מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה?חסויה29/11/2009
אני לאחר 5 ימים של החזרה של 3 עוברים יפים השאלה אם אני אמורה להרגיש משהוא קליטה
וכל הזמן אני מפחדת לבצע פעילות שתפגע בטיפול רוצה רק לשכב מה עושים האם עברתי את הסיכון
אני פשוט לא יודעת איך להתנהג ?
ומתי בע"ה היתה השתרשות החזרה 25/11/09* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקש התיחסותכם
חסויה30/11/2009מחכה לתשובה ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק חלמון 5.4 מ"מ
זוהר01/12/2009האם זה גודל גבולי או שברגע שיש כבר דופק אז אין לזה משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי01/12/2009את לא אמורה להרגיש שום תחושה מיוחדת ואת יכולה לחיות חיים רגילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים בתקופת בחינותמלני29/11/2009
שלום ותודה על הפורום המוצלח (וסליחה אם השאלה שלי קצת טפשית)
אני לפני שאיבה בטיפול PGD מאחר והיו לי שני הריונות עם עוברים חולים בX שביר
אני במחזור טיפול חמישי בטיפול ראשון הוחזרו שני עוברים ונראה לי בגלל זריקת אוביטרל היה לי גירוי יתר ואושפזתי -ההריון לא נקלט בטיפול שני עובר אחד לא נקלט בטיפול שלישי ורביעי כל העוברים היו נשאים של הגן הלא מוצלח.
עכשיו אני בטיפול חמישי לפני שאיבה -אני סטודנטית ובתקופת בחינות שאלתי היא האם יכולה להיות השפעה של הלחץ שלי מהבחינות על קליטה של העוברים? האם הישיבה הממשוכת בבחינה על כיסא עץ לא נח יכולה להוריד את הסיכוי להריון?
והאם חובה לנוח לאחר ההחזרה ואם כן אז כמה ואיך לנוח?
תודה רבה
מלני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שכחתם אותי?
מלני29/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מקפיצה שוב אבל נשכחתי :)
מלני29/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מלני
ד''ר דוד ישי29/11/2009כל לחץ תורם מידה מסויית של תרומה שלילית לסיכוי להצליח. תלוי כמובן במידת הלחץ.
לא נראה לי שישיבה לא נוחה משפיעה באופן כלשהו על הסיכוי להרות.
אנחנו ממליצים על 3 ימים של מנוחה ( לא שכיבה ), התרגעות והמנעות ממאמצים. זה לא חובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץיפית29/11/2009
קיבלתי מחזור ב-13/11 אני מקבלת בממוצע כל 26 ימים התחלתי לבדוק עם הבדיקה ביום ה-11 למחזור כל בוקר איך שקמתי עשיתי בדיקה ועד היום הבדיקה לא הראתה שאני מבייצת וזה קצת מוזר ומקודם במקרה חיפשתי באינטרנט מידע על בדיקות ביוץ וזה מה שמצאתי אין להשתמש בשתן הראשון של הבוקר מכוון שההורמון LH מיוצר בגוף בשעות הבוקר ולכן הוא לא יופיע בבדיקה אלא, רק בשתן של המשך היום.
השעות הטובות ביותר לאיסוף השתן לביצוע בדיקה הינן מ 10 בבוקר ועד 8 בערב.
וזה לא היה כתוב בערכה זאת אומרת שהיה ביוץ וזה לא הראה לי משום שעשיתי אותה בשתן הראשון כי זה ממש מעצבן זה עלה לי הרבה כסף למרות זאת עשיתי סקס כל יום מהיום ה-12 למחזור מיד אחרי שטבלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יפית
ד''ר דוד ישי29/11/2009יתכן שזו היתה הבעיה. אישית אני לא מאד שבע רצון מהערכה. במחזורים של 26 ימים הביוץ צפוי ביום ה 13, אז למה צריך ערכה. תתחילי לקים יחסי מין מיד ביום הטבילה ועד היום ה15-16
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך ד"ר
יפית08/12/2009למעשה אתמול קיבלתי ב-7/12 בשעה 11:00 בבוקר ורציתי לדעת מתי היה הביוץ שלי אם ככה?
ומחודש הזה מתי אני אמורה להתחיל עם בדיקת הביוץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יפית
ד''ר דוד ישי08/12/2009הביוץ מתרחש בד"כ 14 יום לפני התחלת הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפית-תשובה מניסיוני הרב
שירלי09/12/2009יפית שלום. למרות שבאמת רשום לא לבדוק עם השתן הראשון של הבוקר אני כן עשיתי זאת , כי אחר כך השתן כבר נעשה דליל והבדיקה לא זיהתה.זיהיתי ע:י הערכה את הביוץ מצוין ונעזרתי בה כדי להכנס להריון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
יפית10/12/2009זאת אומרת שהביוץ שלי היה ב-23/12 נכון? זה יוצא לי יום לפני הטבילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
יפית13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון
יפית03/01/2010שלום כמו שרשמתי לכם קיבלתי ב-7/12 היום עדין לא קיבלתי מחזור ולכן עשיתי מקודם בדיקת הריון עם אותה ערכת ביוץ שקניתי הם נתנו לי בדיקת אחת להריון הבדיקה כמובן יצאה שלילית ורציתי לדעת האם עדיין יש סיכוי להריון אני כבר מאוד מיואשת אבל ביומיים האחרונים הפה שלי קצת יבש בנוסף יש לי הרבה פיפי ויש לי צרבות אולי אני מדמיינת את הדברים האלה מכל המצב אין לי מושג מה לעשות עזרתכם בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהniki29/11/2009
האם גם בטיפולי הזרעה יש להמתין חודש בין טיפול לטיפול
כלומר - לסירוגין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום niki
ד''ר דוד ישי29/11/2009ההמתנה של חודש מומלץת בין טיפולים עם גורמי ביוץ ( איקקלומין , גונדוטרופינים ) ללא קשר להזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר שחלתיחנה29/11/2009
שלום
האם מצב של גירוי יתר שחלתי לאחר החזרת עוברים יכול להזיק להתקדמות ההריון?
במהלך הטיפול נטלתי איקקלומין + אוביטרל .
סובלת מנפיחות ענקית בבטן העליונה...
מה עושים?
והאם יש סיכוי להקלטת למרות גירוי היתר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חנה
ד''ר דוד ישי29/11/2009הבעיה היא הפוכה. גירוי היתר אינו מונע הריון , אבל אם יש הריון , הוא עלול להחמיר באופן משמעותי את הגירוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםחנה28/11/2009
שבוע טוב,
בתאריך 20/11 הוחזרו 2 עוברים . באותו היום הזרקתי אוביטרל 250 וגם יומיים אחר כך הזרקתי.
שאלותיי:
1. איך אפשר לדעת האם התמיכה מספיקה? (הרופא שלי בחו"ל)
2. עד כה אין לי שום תופעות לוואי - לא גודש בחזה ולא תכיפות לשתן.....
האם סיכויי טובים?
**בדיקת הדם הגורלית ביום ד' בע"ה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חנה
ד''ר דוד ישי29/11/2009אפשר לבדוק את רמת הפרוגסטרון
בשלב הזה לא חיבות להיות שום תופעות לואי . אז הסיכויים טובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ושאלה נוספתצילי28/11/2009
האם בדיקת שתן- ביתית מספיקה על מנת לראות אם נקלט ההריון 14 יום אחרי הזרעה או שחייבים לעשות בדיקת דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום צילי
ד''ר דוד ישי29/11/2009לפעמים כן ולפעמים לא. ממולץ לעשות בדיקה בשתן אחרי 15-16 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לפני הפריה חוץ גופיתצילי28/11/2009
שלום רב, ההיסטוריה שלי: הריון טבעי שנגמר בהפלה טבעית לפני שנה וחצי. מאז ניסיונות- לאחר 2 מחזורי איקקלומין וגם 3 מחזורי גונאל +אוביטרל+הזרעה. צילום רחם פרופיל הורמונאלי ובדיקת זרע תקינים. יש לציין כי הגבתי יפה להורמונים- היו 3 ביציות בשניים מהמחזורים ועדיין אין הריון.. הומלץ לי לעבור להפריה חוץ גופית. 1- מה יכולה להיות הסיבה לכשלונות חוזרים? 2- האם נכון לעבור להפרייה בשלב זה? 3- האם חייבים חודש הפסקה בין טיפול גונל להפרייה? 4- קצת חוששת- האם בטיפול הפרייה מקבלים טיפול יותר מסיבי מבחינת מספר הזריקות ובדיקות הדם שצריך לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום צילי
ד''ר דוד ישי29/11/2009אתם נכנסים להגדרה של אי פוריות מסיבה לא ידועה
מקובל לעבור ל IVF לאחר 3 מחזורים של גונדוטרופינים. לא חייבים , אפשר לעשות עוד מחזור או שניים
מאד מומלץ לעשות חודש הפסקה בין שני טיפולים הורמונלים מכל סוג
בד"כ הטיפול ההורמונלי ב IVF הוא אכן במינון יותר גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי אנא התייחסותכם :)מיקה28/11/2009
שלום רב,
בבדיקת פרופיל הורמונלי ביום השלישי למחזור לאחר שבעבר הקרוב פרוגסטרון, אסטרדיול, LH,FSH,יצאו בטווח הנורמה התקבלו תוצאות משלימות :
SHBG=110 , FREE ANDROGEN INDEX =1.5 ,
17OH-PROGESTERONE=1.16
TESTOSTORONE TOTAL =1.60
ANDROSTENEDIONE =2.92
DHEA SULPHATE = 3.45
האם הערכים תקינים ומספיקים לקליטת הריון? מה המשמעות של הורמון SHBG גבוה? האם יש קשר לאסטרופם לדחיית ביוץ שנטלתי בתחילת המחזור הקודם לזה שבו נערכה הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה פעם שלישית נא התייחסותכ
מיקה01/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוךשאלה28/11/2009
שלום,
אני לקראת סוף פרוטוקול ארוך: דקפטטיל יומי 0.1, גונל 225, ועכשיו עברתי לאמפולות של מנופור.
בדיקת דם של היום - E2 - 2898.46 ו- LH - 1.97.
באולטרסאונד נצפו כ-20 זקיקים.
מחר אעשה עוד פעם בדיקת דם וזקיקים ואז הרופא יחליט מתי השאיבה.
האם זה וודאי שיהיה לי אחרי השאיבה גירוי יתר?
מה ניתן לעשות כדי להקטין את הסיכוי אך עדיין לא לסכן את הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי29/11/2009תלוי בגילך , ברמת ה E2 , האם יש לך PCO ומס' הזקיקים. לא בטוח שיהיה לך גירוי יתר. אם יש חשש , עדיף להקדים את האוביטרל והשאיבה אפילו במחיר ויתור על חלק מהביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת מהיום
שאלה29/11/2009גיל 33.
היום רירית 8,
4 זקיקים בגודל 17 ועוד כ13 זקיקים בגודל 13-14.
E2 היום 3200.
זה היום ה-9 לזריקות.
האם ממליץ לקחת אוביטרל היום (זה מה שהרופא שלי המליץ) ו שעדיף לחכות שעוד ביציות יבשילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת מהיום
שאלה29/11/2009גיל 33.
היום רירית 8,
4 זקיקים בגודל 17 ועוד כ13 זקיקים בגודל 13-14.
E2 היום 3200.
זה היום ה-9 לזריקות.
האם ממליץ לקחת אוביטרל היום (זה מה שהרופא שלי המליץ) ו שעדיף לחכות שעוד ביציות יבשילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי30/11/2009אני בהחלט מסכים איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בוולטרן אחרי החזרהשרון28/11/2009
אחרי החזרת עוברים (אתמול) ונתפס לי הגב...
מפחדת לעשות מסאג' בשלב זה, אבל האם מותר לפחות להשתמש במשחת וולטרן כדי להקל על הכאב?
האם זה עלול באיזו דרך חו"ח להזיק לקליטה?
הרבה תודה,
שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד''ר דוד ישי28/11/2009אפשר גם וולטרן. אבל מבחינתי עדיף מסאג'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסוןאיה28/11/2009
האם בתקופת טיפולי הפריה והזרקת הזריקות מותר לעשות חיסון נגד שפעת החזירים?
מה ההנחיות של משרד הבריאות לגבי נשים שעוברות טיפולי הפריה וקבלת חיסון נגד שפעת החזירים? ומה ההנחיות לגבי קבלת חיסון נגד שפעת רגילה בתקופת טיפולי הפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי28/11/2009מכיון שמותר לחסן נשים בהריון לשפעת רגילה , מותר להתחסן גם בטיפולי פוריות.
אין הנחיה מיוחדת לגבי חיסון לשפעת החזירים לנשים במהלך טיפולי פוריות . אבל , בשבוע הבא יגיע החיסון שמותר יהיה לתת לנשים הרות. אותו תוכלנה לקחת גם נשים שנמצאות במהלך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' קול - היסטרוסקופיה אבחנתיתמיכאלה28/11/2009
שלום דר' קול,
ללא חצוצרות, לידת תאומים לפני 14 שנה. מאז המון נסיונות של IVF שלא צלחו. לפני כ- 4 שנים היסטרוסקופיה תקינה. מאז עוד נסיונות של הפריה. זרע תקין, תגובה מעולה שלי לטיפול, הפריות יפות.
הומלץ לי שוב לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית.
האם יש טעם לעשות שוב היסטרו' ? יכול להיות שמשהו השתנה ובגלל זה הריון לא נקלט ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרו
פרופ' שחר קול28/11/2009היסטרוסקופיה הינה בדיקה פשוטה, לרוב ללא הרדמה, שאורכת דקות ספורות ועם סיכון אפסי.
לדעתי, יש טעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת פרוגינובהדנה28/11/2009
לקראת ivf נוסף,
ivf ראשון הניב הריון אך ללא דופק
בשני קיבלתי מחזור לאחר הפסקת הקרינון ובאחרון 14 יום בדיוק לאחר השאיבה
הפעם הרופא שלי חושב אולי להוסיף לי גם תמיכת אסטרוגן,אני מעדיפה לא לקחת בלי שיש סיבה
אף פעם אין לי דימומים עד קבלת המחזור,אז האם זה מיותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף
דנה28/11/2009שהרירית שלי תמיד יפה ובפעם האחרונה הגיעה ל-12
כוונתי לתמיכה לאחר השאיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגינובה
פרופ' שחר קול28/11/2009לפי הספרות המדעית תוספת אסטרוגן אינה חיונית, אך גם לא מזיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך אשמח לדעת
דנה28/11/2009למה בכלל נותנים אותה לאחר השאיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי להעלות את רמת האסטרדיול בדם
פרופ' שחר קול28/11/2009כתמיכה לוטאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה!מיכל28/11/2009
ביום 16/11/09 הייתה לי שאיבה, ביום 18/11/09 הייתה לי החזרה של שני עוברים 2 ו-4 תאים.
במשך שמונה ימים לאחר ההחזרה הייתי עם כאבי מחזור שבאים והולכים, לציין כי ביום השישי להחזרה היה לי כאב בבטן התחתונה שהעיר אותי בלילה.
היום אני כבר עשרה ימים לאחר ההחזרה ואין לי כאבים אלא ממש פעם או פעמיים ביום.
בבקשה, מה זה אומר?
אני כבר משתגעת ורק ביום ב' הקרוב תהייה לי בדיקת דם?
על מה יכולים התסמינים הללו להעיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי
מיכל28/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל שלום
פרופ' שחר קול28/11/2009התסמינים אינם ספציפיים, לכן יש להמתין ליום בדיקת הדם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני יכולה
מיכל28/11/2009לעשות עכשיו בדיקת הריון ביתית?
ותודה על תשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב- 30.11, בדיקת דם
פרופ' שחר קול28/11/2009כל בדיקה אחרת תשאיר שאלות פתוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)