מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהמיכל02/12/2009
מה ההסתברות או הסטטיסטיקה למקרים בהם ממשיכים לקבל ווסת
גם לאחר כניסה להיריון ומה המשמעות של תופעה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי02/12/2009אני לא יודע את האחוז המדוייק , אבל התופעה קיימת ואין לה משמעות מיוחדת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- us אשכיםחנן02/12/2009
שלום,
להלן בדיקת us אשכים. יש לציין כי בבדיקת זרע לא נצפו תאי זרע. fsh 20.88. מה התוצאות אומרות מבחינה מעשית? מה ניתן לעשות?
שני האשכים הודגמו בגודל ובמרקם תקינים
.מנח וציר האשכים תקינים
.לא הודגמו תהליכים בתוך האשכים
.לא הודגם נוזל מסביב לאשכים או בתעלה המפשעתית
, הדגמו ורידים ברוחב עד 0,21 ס"ם מימין
עד 0,24-0,25 ס"ם
.BILAT VARICOCELE : לסכום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חנן
ד''ר דוד ישי02/12/2009הבדיקה תקינה למעט וריקוצלה ( ורידים מורחבים ) . אני בספק אם זו הסיבה למצבך והאם ניתוח לתיקון הוריקוצלה ישנה את המצב. נראה לי שלא תמלט מביופסיה של האשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני02/12/2009
אמורה לעבור הזרעה בימים הקרובים, היום בבדיקת דם הערכים:
LH 11.9
E-2 629
PROGESTRONE 3.8
האם אלה ערכי ביוץ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי02/12/2009צריך לדעת מה ה LH הבסיסי שלך ומה רואים באולטרסאונד. הLH גבוה אבל לא מספיק כדי לקבוע שיש פיק. צריך לחזור על הבדיקה יום אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתרשאלה02/12/2009
שלום,
הורמון ה-E2 שלי בשמיים לקראת שאיבה מחר ואחרי יום אחד של קוסטינג. (7000 pg/ml).
הזרקתי אתמול בלילה אוביטרל אך כמה שעות לפני כן הרופא ביקש שאזריק גם אורגאלוטראן על מנת להוריד את הסטימולציה.
הרופא ציין כי ייתכן וירצה שאזריק עוד אורגאלוטראן אחרי השאיבה.
שאלות:
האם זה אכן עוזר להוריד את הסיכוי לגירוי יתר? האם פוגע באיכות הביציות?
מחר הרופא יחליט אם להחזיר או להקפיא (בהנחה שיהיה מה להחזיר כמובן).
במידה ותיהיה החזרה האם הזריקה של אורגאלוטראן פוגעת בסיכויי השרשה?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר
עדי02/12/2009מוזר כי לי ערכי האסטרדיול היו כ- 10,150 בשאיבה הקודמת לפני כמה חודשים ולא היה גירוי יתר והיתה החזרה וגם בשאיבה השבוע הערכים הגיעו ל-10,000 ובינתיים ברוך השם אין לי כאבים כך שאני מניחה שאין גירויי יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו על השאלה המקורית
שאלה02/12/2009שימו לב ליחידות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםגלית02/12/2009
אתמול ביצעתי החזרת עובר מוקפא. במבחנה היו שני עוברים והרופא אמר לי כי אחד הוא 20% ולכן אין טעם להחזירו והשני 100%. מה אומרים האחוזים הללו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלית
ד''ר דוד ישי02/12/2009אני מניח שהוא התכוון לאחוז השרידות של התאים בעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהרינה02/12/2009
שלום. אני נמצאת בטיפולי פוריות כבר חצי שנה לאחר שנה נסיונות ללא טיפולים. מאז שהתחלתי עברתי רק שתי הזרעות לאחר טיפול באיקקלומין פעמים ביום במשך חמישה ימים, וזריקת אוביטרל. עפ"י הרופא יש לבצע הפסקה של חודש בין טיפול לטיפול. בחודש הפסקה בקשנו מהרופא לבצע הזרעה על בסיס טבעי והוא אמר שאין טעם מאחר והזרעה לא מגדילה סיכויים. מאידך קראתי בפורום שיש נשים העוברות הזרעות כאלה בתוספת אוביטרל.
1. האם כדאי לבצע הזרעה על בסיס טבעי בחודש הפסקה ועד כמה ההזרעה משפרת את הסיכויים ביחס לקיום יחסי מין?
2. האיקקלומין פגע לי מאוד ברירית למרות שלקחתי פרוגינובה (4 ממ). בהתחשב בגילי ובהשפעות האיקקלומין, כיצד כדאי להמשיך?
אני בת 39 וללא ילדים עדיין ולא נמצאה בעיה אצלי או אצל בעלי ואני לא רוצה למשוך את הזמן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רינה
ד''ר דוד ישי02/12/2009בגילך , ועם השפעה כזאת של איקקלומין על רירית הרחם , אני ממליץ לעבור לטיפול עם גונדוטרופינים ( זריקות ) ואכן כדאי לעשות הפסקה של חודש בין טיפול לטיפול
למרות שכשהזרע תקין , התוספת של הזרעה לסיכוי ההריון קטנה , אני בעד לעשות הזרעה ולהרויח גם את התוספת הקטנה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רינה03/12/2009תודה רבה על התשובה. האם הזרעה עם זריקת אוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רינה
ד''ר דוד ישי03/12/2009לא. אני מתכוון לזריקות של גונדוטרופינים לגירוי השחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רינה
ד''ר דוד ישי04/12/2009אם תופסים את הביוץ הספונטאני , האוביטרל אינו הכרחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהמירב02/12/2009
בוקר טוב,
אני אמורה לעבור בתחילת שבוע הבא שבחה והזרעה בפעם השנייה.
בעלי ואני חולים קצת, שפעת עם חום לבעלי, האם לדעתך המחלה עלולה לפגוע בתהליך?
אני מזריקה פיורגון ואוביטרל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירב
ד''ר דוד ישי02/12/2009יתכן. אבל אם את כבר בתוך טיפול כדאי לנסות בכ"ז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות רחם מפריעות להריון?שירה01/12/2009
שלום רב רופאים יקרים
עברתי שאיבה ב-14/10 של 10 ביציות. במהלך השאיבה פגעו ככל הנראה בשלפוחית ועוד חברים. כתוצאה מכך סבלתי מכאבי תופת והושארתי לאשפוז. הכאבים האיומים לא עזבו גם לאחר שבוע והיות התכווצויות קשות ברחם. היתה החזרת עוברים בכל זאת.
וההתכווצויות הבלתי אפשריות לא חלפו.
הגעתי למיון נשים שם ערכו בדיקת שתן אך התברר כי איני בהריון. ברורר. היו דימומים חזקים מאד כולל גושי דם(סליחה)משך 3 שבועות.
הייתכן שהיה זה הריון שלא הצליח להשתרש כתוצאה מההתכווצויות??
טרם קבלתי מחזור האם הגיוני או שסימן לדאגה?
ברצוני להתחיל שוב טיפול.
תודות חמות מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי02/12/2009התלונות שלך מאד לא שגרתיות ומחייבות בירור. אני מניח שלא התפתח הריון ושלא מדובר בהריון שנפל. כך או כך אל תתחילי בטיפול חדש לפני שכל התופעות תחלופנה ותחזרי למצב בריאות תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון ובתאלוקה01/12/2009
שלום,
אני לאחר החזרה ב- 13.11.09
ב- 24.11 הבתא הייתה 31 והפרוגסטרון 33
ב- 26.11 הבתא הייתה 55 והפרוגסטרון 36
ב- 29.11 הבתא הייתה 175 והפרוגסטרון 33
ןב- 1.12 הבתא היא 441 והפרוגסטרון 29
אני מקבלת 9 אוטרוגסטן ביום (3 כפול 3)
האם העליה של הבתא תקינה?
אני חוששת מהירידה של הפרוגסטרון. ייתכן שזה מעיד על התחלה של הפלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לקבלת תשובה
לוקה02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח מאוד לקבל תשובה
לוקה02/12/2009המון תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לוקה
ד''ר דוד ישי02/12/2009עלית הבטא תקינה
יתכן שצריך להוריד את מינון האוטרוגסטן ולהוסיף אמפולה אחת של גסטון ליום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביוץאפרת01/12/2009
שלום רב,
היום ביצעתי בדיקת דם.להלן התוצאות:
E2- 905
LH = 12.41
PG=1.3
האם מדובר בביוץ?
מתי יש לקים יחסי מין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
ד''ר דוד ישי02/12/2009ה LH גבוה , אבל כדי להשיב לך צריך לדעת מה היה רמת ה LH הבסיסית שלך ומה הממצאים באולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי ביוץ
אפרת04/12/2009LH הבסיסת בין 3-5 בדרך כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אפרת
ד''ר דוד ישי05/12/2009ומה רואים באולטרסאונד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ממושכיםנעה01/12/2009
הי
לפני 12 יום היה לי ביוץ(לאחר לקיחת איקקלומין, בבדיקה אחרונה נצפו 2 זקיקים מובילים בגודל 26 מ"מ ורירית הרחם היתה 11 מ"מ).
מהביוץ ועד עכשיו יש לי כאבים בבטן התחתונה, בצד ימין ושמאל- מעיין דקירות שבאות ונעלמות, לא כואבות במיוחד אך לא נעימות.
עשיתי בדיקת הריון ביתית(כזו שהם אומרים שמגלה הריון 4-6 ימים לפני האיחור)- התוצאה יצאה שלילית לצערי.
שאלתי, האם יתכן שבמשך כ-12 יום יש לי כאבים כפי שתיארתי? אולי זה מחזור שמגיע? האם תופעות של כל כך הרבה ימים של כאבים מוכרות?
האם הבדיקות הביתייות האלו אמינות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה- דילגתם עלי....
יעלי03/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאה אחרי שאיבהדנה01/12/2009
היום עברתי שאיבה של 10 ביציות וכשחזרתי הביתה היו לי בחילות אני מניחה מההרדמה והקאתי את נשמתי כמו שאומרים, האם פעולת ההקאה יכולה להוסיף לטראומה של השחלות מהשאיבה ומעצם גודלן? אני מאד דואגת, בינתיים יש לי כאבים נסבלים בצידי הבטן שמקרינים לגב ומורגשים בעיקר בהליכה קימה וישיבה אבל אני לחוצה שמה הפעולה של ההקאה והקאתי מספר פעמים יכולה להזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ותוספת קטנה...
דנה01/12/20093 שעות לפני לקחתי כדור של פולקס (חומצה פולית וברזל) האם כדאי לקחת כדור נוסף שמא לא נספג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי02/12/2009קשה לי להניח שהקאה , חזקה ככל שתהיה , תשפיע על השחלות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fsh דחוףבתאל01/12/2009
ביום הרביעי למחזור יצאה לי תוצאה חריגה של 28 ,רופאת המשפחה רשמה לי את ההפניה ושם רשןם fsh battery שאלותי:
1. האם יש סוגי fsh בבדיקות דם והאם הבדיקה שהרופאה ציינה מתייחסת למה שרלוונטי לרזרבה השחלתי שנהוג לעשות?
2. האם זה שעשיתי הבדיקה ביום הרביעי למחזור כשאני יומיים עם פיורוגון יכלה להשפיע על התוצאה בכלל ועד לרמה שציינתי בפרט?
אנא השיבו לי אני די בלחץ מזה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה דחוף
בתאל01/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום בתאל
ד''ר דוד ישי02/12/2009יש רק FSH אחד , ואין טעם לבדוק אותו לאחר יומיים של טיפול עם פיורגון שהוא בעצם FSH.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך דוקטור ישי ו..
בתאל02/12/2009בהחלט נרגעתי וזה עשוי להסביר את הקפיצה הדרמתית של ההורמון , שאלה נוספת הe2 עדיין נמוך מ200 למרות שאני כבר מזריקה פיוריגון ארבעה ימים? וגם דקא
ומאיזה יום להערכתך עשוי הורמון זה להתחיל לעלות ?
תודה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין אחרי החזרה...שרוני01/12/2009
אני 4 ימים אחרי החזרה, גירוי היתר כמעט עבר לחלוטין...
בפעמים הקודמות קיבלתי המלצה להימנע מיחסי מין לאחר ההחזרה (משתי סיבות- אחת- התכווצויות ברחם שעלולות להזיק להשרשה והשניה- להימנע מזיהומים אפשריים לאור הפרוצדורות הרפואיות באיזור הנרתיק...)
שאלתי היא-
1. האם יש סיכון ולו קלוש שקיום יחסים עלול לפגוע בסיכויי הקליטה?
2. בהנחה ולא מדובר ביחסי מין מלאים אלא בעינוג ידני והגעה לאורגזמה- האם גם אז קיים סיכון כזה?
די ברור לי שהתשובה כפי שראיתי בפורום היא שאין מניעה לאחד מהשניים, אבל אודה מאוד לתשובה מנסיונך וממומחיותך, מצד אחד- אנחנו כבר רוצים לשוב לחיים "רגילים", מצד שני- מדובר בIVF רביעי, אם יש משהו שעלול לסכן את זה- זה לא שווה לנו...
הרבה תודה,
שרוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה... תודה על תשובתכם
שרוני01/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
שרוני02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא נעים להקפיץ...
שרוני02/12/2009הודעתי נדחקת כבר יומיים לדף השני ולא זוכה למענה...
אודה מאוד לתשובת המומחים,
שרוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא נעים להקפיץ...
שרוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא נעים להקפיץ...
שרוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםחסוי01/12/2009
שלום רב,
קיבלתי אסטרופם לדחיית ביוץ מהיום השני למחזור למשך 5 ימים פעמיים ביום.
ביום ה-16 למחזור עשיתי מעקב זקיקים ונמצא- זקיק מוביל 22.3 מ"מ ורירית רחם בעובי 7.2.
ובאותו יום בערב קיבלתי זריקת אוביטרול. ואמרו לי שאחרי הזריקה יתרחש ביוץ תוך 36-44 שעות.
רציתי לשאול
א. מתי הביוץ היה? ביום ה-16, ביום ה-17 או ביום ה-18?
ב. ואם אי אפשר לדעת במדיוק, האם כדאי לקיים יחסים כל יום בימים המשוערים או יום כן-יום לא?
בתודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסוי02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי02/12/2009ביום ה 18 . אפשר ורצוי לקיים יחסי מין לפני ואחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)