מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דקפפטיל - דחוף!סיון21/10/2009
שלום
אני בסטימולציה כעת.
כל יום גונל בין 19:00-21:00 .
הטווח בסדר? כי לא יוצא לי להזריק בדיוק באותה השעה.
ובחצות חצי דקפפטיל. פרוטוקול ארוך.
שכחתי אתמול להזריק דקפפטיל. פעם ראשונה שלי שזה קורה.
מה עושים ?
מזריקים שנזכרים (במקרה שלי בבוקר אחרי 7 שעות איחור) או מחכים ללילה וממשיכים רגיל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל - דחוף!
ד''ר יעקב לברון21/10/2009הפתרון שלך נכון.
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוקי פרוגסטרוןשירה21/10/2009
שלום רב רופאים יקרים
אני לאחר החזרת טריים. מקבלת סה"כ קרינון אחד ביום(שהחלפתי מ-2 אנדומטרין)
היש צורך לעשות עד בדיקת הבטא שתבשר הריון(הלוואי אמן) גם בדיקת פרוגסטרון,
שמא צריך חיזוקים?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוקי פרוגסטרון
ד''ר יעקב לברון21/10/2009אין צורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןשירה המבולבלת21/10/2009
שלום ד"ר
הבנתי מתשובתך שצריך לחזק את הפרוגסטרון
שכחתי לציין שאני משתמשת בסופרפאקט שאיפה אחת שלוש פעמים ביום פלוס אספרין פלוס זריקת קלקסן .
היום הרופא הוסיף לי נירות אנדומטרין 2 פעמיים ביום
האם יש עוד תמיכה להוסיף לחזק את הפרוגסטרון?
תודה מראש וערב טוב שיהיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
ד''ר יעקב לברון21/10/2009אין צורך זה מספיק.
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםדלית20/10/2009
שלום
ביצעתי בדיקות דם לפרוגרסטרון ואסטרידול ביום ה-31 למחזור (קיבלתי מחזור יום למחרת)
ולהלן התוצאות:
ESTRADIOL (E-2)= 155
PROGRESTERONE=4.8
אשמח לדעת מה זה אומר
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דלית
ד''ר דוד ישי20/10/2009זה אומר שהחודש לא היה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
דלית21/10/2009עלי לציין כי הבדיקות נערכו ביום ה-31 למחזור ובאותו היום כבר התחילו לי הכתמות,
יום למחרת כבר קיבלתי לגמרי מחזור.
האם עדין הערכים מצביעים על חוסר ביוץ? האם כשמגיע המחזור הפרוגרסטרון צונח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דלית
ד''ר דוד ישי21/10/2009יתכן שאת צודקת. אם כך , מדוע נלקחה בכלל בדיקה ביום ה 31 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמחזורים שלי בד"כ ארוכים יותר
דלית22/10/2009בממוצע 36 יום.
אני מניחה שהרופא חשב שיש עוד כמה ימים עד למחזור ולכן הורה על הבדיקה.
בכל מקרה היום אני ביום ה-3 למחזור ואערוך פרופיל הורמונלי.
ייתכן ושוב אזדקק לעצה,
תודה רבה
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי ערכי בטאיעל20/10/2009
שלום רב,
ב 15.9 וסת אחרונה.
ב 15.10 בטא 435
ב 19.10 בטא 3330
נראה שהבטא יותר מהכפיל את עצמו ב-4 ימים שחלפו מבדיקה הראשונה לשנייה לבדיקה.
האם זה תקין?
האם זה יכול להעיד על תאומים? (אין לנו רקע גנטי של תאומים)
האם בטא יחסית גבוה יכול להעיד על כך שהביוץ היה לפני הזמן הצפוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עמית
ד''ר דוד ישי20/10/2009העליה תקינה. יתכן שיש תאומים , אבך לא ניתן להסיק את זה באופן חד משמעי מרמת ה E2 .
לגבי השאלה האחונה התשובה היא לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןשירה המבולבלת20/10/2009
שלום ד"ר
אני ביום השלישי להחזרת עובר אחד
היום עשיתי בדיקת דם ל-e2 305 ול-progesteron 17.9
מה אומרות התוצאות? והאם נשאר רק לחכות למחזור?
ומה ניתן לעשות עכשיו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי20/10/2009צריך לחזק מאד את התמיכה של פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת מוקפאיםורד20/10/2009
בוקר טוב
בת 40 {היום} שבוע אחרי החזרת מוקפאים מקבלת חיזוק של 3 אסטרופם 2 קרינון 3 אינומטרין
האם הטיפול הזה הוא מתאים לאשה בת גילי והאם מומלץ לקחת משהו חזק\טוב יותר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בטוחה שזה המינון?
שירה20/10/2009זה מטורף כל החיזוקים של הפרוגסטרון שאת מקבלת.
איך זה לא עושה לך רע כ"כ
ולמה העירבובים של אנדומטרין וקרינון??
קרינון מקובל לתת 1 ליום. ואנדומטרין פעמיים.
לקרינון ואנדומטרין אותה פעולה בדיוק.
למיטב ידיעתי רבת השנים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ורד
ד''ר דוד ישי20/10/2009המינון של הפרוגסטרון נראה לי מעט גבוה מהמקובל , אבל אני לא רוצה להתערב בטיפול. אז תצרי קשר עם הרופא שלך רק כדי לברר האם הוא התכוון למינון הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לצוות המומחיםרונית20/10/2009
ראשית כל-אני רוצה לשבח אתכם על עבודתכם המבורכת :)
יש לי שאלה: אני מקבלת וסת כל 35 יום(ביוץ ביון ה 21)
וסת אחרונה-ב10/9
ב 17/9 עברתי לפרסקופיה והיסרסקופיה על מנת לפתוח הידבקויות ברחם ליד החצוצרה הימנית
לאחר הניתוח היה לי דימום קל למשך שבוע
ומאז-עדין לא קיבלתי וסת למרות שאני מרגישה כבר יותר משבוע שאני ממש עומדת לקבל(כאב בחזה,כאבי בטן קלים)
ביצעתי 2 בדיקות הריון ביתיות והתוצאה יצאה שלילית
רציתי לשאול האם זה נורמאלי שיש שיבוש בוסת אחרי ניתוח מסוג זה?
האם עלי לפנות לרופא או להמתין עד שאקבל?
האם יתכן שאני בכל זאת בהריון למרות התשובה השלילית בבדיקה הביתית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובתכם..תודה :)
רונית20/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רונית
ד''ר דוד ישי20/10/2009יתכן שיבוש של הוסת לאחר הבדיקה
כדאי שתפני לרופא
עדיין קיימת אפשררות שאת בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץנני20/10/2009
ווסת אחרונה 24/9
במחזור טבעי עקבנו באולטרסאונד אחרי הביוץ היה ביוץ מאוחר 24 יום מהווסת ( ב 17/10
אתמול ב 19/10 התחיל לי דימום ויצאו גם כמה כרישי דם
הדימום הוא כמו מחזור לא מפסיק
ממה יכול להיות הדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
נני20/10/2009אני רוצה להוסיף ש עקבנו אחרי הביוץ אצל הרופא באולטרסאונד וגם בערכת ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נני
ד''ר דוד ישי20/10/2009חבל שאין גם בדיקה הורמונלית. בכל מקרה , נראה לי שזה וסת ושפספסתם את הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נני21/10/2009אתמול בצהריים הדימום התכהה והפסיק
הבוקר ביצעתי פרוגסטרון ופרולקטין עדיין אין תשובה
האם יש עוד בדיקה שאני צריכה לבצע?
וממה יכו לנבוע דימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עם תוצאות דחוףףףףףףףףףףףףףף!
נני21/10/2009אתמול בצהריים הדימום התכהה והפסיק
הבוקר ביצעתי בדיקת פרוגסטרון ופרולקטין יש תשובה בינתיים של הפרוגסטרון 4.6
1.האם יש עוד בדיקה שאני צריכה לבצע? (חשוב לי לדעת היום על מנת שאני אבקש מהאחות בדיקות דם)
2.וממה יכול לנבוע הדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נני
ד''ר דוד ישי21/10/2009לפי הפרוגסטרון , לא ניתן לקבוע שביצת כבר. צריך להמשיך ולעקוב עם אולטרסאונד ובדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נני22/10/2009תודה רבה על המענה לתשובות המרובות שלי
רציתי רק לעדכן שהפרוגסטרון נמדד ביחידות ישנות
האם יש לזה משמעות?
האם עכשיו זה מתאים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נני22/10/2009מעדכנת גם את תשובת הפרולקטין
שם בדיקה
29.20- 2.80 ng/mL 4.41 PROLACTIN* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שכחתם אותי
נני22/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מקפיצה
נני24/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נני
ד''ר דוד ישי25/10/2009התשובה נשארת בעינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופית במצב של בלות מוקדמתשרון19/10/2009
האם אישה הסובלת מבלות מוקדמת ומטופלת בפרוגילוטון יכולה לעבור מעקב זקיקים ובמקרה שישנו זקיק שמתפתח, לבצע שאיבה של הזקיק והבשלת הביצית במעבדה וכו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול20/10/2009כן, אם כי הסיכוי להריון אינו גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליז19/10/2009
שלום . אני כבר 6 שנים מנסה להכנס להריון. מוגדרת כפוליציסטית. עקב DHEA SULFAT ו 17 OH PROGESTERON גבוהים נשלחתי על ידי רופא IVF לאנדוקרינולוגיה .נאלצתי לעבור מבחנים וטסט סינקטן - הכל תקין. אנדוקרינית אמרה לנסות טבעי יחד עם דקסמטאזון 0.25 למשך 4 חודשים . לא נכנסתי. היא בקשה חוות דעת מרופא IVF והוא אמר להפסיק בגלל שעליתי 10 ק"ג. בשביל להפסיק את הדקסאמטאזון אני צריכה לעבור עוד טסט סינקטן וזה לוקח עןד זמן (אני בבירורים האלה כבר שנה) . התוצאות של טסט לא יהיו מיד בידיי ותור ל אנדוקרינית גם לוקח הרבה זמן . ועכשיו השאלה: מה אתם חושבים האם רופא יתחיל את הטיפול הפריה בזמן שאני מפסיקה כדורים או שאני צריכה עוד לחכות כי אין לי כבר סבלנות ? אני בת 30 ורוצה להתחיל כבר טיפולים .סליחה על ההודעה מורכבת וארוכה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליז שלום
פרופ' שחר קול20/10/2009אפשר להתחיל בטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה מהירה!!!!
ליז20/10/2009תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליז
ד''ר דוד ישי21/10/2009הפרשה נרתיקית מוגברת. תגובה אלרגית מקומית . גודש בשדיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא תשובתכם, אנדומטריןשירה19/10/2009
שלום רב רופאים יקרים
האנדומטרין עושה לי רע מאד. הייתכן?
כאבי בטן קשים מאד, תחושה של בלגן אטומי בבטן.
אני חסרת אונים. מה אפשר לעשות?
האוכל להחליף האנדומטרין בקרינון
ואם כן מתי אוכל לקחתו אם היום לקחתי אנדומטרין אחד ואני אמורה לקחת שני בערב?
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול20/10/2009אפשר אוטרוגסטן או קרינון.
יש להתייעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםלילי19/10/2009
ביום 12 מהחזרת העוברים עשיתי בדיקת דם ואלו הם התוצאות:
ESTRADIOL (E_2) 3109
PROGESRERONE >190.08
BETA_HCG 38
האם הבדיקות תקינות ליום ה 12 של ההחזרה?
אני בת 25 וזה טיפול ראשון שלי אנא אם אפשר לענות לי כמה שיותר מהר יש לי מחר בדיקת דם נוספת ואני לא מוכנה לחכות עד מחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
לילי20/10/2009אם אפשר לענות לי דחוף
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת דם של היום דחוף
לילי20/10/2009לפני יומיים עשיתי בדיקה והבטא היתה 38 והיום 31 מה זה אומר ?
שההיריון נכשל? מה אני צריכה לעשות?
אני בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד דחוף
לילי20/10/2009אם אפשר לענות לי כמה שיותר מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילי
ד''ר דוד ישי20/10/2009זה אומר שאת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לילי21/10/2009תודה על התשובה.
אבל מה שמדאיג אותי שהבטא היתה 38 ואחרי יומיים 31 זה נחשב היריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף לי
לילי21/10/2009אבל אם הבטא ביום ה 12 יצאה 38 ואחרי יומיים 31 זה נחשב היריון תקין?
אני מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליל
ד''ר דוד ישי21/10/2009אם רמת הבטא תשאר ברמתה ובודאי אם הרמה תרד , מדובר בהריון לא תקין. צריך לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר הזרקת אוביטרלנעה19/10/2009
אני בת 27, עם שחלות פוליציסטיות. מטופלת עם אקיקלומין ואוביטרל. בנוסף אני לוקחת 2 פרוגינובה ליום לעיבוי הרירית.
ביום ה 21 היה זקיק של 17 ממ ורירית של 6.5 ממ. באותה היום הזרקתי אוביטרל. קיימנו יחסים ב 3 הימים הבאים.
לפי הוראות רופא אני ממשיכה לקחת פרוגינובה עוד 14 יום לאחר הזרקת האוביטרל.
1. כמה זמן לאחר הזרקת אוביטרל אפשר לעשות בדיקת הריון?
2. האם יש סיכוי להריון?
3. האם הפרוגינובה ממשיכה להשפיע גם אחרי הביוץ?
תודה,
אלינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלינור
ד''ר דוד ישי20/10/20091. 14 יום
2. בודאי שיש
3. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך.
נעה21/10/2009תודה על התשובה. עוד 2 שאלות:
1. בימים שלאחר הביוץ, כשכבר יש סיכוי להריון, צריך להמנע מאותם דברים שמהם נמנעים בהריון? (כמו ביצים לא מבושלות, סושי וכו,) וגם מהרמת משקל כבד?
2. בעקבות הטיפול ההורמונלי, יש לי נשירת שיער חזקה יחסית. האם מותר לקחת ויטמינים לחיזוק? (דוגמאת רוטס HR שלקחתי בעבר.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלינור
ד''ר דוד ישי21/10/2009אני לא מכיר את האיסורים שאת מדברת עליהם. בכל מקרה ההריון מתחיל להיות חשף ופגיע בשלב קצת יותר מתקדם.
ני לא יותע מה מכיל התכשיר שציינת. כדאי שתתקשרי למכון הטרטולוגי של פרופ' אור נוי בהדסה עין כרם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוגוןמירי19/10/2009
אני מטופלת כשבוע במנגון יום 2 אמםולות ויום אמפולה אחת לאחר בדיקת דם נתבקשתי להמשיך באותו מינון עוד שבוע יש לי מספר שאלות
האם המינון שניתן לא נמוך מדי לא עדיף לקצר את מספר הימים ולקבל מינון גדול יותר. יוצא שאני מקבלת אותו 12 יום?
לאיזה גודל זקיק לערך יש להגיע כדי לבצע שאיבה?
כמה זמן אורכת פעולת השאיבה ומה התופעות שלאחר מכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
מירי20/10/2009למה לא מגיבים זה דחוף וחשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירי
ד''ר דוד ישי20/10/2009אני לא יודע איך תגובת השחלות ולכן אינני יכול להביע את דעתי על המינון. זקיק בשל צריך להיות מעל 17 מ"מ. השאיבה נמשכת כ 10 דקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)