מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה הסיכוי להריון טבעי?עדי23/12/2009
אלו תוצאות בדיקת הזרע של בעלי, אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה הסיכוי להכנס להריון באופן טבעי בהנחה שאצלי הכל בסדר כמובן.
Viscosity - high
volume - 3.5 ml
ph - 8
count - 20 mil/ml
tot. count - 70 million
motility I - 45%
Grade - 2
motil. II - /
Morphology:
normal - 7%
borderline - 10%
amorphous - 58%
pyriform - 11%
round - /
tail - 13%
midpiece - 1%
others - /
Prem. cell - /
W.B.C - /
Fructose - normal
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר דוד ישי23/12/2009הזרע גבולי . המרכיב העיקרי המשפיע על הירידה באיכות הוא האחוז הנמוך של התאים התקינים. אפשר להרות באופן טבעי. אבל הסיכויים ישתפרו אם תעשו הזרעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון דחוףףףףףאני23/12/2009
שלום רב
ב13/12 עשיתי החזרה.
לא יכולתי להתאפק והערב עשיתי בדיקה ביתית ויצאו שניי פסים
האם זה יכול להיות שאריות מהאוביטרל? או האם אני יכולה לחייך וזה אכן הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ג'ו
ד''ר דוד ישי23/12/2009לא יודע. תעשי בדיקת דם ביום הנכון ותדעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה לי ?דפני23/12/2009
ערב טוב
בת 42
ivf -ראשון פרוטורול קצר נשאבות 10 ביציות, מופרות 7 .סיבוב טריים+2 סיבובי מוקפאים -נכשלים
רמת העוברים כולם -מורולה.
ivf 2-כמעט אותו פרוטוקול מינון טיפה יותר גבוה
נשאבות 5 ביציות , מופרות 4 ,רק אחת מתחלקת ומוחזרת .
מה קורה לי ?
היתכן ?
תודה על האפשרות להתייעץ
דפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דפני
ד''ר דוד ישי23/12/2009יתכן . ביחוד אם עשית את הטיפול השני ברצף , ללא הפסקה. יש הבדלים , לפעמים משמעותיים , במספר הביציות האיכותיות יותר , בין מחזור למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוח זמנים
דפני23/12/2009ד"ר ישי תודה על תשובתך , ההפרש בין שאיבה 1 לשניה היה למעשה של 3 חודשים כי היו 3 סבבי החזרה, אכן לא היתה הפסקה בכלל אם מתייחסים לתמיכה .על איזו הפסקה היית ממליץ ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דפני
ד''ר דוד ישי24/12/2009זאת הפסקה טובה.
אני מקווה אם כך שזה סתם הבדל מקרי בין מחזור למחזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות לאחר החזרת קפואיםקרן23/12/2009
ביום ג שעבר הוחזרו 3 מוקפאים במצב מצויין. החל מהיום השלישי הפרשות חומות ומאז כל יום מעט הפרשות. לוקחת 3 פרוגינובה ו4 אוטרוגסטן. האם תקין?ן? מה זה יכול להיות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי23/12/2009לדעתיאין לזה משמעות. חכי לבדיקת ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגרסטרון נמוךמאיה23/12/2009
אני בת 32 נשואה + 1 בת 4 לאחר הריון ולידה טבעיים ותקינים. כעת אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר 3-4 חודשים ללא הצלחה. קניתי ערכות ביוץ ביתיות שבמשך 3 חודשים התשובה בהן כל הזמן הראתה שלילית (מהיום ה- 5 עד היום 21 למחזור). כבר ביצעתי מעקב אולטרסנד שלפי דברי הרופא תקין ומראה על גדילת השחלות והזקיפים. אולם שהלכתי לבצע יום למחרת בדיקת פרוגרסטרון פעמיים הוא הראה תוצאה של 1.4, 1.5.
האם יכול להיות מצב שבכל זאת הצלחתי להכנס להריון באותו שבוע של מעקב האולטרסנד שהיה תקין?
מה עלי לעשות האם מומלץ להתחיל בטיפול תרופתי או להמתין? איזה טיפול תרופתי ממולץ?
האם זו בעיה נפוצה בקרב האוכלוסיה?
אילו פתרונות קיימים?.
חשוב לציין כי אני פוחדת מאוד מהריון רב עוברים ועל-כן חוששת מאוד מטיפול תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי23/12/2009התחושה שלי היא שאת מלחיצה את עצמך מוקדם מדי וללא סיבה מוצדקת. 3-4 חודשים זה זמן קצר מאד . בתקופה כזאת , סטטיסטית , הסיכוי לא להצליח גדול מהסיכוי להצליח גם כאשר הכל תקין . כדי לדעת אם היה ביוץ את צריכה לבדוק את הפרוגסטרון שבוע אחרי הביוץ ולא יום אחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור תשובתך שאלה נוספת
מאיה24/12/2009האם לאור הדברים שכתבתי ותשובתך. כאשר לפי האולטרסנד שהראה שיש ביוץ והשחלות והזקיפים גדולים ונראים בברור ובאותו שבוע גם קיימתי יום יום יחסי מין.
האם יש סיכוי סביר שאני בהריון (למרות שבבדיקת הדם לפרוגרסטרון בצמוד לאולטרסנד היו תשובות נמוכות מאוד 1.5)??????
חשוב לציין כי בבדיקות ביוץ הביתיות התשובה לאורך כל הזמן הנה שלילית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור תשובתך שאלה נוספת
מאיה24/12/2009האם לאור הדברים שכתבתי ותשובתך. כאשר לפי האולטרסנד שהראה שיש ביוץ והשחלות והזקיפים גדולים ונראים בברור ובאותו שבוע גם קיימתי יום יום יחסי מין.
האם יש סיכוי סביר שאני בהריון (למרות שבבדיקת הדם לפרוגרסטרון בצמוד לאולטרסנד היו תשובות נמוכות מאוד 1.5)??????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור תשובתך שאלה נוספת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני הזרעה דחוף.מאי23/12/2009
pmol/L 1321
ESTRADIOL (E-2)
- IU/L 15.60
LH
- nmol/L <1.2
PROGESTERONE
מה אומרות הבדיקות ומה צריך לעשות, האם הן מספיק טובות להזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאי
ד''ר דוד ישי23/12/2009אם הבנתי נכון את מה שכתבת , נראה כאילו את אמורה לביץ מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני23/12/2009
בת 37, היום הוא היום ה-14 לאחר הזרעה ללא תמיכה הורמונלית.
עשיתי בדיקת הריון ביתית הבוקר שיצאה שלילית.
אין לי שום תחושות של הריון/ מחזור חוץ מעצבנות-יתר יוצאת דופן, בכי ודכאון בימים האחרונים.
המחזור שלי מאוד סדיר - 28 יום.
האם כדאי לעשות בדיקת דם כבר מחר או לחכות?
האם יש עדיין סיכוי?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול23/12/2009בדיקת דם מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אני25/12/2009עשיתי אתמול בדיקת-דם שיצאה שלילית
זו פעם ראשונה שאני עושה בדיקת דם
האם לא אמורים להופיע ערכי בטא שליליים אם אין היריון?
או שאם זה שלילי - אז כתוב שלילי ורק אם חיובי - יש ערכים בתוצאה?
אני ביום ה-16 לאחר ההזרעה, אך המחזור לא מגיע.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי שרון
מיואשת25/12/2009אני עברתי כמוך ואני 30 יום אחרי הזרעה ויצא שלילי בדיקת דם וביתית הרופה ביקשה לחקות שבוע ולבדוק עוד פעם אם אין הריון אז יש תרופה לקבל ווסת.נראה לי שהטיפול משפיע על אחור מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נסרין. לצערי המחזור הגיע כבר..
אני25/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IvF שני מיואשתליה אמא לאחת23/12/2009
שלום ותודה מראש על תשובתכם.
אני אחרי הפרייה שניה שכנראה מסתיימת בהריון כימי.בטא 21.12- 23 ןהיום 23.12 -45
אם לבת שנתיים וחצי הריון טבעי ומהיר ללא בעיות.אחר כך שני הריונות כימיים טבעיים.3 הזרעות שכשלו ועכשיו ההפריות כפי שציינתי.בת 42.6
1. האם יש בכלל סיכוי להריון הזה?
2.לאור ההסטוריה של הכימיים שלי יש טעם להמשיך ולנסות בהפריות?
3.יש לציין שהרופא אמר שהביציות ממש טובות הפעם אז למה לא מצליח ההריון הנוכחי אם הן תקינות?
4.האם אפשר לומר שהביציות שלי כבר לא טובות ואם בכלל יצאו טובות אי פעם?
5. האם לשקול על תרומת ביצית?
שוב תודה
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליה שלום
פרופ' שחר קול23/12/20091. כן
2. כן
3. השפעת הגיל.
4. קיים סיכוי להשגת הריון תקין.
5. מוקדם מידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf ראשון - ולא יודעת?לולא23/12/2009
בת 29. אחרי 4 טיפולי הזרעה + זריקות שנכשלו .החלטנו לעבור להפריה.
מתי אפשר להתחיל בטיפול? אני אמורה לקבל מחזור ב28.12
לא יודעת אם אספיק לעשות אותו. מסיבה שהתור הכי קרוב לפתיחת תיק זה ב 5.1 שזה יהיה כבר אחרי הווסת.
מה זה אומר שאני מפסידה את המחזור הזה???
או שיש עדיין אופציה לנצל הזמן שנשאר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולא שלום
פרופ' שחר קול23/12/2009אפשר לבצע הזרעה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי בבקשהאסתר23/12/2009
רציתי לדעת אם אני עוברת הפרייה בבית חולים אלישע ויש לי רק ילד 1 ויש לי מושלם אז זה יעלה לי כסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מושלם
פרופ' שחר קול23/12/2009יש השתתפות עצמית בגובה של כ - 600 ש"ח.
מציע להתקשר למזכירות היחידה לברר זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעותאני23/12/2009
היייי אני אחרי החזרה
יום שישי 25/12 אני צריכה לעשות בטא
אני עם אוטרוגסטן
כבר יומיים שאני מרגישה כמו בלון הבטן נפוחה וכואב לי החזה ואני עייפה אין לי כח בגוף
זה קשור לתמיכה או יכול להיות שאני יכולה להתחיל לשמוח??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות
פרופ' שחר קול23/12/2009עדיף להמתין יומיים...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף?עינת23/12/2009
בחודש של IVF הפרוגסטרון שלי עולה לפני הזמן ומגיע בבוקר שלפני האוביטרל ל 10(יחידות ש אסותא).
הבנתי שזה עלול לפגוע בביציות, ובעיקר ברירית.
אם כך, האם לטיפול IVF עם הורמונים, בו יש כ 5 הפריות אך פרוגסטרון שעולה לפני הזמן יש עדיפות על טיפול IVF ללא הורמונים (ביצית אחת, אך פרוגסטרון תקין)?
איפה יש סיכוי סיכוי טוב יותר להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ' שחר קול23/12/2009קשה מאוד לנחש. יש צורך במידע מקיף אודות ברור הפריון שעברת, וכל הנתונים ממחזורי IVF שבוצעו.
אפשר לנסות ולמנוע עליית פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי מניעת עליית הפרוגסטרון
עינת24/12/2009מה שניסיתי עד היום היה פרדניזון ודקסתמתיזון (בפעם האחרונה מינון של 10 מ"ג פרדניזון), וזה לא עזר.
האם יש דרך נוספת למנוע עליית פרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול ארוך?
פרופ' שחר קול24/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם בפרוטוקולים ארוכים הפרוגסטרון
עינת24/12/2009עולה לפני הביוץ. בדיוק כמו בפרוטוקול קצר.
יש אולי אפשרויות נוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול24/12/2009שימשוש ב - HCG במינונים קטנים כגורם גירוי שחלות בימים האחרונים במקום FSH או HMG.
לא מקובל בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכת ביוץשירלי23/12/2009
האם לאחר שערכת הביוץ הראתה תשובה חיובית יומיים ולמחרת כבר שלילי זה אומר שהביוץ כבר הסתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שכן
פרופ' שחר קול23/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לד"ר קולרחל23/12/2009
שאלות לגבי תרומת ביצית
בעבר עשיתי הזרעות שלא צלחו. היו לי כאבים עזים מהספקולום. לפני כל הזרעה הייתי בחרדה. האם ניתן לעשות החזרה עם ספקולום קטן?
יש לי פחד מזריקות מגיל ילדות. האם ניתן לקבל תמיחה להחר החזרה ללא גסטון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל שלום
פרופ' שחר קול23/12/2009כן, אפשר לבצע החזרה עם ספקולום קטן.
אפשר גם בהרדמה כללית, אם אין מנוס.
אפשר לקבל תמיכה על בסיס תרופות שאינן ניתנות בזריקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן 5ד23/12/2009
שלום בטעות לקחתי 5 אוטרוגסטן ,הם זה יכול להזיק ?זה היה ביום לחוץ וחד פעמי .
האם אני אמורה לחוש משהו ?לעיתים אני חשה דקירות בשחלה ימנית לאחר הזרעה ביום 13* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יזיק.
פרופ' שחר קול23/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)