מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איקקלומיןאוסנת20/12/2009
שלום
רציתי לדעת מה ההבדל בין התחלת נטילת איקקלומין ביום השלישי לבין התחלת הנטילה ביום החמישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אוסנת
ד''ר דוד ישי21/12/2009התחלה מוקדמת יותר נותנת תגובה חזקה יותר ומגייסת יותר זקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףמיואשת20/12/2009
עברתי השבחה ב25\11
ועד היום לא קבלתי מחזור .עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי .האם לתרופות משפיעות לאיחור מחזור .לא עשיתי בדיקת דם האם אני צריכה לעשות .וגם לפני יום קבלתי מחזור ואחרי שעה נעלם .זה נקרה מחזור או מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי
עדי20/12/2009היי לצערי הרב אני חושבת שהמחזור שלך קרב, זה קרה ליה פעמיים רציתי למות...
אבל צריך להיות אופטימים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות תעזרו ליס.20/12/2009
אני בת 25 עברתי כבר פעמיים IVF השנייה הצליחה אבל לצערי עברתי גרידה מכיוון ושלא היה דופק לעובר , היום ששה ימים לאחר החזרת 2 עוברים -פעם 3 IVF , מנסה להיות אופטימית למרות שאני מכירה את כל המתחים עד להגעת התוצאות ולמרות שלא הייתי מתוחה עד אתמול היום אני מרגישה שמצב הרוח שלי התדרדר , אני מתחילה לדעת שכל הנשים מסביבי בהריון אפילו אלו שכבר 5-7 שנים ללא ילדים, וזה התחיל להלחיץ אותי ולהכניס אותי לדכאון, בבקשה דברו איתי מה אני אעשה? איך לחזור לאופטימיות ..נמאס לי כבר מכל הטיפולים והלחצים והרגשות האלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
בתאל20/12/2009יש לך את כל הסיבות להיות אוםטימית:
את צעירה
כבר נקלטת להריון פעם אחת מה שאומר שהרחם שלך כבר יודעת לקלוט הריון.
הרבה בנות שאני מכירה לאחר גרידה ניקלטו מיד לאחר מכן.
נשים בהריון זו תופעה טיבעית ככה תראי אותה, כי אם זה טיבעי זה בטח יקרה גם לך!!!
והכי חשוב את בעצמך עכשיו נושאת עובר ברחמך אז תאמיני ותיתפללי שאת בדרך להריון , גם אני כרגע לאחר החזרה יותר מבוגרת מימך ולאחר שלוש שנות טיפולים אז בואי ניתפלל ביחד שבעזרת השם הפעם זה יצליח לנו אמן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ס.20/12/2009תודה לך מאוד עזרת לי ..אני הופכת למאוד רגישה ..כשקראתי את תגובתך התחלתי לבכות ..אני מקווה ששתינו נקבל תשובה חיובית ..תודה על העידוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתאני20/12/2009
הי שלום
ביום ראשון 13/12 החזרתי 4 עוברים טריים
ווסת אחרונה שלי היתה ב21/11.
ממתי אני יכולה לקבת את הווסת שלי בתקווה שלא, בהתחשב להחזרה.
כי את הבטה אני צריכה לעשות ב25/12.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה???
אני21/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר החזרת עוברים עד שהרופא יענה לך
קרן21/12/2009אני מאחלת לך שלא תקבלי וסת ושההפריה הצליחה:) את הוסת מקבלים בדרך כלל לאחר כיומיים מיום הפסקת התמיכה ההורמונלית. מאחלת לך הצלחה ושבעזרת השם כן תקלטי להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לשאלות שלנו??
אני22/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני
ד''ר דוד ישי22/12/2009אם אין הריון , הוסת צפוי ביום בדיקת הדם פלוס מינוס יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטא אחרי אוביטרלאנונימית20/12/2009
8.12 החזרת מוקפאים בני יומיים + הזרקת אוביטרל שלם באותו יום אחה"צ.
10.12 בדיקת דם להורמונים + בטא כדי לראות את רמת הבסיס של האוביטרל = 68
14.12 הזרקת אוביטרל שלם בבוקר
15.12 - בטא 86
17.12 - הזרקת אוביטרל שלם
20.12 היום- 12 יום מהחזרת מוקפאים:
Estradiol (E2) Urgent | pmol/L | *
1987
Progesterone Urgent | nmol/l | *
60.3
HCG-B Quantitative (UR) | mIU/ml | *
39
האם הבטא היא אך ורק מהאוביטרל או שיש סיכוי קטנטן שהיא משולבת באיזו בטא נמוכה (ולא אופטימית) אמיתית?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - שאלה שלא נענתה... ומוסיפה
מקווה21/12/2009שהרופא אמר לי לבדוק בעוד יומיים.
לפי הפרוטוקול הטיפולי הייתי אמורה (ועשיתי זאת) להזריק אוביטרל שלם אתמול בבוקר...
אז גם התשובה מחר לא תהיה אמינה, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי הורמונים לאחר החזרת עובריםנועם20/12/2009
ד"ר שלום,
ב-14.12.09 הוחזרו 2 עוברים. לוקחת תמיכה של קרינון אחד ליום. נלקחה זריקת אוביטרל אחת ביום ההחזרה. היום, ה- 20.12.09 (6 ימים לאחר ההחזרה) ביצעתי בדיקת דם ולהלן התוצאות:
E2 404 pmol/l
Progesteron 40 nmol/l
האם עליי להגדיל את מינון התמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה
נועם21/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ד''ר דוד ישי22/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחהמיואשת20/12/2009
האם בהשבחה אפשר להרות בתיאומים ?שמעתי שהזרקות מאפשרות את זה האם זה נכון?מאוד תודה לך דקטור שחר שנותן לנו מהזמן היקר שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נסרין
ד''ר דוד ישי20/12/2009זה לא קשור להשבחה. זה קשור דוקא בטיפול שהאישה מקבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כאשר לוקחים איקקלומין גדילת הזקיק היא בדומה לביוץ טבעימיה20/12/2009
שלום רב!
האם כאשר לוקחים איקקלומין גדילת הזקיק היא בדומה לביוץ טבעי 1-1.5 מ"מ ביום? או שמא קצב הגדילה משתנה?
תודה מראש
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיה
ד''ר דוד ישי20/12/2009הקצב דומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח פרופיל הורמנלימיה20/12/2009
שלום אני בת 37 .
FSH-4.MIU/ML
FOLLICULAR PHASE- 3.0-20
MID.CYCLE- 4.5-26
LUTEAL PHASE 1.1-14
POSTMENOPAUSAL-6-150
LH- 5.10MIU/ML
FOLLICULAR PHASE- 2.0-11
MID.CYCLE- 12-105
LUTEAL PHASE 0.9-13.0
POSTMENOPAUSAL-10.0-65.0
אשמל לעזרה בפענוח
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ' שחר קול20/12/2009FSH=4
LH=5.1
תקין, אך פרופיל חלקי בלבד, ולכן המידע אינו מלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחה והזרעהמיואשת20/12/2009
ד"ר שחר שלום .מאוד אשמח אם תענה לשאלתי.
אני בת 23 בעלי חולה סכרת לוקח אנסולין 5 פעמים ביום ולא מאוזן .ובדיקת הזרע נמוכה
עברתי טיפול איקקלומין ואוסטרופם ואוויטרל ועברתי השבחה ב 25 \11 ועוד פעם מקבלת וסת אני 4 חודשים עם אותם תרופות ואין לי כל הזמן מצב רוח .אם זה קשור לתרופות?מה הוא הטיפול הבא ? האם הסכרת מפריעה להרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוון שלום
פרופ' שחר קול20/12/2009איקקלומין עלול לגרום לשינוי במצב הרוח.
אם את מבייצת באופן טבעי, יש מקום לעבור לגירוי שחלתי מבוקר על בסיס זריקות (גונדוטרופינים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה מאוד ...מחכה לתשובהבובית20/12/2009
אני לאחר טיפול ivf ראשון (אני בת 29 וחצי)
בטא ראשונה נעשתה בתאריך :14/12 והתוצאה היתה :143
בטא שניה נעשתה:17/12 והתוצאה היתה: 251
היום נשלחתי לבדיקת בטא בבוקר אני קצת בלחץ ,מה הסיכויים שלי להריון תקין.
והאם עליית הבטא אצלי נורמלית,והאם יש סיכויי לתאומים מאחר והוחזרו לי שני עוברים.
תודה והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול20/12/2009קשה לקבוע הסיכוי להריון תקין, שכן קצב עלית הבטא אינו תקין.
יש מקום למעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה?VR68120/12/2009
אני ביום השני של מחזור מזריקה לעצמי מנפור מה שהיום זה יום 10 הרופא רשם וגם במעקב של בדיקות הורמנליות התוצאות הבדיקות שעשיתי הםEstradiol (E2) Urgent קטן 200 Progesterone Urgent -4.3,LH Urgent 16.2 והיום היתי אצל רופא והוא עשה לי אולתרסאונד ואמר לי שעדיין אין שום תגובה בשחלות ואמר לי להמשיך לי טיפול ואני מרגישה שיש כאבים בשחלות אני לא יודעת מה בעיה רוצה לדעת את התשובה.תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ' שחר קול20/12/2009כפי שאמר הרופא: עדיין אין תגובה שחלתית.
יש לברר סיבת הכאבים ומקורם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי דודאני20/12/2009
שלום,
רציתי לברר בקשר למרפאתך החדשה בקרית אתא.
האם תוכל לתת פרטים + פרטים ליצירת קשר.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
אני21/12/2009האם אתה מטפל שם בבעיות פוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם אפשרי להגיע לשם דרך קופ"ח מכבי
תותית21/12/2009או שאתה מקבל שם רק פרטיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תותית
ד''ר דוד ישי21/12/2009לא. תקראי את תשובתי לורד. מרפאתי הפרטית היא בחיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ורד
ד''ר דוד ישי21/12/2009המרפאה לא ממש חדשה והיא לא שלי. מדובר במרפאה מקצועית של הכללית שלאחרונה קבלתי את הניהול שלה. במרפאה , בין היתר גם מרפאת נשים שבה אנחנו עושים טיפולי פוריות. אפשר לקבוע אליה תור דרך 27008
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקאפפטילקאר20/12/2009
אתמול קיבלתי את הזריקה במינון של 3.75
לטיפול של דיכוי לפני התחלה של טיפול ivf אני מרגישה כאבים בגוף כמו בשפעת השרירים או העצמות כואבים לי האם זה ככה צריך להיות והאם זה ככה יהייה כל החודש או שזה רק בגלל שזה היום הראשון אנא אם משהו יודע אני בלחץ ואשמח לתשובה מהירה של הרופאים כדי שלא אהייה בלחץ כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרב שלום
פרופ' שחר קול20/12/2009השפעת החומר ניכרת רק לאחר שבוע - שבועיים.
יש לברר מקור הכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הזרעהרונית20/12/2009
חודש שעבר עברתי הזרעה ראשונה עם תמיכה הורמולנית של סינראל+גונאל ואוביטראל.
לצערי המחזור הגיע, והקדים - 10 ימים לאחר הזרעה.
החודש עברתי הזרעה נוספת ללא תמיכה הורמולית בכלל.
תודה לאל, היום הוא היום ה-11 לאחר הזרעה והפעם המחזור לא הקדים.
השאלה שלי - האם המחזור הקדים בפעם הקודמת בהשפעת ההורמונים?
האם בדרך- כלל מקדים לאחר הזרעה באופן כללי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית שלום
פרופ' שחר קול20/12/2009כן, גירוי שחלתי גורם לרוב למחזור לוטאלי קצר, ולכן למחזור מוקדם מהצפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה..לא ממש הבנתי
רונית21/12/2009הגירוי השחלתי נגרם מההורמונים או בעת פרוצדורת ההזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול23/12/2009הגירוי השחלתי מושג ע"י התרופות שאת מקבלת עד ההזרעה: כגון מנוגון, גונל, פיורגון וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)