מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטרופם לאחר החזרהאני19/10/2009
קראתי בעלון המצורף לחפיסת האסטרופם שאסור ליטול אותן במהלך הריון,
אם כך מהו תפקיד האסטרופם לאחר החזרת עוברים בתהליך IVF
וכמה זמן לאחר ההחזרה מותר המשך הטיפול בו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי20/10/2009מותר לקחת. בד"כ מפסיקים את התמיכה בשבוע 7-8 להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות...מ'19/10/2009
אני לאחר הזרעה שלישית..
שאלה ראשונה
התחלתי לקחת תמיכת פרוגסטרון מיום לאחר ההזרעה ואני רוצה לדעת כמה זמן צריך לקחת את התמיכה (לסיים חפיסה של 14 ולהמתין לראות אם המחזור יגיע או להמשיך חפיסה חדשה עד שיגיע / שלא) ושאלה נוספת האם דימום של השרשה (יותר נכון כתמים) יכול להופיע במקום דימום של מחזור? (ואני מדברת על 18 יום לאחר הביוץ??!) או שזה חסר סיכוי ואלה סימנים של מחזור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מ'
ד''ר דוד ישי20/10/2009את התמיכה צריך לקחת עד בדיקת ההריון , ואם היא חיובית עד שבוע 7-8
הדימום יכול להיות גם זה וגם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון בדיקת ביוץשירן19/10/2009
שלום ד"ר,
אני בודקת ביוץ כבר שבוע בערכה ביתית. אתמול שכחתי לבצע בדיקה, והיום ביצעתי בדיקה שיצאה חיובית (שני פסים חזקים).
שאלתי היא : 1)האם הבדיקה יוצאת חיובית רק לפני הביוץ, או שהיא יכולה לצאת חיובית ביום ביוץ עצמו, או לאחריו. אני שואלת כי שכחתי אתמול לבצע את הבדיקה ולכן אני לא יודעת אם אתמול גם היה יוצא חיובי, ואם יש אפשרות שהביוץ הוא היום.
2)לפי המצב הזה, מתי מומלץ שאקיים יחסים? היום או מחר?
אודה מאוד לתשובה על 2 השאלות
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירן
ד''ר דוד ישי20/10/2009באופן תאורתי הערכה נותנת תוצאה מקסימלית פעם אחת , ביום שלפני הביוץ. כלומר מומלץ שתקיימי יחסי מין היום ומחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהאורית19/10/2009
יש לי שאלה קצת מוזרה אבל מטרידה אותי.. עברתי הזרעה ביום רביעי . אני רוכבת על קטנוע והמשכתי לרכב גם לאחר ההזרעה מספר פעמים. פתאום חשבתי שאולי זה מזיק... האם זה יכול להפריע לתהליך? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטנוע
פרופ' שחר קול19/10/2009לא מזיק.
מסוכן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרעגל19/10/2009
שלום רב, להלן תוצאות הבדיקה:
נפח:3.0 סמ"ק
ph: 8.3
ריכוז: 85 (מליון / סמ"ק)
סה"כ בתנועה פרוגרסיבית/נפח:45.9
תאים בתנועה:פרוגרסיבית מהיר: 15%
פרוגרסיבית איטית:3%
בתנועה לא פרוגרסיבית:5%
בלי תנועה:77%
מספר כולל של תאי זרע: (מליון) 255.0
סה"כ תאי הזרע בתנועה (מליון) 58.6
מיד לאחר ההתנזלות 23%
תאים באגלוטינציה: -
תאים מתים: (eosin pos.) 10%
תאי דם לבנים:0-1 לשדה
תאי ציפוי: - לשדה
MOTILITY INDEX / ML: 46 millions NORMAL>120 millions
MOTILITY DENSITY / ML: 19.5 millions NORMAL>8 millions/ml
תאים נורמלים: 2% 14% < strict morfhology normal
פגמים אחרים בראש:97% 4% : (15% < normalׂ
פגמים בזנב: 1%
האם תקין?
תודה מראש,
הילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ' שחר קול19/10/2009ריבוי צורות פתולוגיות, ובעיית תנועה.
הבדיקה אינה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה צריכים לעשות?
גל19/10/2009ד"ר שחר קול שלום,
רציתי לדעת מה ניתן לעשות כדי לשפר את הסיכויים שאכנס להריון.
אציין שאני לוקחת איקקלומין ואסטרופם האם זה יעזור או שעדיף פתרון אחר?
תודה רבה,
הילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה בבקשה...
גל19/10/2009מה זה ריבוי צורות פתולוגיות ומה ניתן לעשות כדי להתגבר על הבעייה,
תודה,
הילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה לענות על השאלות,תודה!
גל20/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין אסטרופם ומחזור שהקדיםגל19/10/2009
שלום,
אני מטופלת באיקקלומין החל מהיום ה-5 עד היום ה-10 כל יום 2 כדורים , לאחרונה הרופא הוסיף לי גם אסטרופם החל מהיום ה-8 עד ה13 שמתי לב שמאז שהתחלתי לקחת את האסטרופם המחזור מקדים לי.
יש לציין שהמחזור שלי סדיר כל 28-30 יום ולאחר האסטרופם בחודש הראשון הקדים לי וקיבלתי לאחר 25 יום, ולאחר החודש השני בו לקחתי אסטרופם הקדים לי וקיבלתי מחזור לאחר 19 יום בלבד.
האם זה ידוע שאסטרופם גורם למחזור להקדים?
אודה על תשובתכם,
גדית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ' שחר קול19/10/2009אסטרופם ניתן במאמץ (סיזיפי, יש להודות) לעיבוי הרירית.
אין קשר להקדמת המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהאני19/10/2009
שלום,
החזרה הייתה ב-25/09 ולהלן תוצאות בדיקות:
09/10
בטא 83
אסטרדיול 7140
פרוגסטרון 127
15/10
בטא 150
אסטרדיול 9956
פרוגסטרון 127
19/10
בטא 315
אסטרדיול 8675
פרוסטרון 127
בבדיקת אולטרא סאונד היום לדעת הרופא נראה תחילתו של שק היריון אך לא יכל לקבוע זאת בוודאות.
מה אומרות הבדיקות?
האם יתכן היריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול19/10/2009עליית הבטא אינה תקינה, לכן הסיכוי להריון תקין אינו טוב.
יש לשלול הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה להתייחסותך דר'
אני19/10/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFרויטל19/10/2009
שלום דר'
אני בת 37.5
ילדתי 3 ילדים בהריונות ספונטניים ובניתוחים קיסריים כשבשלישי עברתי קשירת חצוצרות
(לפני שנתיים בדיוק)
כעת אני בזוגיות חדשה ורוצה להביא לעולם ילד
מה הסיכוי לילד אחד בלבד ב IVF (לבן זוגי יש ילדה משלו)
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכויים טובים מאוד!
פרופ' שחר קול19/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF
רויטל21/10/2009שלום דר' שחר ותודה על תגובתך
אנו פשוט לא נוכל בשום פנים לקחת על עצמנו לידת תאומים (שלא לדבאר על יותר מכך)
האם כדאי מראש לבקש החזרת עובר אחד או שעדיף להחזיר יותר ואח"כ לדלל???
האם החזרת אחד מקטינה את הסיכוי משמעותית???
תודה לך שוב
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF
רויטל22/10/2009דר קול
אנא ענה לי...
תודה רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול22/10/2009אפשר להחזיר עובר אחד בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF
רויטל22/10/2009ואז הסיכויים קטנים באופן משמעותי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ' שחר קול22/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 22 יום לאחר אוביטרל אין מחזור ואין.שי19/10/2009
אני 22 יום לאחר זריקת אוביטרל והזרעות יומיים לאחר מכן, שלושה ימים לאחר ההזרעה היה לי דימום קל במשך היום ומאז אין הריון ואין מחזור, אני רוצה לציין שאחרי אוביטרל יש לי תופעות כמו חזה נפוח בטן נפוחה וכואבת והחודש לא הייתה לי שום תופעה .... האם יתכן שהזריקה לא השפיעה??
עשיתי בדיקתת בטא ביום ה- 16 שיצאה שלילית בטא קטן מ 2 הרופא בדק אותי אין לי צ'יסטות גם דבר נדיר שכל חודש יש לי אחרי הזריקות רציתי לדעת ממה זה יכול לקרות האם באמת האוביטרל לא הששפיע החודש אולי הוא לא היה טוב ?והאם למישהי קרה כזה דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי שלום
פרופ' שחר קול19/10/2009כנראה שלא היה ביוץ.
אולי לא היה זקיק מתאים לביוץ, אולי האוביטרל לא עבד מסיבה עלומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:) אולי ...לא נורא נחכה לסבב הבא
שירלי19/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז להמשיך לנסות טבעי?
שירלי19/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעקב זקיקיםאני19/10/2009
שלום,
היום הייתי במעקב זקיקים לקראת הזרעה ללא הורמונים- יום 12 למחזור (המחזור שלי נע בין 28 ל-32 יום).
לפי האולטרסאונד עובי הרירית הוא 0.69 מ"מ, אך אין זקיקים בשחלות.
תוצאות בדיקת דם:
IU/L 7.3 LH
pmol/L 990 ESTRADIOL (E-2
nmol/L 4.6 PROGESTERONE
נאמר לי להגיע שוב למעקב ביום ד' 21/10.
האם יכול להיות שאין זקיקים עם הערכים הנ"ל ועם רירית בעובי כזה?
אנא עזרתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ' שחר קול19/10/2009בדיקת הדם מתאימה לזקיק סביב 20 ממ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני20/10/2009שלום ד"ר,
תודה על התשובה.
שאלה נוספת: אם לפי הערכים אמור להיות זקיק בגודל 20 מ"מ, מה יכולות להיות הסיבות לכך שלא רואים זקיקים בשחלות? האם פשוט פספסו את הזקיק, או שיכולות להיות סיבות נוספות לכך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי והעדרןדניאלה.י19/10/2009
שלום דר' כשנה בטיפולים, כאשר הריתי פעם אחת ואיבדתי missed abortion
תמיד אחרי אוביטרל היו לי מיחושים בחזה וגודש, ועם האנדומטרין - עצירות.
בפעמיים אחרונות בהן לא הריתי, לא חשתי יותר בתופעות הלוואי לעיל.
האם העובדה שאיני סובלת יותר מתופעות הלוואי הללו מורה שהגוף הסתגל לתרופות
ויתכן שגם השפעתן כבר פחתה ויש להחליפן???
תודה מראש
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות
פרופ' שחר קול19/10/2009לא, ההשפעה לא פחתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת פיורגון ושטף דםמעיין19/10/2009
שלום,
הזרקתי אתמול פיורגון בפעם הראשונה וכשהוצאתי את המחט ירד לי קצת דם.
אח"כ האזור קצת כאב והבוקר התפתח שטף דם.
אני מניחה שפגעתי בכלי דם קטן.
האם זה בעייתי?
שתי שאלות נוספות:
1. כתוב שצריך לתת לחומר להגיע לטמפ' החדר לפני הזרקה, האם זה קריטי? כמה זמן צריך לחכות אחרי ההוצאה מהמקרר?
2. האם צריך להחליף מחט אחרי כל הזרקה? אני חוששת להשאר בלי מחטים.
תודה אבה,
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיורגון
פרופ' שחר קול19/10/2009א - לא
1. רבע שעה
3. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרע - דחוף (ביוץ מחר)מיה19/10/2009
התוצאות:
ph -7/6
נפח - 4
צמיגות - 1
ריכוז - 47
תנועה - 38% (36% - פרוגרסיבית טוב, 2% איטית)
לוקוציטים 0X10
אגלוטינציה חיובית
TMC - 72
KRUGER- תאים תקינים 4%, פתולוגית ראש 90%, זנב - 6%
עוד נכתב כי בדגימה המקורית נצפו 3X10^6 Round cells/ml
אשמח להסבר באשר למשמעות התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ' שחר קול19/10/2009ריבוי תאי זרע פתולוגיים - רצוי לבצע הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי הפעם?ביבי19/10/2009
7 ימים גונל פ 150 ביום ה11 למחזור e2 1056 ,lh 16.70 ,progestrone 2.2
ביום השלישי למחזור fsh12.6 הזרעה היתה ביום שישי האחרון יש להזכיר שאני בת 44.
נ.ב זקיק 1 בשמאל 19 מ"מ איך הנתונים לגבי החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טובים
פרופ' שחר קול19/10/2009בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר קול שלוםמורן19/10/2009
בת 30 .חודשים אחרונים ללא הורמונים.אני במעקב למחזור טבעי לIVF החודש
היום אני ביום וסת 7 ונצפה זקיק 19 מ"מ-הטכנאי חושד זה ציסטה.בבדיקות דם :אסטרדיול 183 pmol ופרוגסטרון nmol 4.4
1.האם זה ציסטה?
2.אם כן איך היא נוצרה?הרי אני ללא הורמונים?
3.איך והאם היא נספגת?
4.זה מסוכן?
5.מדוע פרוגסטרון גבוה?בגלל הציסטה?
6.מה זה אומר "מעט נוזל בקו הרחם"?האם דימום של הוסת שיש לי מעט עדיין?
7.האם צריך לותר על החודש ולא לעבור IVF?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום
פרופ' שחר קול19/10/20091. כנראה
2. ציסטות עלולות להיווצר באופן ספונטאני.
3. לרוב - לא טיפול נוסף.
4. לא
5. בגדר התקין
6. כנראה.
7. אפשר להמשיך ולעקוב - האם יצמח זקיק???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת תודה
יעל19/10/20091.במידה ויצמח זקיק.האם הציסטה יכולה לשבש את החודש ואז הזקיק אולי לא יהיה של מספיק או ביוץ מוקדם?
2.האם אפשר לשאוב את הציסטה בזמן שאיבת הזקיקים?
3.האם זה חודש אופטימלי לשאיבה? אם לא אני אוותר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול19/10/20091. לא
2. כן
3. לא ניתן לקבוע כעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)