מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיקשואלת20/12/2009
שלום רב,
ביום שני למחזור בבדיקת אולטראסאונד נמצא זקיק באורך 13.5 ס"מ.
הטכנאית אמרה לי שזה יכול להיות שאריות מביוץ קודם.
האם אכן זה משהו נפוץ?
האם זה אומר שהזקיק הזה ימשיך להתפתח או שיהיו שני זקיקים מובילים?
תודה רבה על זמנכם ותשובותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק
פרופ' שחר קול20/12/2009לא נדיר.
קשה לנבא ההתנהגות בהמשך.
יש לעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת פרוגסטרוןקרן20/12/2009
שלום רב ד"ר קול, בתאריך ה-09.12.09 החזרתי שלושה עוברים בני 4 ימים. ובתאריך ה-15.12.09 בצעתי בדיקות דם ל: 1. איסטרדיול 926 2. פרוגסטרון 138.6 מה אומרים התשובות על רמות אלו? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקות תקינות
פרופ' שחר קול20/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםנטעלי20/12/2009
לאחר החזרת שני עוברים קיבלתי תמיכה וגנילית (ג'ל)-פעם אחת ביום.
האם התמיכה מעכבת את הווסת ? האם עקב התמיכה הוסת לא תגיע עד שאפסיק
אותה במידה ולא אקלט?
אני שואלת כי הייתי אמורה לקבל וסת לפני כמה ימים וטרם קבלתי (מקבלת כל 22 יום)
ומכאן השאלה. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרה
פרופ' שחר קול20/12/2009כן, התמיכה עשויה לעכב את הווסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לעשות בדיקה בטאמיטל19/12/2009
אני חושבת שהרופא שלי טעה בחישוב של הבדיקה דם אני עשיתי שאיבה ב7 לדצמבר והחזרה ב10 לדצמבר לפי השאלות הנפוצות שלכם 14 יום מהשאיבה ולי הרופא אמר לעשות ב24 לדצמבר 17 יום מהשאיבה אני יכולה כבר לעשות או זה שיקול הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטל
ליה אמא לאחת19/12/2009שלום לך,
אם זה יעזור ....השאיבה שלי ב6 לדצמבר וההחזרה היתה ב9 ואני אמורה לעשות בטא ב21 לדצמבר כלומר, 12 יום מההחזרה.לפי הוראת הרופא שלי.
מקווה שעזרתי במשהו ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליה מיטל
מיטל19/12/2009תודה רבה אז זה אומר שאת אחרי 13 יום ואני 14 כל יום שעובר קשה ואני מתאפקת לא לעשות בדיקה ביתית טוב פשוט אומרים שסופרים אחרי השאיבה אז זה לא נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
ליה אמא לאחת20/12/2009שוב אני...הרופא אמר לי לא! להחשיב את יום ההחזרה ולכן זה יהיה מחר היום ה12 ולא ה13
שאצלך זה יום ה13 ולא 14.רצוי שתדברי שוב עם הרופא שלך .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ' שחר קול20/12/2009יתכן ואת מקבלת אוביטרל לתמיכה (או פרגניל) לכן הרופא דחה את יום הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה
מיטל20/12/2009אני מקבלת אנדומטרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לחזור לטיפולים??אני19/12/2009
שלום רב. קצת רקע: בעלת שחלות פולציטית , לאחר הריון אקטופי שטופל ב MTX לפני 2.5 שנים . לאחר הריון זה ,10 חודשים נסיון להתעברות ללא הצלחה .פניה למומחה לפוריות : 3 מחזורי איקקלומין + הזרעות - ללא הצלחה . 4 מחזורי פיוריגון + אוביטרל , הצליחה בפעם האחרונה (הזרעה והשבחה) (150 מ"ג פיוריגיון+ אוביטרל),כיום שנה אחרי לידה, מנסה להרות בשנית :
1. האם קיים סיכוי להתעברות טבעית? האם הסיכון גבוה יותר להריון אקטופי נוסף בצורה הטבעית?
2. האם מומלץ לפנות כבר במיידית למומחה לפוריות כדי לחזור על הטיפול או לנסות באופן טבעי (אם כן אז כמה חודשים)?
3. האם ההזרעה מורידה את הסיכוי להריון אקטופי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים
פרופ' שחר קול20/12/20091. יש סיכוי אם יש ביוץ טבעי. הסיכון להריון חוץ רחמי אינו גדול יותר.
2. אם יש ביוץ יש מקום לנסות באופן טבעי.
3. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה?חסויה19/12/2009
האם יש הבדל בקליטה בין מוקפאים לטריים עוברים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל
פרופ' שחר קול20/12/2009המנגנון - זהה.
הסיכויים טובים יותר עם עוברים טריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?חסויה19/12/2009
שבוע טוב
אני לאחר 3 טיפולי הפריה שנכשלו הפריה 1:8 ביציות 3 הופרו,שניה 7ביציות 3 הופרו ,שלישית 11 ביציות 6 הופרו 5 נשארו יפים ובכל זאת אין הריון
מה לעשות להמשיך טיפולים האם הגוף לא משתנה מכל השאיבות האלו והנסיונות
הללו ???מהי דעתך ד"ר אני מיואשת איבדתי אמון בכל הטיפולים האלו ?
האם הגוף פורה יותר לאחר כל ההורמונים האלו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול20/12/2009כנראה שיש מקום לעצור רגע, ולדון לעומק עם הרופא המטפל לגבי סיבות אפשריות לכישלונות עד כה, ולתכנן את ההמשך.
התרופות אינן משנות את יכולת הפריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אספירין ו IVFשרון19/12/2009
שלום,
לאחר שני מחזורי טיפולים של IVF בהם הוחזרו עוברים טובים (8 ו-10 תאים) אך נכשלו נתן לי הרופא גם ספירין לקראת הטיפול השלישי.
למה זה טוב?
מתי מתחילים לקחת והאם לא מסוכן?
תודה
מרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אספירין
פרופ' שחר קול20/12/2009מדובר בטיפול אמפירי שאינו נתמך היטב ע"י הספרות נמדעית.
יש לקחת לפי הוראות הרופא.
סיכון עיקרי: דימום, אם לוקחים לפני השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדר טיפוליםרינה19/12/2009
בת 39 אחרי שני טיפולי איקקלומין שפגעו לי קשה ברירית (למרות תמיכה של פרוגינובה). לא נמצאו בעיות אצלי או אצל בעלי. האם חייבים לעבור את שלב הזריקות והזרעה לפני IVF או שניתן ישר לעבור לשלב IVF? שלושה מחזורי זריקות אומר עוד חצי שנה ואנו היינו מאוד רוצים יותר מילד אחד. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינה שלום
פרופ' שחר קול20/12/2009מבחינה רפואית אפשר לבצע IVF .
יש לבדוק היטב נושא התחייבות קופת החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכהמיכל19/12/2009
שלום,
אני בשבוע 9 +1.
עד היום לקחתי 2 נרות אנדומטרין וזריקת גסטון מידי פעם (היה לי דימום קל לפני שבוע)..
החל ממחר, הרופא שלי אמר לי להוריד את המינון לנר 1 ביום למשך 5 ימים.
הפסקה מוחלטת של התמיכה בשבוע 10+0.
האם זה תקין? מתי מפסיקים תמיכה?
האם אני צריכה לעשות US לפני הפסקת התמיכה על מנת שנוודא שהשילייה "תפסה פיקוד"?
ממש מפחיד אותי להפסיק תמיכה..
אנא עזרתכם הדחופה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ' שחר קול19/12/2009השליה "תופסת פיקוד" בשבוע 7 .
לכן בשבוע 9 אפשר להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל19/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשני19/12/2009
שלום,
בחודשים האחרונים קיבלתי מחזור כל 18 בחודש.
החודש היה לי ביוץ מאוחר יותר ב-10/12 .. !
אני ובעלי ניסינו להיכנס להריון.
עדיין לא קיבלתי מחזור החודש!!!!!
הבדיקה של השתן הראתה פס אחד בלבד היום!
יש לי כאבים עזים שבאים והולכים מתחת לבטן!
1)האם אני בהריון?
2)מתי לדעתך אני צריכה לקבל מחזור החודש?
3)ומה הם הכאבים האלה לדעתך?
תודה שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול19/12/20091. אולי
2. אם היה ביוץ הרי יש 2 אפשרויות: הריון או מחזור.
3. נדרשת בדיקה מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל עוד שאלה ברשותך
שני19/12/2009אם היה לי ביוץ ב-10/12 מתי יופיע לי המחזור לדעתך?
(כי הביוץ הפעם בא מאוחר יותר )
ואם זה הריון למה הבדיקה מראה פס אחד?
ומחזור לא מגיע!
כמה איחור זה מראה שזה שזה הריון
תודה ענקית על העזרה והאיכפתות
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול19/12/2009אורכו של השלב הלוטאלי הוא סביב 14 יום, כך שהמחזור צפוי ב - 24.12, אם אומנם היה ביוץ ב - 10.12.
אם יש הריון הרי הבדיקה הביתית (או בדיקת דם) לא מסוגלת לזהות אותו. זה מוקדם מידי.
מציע לבצע בדיקת דם להריון ב - 27.12 אם עד אז לא יגיע המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,עכשיו הבנתי :-) שבוע נעים !
שני19/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחהמיואשת19/12/2009
אני בת22 ובעלי בן27.כשנה וחצי מנסים להכנס להריון ולא מצליחים .בדיקות הזרע חלשות.אז עברתי 4 חודשים טיפול איקקלומין ואחר מכן עברתי איקקלומין עם אוסטרופם+ אוביטרל בזמן הביוץ.ואחרי יום עברתי השבחה תוך הרחם.ועוד פעם קבלתי וסת.אני כבר מיואשת קבלתי הרבה תרופות ללא הצלחה .ובדכאון .מה אני יכולה לעשות ?תודה אם תעזרו לי דחוף.תודדדדדדדדדההההההההה .ומאוד מעריכה את עבודתכם בשבילנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסרין שלום
פרופ' שחר קול19/12/2009לרוב ממשיכים עם הזרעות תוך רחמיות במקביל לגירוי שחלות עם זריקות.
החלטה - בשיתוף הרופא המטפל.
בכל מקרה, כיוון שאת צעירה מאוד, סיכויי ההיריון - טובים מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובההמודאגת19/12/2009
ערב טוב לכולם!
אני צריכה לעבור שאיבת בציות, כפי שהבנתי זהו ממש תהליך כמו בניתוח וזה אומר הרדמה מלאה , יש לי פחד נוראי מניתוחים ובמיוחד מאותו מכשיר שמוחדר לגרון ושנדמה לי שמטרתו למנוע בליעת הלשון, מכיוון ויש לי מאוורי אוויר צרים מאד, הפחד הנוראי שלי הוא שלמרות שאני אהייה רדומה ולא אמורה להרגיש כלום, רק המחשבה שדבר כזה יוחדר לגרוני מכניסה אותי לחששות, ואפילו שקלתי לא לעבור את התהליך. אודה לכם אם תצליחו אפילו במעט להסביר לי על התהליך הזה ולהרגיע אותי. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למודאגת
ליה אמא לאחת19/12/2009שלום לך,
עד שיענו לך הרופאים רציתי להרגיעך. אני אחרי 2 הפריות ומחכה לתשובה בעוד יומיים. מקווה לטוב.
לעניין...אני עצמי פחדתי מאוד וגם חשבתי לא לעבור את ההפריה ומסתבר שזה הדבר הכי כיפי בעיניין. תאמיני לי זה שום דבר ואת מריגשה בהיי עד שאת נרדמת.בפעם השנייה לא הרדימו אותי כי הייתי מצוננת וכאב והלוואי שהיו מרדימים אותי\.אני לא מאמינה שרציתי שוב להירדם. אז קחי נשימה ותרגעי כי הרי את לא רוצה לוותר על האימהות בגלל פחד. לא יודעת אם יש לך ילדים,אך לי יש ולקחתי את תמונת ביתי הקטנה לניתוח מה שנתן לי כוחות ואומץ לעשות זאת.אל תפחדי!!! תחשבי רק על המטרה!!! מאחלת לך בהצלחה רבה! ליה שכחתי להוסיף חוץ מזריקת הרדמה לא שמים לך שום דבר נוסף.לפחות כך אצלי היה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליה,
המודאגת19/12/2009תודה על תגובתך עזרת והרגעת אותי, אני מאחלת, לך, לי ולכולן בהצלחה
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרדמה
פרופ' שחר קול19/12/2009השאיבה מתבצעת בהרדמה קצרה ושטחית.
אין צורך להחדיר צינור לקנה הנשימה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי להודות על תשובתכם המהיר
המודאגת19/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוגון אחד או שנייםשירה19/12/2009
שלום רב רופאים יקרים
מה ההבדל בין אמפולה אחת של מנוגון לבין שתיים?
אם אחליט לקחת רק אחת למרות המלצתו של הרופא לשתיים, מה יכול לקרות?
תודות על תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוגון
פרופ' שחר קול19/12/2009אמפולה של מנוגון מכילה 75 יח של FSH ו - 75 יח' של LH.
בהתאם, 2 אמפ' של מנוגון מכילות כמות כפולה.
מציע לציית להוראות הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני הריוןליה אמא לאחת19/12/2009
שלום רב,
אני חייבת לשאול כי אני לא יכולה להתאפק עד בדיקת הבטא ביום שני.
בעוד יומיים זה יהיה 12 יום מההחזרה. לפני מספר ימים היו לי כאבים בחזה די חזקים ולא גודש או נפיחות.עכשיו אין לי.הבטן שלי קצת קשה ולא נעשית קשה יותר. אין נשירת שיער זה משהו שגיליתי בהריון עם ביתי.מה הסימנים הללו אומרים שיש הריון אין הריון? אני כבר משתגעת... ועוד דבר יש לי כל הזמן כאבי גב תחתון וולפעמים לחץ במפשעה האם זה מעיד על כישלון?לא היו דימומים בכלל עד כה נורמלי?
סליחה על כל השאלות....רוצה כבר לראות בטא - תקינה.
ליה
תודה מראש על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים
פרופ' שחר קול19/12/2009הסימנים אינם ספציפיים, לצערי.
לכן לא ניתן לדעת האם הושגה הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)