מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא נוספתחיובית28/11/2009
שלום דר''
מה זה בטא 9 מIU/L . האם זה הריון ?
מחר יש לי בטא נוספת . אולי היה לי ביוץ מאוחר למרות שאת ההזרעה עשיתי ביום חמישי לפני שבועיים , אך נראה לי שהביוץ שלי היה ביום שישי או שבת .
אני על סבב טבעי ללא הורמונים אך היתה השבחת זרע בגלל בעיות מורפולוגיה בזרע .
אני מקבלת בממוצע כל 32 יום והיום זה יום ה- 32 יום .
את הבדיקה עשיתי ביום ה - 30 של המחזור .
עשיתי היום בבוקר בדיקת הריון בשתן וייצא לי קו מאוד מאוד מאוד מאוד חלש שבקושי רואים אותו רק אם מתמקדים עליו .
האם יש סיכוי להריון ?
והאם בטא 9 זה תחילת הריון ?
נא עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 9 זה הריון
פרופ' שחר קול28/11/2009יש להמשיך מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מעקב בטא
חיובית29/11/2009שלום דר'
היום ביצעתי שוב פעם בטא אך התוצאה היתה :
בטא - 12 IU/L
PROGSTRON - 54.4
הפרוגסטרון ירד בחצי למרות שאני לוקחת תמיכת קורינון פעם ביום
היום זה יום האיחור שלי .
הרופאה ביקשה שאני יעשה שוב פעם ביום חמישי .
1. האם יש סיכוי להריון
2. האם זה הריון כימי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר קול
חיובית29/11/2009דר' קול שלום
נא תגובתך
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' קול- בבקשה תענה לי
חיובית29/11/2009מקפיצה את השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר קול ...... בבקשה
חיובית01/12/2009לדר' קול בבקשה תענה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיוריגוןבתאל28/11/2009
אתמול שכחתי הפיוריגון מחוץ למקרר כ- 40 דקות האם הזקתי לאיכותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול28/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונוגון וצטרוטיידשירה28/11/2009
שלום רב רופאים יקרים
ברשותכם, אנא ענו בבהירות
מה תפקידו של המונוגון בשילוב הצטרוטייד
מבחינת הLH . ומה תפקידו של הLH.
האם שילוב זה מתאים לכל אחת?
באילו מצבים נותנים שילוב זה?
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול28/11/2009ציטרוטייד בולם הפרשת ה- LH האנדוגנית.
אם הירידה ברמת ה - LH קיצונית מידי, יש צורך ב - LH ממקור חיצוני,, כגון מנוגון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת שהפרוגסטרון נמוךאילת28/11/2009
שלום,
לאחר החזרת 2 מוקפאים ב5/11 התקבלו התוצאות הבאות:
17/11- בטא 140 , פרוג 50.3
19/11- בטא 295, פרוג' 32
26/11- בטא 3525 פרוג' 37.2
אני מקבלת תמיכה של 800 אוטרוגסטן ו-6 אסטרופם.
למרות ערכי הפרוג' לא הורו לי לשנות מינון תמיכה.
האם ערכי הפרוג' נמוכים מדיי ובמידה וכן, מה עלי לעשות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול28/11/2009בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםנעה28/11/2009
שלום!
לפני 10 ימים היה לי ביוץ(לאחר לקיחת איקקלומין).
4 ימים אחכ התחילו לי כאבים בבטן התחתונה שנימשכים לסירוגין עד עכשיו. הכאבים הינם כאבים המומים וגורמים למעין אי נוחות.
בנוסף אני מרגישה גודש בשדיים ועייפות(הולכת לישון ב8 בערב!!!)
עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי(כניראה עשיתי את הבדיקה מוקדם מידי).
האם תופעות אלו מוכרות לשלב זה (באם ניקלט הריון) כאבים עד שלב זה מוכרים?הבנתי כי ההישתרשות קוראת כשבוע לאחר הביוץ?!
אני במתח וסקרנית מאוד וניתלת בכל תופעה חריגה שקוראת לי ....
יערה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ' שחר קול28/11/2009התופעות בהחלט עשויות להצביע על הריון, אך ניתן לוודא רק ע"י בדיקת דם להריון 14 יום לאחר הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר החזרת מוקפאיםדנית27/11/2009
שלום דר',
ביום חמישי הוחזרו 3 מוקפאים.מאז יש לי התכווצויות בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור. אומנם כאבים נסבלים אבל בכל זאת כאבים. בהחזרות הקודמות לא היו כאבים. אני נוטלת אסטרופם ואנדומיטרין.
האם כאבי הבטן זה מצב שכיח לאחר החזרה? ואם כן, מתי זה אמור לחלוף?
תודה,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר החזרת מוקפאים
פרופ' שחר קול28/11/2009לא, לאחר מחזור הפשרה לא צפויים כאבים כלשהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' קול, בהמשך לתשובתך
דנית28/11/2009תודה על תשובתך.
אם כך, ממה ההתכווצויות נובעות? יכול להיות שההעוברים לא הוחזרו כשורה?
או אוליי התמיכה שאני מקבלת גורמת לכך? 4 אסטרופם ו-4 נדומיטרין ביום.
אציין שוב כי הכאבים נסבלים אך אני לא מאלו "הסובלות" מכאבי מחזור.
תודה,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול28/11/2009לא ניתן לדעת. התמיכה שאת מקבלת אינה גורמת להתכווצויות.
יש לשלול דלקת בדרכי השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר' קול.בנוסף להתכווצויות ...
דנית28/11/2009בערב בעת החדרת האנדומיטרין היה במוליך דימום מועט.אציין במשך החודשים האחרונים אף פעם לא קרה לי.
האם זה יכול להעיד על השתרשות?
תודה,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית
דנה28/11/2009היי אני חווה גם אחרי החזרה ותמיכה באודמרטין כאבי מחזור קלים לא התכווציות , נאמר לי שזה בגלל שיש פרוגוסטרון שגורם למאין כאבי מחזור אני מקבלת 2 נרות .
בכל מקרה אם זה התככוצויות קשות הייתי הולכת להבדק אצל רופא או מתיעצת טלפונתי לא יכול להיות גירו שחלות כי אילו מוקפאים ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןדנה27/11/2009
האם אמור לדחות מחזור בטיפולי ivf
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפעמים
פרופ' שחר קול28/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורדנה27/11/2009
שלום רב,
הפסקתי לפני חודשיים טיפולי הפרייה ואני מקבלת מחזור כל 26 יום באופן קבוע, היה לי איחור בפעם הראשונה של 5 ימים והיום הפרשה חומה- תכננתי לעשות בדיקת הריון ביום ראשון.. מבוטל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
פרופ' שחר קול28/11/2009לא בהכרח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותר! - זקוקה לעזרהא27/11/2009
היום (יום שישי) יום העשירי למחזור עשיתי בדיקת דם ואולטרסאונד מעקב זקיקים- טיפול ראשון עם איקקלומין מיום חמישי למחזור למשך 5 ימים, 2 כדורים ליום.(בת 37). דברתי עם הרופא שלי ודיווחתי לו על התוצאות של הבדיקות .הוא אמר לי להזריק אוביטרל מחר (שבת) בבוקר ב - 9:00 ואת ההזרעה לעשות ביום א' בשעה תשע. 1. האם הכוונה לתשע בבוקר של יום א' או תשע בערב אני פתאום מבולבלת. עלי לדעת ממש מראש אם זה בבוקר או בערב בגלל לוח העבודה המאוד לא שגרתי של בעלי. (עדיף לנו ערב).
2. האם בתשע בערב זה לא מאוחר מידי? כי הבנתי שהביוץ מתרחש בטווח של 30 שעות אחרי זריקת האוביטרל ותשע בערב של יום א' זה מעבר ל - 30 שעות.
תוצאות הבדיקות:
בדיקת דם: E2-3800.6, פרוגסטרון - 4.5
אולטרסאונד- זקיקים בגודל 25, 22, 14
עובי הרירית - 7 מ"מ
ללא נוזל בדוגאלס
תודה, תודה, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי27/11/2009הביוץ הוא 36 שעות לאחר האוביטרל. לכן שתי השעות באות בחשבון . תצטרכי לשאול את הרופא למה התכוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלהחסויה27/11/2009
שלום רב!!!
עשיתי IVF טיפול ראשון ונודע לי שאני צריכה לעבור גרידה עקב היריון לא תקין השאלה שלי כמה זמן אני צריכה לחכות עד שאני אוכל להתחיל IVF חדש???
תודה על תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי27/11/2009אם בדיקת האולטרסאונד תהיה תקינה , אפשר כבר לאחר הוסת הראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות לפני שאלההילה27/11/2009
1. אני אמורה להזריק מחר (שבת) ב-1:30 בלילה (שבין שבת לראשון) אוביטרל וחצי וביום שני בשעה 11:00 אני אמורה להגיע לשאיבה וממה שאני זוכרת מהפעם הקודמת והיחידה שעשיתי שאיבה אז השאיבה היתה כשעה אחרי שהגעתי אבל הביוץ קורה 36 אחרי אוביטרל אז איך אפשר לעשות שאיבה לפני שמתתחיל הביוץ??? כי הביוץ אם כך אמור לצאת ב-13:30 בצהריים.
2. אם בעלי נותן את הזרע ביום שני בערך בשעה 10:30 באיזה יום לפני כדאי לתת פעם אחרונה (לקיים יחסים) זרע כדי שהזרע יהיה הכי טוב. אם אפשר לדייק מבחינת יום ובוקר / ערב כי אם תכתוב לי לדוגמא יומיים לפני לא בטוחה שאחשב נכון לפי הכוונה שלך.
תודה מראש ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי27/11/2009את צודקת. אני מניח שהשאיבה לא תהיה לפני 12 בצהרים
מומלץ להמנע מיחסי מין ביומים שלפני השאיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה אנא תשובה
הילה28/11/2009אם בעלי נותן זרע ביום שני ב- 10 וחצי בבוקר וקיימנו יחסים בשישי בבוקר וזה יוצא בדיוק 3 ימים זה בסדר או שעדיף לקיים גם הבוקר (שבת) כדי שיהיה יומיים, מה עדיף? יומיים או שלושה?
כתבת יומיים לפני אבל השאלה אם זה אומר לא לקיים שבת וראשון ואז שישי זה פעם אחרונה או יומיים לפני בדיוק אז כדאי גם שבת בבוקר.
מצטערת על הדקויות אבל אני רוצה שהזרע יהיה הכי טוב שיש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הילה
ד''ר דוד ישי28/11/2009התכוונתי שלא תקיימו יחסי מין ביום שבת וראשון . אבל האמת היא שזה לא ממש משנה ואם לא קיימתם ביום שישי זה גם בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ביום 10 לאחר הזרעהאני27/11/2009
היום התחיל דימום קל מלווה בכאבים כמו כאבי מחזור.
אני אמורה לקבל רק בעוד 4 ימים והמחזור שלי סדיר כמו שעון - כל 28 יום.
יש עדיין גודש וכאבים בחזה.
האם זו תופעה ידועה?
האם יש סיכוי להשתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי קרה ככה
הילה27/11/2009ונאמר לי שבטיפולי השבחה וזרעה המחזור לרוב מקדים ואכן בשני הטיפולים שעשיתי המחזור הגיע כ- 10 ימים אחרי ההזרעה כשגם המחזור שלי הוא כל 28 ימים.
כמובן שתמיד היתה לי תקווה שאני בהריון ומאלו שמתחילות הריון עם דימום אבל זה לא קרה אבל תראי איך המחזור ממשיך אם חלש יחסית או שהתופעות לא עוברות תעשי בדיקה ביתית ביום ה-14.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה הילה
אני27/11/2009תודה רבה הילה על התגובה ועל העידוד :-)
מקווה לטוב
מקסימום אולי בפעם הבאה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום NIKI
ד''ר דוד ישי27/11/2009אל תתיאשי. יש סיכוי להריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ישי על העידוד :-)
אני27/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןסיון27/11/2009
שלום,
ביום 4.11 החזרת 2 עוברים זהים באיכותם.
בפעם אחרונה שבדקתי בטא זה היה ב-22.11 והבטא היתה 2600
(הבטא התחילה נמוכה אך ההכפלות פי 3.6-3.7 כל יומיים).
היום, שבוע 5+5 בעקבות וירוס הגעתי לקופ"ח למוקד מיון נשים.
ב-US רגיל נצפה שק תוך רחמי ללא הד עוברי.
האם ממצא זה מתאים לגיל ההיריון?
האם ייתכן ובבדיקת דופק יתגלו למעשה 2 שקים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיקה
ד''ר דוד ישי27/11/2009בשלב הזה צריך לראות שק הריון ובתוכו לפחות שק חלמון.
אם את מתכוונת לתאומים זהים , זה אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון צעיר
מיקה28/11/2009אני לא יודעת לגבי שק חלמון.
ב-1.11 שאיבה ב-4.11 החזרה 2 עוברים באיכות זהה.
27.11 (שבוע 5+5 לפי מחשבון) נכתב ב-US שק עוברי תוך רחמי ללא הד עוברי.
מה אני אמורה להבין? היריון לא תקין?
ללכת שוב לבדיקה ביום ראשון?
ולגבי מספר השקים, אם ראו שק אחד זה סופי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיקה
ד''ר דוד ישי28/11/2009לאור מה שכתוב , אין לי תשובה. כמובן שהפתרון נמצא באולטרסאונד הבא. אני מציע לעשות אותו לפחות שבוע אחרי האולטרסאונד הקודם ולא לפני.
אם יש שק אחד , לא יהיה הריון של תאומים רגילים. תאומים זהים ( שמתפתחים בשק אחד ) אפשר יהיה לראות רק בשלב מאוחר יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאחיובית27/11/2009
שלום דר'
אם ביום שישי או שבת לפני שבועיים היה ביוץ ובצעתי בדיקת בטא ביום ה-12 או 13 אחרי הביוץ.
והתוצאה היתה 9 IU/L .
1. האם הבדיקה בוצעה מוקדם מידי ?
2. האם רק אחרי 14 יום מיום הביוץ הבדיקה נותנת רמת בטא טובה ?
3.ביום ראשון אני עורכת בטא חוזרת , כמה צריך להיות הבטא ?
נא עזרתכם .
לחוצה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
חיובית27/11/2009אני מקבלת כל 32 יום , את הבדיקה עשיתי ביום ה - 30 של המחזור .
יש לי מידי פעם כאילו כאבי מחזור , מרגישה כאילו הרחם נמתח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חיובית
ד''ר דוד ישי27/11/2009עשית את הבדיקה מוקדם מדי. אין טעם להתפלסף על בדיקה שנלקחה מוקדם מדי . הרמה ביום הנבון צריכה להיות מעל 10 , עדיף יותר מעל 30. לכאבי הבטן אין משמעות מבחינת הסיכוי להצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובתכם דחוף!!!עדי27/11/2009
אני בסוף פרוטוקול ארוך, אמורה להזריק היום בפעם האחרונה דקפפטיל גונל ומנוגון וביום שני שאיבה. את המינון להיות של הגונל והמנוגון יחליט הרופא על פי בדיקת הדם מהבוקר.
בדרכי לבית המרקחת לקנות מחטים כי נגמרו לי התקשרתי לבעלי לוודא שנשאר לי מספיק גונל וכשהגעתי הביתה אחרי כ- 40 דקות אני רואה שהוא השאיר את השקית עם האוביטרל והגונל על השיש מחוץ למקרר ואני יודעת שאלו תרופות שחייבות להיות במקרר ולכן היו. האם זה שהתרופות היו על השיש כ-40 דקות ללא קרח או קירור אחר זה פגע בהם? האם כדאי לרוץ לקנות אוביטרל וגונל חדשים? אני בלחץ שמע זה יגרום נזק לי או לטיפול בגלל שלא היה בקירור???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
חיובית27/11/2009מציעה לך להתקשר לבית המרקחת ולשאול רוקח או להתקשר לקופת חולים שאת שייכת אלייה ולהתייעף עם רופא תורן או עם אחות , פתוחים היום עד שעה 12:00
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חיובית, רופאים אנא תשובתכם.
עדי27/11/2009בכל בתי המרקחת שהתקשרתי אליהם כולל זה שממנו אני רוכשת יש מענה קולי שאומר להתקשר למכבי ובמכבי אני כבר חצי שעה על הקו ולא עונים במוקד של האחיות ששם זה המקום היחידי שמישהו עונה ואני בלחץץץץץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל דאגה יקירתי
מיקה27/11/2009היי
מזג האויר עכשיו לא כזה חם ודווקא קריר ונעים
לעניות דעתי לא קרה כלום! אם את ממש בלחץ תתקשרי *2700 למוקד כללית ותשאלי את האחיות.
אם החומר היה נשאר בחוץ זמן רב והיה חם ההשפעה היתה מזיקה יותר
בהצלחה ובלי כעס על בעלך! הכל יצליח ויסתדר רק לטובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מיקה
עדי27/11/2009התקשרתי למוקד של מכבי ודיברתי עם רוקח והוא אמר שאכן לא נורא כי באמת לא חם והאמת שהשיש אפילו קר ממה שבדקתי אז נרגעתי.
תודה ובהצלחה גם לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדי
ד''ר דוד ישי27/11/2009לדעתי , בפרק הזמן שמדובר בו , הנזק קטן ( אם בכלל ). בעיק רכשמדובר בזריקה אחרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)