מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שק חלמון 5.4 מ"מ בבקשה לענותזוהר01/12/2009
שק חלמון 5.4 מ"מ האם זה גבולי או בגרע שיש דופק אין לזה משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זוהר
ד''ר דוד ישי01/12/2009עניתי על השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאמורן01/12/2009
אחרי החזרה של 3 עוברים טרים לפני 11 ימים לאחר בדיקת הריון בטא 46
אבל יש לי דם בניגוב למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
ד''ר דוד ישי01/12/2009אני לא יודע למה. אבל ההפרשה הדמית אינה שוללת שמדובר בהריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכהגימה01/12/2009
שלום רב !
ביצעתי בדיקת בטא לאחר מחזור IVF
ביום 12 מההחזרה: בטא 4.9
ביום 14 : בטא 26, פרוג' 41
ביום 16 : בטא 50, פרוג' 36.5
האם ערכים אלו מעידים על היריון לא תקין ?
או שמא עדיין לא ניתן לדעת בשלב זה ?
אנא התייחסותכם
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גימה
ד''ר דוד ישי01/12/2009עלית הבטא טובה . יש סיכוי לא רע להריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת אוביטרל על בדיקה ביתיתחנה01/12/2009
שלום, לאחר החזרת 2 עוברים ב 20/11/09 היום זה היום ה11 ביצעתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית.
האם זה הריון או תעתוע?.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חנה
ד''ר דוד ישי01/12/2009זה כנראה הריון. תעשי מחר בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוטר זקיקים ושיבת ביציותאורלי01/12/2009
אני בת 36, אם לילד בין 4.5. מטופלת מחזור שני בIVF פרוטוקול ארוך (דכא ו5 אמפולות של מנוגון). בכל אופן, היום 2.12.09 בבדיקת זקיקים נמצאו 6 זקיקים בקוטר של בין24 ל25 מ"מ. נאמר לי לקחת 0.05 דכא בצהריים ופרגניל ב10 בלילה. ביום חמישי שאיבה.
שאלתי, האם אין זה מאוחר מבחינת קוטר הזקיקים? האם לא שואבים כשהזקיקים בקוטר של 18-20 מ"מ. אני מודאגת (יש לי FSH 12/7) (האם אין מדובר בציסטות).
אין בידי את תוצאת בדיקת הדם של הבוקר. מה הסיכוי שאכן ישאבו ביציות ראויות להפריה?
בברכה רבה - אורלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורלי
ד''ר דוד ישי01/12/2009יש סיכוי טוב שתשאבנה ביציות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק חלמון מוגדל - למה לא עוניםזוהר01/12/2009
היום בזמן שאני מגיע לבדיקת US בקופת חולים לבדיקת דופק אחרי טיפול IVF (הדסה עין כרם)
הטכנאית אמרה לי שהיא רוצה שהגיע לבדיקה חוזרת עוד שבוע מפני שהיא רואה שק חלמון מעט מוגדל , בגודל 5.4 והיא רשמה שהוא גבולי בגודלו רציתי לדעת האם יש לגודל זה משמעות או שזה שולי ואם יש לזה משמעות מהם הסיכונים
לציין שמדובר על עובר עם דופק המתאים לגילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זוהר
ד''ר דוד ישי01/12/2009אם רואים עובר תקין , המשמעות של שק חלמון מוגדל היא פחותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחסון קרינוןעדי01/12/2009
קניתי קופסא של קרינון ושמתי אותה על השיש כי כתוב שהיא צריכה להיות במקום קריר מתחת ל-25 מעלות וכעת גם ביום הטמפרטורה במיוחד בבית לא עוברת את ה- 25 מעלות.
בלילה בעלי הדליק את המזגן והוא נשאר דולק על חימום עד 5 לפנות בוקר כשקמתי ואני מפחדת שזה הזיק לתרופה שלא תפעל טוב כתמיכה.
יש לנו מזגן ישן בכניסה לבית כך שזה לא לפי מעלות ואין לי מושג מה החום שהיה בבית בזמן הזה.
מה לעשות? הרופא שלי בחו"ל כך שלא יכולה לקבל מרשם נוסף לקנות קופסה חדשה והיום צריכה להתחיל להשתמש בהם ואני מניחה שבבית המרקחת לא יחליפו לי את הקופסא או ימכרו לי ללא מרשם גם אם אחזיר להם את זו.
אני גם ככה בלחץ מזה שהטיפול יצליח ועכשיו נוסף לי הלחץ הזה ואני לא יודעת מה לעשות.
אנא עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגתם עלי?
עדי01/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין מיומות לסרטןsimha30/11/2009
יש לי מיומה אינטרמורלית קדמית שהתגלתה בברור לבריחת שתן במאמץ.אני בת 55 ויש במשפחה הקרובה והרחוקה מחלות סרטן אבי נפטר מסרטן בכבד לדודתי היה בשד לסבתי בבטן.האם בעקבות הסיפור המשפחתי יש סיכוי שהמיומה תהפוך לממאירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום simha
ד''ר דוד ישי01/12/2009מיומה אינה הופכת לממאירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אחרי שאיבההילה30/11/2009
לפני כ-10 חודשים עברתי IVF ראשון ושאיבה אבל לא היה הריון ובהחזרת המוקפאים שנותרו היה הריון אבל עברתי גרידה בגלל שלא נצפה קוטב עוברי רק שק הריון.
לפני כשלושה שבועות התחלתי פרוטוקול ארוך והיום עברתי שאיבה של 9 ביציות.
בשני הטיפולים אז קיבלתי אנדומטרין פעמיים ביום ובפעם הראשונה גם אסטרופם פעמיים ביום, כשבהחזרה של המוקפאים שהיה הריון אחרי יומיים מההחזרה היו לי כמה טיפות דם והפרשות חומות לכמה ימים שפסקו אבל לא הגדילו לי את התמיכה.
בטיפול הזה ביקשתי להחליף את האנדומטרין כי בשני הטיפולים מרגע השימוש בו ועד ההפסקה סבלתי מכאבים חזקים מעין צריבה בתור העור במפשעה ואיזור הערווה.
הרוםא אמר לי לקחת ממחר, בע"ה אחרי שנדע שיש עוברים קרינון פעם ביום ולאחר ההחזרה יגיד לי אם לקחת בשישי או שבת חצי אוביטרל.
1. האם קרינון אחד מספיק? האם זה שווה לתמיכה של פעמיים ביום אנדומטרין?
2. למה הפעם לא קיבלתי אסטרופם? האם אין צורך בתמיכה של אסטרוגן?
3. לקחתי אוביטרל וחצי בשבת בלילה כגורם לביוץ אז מה תפקידו הפעם כתומך? על מה הוא משפיע? והאם פעם אחת מספיקה?
4. אני רוצה לעשות את המקסימום מבחינתי ומבחינת התמיכה על מנת להעלות את הסיכוי להריון הפעם מעוברים טריים, האם יש תמיכה נוספת שכדאי לי לבקש?
תודה מראש וסליחה על כל השאלות, אודה על תשובתכם על כולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענית לשאלות שנשאלו אחרי, בבקשה
הילה01/12/2009לענות לפי הסדר, אני לחוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובתכם, דילגתם עלי...
הילה02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלילי30/11/2009
ביום שישי ב (27.11) התחלתי לקחת פיורגון 250 ואותו דבר ביום שבת וביום ראשון אתמול ב 7 בבוקר עשיתי בדיקת דם (רק להזכיר שאני לוקחת את הזריקות בין השעות 16:00-18:00 אז ביום ראשון שעשיתי את בדיקות הדם עוד לא לקחתי את הזריקות) ואלה הם התוצאות:
LH 2.1
ESRADIOL (E-2 (1032
PROGESTERONE 3.3
האם הבדיקות תקינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון בקשר לבדיקות דם
לילי01/12/2009היום בבוקר עשיתי בדיקות דם ואלה הם התוצאות:
LH 2.7
E-2 2838
PROGESTRON 3.1
האם הבדיקות תקינות? היום זה היום החמישי של הזריקות אתמול לקחתי פיורגון 175 ומנוגון אמפולה אחת.
לפני יומיים הפרוגסטרון היה 3.3 והיום 3.1 האם זה תקין או שזה לא כל כך משמעותי?
מודה לכם מראש על התשובות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
לילי01/12/2009אם אפשר שמישהו יענה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא עונה לי?
לילי01/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לילי02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לכם על תשובתכם
לילי02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילי
ד''ר דוד ישי02/12/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
לילי03/12/2009היום עשיתי בדיקות דם ואלה הם התשובות:
LH 4.2
E-2 5600
PROGESTERONE 4.2
היום זה היום השביעי של הזריקות אני לוקחת(פיורגון ומנגון ואורגלוטרן)..
האם התוצאות לא גבוהות מדיי?
מתי לפי התוצאות אמורה להתרחש השאיבה?
אודה לכם על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילי
ד''ר דוד ישי03/12/2009לא ניתן לדעת ללא מידע על הממצאים באולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לילי03/12/2009יש לי מכל צד5 זקיקים וגודלם בערך 17 אבל לא כולם(את ה U.S עשיתי היום)
אז האם זה נחשב בסדר? הרופא שלי אומר לי שיכול להיות שהשאיבה תהיה ביום ראשון מחר יש לי תור אצלו לבדיקת U.S ואז יגיד לי בדיוק באיזה יום. זה לא יהיה מאוחר ביום ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילי
ד''ר דוד ישי04/12/2009זה לא מאוחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
לילי04/12/2009ד"ר על התשובות שלך והסבלנות(וסליחה שעשיתי שרשור ארוך של שאלות) אבל אני רוצה לעדכן אותך בקשר ל U.S של היום:
בבדיקה נצפו זקיקים בגודל שבין 14ל20 אז הרופא העדיף שהשאיבה תהיה ביום שני ולא ביום ראשון כי הוא רוצה שהזקיקים הקטנים יגדלו עוד.
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליל
ד''ר דוד ישי05/12/2009בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- -17-OH-PROGESTERONE תקין או לא?סיגל30/11/2009
שלום רב
אני בת 28, מנסה להכנס להריון מזה שנה.
באולטרסאונד הודגמו שחלות פוליציסטיות אולם קיים ביוץ טבעי ומחזורים יחסית סדירים
(32-36 יום). בנוסף, קיימת שעירות יתר ומעט פצעים.
בבדיקות דם הורמונליות שערכתי נמצאו ערכי ה-17-OH-PROGESTERONE הבאים:
ביום ה-31 למחזור (באותו היום הכתמות, יום למחרת כבר קיבלתי) - 10.5
ביום ה-23 למחזור - 17.1
ביום ה-3 למחזור - 3.9
שתי הבדיקות הראשונות נערכו בשלב הלוטאלי ובהערות נכתב "בשלב לוטאלי עד 14nmol/L".
לכן, אני מסיקה כי הבדיקה השניה יצאה גבוהה מהרגיל.
אולם, בבדיקות גם נכתב לחזור על הבדיקה ביום ה-3 למחזור וכך עשיתי.
הבדיקה השלישית אם כן יצאה תקינה.
כעת אני מבולבלת - מדוע בדיקה אחת יצאה תקינה והשניה לא והאם בכלל יש להתייחס לבדיקה זו אשר לא בוצעה ביום ה-3 למחזור?
אשמח לתשובות - אני מאוד מודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו???
סיגל02/12/2009אשמח לתשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום סיגל
ד''ר דוד ישי02/12/2009הבדיקה צריכה להיעשות ביום 3-5 למחזור , ומכיוון שהערך בימים אלה תקין אצלך אני מניח שאין לך מה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציותR30/11/2009
שלום ד"ר,
השאלה שלי מתחלקת ל 3 חלקים:
1. מה אחראי על ריבוי ביציות? (הפיוריגון או המונופור)
2. אני בפרוטוקול ארוך- דקא 0.1 שבועיים בנוסף 6 ימים פיוריגון 225 ועתה קיבלתי מונופור 1
+ פיוריגון 150 + חצי דקא. קצת משונה לי למה כ"כ מעט מונופור.
האם לדעתך משהו בבדיקת דם הראה לרופא שלי על צורך רק ב 1 מונופור?
3. האם 150 פיוריגון שווה = ל 150 גונלF?
תודה רבה רבה רבה,
R* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאת שאלתי שלא נענתה. תודה
R02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה. תודה
לוקה02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אמא
ד''ר דוד ישי02/12/20091. שניהם
2. לא יודע
3. פחות או יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על מעבדה להשבחת זרעתמר30/11/2009
אנחנו לפני תחילת הזרעות, ורציתי לדעת אם הזוג יכול לבחור את המעבדה שבה תתבצע השבחת הזרע או שמא כל רופא עובד עם המעבדה שלו? האם המעבדה יכולה להשפיע מהותית על איכות הזרע שמוזרע, או שלכל המעבדות יש את אותם תוצאות פחות או יותר?האם כל המעבדות עובדות ע"פ אותן קריטריונים או סטנדרטים או שיש טובות יותר או מומלצות יותר או פחות? ואם כן, בבקשה התוכל להמליץ לי על כמה? או לפחות איך אוכל לבדוק בעצמי מה איכותן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמר
ד''ר דוד ישי01/12/2009הכנת הזרע להזרעה נעשית במרפאות זרע מיוחדות ומאושרות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לאחר החזרהחוששת30/11/2009
בתאריך ה23 עברתי החזרה של 2 עוברים . ולא נחתי . השאלה שלי היא לאחר כמה ימים העוברים נקלטים ברחם?? עובר אחד היה בעל 8 תאים והשני היה בעל 6 תאים. אני לוקחת תמיכה אנדורמטין. גסטון בזריקה יום כן ויום לא .וכדורים לבליעה בשם אסתרופם.השאלה שלי אם לא עשיתי נזק שלא נחתי מספיק . ( הרופא אמר לחזור לפעילות רגילה ) לא הרמתי כבד. ואם במידה והעוברים לא ישתרשו הייתי רואה איזה סימן?(דימומים או כאבים) ואם זה טיבעי שהבטן נפוחה כמו בחודש שישי? ויש לחצים? תענו לי בבקשה אני אשמח תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוששת
מיטל01/12/2009חוששת המצב שלי בדיוק כמוך\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת
מלני01/12/2009עד שיענו לך...
אני סתם אחת כמוך שעוברת את אותו תהליך ורציתי להגיד לך שלי בטיפול הראשון הייתה בטן ענקית , וכן אפשר לחזור לפעילות רגילה בלי מאמצים מיותרים , אבל הדבר הכי חשוב זה להיות אופטימיים ורגועים. אני מאחלת לך בהצלחה אל תדאגי הכל בסוף מסתדר לטובה רק תפני אנרגיות רגועות ואל תחשבי על זה יותר מדיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לכם אם תתיחסו לשאלתי תודה
חוששת02/12/2009אני אשמח אם תוכלו לעזור ולענות לשאלתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חוששת
ד''ר דוד ישי02/12/2009אין קשר בין הפעילות שלך ובין הסיכויים להריון. העוברים משתרשים כ 2-3 ימים לאחר ההחזרה ואין שום סימן לכך שהם השתרשו או לא. הבטן הנפוחה לא טבעית ואת צריכה להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל30/11/2009
דר שלום,
רציתי לשאול אם בימי ההעדרות שלי למטרת הטיפולים מגיע לי ימי מחלה או משהוא אחר ?
אני עובדת שנתיים באותו מקום עבודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיטל
ד''ר דוד ישי01/12/2009מגיעים לך ימי מחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)