מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיקור סיני לפני IVF /הזרעהנס16/12/2009
שלום לכם רופאים יקרים.
אני בת 40 אחרי 2 IVF שנכשלו. (בשני 8 ביציות , 3 הופרו, הוחזרו 2 5 תאים, אך לא הצליח).
אני שוקלת להתחיל דיקור סיני במקביל לטיפולים. שבוע הבא אמורה להיות לי הזרעה , לפני התחלת מחזור טיפול חדש(מרפאת מעגלים ברעננה שלדבריהם מתמחים בפריון).
אשמח לחוות דעתכם.
האם יכול להזיק?
תודה מראש
אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי16/12/2009הנושא של השפעת הטיפול ההמשלים ובתוכו הדיקור הסיני , על הצלחת טיפולי הפוריות , קשה מאד לבדיקה. יש מחקרים שמראים תוצאות טובות יותר עם השימוש ברפואה סינית ויש כאלה שלא. אני חושב שאפשר להגיד די בבטחון שאין בזה נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת בטאעדי16/12/2009
אתמול עשיתי בדיקת הריון אחרי שבועיים ויום מהשאיבה שיצאה לצערי שלילית.
להלן תוצאות ההורמונים:
Estradiol - 396 pmol/l
Progesterone - 48.5 nmol/l
HCG-B Quantitative - 2 IU/L -קטן מ
קיבלתי כתמיכה מיום לאחר השאיבה פעם ביום קרינון 8% ויומיים אחרי ההחזרה חצי אוביטרל (ללא אסטרופם בניגוד לפעם הקודמת שהיתה שאיבה והחזרת טריים).
1. האם ניתן לדעת על פי תוצאות האסטרדיול והפרוגסטרון אם הטיפול לא הצליח כי אולי התמיכה לא היתה מספיקה ואולי כדאי להבא להעלות את התמיכה?
2. הוחזרו לי 2 עוברים בעלי 7 ו-8 תאים לאחר 3 ימים מהשאיבה ונותר עובר אחד שהוקפא שהתפתח רק יומיים לאחר השאיבה ל-2 תאים וביום ההחזרה ל-4, האם כדאי בכלל להחזיר אותו בהתחשב בעובדה שלא התפתח טוב ושנותר רק אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול16/12/20091. התמיכה מצויינת.
2. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מה המשמעות לכך שעובר אחד
עדי16/12/2009התפתח רק לאחר יומיים ל- 2 תאים ולמחרת ל-4? האם זה אומר שאיכותו טובה פחות או שיש לו פגם?
זה טיפול שני שלי של החזרת טריים ובקודם גם נכשל ובהחזרת המוקפאים הוחזרו לי 2 יפים עם 8 תאים כל אחד והיה הריון אבל הפסיק להתפתח ונאלצתי לעבור גרידה כי היה רק שק הריון בלי קוטב עוברי ולא היתה הפלה אז אני מפחדת שעם כאלו עוברים הגעתי לזה אז הסיכוי היקרה שוב אם העובר יקלט יהיה גדול ומפחדת לעבור את זה שוב.... האם יש קשר? מה הסיכוי שיקרה שוב בגלל התפתחות איטית יותר של העובר הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFדנה16/12/2009
לאחר הזרעה שלישית, הרופאה המליצה כי אם לא נצליח נעבור לIVF. הבנתי שיש פרוצדורה בירוקרטית בעניין ואני לא רוצה לפספס חודשים בגלל פרוצדורה - מה אני יכולה לעשות כבר עכשיו כדי לקבוע תור ולהתארגן כך שכבר בחודש הבא אוכל להתקדם עם העניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF
פרופ' שחר קול16/12/2009מציע לקבל אישור של הקופה שלך. במקביל- בדיקות שיגרה לפני IVF.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריית הביציתשירה15/12/2009
שלום
רציתי לדעת מרגע שהיה ביוץ כמה זמן הביצית טובה להפריה
אני טובלת במקווה ולפעמים והביוץ מתרחש יום קודם או בבוקר
ואני טובלת בערב (לפי בדיקות ביוץ)
אני בת 37 כל הבדיקות תקינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 12 שעות
פרופ' שחר קול16/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל מרב היתר
מלני16/12/2009אפשר לקבל היתר מרב , זה רב מצויין שאני פונה אליו המון הוא רב ממש נחמד
046980765הרב קדוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירה16/12/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירה16/12/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי תוצאות בדיקת הדםבובית15/12/2009
אני קצת לחווצה... בתאריך ה-5-12 התבצעה ההחזרה של שני עוברים יפים ,ואמש קיבלתי את תוצאות בדיקת הדם 142 הרופא אמר שהתשובה חיובית ושאני בהריון (אני חוששת ללשמוח יותר מידי) בעוד יומיים אני עושה שוב את בדיקת הדם בכדי לראות עם הערכים עלו,
מה הסיכוניים לחוסר הצלחה לאחר שהתבשרתי שאני בהריון,בכמה הערכים צריכים לעלות
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' שחר קול16/12/2009סיכוי מצוין!
הבטא מכפיל כל יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיתוי לבטאמבולבלת15/12/2009
לאחר מחזור של שני איקקלומין + אוביטרל . האוביטרל הוזרק לפני 13 ימים . היום עשיתי בדיקה ביתית אשר יצאה שלילית האם יש סיכוי להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיתוי
פרופ' שחר קול16/12/2009בדיקת דם להריון 16 יום לאחר האוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שליליתשמרית15/12/2009
היום עשיתי בדיקת דם ויצאה בטא קטנה מ-2 עברו שבועיים ויום מהשאיבה. אתמול בבוקר עשיתי בדיקת הריון ביתית והיה פס, אמנם חלש אבל פס אז איך יכול להיות שאין הריון? תמיד אומרים שאם יוצא שלילי אז עוד יש סיכוי בבדיקת דם שיצא חיובי אבל אם יוצא בביתית חיובי אז זה חיובי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול16/12/2009הבדיקה בדם רגישה יותר ומדויקת.
אם יש ספק - לחזור על בדיקת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
שמרית16/12/2009הספק היחידי הוא מהבדיקה הביתית, האם יכול להיות טעות של המעבדה? כי הרי אם בדיקת דם רגישה יותר מבדיקה ביתית אז אין סיכוי שהבטא היתה נגיד נמוכה יותר ושיהיה שינוי בעוד כמה ימים אבל האם יתכן מצב של טעות במעבדה?
האם זה שאתמול לא לקחתי את התמיכה קרינון ונאמר שאכן אני בכל זאת בהריון זה עשוי להזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל15/12/2009
שלום. לאחר IVF שהסתיים בהפלה טבעית. ללא גרידה.ברקע אנדומטריוזיס.
בבדיקת דם כשמונה ימים אחרי ההפלה שקיעת דם מוחשת 64. האם זה אופייני???
הרופא לא נתן הוראות מיוחדות (לא ציין דבר אודות קיון יחסי מין)ורק בקש שנחכה למחזור הבא ולאחריו נתחיל מחזור טיפול חדש האם יש הוראות נוספות ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיעת דם
פרופ' שחר קול16/12/2009סימן מאוד לא ספציפי.
יכול להיות עקב אנדומטריוזיס, אך יתכן עקב תהליך אחר בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםR15/12/2009
שלום ד"ר,
1. אילו תוצאות נחשבות תקינות ביום החמישי להחזרה?
2. כמו כן, היום החמישי להחזרה כולל את יום ההחזרה או הספירה מיום למחרת?
3. האם נרות אנדרומטרין-נספגות בדם? כלומר יהיה ניתן לראות תוצאות בבדיקות דם?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' שחר קול16/12/20091. תלוי בתמיכה.
2. כולל
3. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמיכה: אנדומטרין. אילו תוצאות
R16/12/2009נחשבות תקינות ביום החמישי להחזרה?
(החזירו לי ביום השני לשאיבה) - שישי האחרון.
היום זה היום החמישי לא כולל את יום ההחזרה ועשיתי בדיקות (פרוג'+ E2).
אילו ערכים נחשבים תקינים ליום זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה ! התשובה שלך מאוד חשובה לי .
R16/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייאוש או יש תקוה?יוסף15/12/2009
שלום
אני בן 29 נשוי מזה שנה וחצי, התחלנו טיפולים וביצענו עד כה 2 הזרעות .
עשיתי ספירת זרע ונה התוצאות:
PH- 9
VOLUME- 1.2ML
VIABLE SPERMATOZA- 1 HR 30%
SPERM CONCENTRATION- 300 MILION/ML
TOTAL SPERM COUNT- 360 MILION
MORPHOLOGY
NORMAL FORMS-1%
ABNORMAL FORMSS-99%
תנועתיות- 30
אולי צריך לציין שאנו וג דתיים ולא יצא לי זרע וקבלנו היתר מרב להוציא זרע דרך קונדום הלכתי
אז אפשר לומר שבמשך שנתיים לא הוצאתי זרע עד לפני חודשיים (ז"א יצא רק פעמיים תוך שנתיים)
שאלתי היא מה עושים?האם אפשר להמשיך בהזרעות עם נתונים כאלה מעלה? האם הזרע כאשר ייצא יותר? האם יש תרופה לכך? מיותר לציין שאני ואשתי די משתגעים ולא יודעים מה לעשות....
תודה מראש על התגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסף שלום
פרופ' שחר קול15/12/2009אפשר להמשיך עם הזרעות.
יתכן ועל רקע אחוז פתולוגים גבוה יהיה צורך בהמשך לעבור ל - IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים שבוע אחרי החזרהאנונימית15/12/2009
החזרת עוברים בני יומיים ב-8.12 באותו יום הזרקתי אוביטרל שלם, ומאז כל שלושה ימים מזריקה אוביטרל, האחרון הוזרק אתמול.
כ"כ ביום ראשון הזרקתי דקא בנוסף.
בדיקת דם מהיום:
E2| pmol/L | *
1565
|
Progesterone Urgent | nmol/l | *
63.8
האם הפרוגסטרון לא נמוך מדי בהתחשב בעובדה שאני מזריקה אוביטרל תמיכתי? האם יש בכלל סיכוי להריון בערך כזה של פרוגסטרון בשלב הזה של הסייקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרוגסטרון תקין
פרופ' שחר קול15/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי בזמן טיפוליםniki15/12/2009
אני אחרי הזרעה מס' 2 ומעוניינת לעשות עיסוי להפגת המתח.
האם יש להימנע מעיסוי בזמן טיפולים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול15/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי רחם עם מחיצהסיגל15/12/2009
מנסה להיכנס מזה שנה, (פרופיל הורמונלי וביוץ תקין) לאחרונה בטיפול של רופא מומחה הופנתי לצילום אגן שגילה שיש לי רחם דו קרני. כשהרופא ראה את התוצאות הוא אמר שזה לאו דווקא רחם דו קרני, ויכול להיות שיש לי מחיצה ברחם, וכנראה אצטרך לעבור בדיקת היסטרוסקופיה לאבחון וטיפול. הוא אמר שזו לא פרוצדורה מסובכת.
מה זה אומר מחיצה ברחם?
האם אכן מדובר בפרוצדורה לא מסובכת לפתור את זה?
האם יש לי סיבה לדאוג מהדבר הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיצה
פרופ' שחר קול15/12/2009מחיצה עלולה לגרום בעיקר להפלות.
יש להעריך את אורך המחיצה כדי לקבוע הצורך בהסרתה, ומורכבות ההליך.
לפעמים בדיקת א.ס. תלת ממדית עשויה לסייע באבחון.
אין סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחם דו קרני
דנה16/12/2009לי עשו בדיקת תלת מימד שבחנה עם מדובר ברחם דו קרני או רחם כפול ,היה קשה לאתר איפה עושים את הבדיקה ...
ולאחר הבדיקה הזאת קיבלתי פתור מהיסורגרפיה כי קיבלו את כל התשובות בבדיקה .
אצלי הרופאים כל הזמן בחנו את הרחם שלי ובסוף גילנו שהבעיה אצלנו היא זרע , האם בדקתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הורמוניםקרן15/12/2009
שלום רב, אני בת 38 ואני לאחר החזרה שני של 3 עוברים יפים. תחילת טיפול בתאריך ה-5.11.09 עם דקפפטיל של 3.75 ומנוגון 3 אמפולות ליום וגונל 300 ליום למשך 3 ימים ושאר הימים 150 גונל ומנוגון 3 אמפולות ולאחר מכן בצעתי בדיקות דם 1. ב-29.11 אסטרידיול 436.02 ופרוגסטרון0.78 2 ב-3.12.09 אסטרידיול 1295.38 ופרוגסטרון 0.96 3. ב-10.12.09 אסרידיול 660.00 ופרוגסטרון 69.40 רציתי לשאול אם התוצאות תקינות ובאיזה אחוזים שההפריה תצליח? בתודה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול15/12/2009התוצאות תקינות.
לא ניתן להעריך סיכויי ההצלחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליות - ערכי E2רינה15/12/2009
מנסה להרות מזה כשנה ע"י תרומת זרע, בת 37
לאחר ההזרעה האחרונה התחלתי לחוש דקירות בצד שמאל למטה וייחסתי את זה לסימני השרשה (תקווה...).
קבלתי את המחזור וערכתי שוב בדיקות הורמנליות (האחרונות נעשו לפני כשנה) ביום 3-4 למחזור.
התוצאות הן:
ESTRADIOL(E2) 545.00 PMOL/L
FEMALE PMOL/L
FOLLICULAR PHASE 70-900
MID. CYCLE 140-1900
LUTEAL PHASE 70-1000
POSTMENOPAUSAL <150
FSH 5.50 MIU/ML
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 3.0-20
MID. CYCLE 4.5-26
LUTEAL PHASE 1.1-14
POSTMENOPAUSAL 6-150
LH 3.80 MIU/ML
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 2.0-11
MID.CYCLE 12-105
LUTEAL PHASE 0.9-13.0
POSTMENOPAUSAL 10.0-65.0
PROGESTERONE 0.50 NMOL/L
FEMALE NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0
LUTEAL PHASE 3.8-51
POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0
PROLACTIN 432.30 M/UL ( 70.00- 630.00) (.....*...)
TSH 3.87 UIU/ML ( 0.35- 4.94) (......*..)
האם ה E2 גבוה מדי?
האם זה יכול לרמז על בעיה בפוריות?
האם מקור הכאב יכול להיות בשחלה ולרמז על ציסטה או דבר אחר?
הכאב התחלף בתחושה עמומה באיזור, הדקירות לא חזרו.
יש לי תור לגניקולוג ביום רביעי אבל אני קצת מודאגת ואשמח לתשובה
תודה מראש,
רינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינה שלום
פרופ' שחר קול15/12/20091. כן, לא מתאים ליום 3 - 4
2. יכול
3. אין לשלול ציסטה.
אין מקום לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)