מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טרם עניתם לשאלתי מיום 26/11/09 תמרתמר27/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום תמר
ד''ר דוד ישי27/11/2009מה השאלה ? אני לא מוצא אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת דחופה...יעלי27/11/2009
נקבעה לי החזרה למחר בבוקר.
אני מקבלת תמיכה של נרות אוטרגוסטן וגינלי (בוקר וערב).
האם בבוקר ההחזרה אני גם צריכה לשים את הנרות או שזה עלול להפריע במהלך ההחזרה ולחכות עם לשים אותם כמה שעות מאוחר יותר? האם בשעה/שעתיים אחרי ההחזרה הכנסת נרות עלולה לפגוע באיזו דרך בהצלחת הטיפול?
הרבה תודה,
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעלי
ד''ר דוד ישי27/11/2009אין לזה משמעות , אפשר כך ואפשר כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שלפוחית השתן לגברבתאל27/11/2009
האם אפשר בדלקת כזאת לקיים יחסי מין ? האם לא יקרה מצב שהוא ידביק גם אותי בזיהום?והאם הוא כשיר לתת לי זרע להזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בתאל
ד''ר דוד ישי27/11/2009אין בעיה של הדבקה במצב כזה אבל מומלץ לא לקיים יחסי מין. אם חייבים אפשר לעשות הזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץויקי26/11/2009
אני עורכת בדיקת ביוץ ביתית במשך עשרה ימים ועדיין אין זכר לביוץ.
1. כמה זמן להמשיך?
2. כמה חודשים לתת לערכה צ'אנס עד שאפנה לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ויקי
ד''ר דוד ישי27/11/2009אם המחזור שלך סדיר , צריך להתחיל להשתמש בערכה רק כמה ימים לפני הביוץ הצפוי.
הערכה אינה אמצעי מדוייק
ללא קשר לערכה , פני לרופא אם את מנסה להרות שנה ללא הצלחה ( אם את מבוגרת מגיל 35 , חצי שנה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת פרוגסטרון לקראת הפריההללויה26/11/2009
שלום רופאים יקרים,
אני לקראת IVF. מזריקה 6 אמפולות של מנוגון מהיום השלישי למחזור+סינרל פעמיים ביום, 2 התזות, מהיום השני למחזור. פרוטוקול קצר.
בבדיקות דם ביום ראשון היה 628 אסטרדיול ו-2 פרוגסטרון.
היום- יום חמישי 3392 אסטרדיול ו- 4.2 פרוגסטרון. יש כעשרה זקיקים והם עומדים היום על 12 מ"מ בממוצע.
מטריד אותי הפרוגסטרון שעלה. האם זה לא צריך לרדת ככל שמתקרב זמן הביוץ?
משום מה יש לי הרגשה שהסינרל לא ממש תופס...
אשמח לתשובה.
לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
ד''ר דוד ישי27/11/2009יש אמנם עליה , אבל רמת הפרוגסטרון עדיין בתחום הנורמה לתקופה הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ומה דעתך ד"ר
הללויה29/11/2009על זה שעדיין הפרוג' ממשיך לעלות? היום הזקיקים עלו ל-16 מ"מ האסטרדיול ל6700
והפרוג' ל- 4.9
ממה נובעת רמת הפרוג' שעולה? האם זה לא מדאיג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
ד''ר דוד ישי30/11/2009העליה של הפרוגסטרון , בשלבים האלה , בתוך הטווח של הנורמה , קשורה בהצטברות של כמויות קטנות של פרוגסטרון שמופרש ע"י הזקיקים עוד לפני הביוץ . הרמה של הפרוגסטרון הזה עולה ככל שיש יותר זקיקים. ברמה הזאת להערכתי הוא אינו גורם לפגיעה בסיכויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר ישי
הללויה30/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםלירון26/11/2009
ב13 לנובמבר החזירו לי עוברים וב26 החודש עשיתי בדיקת הריון במקלון הזהב והתוצאה הייתה שלילית. האם זה וודאי? האם עשיתי בזמן שאמורים בכלל לראות הריון או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירון
ד''ר דוד ישי27/11/2009סביר להניח שכן אם כי עדיף תמיד לעשות בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוגון וצטרוטיידשירה26/11/2009
רופאים יקרים
אנא הסבירו בדיוק מה תפקידו של המנוגון בשילוב צטרוטייד?
האם מתאים לכל אחת?
תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי27/11/2009המנוגון מגדיל את מס' הביציות המבשילות . הצטרוטייד מונע את הביוץ הספונטאני ומאפשר לנו לכוון אותו לזמן המתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ עם צטרוטייד??שירה26/11/2009
לרופאים שלום רב
אני קוראת כאן על ביוץ עם צטרוטייד ודקפפטיל ומודאגת עד מאד.
אם יש סיכון של ביוץ, אזי עדיף שלא להשתמש במדכאים הללו,
שכן, הבנתי כי יש סיכוי של 10-15 אחוז לביוץ עד מועד השאיבה בלעדיהם.
מבהירה: אם אשתמש בהורמונים ואוביטרל, ללא המדכאים.
משמע שהסיכון להגיע לשאיבה ללא מדכאים ולבייץ, שווה את הסיכון לביוץ גם עם המדכאים??
אנא הסבירו והמליצו
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי27/11/2009לא ממש הבנתי למה את מתכוונת. הסיכוי לביוץ עצמוני ולא מבוקר קטן הרבה יותר כאשר משתמשים במעקבי ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול עם גונאל אףרוני26/11/2009
ד"ר שלום
אני לפני השבחה והזרעה מספר 3.
פעם ראשונה בטיפול עם גונאל אף. מהיום החמישי במינון נמוך מאוד- 37 יח'.
(מבנה שחלות פוליצסטיות).
ביום 9 בדיקת אולטראסאונד נראה זקיק בגודל 11 וכל היתר קטנים.אסטרדיול קטן מ 200ופרוגסטרון 1.6
גם היום ביום ה-12 נראה אותו גודל של זקיק וכל היתר קטנים.אסטרדיול 368 ופרוגסטרון2.8
נאמר לי להמשיך עם הזריקות ולהגיע ביום ה15 לאולטראסאונד ובדיקות דם.
מה זה אומר בעצם?הזריקות לא השפיעו?
בטיפולים הקודמים הכדורים השפיעו בצורה הרבה יותר טובה. מדוע??
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכלי
ד''ר דוד ישי27/11/2009קשה לדעת בשלב הזה. ישנה כמובן אפשרות שהמינון הזה נמוך מדי ולא יגרום לתגובה של השחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכלי27/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער אחרי החזרת עובריםרונה26/11/2009
שלום,
רציתי לדעת אם בצבע לשיער יש חומרים העלולים לסכן קליטת הריון או עובר שנקלט.
אני נמצאת שבוע אחרי החזרת עוברים, וברצוני לדעת אם אני יכולה לצבוע את השיער מחר.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונה
ד''ר דוד ישי27/11/2009את יכולה לצבוע את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי - שאלות חדשות וחשובות לילימונית26/11/2009
ד"ר ישי ערב טוב,
לאחר הפגישה (בה הייתי עסוקה בעיקר בעניינים פרוצדורליים....) עלו לי שאלות נוספות, ויש גם דברים מסוימים שאני מרגישה שלא הבנתי. אשמח אם תוכל לענות לי על כל אחת מהשאלות.
בהצצה באתר הכללית, מתוך החומר על בדיקת סיסי שיליה, רשום כך:
"בבדיקת סיסי השלייה ניתן לבצע את כל הבדיקות המתבצעות בבדיקת מי-שפיר, פרט לבדיקות החלבון העוברי, שנמצא בנוזל מי השפיר ומשמש לזיהוי מומים מבניים בעובר, בעיקר מומים במערכת העצבים".
זה נראה לי סעיף דיי משמעותי. כלומר:
1) האם בכל זאת, במידה ואעשה סיסי שיליה, אצטרך לעשות גם מיי שפיר, בגלל העובדה שלא ניתן יהיה לבדוק את החלבון העוברי המשמש לזיהוי של מומים שדווקא מהם אני צריכה בעיקר לפחד?
2) מדוע הסיכון בבדיקת סיסי השלייה גבוה פי שניים מהסיכון במיי שפיר? לא ממש הצלחתי להבין.
ציטוט נוסף מאתר הכללית לגבי בדיקת סיסי השלייה:
" לעתים מתקבלות תוצאות לא ברורות ולא ניתן להסיק מהן האם העובר אכן סובל מבעיה או מחלה גנטית, או שמדובר בבעיות טכניות, שקשורות למעבדה. במקרים אלו, מתעורר הצורך בבדיקות נוספות אחרות, כגון בדיקת מי שפיר או בדיקת דם עוברי".
סעיף זה עוד יותר מפחיד אותי, כי אני מבינה שבעצם אפשרי שלא יגלו את המחלה בעובר, למרות שייתכן וכן יהיה עם הליקוי.
3) לאור המידע שליקטתי עד כה, מדוע בעצם אתה ממליץ על סיסי שיליה יותר מאשר על מיי שפיר?
שכחתי גם לציין בפניך, שבנוסף לבדיקה הגנטית עליה התקבלה כבר התשובה, ביצעתי לפני מספר שבועות עוד מספר בדיקות גנטיות של המחלות הרציסיביות (מהרגילות המוצעות לאוכלוסייה הכלללית לפי העדות), שטרם נתקבלה עבורן תשובה.
מה שאני מעוניינת לדעת ממך, כמנהל בנק הזרע, הוא האם, במידה ותתגלה חלילה מחלה/נשאות נוספת, ניתן יהיה לבדוק את התורם בבדיקה המסוימת (בתקווה כמובן שלא תהיה כזו)? ואם לא, איך מתייחסים לממצאים כאלה של נשים המשתמשות בזרע תורם והם נשאיות או חולות בפגם גנטי רציסיבי?
סליחה על השאלות הרבות, אבל... אתה בטח מבין את הלחץ.
בתודה מראש,
לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
לימונית26/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לימונית27/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי27/11/2009זה לא המקום לשאלות כאלה. תקבעי תור אלי לכרמל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי
לימונית27/11/2009ד"ר ישי שלום,
קבעתי אליך כבר תור ללב הקריה, ליום שני הקרוב.
מקווה שתוכל לענות לי גם שם על השאלות.
להתראות,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי28/11/2009אשתדל . אבל את צריכה לדעת ששם הזמן המוקצב לכל אישה הוא לא יותר מ 10 דקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל ברחםעינת26/11/2009
שלום , אני מנסה להיכנס להריון מזה כמה חודשים.
עברתי היום בדיקת אוטראסאוד.
אני כ 5 ימים לאחר ביוץ שאותו זיהיתי באמצעות ערכת ביוץ וגם עליה בחום.
בתוצאות בדיקת אולטראסאונד נכתב :רחם : נצפה, אחרוי בגודל צורה ומרקם תקין
תאור רירית : עם מעט נוזל עכור בחלל.
מה משמעות של נוזל בחלל.
האם זה יכול לפגוע בסיכוי להרות ? האם יש צורך בטיפול כלשהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עינת
ד''ר דוד ישי27/11/2009בד"כ אין למעט הנוזל משמעות , ביחוד אם , מלבד הנוזל , הרירית נראית תקינה. חשוב לשלול אפשרות שמקור הנוזל הוא בחצוצרה דלקתית ומלאת נוזל ( סקטוסלפינגס )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף dheaנועה26/11/2009
שלום רב,
אני בחורה בת 44, רווקה (טיפול דרך תרומת זרע)אחרי 4 הזרעות ו2 טפולי הפריה אשר נכשלו טרום שאיבה היות ואחרי שישה ימי זריקות הזקיקים לא התפתחו.
הרופאה הציעה לי לנסות תרומת ביצית וכהכנה לצרוך התוסף הנ"ל , כיום יש לי בן זוג ואנחנו מנסים להיכנס להריון טבעי (אולי בהשפעת ההורמונים שלקחתי משהו יזוז)
מה לגבי התוסף? להמשיך לקחת? כי אם זה לא ילך בדרך טבעית כנראה תהיה תרומת ביצית בפברואר, ולפי הבנתי יש סיכוי שהתוסף יעזור למערכת ההורמונלית.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמר
ד''ר דוד ישי27/11/2009למרות שאני לא בטוח לגבי מידת התועלת של התכשיר לסיכויים להרות טבעי או לתרומת ביצית , אני ממליץ שתמשיכי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה איקסיקאר26/11/2009
מהו תהליך איקסי והאם מטפלים בו כשיש אנדומטריוזיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
קאר26/11/2009באיזה מצב עושים תהליך זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר דוד ישי27/11/2009אנדומטריוזיס בעצמו אינו אינדיקציה ל ICSI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מרב
ד''ר דוד ישי27/11/2009ICSI זה פעולה שבה מזריקים זרע לתוך הציטופלסמה של הביצית . משתמשים בה כאשר איכות הזרע גרועה מאד או כאשר זרע תקין לכאורה אינו מצליח להפרות את הביציות בדרך הרגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית לאחר החזר מופשריםאיילה26/11/2009
שלום,
ב- 17/11/09 עשיתי החזרת עובר 1 מופשר מהקפאה, וב-20/11 ביצעו עוד 2 עוברים, בלסטוציסטים......
מתי אפשר לבצע בדיקת היריון ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איילה
ד''ר דוד ישי27/11/200912 יום מהחזרת העובר המופשר הראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי אתמול בדיקה ביתית..יצא שלילי
איילה29/11/2009עשיתי אתמול בדיקה ביתית..ויצא שלילי .....
האם זה אומר, שזהו בטוח ושלילי.... גם בדיקת הדם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה..יום שישי עשיתי..והיום גם...
איילה29/11/2009סליחה..יום שישי עשיתי..והיום גם...
ויצא שלילי........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומחר זה היום ה-12..לבדיקת הדם....
איילה29/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומחר זה היום ה-12..לבדיקת הדם....
איילה29/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איילה
ד''ר דוד ישי29/11/2009למה לעסוק בניחושים. מחר תדעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)