים טיפול IVF לנשים בגיל 45 או יותר. כמובן שהפתרון , זה שנותן סיכויים לאין ערוך גבוהים יותר , הוא תרומת ביצית.
מאחל לך הצלחה בכל דרך שתבחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר דוד ישי
ביבי30/01/2010כאשר הגבת לכל ההיתכתבויות והינך תוהה ,מדוע בגיל 45 מנסים ivf?מה האינטרס של היחידה? הכוונה גם לגילי 44?אזי אפשר לומר שזה 100%לריק???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ביבי
ד''ר דוד ישי30/01/2010לא אמרתי שהסיכויים הם 100% לריק. אבל הם מאד מאד נמוכים. בגיל 44 הם מעט טובים יותר. חשוב שנשים שעושות טיפול בגילים האלה תדענה היכן הן עומדות ותבננה את הציפיות והתקוות שלהן להצלחה בהתאם. חשוב גם שנשים אלה תדענה שיש אלטרנטיבה שנותנת תוצאות הרבה הרבה יותר טובות , גם אם היא אולי , לפחות למראית עין , טובה פחות , והיא תרומת ביצית.
אני מאחל גם לך הצלחה בכל דרך שתבחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהגלי27/12/2009
היי,
כיצד נראת השרשה? האם מדובר בהפרשות חומות זהות לאלו של תחילת/סוף מחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי28/12/2009ברוב המקרים אין שום סימן להשרשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרומניפולציהשירה27/12/2009
שלום רב רופאים יקרים
בטיפול האחרון לא היו הפריות. אדגיש כי זו פעם ראשונה שגם היה מיעוט ביציות, 5 במספר
ולא היו הפריות כלל! הביציות עברו מיקרומניצפולציה. נוצרו 3הפריות ותהיה החזרה ביום ג'
במקום ביום ב'. שאלתי האם יש סיכוי לעוברים שעברו תהליך כזה? האם האיכות נפגעת? האם נגרם נזק עוברים? האם התמיכה היא שונה?
תודות חמות אני מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובתכם
שירה28/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שירה
ד''ר דוד ישי28/12/2009הכל אותו דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקופת ביוץ,שרי27/12/2009
שלום רב, אני בת 35 , קיבלתי מחזור לפני שבוע וחצי והיום אני היום ה-12 של המחזור, שאלתי האם יש סיכוי שאיכנס להיריון וזאת לאחר קיום יחסי מין ביום ה- 12 של המחזור, הריני לציין שיש לי מחזור סדיר כל 28 או 29 יום והאם הביוץ מתקיים ביום ה- 12 או ה- 14, ומה הם הימים האסורים לקיום יחסי מין ללא כניסה להיריון, וזאת לפי הנתנונים הנ"ל.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרי
ד''ר דוד ישי28/12/2009הביוץ הצפוי בימים 14-15. עם זרע באיכות טובה אפשר להרות כשמקיימים יחסים ביום 12. הימים האפשריים להריון בין יום 10 ליום 18-19. בימים האחרים הסיכויים קטנים מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהחיובית27/12/2009
שלום דר'
היום עשיתי הזרעה + השבחת זרע על בסיס טבעי ללא הורמונים ( בעית מורפולוגיה בזרע - 2% )
את ההזרעה + השבחת זרע ביצעתי היום בשעה 11:30 בבוקר. ואתמול קיימתי יחסי מין כי חששתי שהביוץ יפול בשבת .
היום תוצאות בדיקות הדם היו:
E-2 -1186
LH - 98.30
P - 3.7
הזקיק היה 19 מ"מ ורירית : 9
1 האם הערכים מתאימים ליום ההזרעה ויכול להיות הריון ?
2. מחר אני עושה בבוקר (9:00 -9:30 ) הזרעה נוספת . האם יש צורך ?
3. התוצאות של בדיקת הזרע לאחר ההשבחה בשיטת גרדיאנט היו:
נפח : 0.5 סמ"ק
ריכוז 4 מיליון תאים בתנועה לסמ"ק
סוג תנועה: מתקדמת
האם ההשבחה תקינה ואפשר להיכנס להריון עם תוצאות של השבחה כזו ?
סליחה על כל השאלות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה ...
חיובית28/12/2009שלום .
תענו לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)