מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך להודעה קודמת - נצפה דוק תקיןזוהר30/11/2009
נצפה דופק תקין המתאים לשבוע שאני נמצאת בו
האם זה סימן חיובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זוהר
ד''ר דוד ישי01/12/2009בהחלט כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל שק חלמון והצלחת הריוןזוהר30/11/2009
היום בזמן שאני מגיע לבדיקת US בקופת חולים לבדיקת דופק אחרי טיפול IVF (הדסה עין כרם)
הטכנאית אמרה לי שהיא רוצה שהגיע לבדיקה חוזרת עוד שבוע מפני שהיא רואה שק חלמון מעט מוגדל , בגודל 5.4 והיא רשמה שהוא גבולי בגודלו רציתי לדעת האם יש לגודל זה משמעות או שזה שולי ואם יש לזה משמעות מהם הסיכונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זוהר
ד''ר דוד ישי01/12/2009שק חלמון גדול מדי יכול להעיד על הריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
דנה01/12/2009אני בדיוק בזמן שלך 11 יום מההחזרה וממש מתאפקת רק ביום שישי אמרו לי לעשות בדיקת בטא ,
בגלל שביום ראשון לקחתי אוביטרל ואמרו לי ש5 -6 יום אתה מתנקה מאוביטרל
בכל מקרה בהצלחה ומקווה שהתשובה נכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להתחיל לברר ?נטע30/11/2009
שלום,
לפני זמן מה אני ובן זוגי התחלנו לנסות להיכנס להריון. לאחר חמישה חודשים ללא הצלחה חליתי ב-CMV והפסקנו לנסות למשך 8 חודשים. כעת עברו 3 חודשים נוספים של נסיונות ללא הצלחה. האם הגיע הזמן לברר או להמשיך לנסות לבד ?
מספר פרטים: אני בת 37 ובן זוגי 35. יש לנו ילדה בת 3 (נכנסתי להריון איתה תוך 3 חודשים).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטע
ד''ר דוד ישי01/12/2009כדאי שתפנו לבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהאיריס30/11/2009
האם ניתן להגיע ביום ההזרעה עם זרע שנלקח עד שעתיים קודם לכן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איריס
ד''ר דוד ישי01/12/2009עדיף לא יותר מאשר שעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוה ביום 10 למחזורגלית30/11/2009
התחלתי החודש מעקב זקיקים לפני הזרעה במחזור טבעי והפרוגסטרון ביום 10 למחזור יצא 4.1
LH 25 IE2 250 .
אין זקיקים מובילים. מה יכולה להיות הסיבה לכאלו תוצאות? האם פרוגסטרון גבוה בתחילת מחזור יכול להעיד על איזושהי בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנונימוס
ד''ר דוד ישי30/11/2009הפרוגסטרון מעט גבוה , ה LH מאד גבוה והפרוגסטרון נמוך. האם יש לך שחלות פוליציסטיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, יש לי שחלות בעלות מבנה פוליציס
גלית01/12/2009אבל עד היום מחזורים היו סדירים- 30-35 יום
מה זה אומר?
האם זה פוגע בביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנונימוס
ד''ר דוד ישי02/12/2009התכוונתי כמובן שגם ה E2 נמוך
בכל מקרה , אם המחזורים סדירים , סביר להניח שיש ביוץ . אם כך לסטיות ברמת ההורמונים משמעות קטנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שחר קול שלוםמיה30/11/2009
ד"ר קול שלום רב,
נאמר לי לקחת במשך 7 ימים, 2 כדורי פרוברה ליום לשם קבלת מחזור והתחלת טיפול עם איקקלומין (יש לי שחלות פוליציסטיות)
היום אני ביום הרביעי לאחר סיום הכדורים וטרם קבלתי מחזור, מתי אמורים לקבל מחזור לאחר סיום הכדורים?
האם עצם זה שפספסתי כדור אחר, יכול להשפיע על אי קבלת מחזור?
אודה לתשובתך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלום טרם קבלתי מענה - תודה
מיה01/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא - האם תקין?לילוש30/11/2009
שלום ד"ר,
בעלי ואני נמצאים בטיפולי פוריות בשנה האחרונה, ולפני כחודשיים עברנו מדרגה לטיפולי IVF.
לאחר החזרת מוקפאים ב-9.11, ביצעתי בדיקת בטא ב-22.11 - יצאה תוצאה מאוד גבולית - 11. בהנחיית הרופא המטפל ביצעתי בדיקה חוזרת כעבור יומיים (24.11) - הערך שילש את עצמו ל-30. בדיקה שלישית כעבור יומיים נוספים (26.11) הראתה שוב שילוש - 90, ובדיקה שעשיתי אתמול (29.11, יום 20 להחזרה, כשבוע לאחר מועד הוסת המשוער), הראתה שוב שילוש של הבטא - 283.
מצד אחד - ההכפלות של הבטא יפות, מצד שני הערכים עדיין נמוכים יחסית לגיל ההריון המשוער, לפי מה שהבנתי. האם בנתונים כאלה ניתן להסיק אם ההריון תקין או לא?
תודה מראש על תשובתך, לילוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילוש
ד''ר דוד ישי30/11/2009עלית הבטא טובה ואני חושב שהסיכוי טוב שמדובר בהריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למבינים שביניכם חשוב לדעת תודהשיר30/11/2009
אני בטיפולי הפריה בivf בשל בעיית זרע וכולי.בתאריך 16.10.09 היה החזרת 2 עוברים ולא נקלטתי.ב3.11 קיבלתי וסת ובתאריך 25.11 התחלתי דקפפטיל.ביום 4.12 יש לי בדיקת דם באסף הרופא כמובן היחידה המטפלת.ולאחר מכן יאמר לי מתי להמשיך עם מונוגון 3 אמפולות במקביל לדקפפטיל.שאלתי אליכם היא מתי לדעתכם יהיה היום של השאיבה.בדרך כלל הווסת שלי היא כל חודש בתאריך 18 או19 לחודש אולם בגלל הטיפול אז קיבלתי החודש ב3.11 ברצוני להדגיש שהביוץ תקין ובזמן.אנא ענו לייייייייי באיזה תאריך החודש יהיה השאיבה האם זה קורה בביוץ?בין 12 ל14 יום מהווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
ד''ר דוד ישי30/11/2009בד"כ זה בין 9 ל 12 יום מהתחלת המנוגון. לפעמים קצת יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LH 13בתאל29/11/2009
אני לאחר כחודש נטילת גלולות וביום השני למחזור הבדיקה הנ"ל היא גבוהה מידי , אני יומיים כבר עם דקפפטיל ופיוריגון, הרופא אמר שלאחר הגלולות הlh ירד אך חודש שעבר היה 9 ועכשיו עלה, הפרוגסטרון 3 והe2 עדיין נמוך, שאלותיי:
1. אני מאוד מוטרדת ממצב הlh האם בצדק? ומה זה בעצם עשוי לואמר ?
אני לפני טיפול הפריה
2. האם יש תרופה שמסייעת להורדתו
אודה לתשובתיכם, בעברי שמתי לב כשהוא היה 8 איכות העוברים לא הייתה תקינה, אני מודאגת נא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת המשך
בתאל30/11/2009אני בת 34 לאחרונה fsh עמד על 16 אני שותה דיאה כבר חודש וחודש שעבר זה ריד ל12 החודש לאחר הגלולות עשיתי הבדיקות ביום הרביעי למחזור כאשר יומיים אני על דקא ופיוריגון והוא עלה ל23 ... מטורף ולא ברור שאלותי:
1. היתכן או שמא כל המהלכים הנ"ל השפיעו?
2. האחות במעבדה ציינה שלא יודעת איזה fsh לבחור שיש לה במחשב כמה אופציות האם זה יש באמת כמה סוגים במכבי ומכאן הטעות?
אנא עיזרו לי להבין מה קורה לי והאם יש טעם ביום השישי שוב לחזור על הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך lh
בתאל05/12/2009אני ביום השמיני למחזור והוא תודה לאל ירד ל7 (ביום השני למחזןר היה )
13 האם עדיין עלי להיות מודאגת והאם זה מעיד על איכות ביציות לא טובה?
בעברי התחלתי טיפול כשהlh היה 2 האם זה לא טוב לאיכות הביציות חלילה? הfsh תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהLH
פרופ' שחר קול05/12/2009LH עולה בחדות לאחר נטילת דקפפטיל. רק בהמשך הוא יורד.
ע"י שימוש בתרופות שונות ופרוטוקולים שונים ניתן להוריד רמת ה - LH למעשה לאפס.
מציע לשוחח עם הרופא שלך, ולדון באופציות האפשריות.
לגבי בדיקת FSH - יש רק בדיקה אחת, עם שינוי במועד התשובה: דחוף או רגיל.
רצוי להדגיש כי LH ו - FSH משקפים מצב השחלות, לא יוצרים אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור קול ושאלת המשך
בתאל05/12/2009האם lh גבוה אכן יכול להעיד על איכות הביציות?
אני מקבלת היום פיוריגון ומונוגון ודקא 0.1 כרגע lh בהחלט מראה סימני ירידה אך מה עוד ניתן לעשות בכדי להורידו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול05/12/2009הערכה נכונה כוללת את כל הפרטים הרלוונטיים. אין מקום לדיון פרטני על רמת LH במנותק מכל השאר.
אם להשיב לשאלתך כפי שנשאלה: מתן אנטגוניסט במינון גבוה יוריד בחדות את רמת ה - LH.
האם זו הדרך? בוודאי שלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי ליזרנעה29/11/2009
שלום.
עוד שבוע אני עושה בדיקת בטא בכדי לדעת אם ניקלט הריון.
מחר יש לי תור להסרת שיער בליזר. באם יש הריון, האם זה יכול לפגוע בו?
ובאופן כללי, האם מותר לעשות טיפוי יזר הסרת שיער בזמן הריון, בפרט הסרט שיער במפשעה וכדו'..?
יערה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
יעלי30/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יערה
ד''ר דוד ישי01/12/2009לא ידוע לי על בעיה עם לייזר בטיפולים או בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקסמטזון .0.5מיכל29/11/2009
שלום רב
מטופלת בפיוריגון 100. צטרוטייד , אוביטרל וכמו כן חצי כדור דקסמטזון. לפני שבוע עברתי הזרעה היום קיבלתי שוב אוביטרל הפעם כתמיכה . סובלת מבחילה מתמשכת וכאב ראש
:
האם יש להמשיך עם הדקמטזון גם בשלב הזה?
מה ניתן לעשות נגד הבחילה??
ושאלה אחרונה האם במידה ולא הריתי הווסת יכולה להתעכב כעת בעקבות האוביטרל?
תודה רבה לכם
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה מאוד להתייחסותכם
מיכל01/12/2009שלום משום מה דילגתם עליי... מאוד אשמח לתשובה לגבי הדקסמטזון בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
ד''ר דוד ישי02/12/2009את ההנחיות לגבי הטיפול את צריכה לקבל מהרופא שנתן אותו
את צריכה להבדק כדי לדעת מה הסיבה לכאבי הראש והבחילות
האוביטרל יכול לדחות מעט את הוסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא-דחוף(אשמח אם תענו בהקדם)נטלי29/11/2009
שלום, אני אחרי איקקלומין חמישה ימים ,תחילת המחזור האחרון היה ב- 29/10/09, לאחר אוביטרל ביום ביוץ (מעקב של רופא לגבי מועד ביוץ).
היום ה- 29/11/09 עשיתי בדיקת דם לבדיקת היריון עקב כך שהמחזור עדיין לא הגיע והתוצאה היא מעל 15 יח' חיובי....מה זה אומר? היא ביקשה שאני אגיע לבדיקות דם שוב ביום רביעי הקרוב...האם קיים סיכוי להיריון?
אשמח אם תענו לי בהקדם...אני מאוד בלחץ.
תודה רבה, נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטלי
ד''ר דוד ישי30/11/2009לא הבנתי מה התוצאה. אם היא מעל 15 היא חיובית מה שאומר שאת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי החזרת עוברים מוקפאיםגלית29/11/2009
בת 34.5 במשך כשנה ניסינו להרות באופן טבעי, לאחר מכן עשינו כ- 5 מחזורי הזרעות שלא הצליחו, (אי פריון בלתי מוסבר) אח"כ עשינו הפריה, החזרנו 2 עוברים ושניהם נקלטו, אולם בעקבות היפרדות שיליה והתקצרות צוואר הרחם, התרחשה לידה מוקדמת והעוברים לא שרדו. היום אני כשלושה חודשים לאחר הלידה עם ניסיון של מחזור אחד להרות באופן טבעי שלא הצליח ובעוד יומיים מתוכננת החזרת עובר אחד מוקפא. כמו כן, לאחר מעקב זקיקים צמוד ובדיקות דם, נאמר לי כי הביוץ התרחש אתמול וקיימנו יחסי מין באותו יום. הייתי רוצה לדעת אם אפשר להעריך מה סיכויי הקליטה בשניהם והאם יש סיכוי גדול שיהיו שוב תאומים? ואם כן יהיו תאומים, מהם סיכוני הדילול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלית
ד''ר דוד ישי30/11/2009את הסיכוי להריון טבעי , אני מניח שאת יודעת מהנסיון שלך עד כה. הסיכוי להריון מעובר מופשר אחד הוא סביב 20%. לכן הסיכוי לתאומים קטן מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהנועם29/11/2009
שלום ד"ר,
ביום רביעי עשיתי מעקב זקיקים, לאחר טיפול בגונל F של 5 ימים. נצפו 2 זקיקים, גודל 16 ו-20. תוצאות בדיקת דם היו:
E2- 1347, Prog 2.2
נאמר לי להזריק באותו יום בלילה אוביטרל וביום שישי ביצעתי הזרעה.
האם הזקיקים לא קטנים מידי? האם זה נקבע לפי תוצאות בדיקת הדם? בד"כ לאיזה גודל מגיע הזקיק בזמן הביוץ?
תודה
נעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועם
ד''ר דוד ישי30/11/2009זקיק מביץ בתגובה לאוביטרל מגודל של 17 מ"מ ומעלה. הזקיק של 16 הוא גבולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולאני29/11/2009
שבוע טוב
ב20/11 קיבלתי ווסת והתחלתי טיפול בדקהפפטיל לאחר 3 ימים עשיתי בדיקת דם ויצא פרוגסטרון גבוה.
המשכתי רק דקה וביום שישי 27.11 עשיתי שוב בדיקת דם והכל הסתדר
התחלתי להזריק את המנופיור.
אמרו לי לבוא שוב לב.ד +אולטרסאונד ב6/12.
מה זה אומר לגבי הטיפול.
מתי לדעתך תהיה השאיבה????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי30/11/2009זה לא אומר כלום לגבי הטיפול
השאיבה צפויה כ 9-12 יום מהתחלת הטיפול בגונדוטרופינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)