מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ספורנוקסשני22/10/2009
שלום,
קיבלתי מרופאת עור את התרופה ספורנוקס, לטיפול בפטרת הציפורניים. אופן הטיפול- 4 כדורים ביום (2 בבוקר ו- 2 בערב), למשך שבוע ואז הפסקה של 3 שבועות ושוב חוזר חלילה. משך הטיפול 3 חודשים באותה המתכונת. לשאלתי- אני מתכננת לעבור תהליך של PGD , שיחל בעוד כ- 3שבועות עם איסוף המידע הגנטי המשפחתי שלפי המידע שנמסר לי אמור לקחת כ- 3חודשים לערך ולאחריו- תחילת התהליך הרפואי. האם לקיחת התרופה עלולה לשבש את הבדיקות הגנטיות וכמה זמן מסיום לקיחת התרופה רצוי להתחיל בתהליך?
תודה,
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול22/10/2009התרופה לא תשבש הבדיקות הגנטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספורנוקס- המשך
שני22/10/2009תודה לתשובתך המהירה, ד"ר קול!
אשמח לדעת מתי מסיום התרופה ניתן להתחיל בתהליך הרפואי של ה- PGD ,שכן הבנתי שהתרופה ממשיכה לפעול זמן מה בגוף גם לאחר הפסקת לקיחתה ושהיא אינה מומלצת בתקופת הריון?
תודה,
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול23/10/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=186 id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלי22/10/2009
רציתי לדעת האים הבאת עוברים לארץ יש פחות אחוזי הצלחה
ועדיף לטוס לשם
אמרו לי שהבעיה היא בגלל הטילטול אשמח
לישמוע חוות דעת תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ' שחר קול22/10/2009אפשר להביא עוברים טריים לארץ.
התוצאות מצויינות מבחינת אחוזי ההריון.
ראי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדןרי פרוגסטרון- דחוף!א.ר22/10/2009
שלום,אני מנסה להיכנס להריון והרופא שלי נתן לי כדרוי פרוגסטרון לקחת מיום 21-28 למחזור בגלל הכתמות 3-4 ימים לפני הוסת.
רציתי לדעת האם לקיחה של הכדורים או הפסקה שלהם יכולה לפגוע בכניסה להריון?
זה דחוף, כי אני צריכה כבר להתחיל לקחת אותם!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ' שחר קול22/10/2009פרוגסטרון לאחר הביוץ לא ימנע הריון.
אם יש הריון - רצוי להתייעץ עם הרופא לפני הפסקת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירטליה22/10/2009
שלום,
המחזור שלי אינו סדיר בחצי שנה האחרונה ונמשך הרבה ימים (עד כ 13 ימים לפעמים) מה שבדרך כלל המחזור נמשך כשבוע.
בחודש ספטמבר קיבלתי ב 13/9 והמחזור נמשך כ10 ימים.
והחודש קיבלתי ב10/10 ונמשך כ4 ימים. הדימום היה חלש שאפילו לא הייתי צריכה טמפון אלא רק תחתונית רגילה.
אחר מספר ימים קיבלתי שוב את הוסת ויש לי כאבים חזקים באזורבטן וגב.
אני ובעלי לפני טיפולי פוריות,ערכתי בדיקת דם בכדי לראות האם יש לי ביוץ טבעי ונאמר לי שהיה לי ביוץ.
בעלי עבר לפני יומיים ניתוח ורקלוציה סוג 3.
כעת איני יודעת איך יוכלו לערוך לי מעקב זקיקים שעדיין יש לי דימום.
האם יכול להיות שב10/10 הדימום החלש לא היה ווסת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טליה שלום
פרופ' שחר קול22/10/2009יתכן דימום שאינו "וסת" במובן ההורמונלי.
יש לברר הסיבה לדימום הלא סדיר, מציע לפנות לרופא הנשים המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מידע על השבחה והזרעהגל22/10/2009
שלום לכל הרופאים,
אנו נמצאים לפני תהליך של השבחה והזרעה (אצלי הכל תקין הבעיה היא בזרע).
1.רציתי לדעת האם בהשבחה ובהזרעה יש צורך לתת את הזרע במקום-בביה"ח ?או שיש אפשרות בבית ורק אח"כ להעביר לבית החולים כמו שיש את האפשרות בבדיקת זרע.?
2.האם הטיפול כואב?
מודה לכם מראש על תשובתכם,
גדית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ' שחר קול22/10/20091. אפשר להביא מהבית.
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה!!!
גל22/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם עליי :-) תודהשלומית22/10/2009
אני שמחה שיש אותך.אתה מאוד עוזר לי.
אני במעקב טבעי החודש וביום וסת 7 נצפה זקיק 19 מ"מ עם אסטרדיול 183 והסתבר שזה ציסטה.
היום אני ביום וסת 9 והטכנאי אמר שהציסטה נעלמה או הצטמקה כי הוא רואה זקיקים קטנים מ-10מ"מ.
בבדיקות דם אסטרדיול 283 פיקומול ופרוגסטרון 5
1.למה פרוגסטרון כזה גבוה?
2.האם יתכן שבגלל הציסטה לא יגדל זקיק החודש?
3.האם ציסטה אמור לשבש ביוץ?
4.איך אני אדע אם בעוד יומיים יהיה זקיק גדול יותר שזה לא שוב הציסטה שגדלה?
5.האם ציסטה תורמת לרמות אסטרדיול?
6.יש טעם לשאיבה החודש אם יצמח משהו?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום
פרופ' שחר קול22/10/20091. הפרוגסטרון בגדר התקין.
2. לא
3. לא
4. לפי מיקום וגודל
5. כנראה שלא. יש ציסטות שכן
6. עקרונית - כן, תלוי כמובן ברקע הספציפי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול תודה ושאלה נוספת
יעל22/10/2009שאלתי אותך איך אני אדע שאם בעוד יומיים שיראו זקיק גדול יותר , זה לא הציסטה שהצטמקה וגדלה שוב.
ענית לי "תלוי במיקום ובגודל"
1.לפי דעתי אני אמורה לבייץ מאותו צד שהיתה הציסטה שם ,אז איך ניתן להבדי לבין זקיק לציסטה מלבד מיקום?
2.האם עלייה בערכי אסטרדיול נותן אינדיקציה שזה זקיק ולא ציסטה?
סליחה על האורך.זה IVF אחרון שלי לפי שהקופה יתחילו לעשות בעיות ולכן רוצה להגיע למצב אופטימלי.
תודה רבה רבה ואני בטוחה שהמטופלות שלך מאושרות ורגועות איתך.את קולע בול בכל התשובות שלך.יישר כח דוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול22/10/2009לזקיק דפוס גדילה אופייני (לינארי בתחילה, אקספוננציאלי בהמשך), ובצרוף עליה תקינה של אסטרדיול ניתן לקבוע (בדיוק סביר) שאכן זה זקיק "בריא".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פרוטוקול קצררעות21/10/2009
שלום,
היתי אצל רופא חדש, שהציע פרוטוקול קצר- פיורגון מיום 2, ואחכ צטרוטייד. זהו
פרוטוקול חדש לי לגמרי, עד היום עשיתי רק ארוכים, עם תגובה טובה לגילי (13-19 ביציות)
מה היתרון בקצר מול ארוך?
האם אין סכנה לביוץ מוקדם עוד לפני צוספת הצטרוטייד?
האם אין חשש שהיו זקיקים בשלבים שונים של גדילה ללא דיכוי מקדים?
הוא אמר משהו לא ברור לי- כאשר מדובר בבעית זרע ולא רקע מכאני- זהו הפרוטוקול המועדף??!!
האם בגילי המתקדם מספיק רק פיורגון לגירוי? (39, רגיל למנוגון+גונל)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצר
פרופ' שחר קול22/10/2009ראי "שאלות נפוצות:.
1. היתרון: פחות ימים פחות זריקות
2. כ - 5%
3. די דומה למה שקורה בארוך.
4. לדעתי, סוג הבעיה אינו קריטי.
5. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת טיפולי פוריות על חיי הנישואיםאביטל21/10/2009
שלום,
אני ובעלי מנסים להביא ילדים לעולם כבר למעלה משנתיים.
(נמצא כי הבעיה היא אצל הבעל )
התחלנו טיפולי פוריות כולל IVF ראשון ללא הצלחה.
החיים זרמו ואני החלפתי מקום עבודה לפני חצי שנה והוא קודם בעבודה, קנינו דירה
(ואפילו עוד לא נכנסנו זה אמור להיות ב"ה בעוד כשבוע וחצי).
אבל---
אנחנו רבים בלי סוף.
פתאום המון דברים מפריעים לי בו כמו: פזרנות, קנאה חזקה אליי, והוא גם הפך להיות עצבני דברים שאני אומרת או עושה "מדליקים" אותו מהר למרות שלפעמים הוא צודק לגבי הסיבה לכעוס.
לעומת זאת, כשאני מעירה לו או כועסת הוא מתנפל בחזרה ומטיח בי האשמות שאני לא מתנהגת אליו בצורה ראויה.
אנחנו לא רוצים להגיע לטיפול זוגי כעת כי זה עסק יקר ואין לנו בכלל אפשרות לממנו.
אני אובדת עצות ,
אני אוהבת אותו והוא אותי ואני חוששת שזה נובע מתסכול משותף של שנינו.
או שזה קצת יותר עמוק מזה.
מה שבטוח מצב כזה לא יכול להימשך כי אין ביננו הבנה פתאום.
אני שבורה!!!!
מה עליי לעשות?!?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביטל
ד''ר דוד ישי21/10/2009ההתרשמות שלי היא ששניכם שרויים במתח רב. שוה ללכת לסדנאות או לשיחות עם עו"ס שיכולות לעזור לכם מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי הפלהקארין21/10/2009
אני אחרי הפלה שבוע 7 ועדיין לא קיבלתי מחזור .
מה יכול ה להיות הסיבה?
האם עקב ההפלה משהו השתבש?
מה הטיפול במקרה זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורלי
ד''ר דוד ישי21/10/2009הוסת לאחר הפלה נוטה לאחר , ומופיע לאחר כ 5-6 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריס ופוריותמור21/10/2009
בת 29, עם ילדה, מנסה להרות שוב...בנתיים לאחר 4 חודשים ללא הצלחה.
לאחר הלידה, לפני שנתיים גילו לי תת פעילות של בלוטת התריס ומאז מטופלת באלטרוקסין 50 ליום. לאחרונה הבנתי שיש סבירות לבעיות פוריות במצב של תת פעילות של הבלוטה.
שאלותי הן
1. למה בעצם יש קשר בין תת פעילות הבלוטה לבעיות פוריות?
2. אחרי כמה זמן של ניסיונות ללא הצלחה יש צורך להתייעץ לשם התערבות.
3. מחזורים בין 25 - 28 יום, בממוצע ומרגישה כאבי ביוץ - האם זה יכול לרמז שהכל אמור להיות בסדר.
תודה מראש על התייחסות לשאלות.
מור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מור
ד''ר דוד ישי21/10/2009אם את מאוזנת עם הטיפול את במצב דומה לאישה שאין לה בעית של בלוטת התריס. ההשפעה קשורה בהפרעה להפרשת ההורמונים המוחיים שמפעילים את השחלה. כדאי לפנות לבירור לאחר שנה של נסיונות. מחזור סדיר מעיד בד"כ על ביוץ תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור לא מובן במחזורקרן21/10/2009
אני בת 35, נ+1. לאחר מספר הזרעות שכשלו וכן 2 מחזורי IVF שכשלו. הפלתי לפני כשנה בשבוע 8 באופן ספונטני. כעת אני לקראת מחזור IVF שלישי. נוטלת דקפפטיל כבר 10 ימים, טרם קיבלתי מחזור, שאמור היה להופיע לפני 5 ימים. עשיתי בדיקת שתן ביתית - יצא שלילי.מחר אעשה בדיקת דם בטא.באולטראסאונד היום יצא רירית 9 מ"מ.
שאלותי הן:
1. מה יכולות להיות הסיבות לאיחור פרט להריון?
2. האם הדקפפטיל יכול לפגוע בהריון?
3.מהו פרק הזמן הסביר לאיחור כזה?
תודה על תשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי21/10/2009יש נשים שלא מקבלות את הוסת כלל תחת הטיפול בדקפפטיל . הדקפפטיל לא פוגע בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישילימונית21/10/2009
ד"ר ישי שלום,
אנסה לשאול אותך את מה שניסיתי היום בצהריים:
אם יחליטו כן להחזיר לי את העוברים, מה קורה במצב שהרירית לא מגיבה טוב לתרופה מסוימת ויש לה בעיות בהתעבות לאחר שמחזירים את העוברים: כלומר, אני מניחה שבזמן התהוות ההיריון הרירית צריכה להמשיך ולהתעבות, ובטיפולים - בשבועות הראשונים להיריון נזערים בתרופות על מנת לעבות, ולכן לא מובן לי כיצד רירית שלא התעבתה בזמן סביר לפני ההחזרה, יכולה להתעבות כנדרש להיריון במידה ומחליטים כן להחזיר עוברים (נניח אפילו התעבתה מעט)?
בתודה מראש
וסליחה על הצהריים, היו בעיות בקליטה כנראה.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימונית
ד''ר דוד ישי21/10/2009הרירית לא ממשיכה להתעבות לאחר הביוץ , ולא זאת מטרת ההורמונים שאנחנו נותנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואיא.21/10/2009
אני עם שחלות פוליציסטיות ובעלי עם מדדי זרע בינוניים, אני נוטלת איקקלומין ואוביטרל לפני הזרעה. רציתי לשאול, אני אחרי הזרעה שלישית (רק בשבוע הבא תהיה תשובה) והתופעות לוואי מהזריקה פוחתות, למשל בהזרעה הראשונה היו לי ממש כאבי בטן לאחר מתן הזריקה וחזה נפוח ובטן נפוחה, הפעם לא כאבה לי כלל הבטן והחזה תפח אבל לא כמו אז. האם בגלל שהגוף התרגל להורמונים שאני נוטלת יש פחות תופעות לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א.
ד''ר דוד ישי21/10/2009זה בהחלט הסבר סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותהדס21/10/2009
שלום רב,
בני 32 מנסים כשנה להכנס להריון ראשון. בדיקות שלי כפי הנראה תקינות, עומדת לפני צילום רחם.
אנחנו כבר בטיפולים חמישה חודשים- חודשיים הזרעה טבעית ושלושה עם איקקלומין. (מוגדרים כ"בלתי מוסברים")
בדיקות זרע של בעלי במהלך החצי שנה האחרונה הראו תנודתיות גדולה בממדים: ריכוז בין 8 ל- 150 מליון (אפילו בהפרש של יום!), נפח בין 4 ל 6, תנועה בין 25% ל 60% ומורפולוגיה די קבועה: 5-6%. צמיגות גבוהה
1. האם ייתכן שהזרע הוא הגורם המעכב ודרושה רק סבלנות? (שאין לי- אני בלחץ ובדיכאון שזה לא הולך כבר שנה ומסביבי כולן בהריון...)
2. האם כדאי להמשיך בטיפולים (חודש הזה הפסקה בגלל צילום רחם וחודש הבא מיועדת לעבור לזריקות) או לנסות להרפות...
3. אני מתה מפחד שזה לא יצליח ונעבור ל IVF. האם תוכל לומר מה הנתונים הסטטיסטים להיות בהריון בטיפול עם זריקות וב IVF?
4. מדוע בחודש של צילום רחם לא ניתן לעשות הזרעה?
קצת מיואשת אבל מנסה לשאוב כוחות ולהאמין שגם לי זה יקרה...
ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הדס
ד''ר דוד ישי21/10/2009אי אפשר להגיר אתכם כבלתי מוסברים ללא צילום רחם ועם זרע כזה. סבלנות היא תמיד דבר חשוב. רק לאחר הצילום אפשר יהיה לקבוע מה הבעיה ולבחור טיפול מתאים. אפר לעשות הזרעה בחודש של הצילום . תלוי באיזה שלב של המחזור הצילום מבוצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרוגסטרון?שירה21/10/2009
שלום רב רופאים יקרים
האם יש צורך לאחר החזרת עוברים, לבצע עד בדיקת הבטא החיובית, גם בדיקת דם ולוודא
שיש מספיק פרוגסטרון? והרירית עבה דיה להשריש העוברים?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי21/10/2009בד"כ לא בודקים את רמת הפרוגסטרון באופן רוטיני אלא אם יש סיבה לחשוב שהרמה נמוכה. את עובי הרירית לא בודקים אף פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)