מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מישהי מכירה מדקר/ת טוב?איילה112/01/2010
אני מחפשת מדקר טוב באיזור תל אביב עם המלצות ותוצאות לטיפולי ivf
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת מנדל 0528754488
ממליצה בחום12/01/2010ענת מנדל , יפו
מבינה מאוד בבעיות פיריון
מיקצועית נחמדה
0528754488* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות אחרי הזרעהאני12/01/2010
אני לאחר הזרעה שלישית עם סינראל+גונאל F במינון 150 מ"ל
לאחר האוביטרל לא המשכתי להזריק.
היום הוא היום ה-5 להזרעה (19 למחזור)
ועדיין יש אי-נוחות בבטן תחתונה
נפיחות נוראית בבטן ובכל הגוף.
אני מרגישה שממש התנפחתי/השמנתי תוך 4 ימים. האם זה ייתכן???
תוך כמה זמן הגוף מתנקה מהורמונים או מה משך השפעתם?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אני13/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
עדי13/01/2010אל דאגה הכאבים והלחצים בבטן התחתונה משגעים אבל נורמליים
לשתות הרבה ולנוח. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עדי
אני13/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני
ד''ר דוד ישי13/01/2010אני דוקא חושב שאם יש לך נפיחות נוראית את צריכה להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי ביציותעדנה12/01/2010
שלום רב.
כשנתיים מנסה להרות.
עברתי הזרעות ללא הצלחה.
בחודש שעבר התחלתי בטיפולי IVF ולקחתי דקפפטיל, זריקה נוספת שאיני זוכרת למשך שלושה ימים וכמיות גדולות של מונוגון כ18 ימים עד לגודל סביר של שני הזקיקים כ17, 18 מ"מ.
ביום השאיבה, כשהתעוררתי נודע לי שאין ביציות הזקיקים.
מה זה אומר??
אני מבינה מהרופא שלי שזהו מקרה לא אופייני.
האם קרו דברים כאלה ונשים הצליחו ללדת בסוף?
חשוב לציין שאני בת 35 ואמא לשתי בנות (10,7).
אבקש מידע מקיף על התופעה והיכן אוכל להבין יותר את המצב .
האם הגיוני להיות אופטימית?
תודה רבה,
עדנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בזקיקים אין ביציות
עדנה13/01/2010נא תגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדנה
ד''ר דוד ישי13/01/2010קשה להסיק מסקנות מטיפול אחד. יכולות להיות כמה סיבות לכך שלא נשאבו ביציות חלקן בכלל טכניות. אני מקווה שבטיפול הבא תהינה ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולאני12/01/2010
אני אמורה להתחיל החודש טיפול באמצעות זריקות + הזרעה, האם אפשר לקבל הסבר קצר איך מתבצע? כמה בדיקות דם צריך לבצע במהלך הטיפול? אולטרסאונד? מאיזה יום למחזור לוקחים את הזריקות וכד'....
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי12/01/2010ההסבר הוא ארוך ומפורט. זה לא המקום וזו לא הדרך לתת אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףע.נ12/01/2010
שלום אני בת 29 עברתי לפני חדשיים הפריה וטופלתי בדקפפטיל וגונל במינון175 והיו לי 4 ביציות ביום השאיבה.
החודש שוב עברתי את אותו טיפול אך את הגונל קיבלתי הפעם במינון של225 והיו לי רק שתי ביציות . האם זה אומר שיש לי בעיית ביוץ או שהגוף לא מגיב לטיפול הזה וצריך לנסות טיפול אחר???
אנא לענות לי כי אני מאוד לחוצה ומפחדת שגם לי יש בעייה בפוריות ולא רק לבעלי ולכן זה מסובך.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ע.נ.
ד''ר דוד ישי12/01/2010אין לך מה להבהל. מה שזה אומר הוא שבכל חודש יש מס' שונה של זקיקים באיכות מספיק טובה כדי להגיב להורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופניתמייקי12/01/2010
האם פעילות גופנית בתחילת הריון, כמו הליכות וכאלה, עלולה להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מייקי
ד''ר דוד ישי12/01/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנהאני12/01/2010
הי שלום
לאחר טיפולי IVF סוף סוף אני בהריון
אני כבר בשבוע 6+6
אני כבר כמה ימים עם מיגרנה נוראית
האם זה רגיל תופעה זאת ואם כן מה אפשר לעשות
או שזה מעיד על איזושהי בעיה בהריון?????
בבקשה תשובה דחופה
מחר אני בא.ס ראשון
מקווה שהכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי12/01/2010לא שכיח , אבל יכול להיות קשור להריון ולהורמונים. לא מעיד על בעיה בהריון. אפשר לקחת אופתלגין או תרופות אחרות בהתיעצות עם הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשלפוחית השתןיעלה12/01/2010
שאיבה ב-3.1 החזרה ב-5.1 ,קרינון ואספרין אחד מכל אחד.
יש לי תחושות כמו של דלקת בשלפוחית השתן ,בעיקר בלילה-מתעוררת מזה לאורך כל הלילה-צריכה לעשות פיפי וגם יש מה לעשות כי אני דואגת לשתות,אבל מלווה בצמרמורות ותחושה שיש עוד פיפי -אבל אין.
במשך היום זה נעלם ,יש לציין שזה קרה שלוש פעמים במהלך השבוע ואני בכלל לא סובלת מדלקת בשלפוחית.
תופעה מוכרת?
האם זה קשור באיזה שהוא אופן להשאיבה?(אחרי השאיבה היה לי שתן תקין)
יש סיבה לדאגה?ומה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעלה
ד''ר דוד ישי12/01/2010יתכן שזה זיהום ויתכן שזה סתם גרוי של השלפוחית בעקבות הטיפול שאת מקבלת. אני חושב שכדאי מאד לעשות תרבית שתן ולשלול זיהום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות ללא דימום והריוןסמ.12/01/2010
יש מישהי שלאחרי החזרת עוברים נכנסה להריון בלי דימום השתרשות?
אני שואלת כי בפעם הראשונה אחרי החזרה היה לי דמום השתרשות
ההריון לא המשיך
אחרי זה בצעתי החזרה ולא היה דימום ובסוף לא היה הריון
הפעם הזאת אני מאוד מודאגת ומחכה לדימום השתרשות
אם ההריון הראשון היה דימום השתרשות האם זה אומר שכל הריון יהיה? או שיכול השתרשות בלי דימום או כאב?
מתי תהיה השתרשות לאחר החזרת עוברים טריים?
נמאס לי כבר מהטיפולים ואני רוצה שיצליח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקווה לא לדלג על שאלתי
סמ.12/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסמ.
נטע12/01/2010אני קוראת את מה שכתבת וזה כאילו אני כותבת את זה וגם אני שאלתי את אותה שאלה פה בפורום לא מזמן אז ככה..
גם לי היה דימום של השתרשות כמה ימים אחרי החזרת עוברים ואכן היה בריון אבל נאלצתי לעבור גריידה כי הפסיק להתפתח וגם אני מקווה כל פעם לראות איזו טיפת דם כמה ימים אחרי החזרת העוברים למרות שגפ הרופאים פה כתבו לי שלא חייב להיות דימום מהשתרשות ושברוב המקרים אין ומבנות שאני מכירה אכן לא חייב להיות כל סימן להריון עד שמגיעים למועד הבטא ולעיתים יש את כל הסימנים בעולם ועדיין אין הריון ואת זה אני יודעת גם מנסיוני.
אז תנסי להיות רגועה למרות הקושי ולא לחפש סימנים ולא לפרש סימנים בצורה זו או אחרת כי כל הריון הוא שונה וכל סימן יכול להעיד על כשלון או הצלחה של הטיפול.
כל כך מזדהה איתך ומאחלת לך בהצלחה ובטא חיובית... א-מ-ן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מתמשך לאחר הפריהבתאל12/01/2010
אני ביום ה13 למחזור לאחר הפריה עם דקא מונוגון ושאר ירקות , מעולם לא קרה לי דבר כזה בדרך כלל המחזור נמשך 6 ימים, הפעם יש לי הפרשה דמית עד עצם היום הזה.
אתמול הייתי אצל הרופא שאמר בבדיקה הא.ס שהכל תקין וזה נובע ממהורמונים שהרירית 2.6 (מה שאצלי ביום ה12 היא כבר 8 בערך) ושהוא יתן לי כדורים לאיזון הורמונלי או שנשאיר זאת טיבעי עד שהגוף יתנקה מעצמו, העדפתי טיבעי, רציתי החודש ללכת למיקווה ולנסות טיבעי הוא ראה זקיק של 10 ממ אך לא נתן לו חשיבות לאור המצב שאלותי:
1. האם התופעה מוכרת ומה בעצם התרחש כאן? אני ארבע שנים בהטיפולים ולא קרה לי דבר כזה.
2. האם יש עוד סיכוי/טעם לעקוב אחר הזקיק ושכן יהיה ביוץ מאוחר יותר (בטיבעי אני מבייצת בין היום ה10-12 למחזור)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בתאל
ד''ר דוד ישי12/01/2010יתכן שאת עדיין תחת הדיכוי של הדקפפטיל . אני מניח שאם תמשיכי במעקב , בסופו של דבר יתפתח זקיק ויהיה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל באגן ושחלות גדולות מאודירדן12/01/2010
שלום אני 3 שבועות לאחר החזרת עוברים ב5/1 בטא 85, ב-7/1 בטר 213 ,אתמול 11/1 בטא 1575
אתמול ,אחרי הבדיקה ,נסעתי לרופא שלי והוא בדק ואמר שהכל בסדר ואפילו ראינו שק אחד בגודל בסדר ועוד שק נוסף שלא מתפתח הרופרא אמר שהשחלות שלי די גדולות (יש לציין שסבלתי מכאבי בטן די חזקים מיום ההחזרה שנחלשו לאט לאט ועכשיו רק לפעמים יש כאב קטן ) הוא גם כתב אצלו שיש מעט נוזל באגן .
האם שחלות גדולות ונוזל באגן זה מסוכן?
לתשובתך אודה
ירדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה הפרוגסטרון >190
ירדן12/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדן
פרופ' מרתה דירנפלד12/01/2010יש לך כנראה גירוי יתר של השחלות
טוב שנבדקת אצל הרופא
אם היה חושד שזה מסוכן הוא היה מאשפז אותך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
ירדן12/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בחזהרינת12/01/2010
אם אין לי רגישות בחזה בשבועות הראשונים של ההריון זה אומר שאולי ההורמונים לא עלו מספיק לערכים הרצויים? שהרי עלייתם גורמת לרגישות בחזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת
פרופ' מרתה דירנפלד12/01/2010את טועה
זה מאד משתנה ולרוב הנשים בהריון אין רגישות בחזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה קטנה נוספת
רינת12/01/2010אם בהריון הקודם היתה לי רגישות עוד לפני מועד המחזור שידעתי בכלל שאני בהריון אז בהכרח גם בהריונות הבאים תהיה לי רגישות או שכל הריון הוא שונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת דירה בתחילת הריוןהילה11/01/2010
אני אמורה לקבל את המחזור בעוד 6 ימים, האם אעזור בצביעת הדירה שלי בעוד יומיים עשוי לסכן את ההריון בשלב זה במידה והריתי? כלומר משאיבת הריח מהצבע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
הילה12/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותררונית11/01/2010
שלום ד"ר
אני בשבוע 8 להריון, סובלת מעצירות (גם לפני ההריון). האם מותר להשתמש בחוקן? (אישי שרוכשים בבית מרקחת).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונית
ד''ר דוד ישי11/01/2010מותר. אבל רצוי לנסות לפני כן אמצעים פשוטים יותר כמו משלשלים טבעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחסויה11/01/2010
שלום ד"ר, אספר לך בקצרה את הרקע הרופאי לאי הצלחה להרות עד היום. אני בת 26 בעלי 27 עברתי פרופיל הורמונלי, אולטרסאונדים, צילום רחם, בדיקה של צוואר הרחם כנראה את כל הבדיקות האפשריות בבדיקות התגלה כי אני סובלת משחלות פוליצסטיות, בעלי גם כן עבר בדיקת זרע שבה התגלתה כי האיכות, הכמות, והתנועה של הזרעים לא טובה. יש לציין כי התגלתה אצלי מחלה גנטית בגיל 19 FMF (שהבנתי שזה גם פוגע בפריון) אני מטופלת ע"י כולכיצין כל יום. לאחר הזרעות שכשלו, החלטנו לעבור הפריה ביולי האחרון עברתי שאיבה של 17 ביציות בסופו של דבר הופרו רק 9 כל חודש בחודשו עד היום החזירו לי 2 מוקפאים ועד היום ללא הצלחה. יש לי 2 שאלות: האם יכול להיות שלמרות שהזרעים של בעלי עברו "שיפוץ" במעבדה הם עדיין חלשים ובגלל זה הם לא מחזיקים ברחם? השאלה השניה שלי היא האם יש עוד איזה שהיא בדיקה שאוכל לעשות חוץ מהבדיקות שכבר עשיתי? לפעמים אני מרגישה שההחזרה לא מצליחה כי איזה משהו פגום בי כי הם צריכים להשתרש ברחם וזה לא קורה מצד שני אני אומרת שחלות פוליצסטיות? לא אמור להפריע להשתרשות אני מתוסכלת. תודה רבה על עצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי11/01/2010הזרע הלקוי מפרה פחות , אבל כאשר יש הפריה ויש עובר המשמעות של איכות הזרע קטנה יותר. אני חושב שמוקדם מדי לומר שיש אולי בעיה נוספת. את צריכה להמשיך בסבלנות . אני בטוח שתצליחי בסופו של דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה
עדי11/01/2010סתם רציתי להשתתף איתך בתסכולך, אני כל כך מבינה אותך ומזדהה איתך, אני נמצאת באותו המקום שהכל נראה אצלי תקין והזרע מצליח להפרות את כל הביציות ובכל זאת העוברים לא נקלטים... מתסכל מאוד אבל תהיי חזקה ותמשיכי לנסות ולמרות שאני לא מצליחה ליישם את זה אבל ממליצה לך לנסות להיות רגועה כי אומרים שזה משפיע הממממון אבל מי כמוני יודעת שזה בלתי אפשרי להיות רגועה :-)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)