מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת עוברים מוקפאיםלילי26/10/2009
אחרי כמה ימים מהווסת מחזירים את העוברים המוקפאים?
זה חייב להיות ביום הביץ או שזה לא קשור?ולפי מה מחשבים?
סליחה שאני שואלת הרבה אבל זו פעם ראשונה שלי שמחזירים לי עוברים מוקפאים ואני הבנתי שהתהליך לא כמו עוברים טריים שצריך לקחת זריקות אלה אחרת.
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליל
ד''ר דוד ישי27/10/2009אם ההחזרה היא במחזור טבעי , ההחזרה צריכה להעשות יומיים או שלושה לאחר הביוץ , בהתאם לגיל העוברים ביום הקפאתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך_
לילי27/10/2009הרופא נתן לי פרוגינובה 3 פעמים ביום ואמר לקחת אותם עד ההחזרה אז מה זה נחשב מחזור טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבינתיים.....אנסה לענות לך
לימונית27/10/2009במחזור טיפול של מוקפאים שבו לוקחים פרוגינובה, בדרך כלל מתחילים את הפרוגינובה ביום ה-3 למחזור, וזה מחזור הכנה (לא טיפול המבוסס על מחזור טבעי) שיש בו שליטה על התהליך.
מחכים שהרירית תגיע לעובי מסוים (מ-7 מ"מ ומעלה) ואז קובעים את יום ההחזרה. בהתאם לגיל העוברים ביום הקפאתם מתחילים לקחת גם פרוגסטרון. אם למשל הם בני יומיים, אז מתחילים יומיים לפני ההחזרה שנקבעה לקחת את הפרוגסטרון (אוטרגסטאן/ קרינון/ גסטון וכו') במקביל להמשך הפרוגינובה.
כשאת מגיעה להחזרה, מהרגע שאת חותמת על ההפשרה, ההפשרה לוקחת מינימום כ-40 דקות עד שעה, ואז מוחזרים לך העוברים לרחם, באותה הדרך שמוחזרים עוברים טריים.
לצערי, צריך לקחת בחשבון שלפעמים לא כל העוברים שורדים את תהליך ההפשרה. אצלי כבר פעמיים זה קרה. אם יש לך יותר ממבחנה אחת, ייתכן שבאחת הם למשל לא ישרדו, ובאחרות כן, אי אפשר לדעת את זה מראש.
בדיקת ההיריון נעשית לאחר כשבועיים.
מאחלת לך בהצלחה,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימונית
לילי28/10/2009תודה על התשובה עזרת לי מאוד.
ושיהיה לשתינו בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
לילי28/10/2009אז לא הבנתי אם אחרי ההפשרה העוברים לא שורדים אז אין החזרה ואני משוחררת הביתה?
דרך אגב יש לי 4 עוברים מוקפאים אז מפשירים את כולם או רק כמה הם רוצים להחזיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילי - בקשר למוקפאים - המשך
לימונית28/10/2009לילי שלום,
ראשית, שמחה תמיד לעזור ולחלוק מהידע שצברתי.
בקשר לשאלותייך:
1) אם העוברים לא שורדים, ואין עוד עוברים מוקפאים, אכן הטיפול מופסק, ומחכים לטיפול הבא, שכמובן כולל גירוי זקיקים, שאיבה וכו'.
2) מספר העוברים המוחזר תלוי גם בגיל המטופלת ובעוד נתונים. בד"כ ההתוויה לצעירות עד גיל 35 היא להחזיר 2 עוברים, ולמבוגרות יותר, ובעיקר מגיל 40 ומעלה, מותר להחזיר גם שלושה ו-4 עוברים. הרצון של הרופאים הוא להימנע מריבוי עוברים, שזה היריון בסיכון, ולכן מקפידים אצל בנות שסיכוייהן גדולים יותר, בעיקר בגלל הגיל, להחזיר עד 2 עוברים, ולעומת זאת אצל מבוגרות יותר, שסיכויי ההיקלטות קטנים יותר, מחזירים יותר, במגמה שמישהו מתוכם ישרוד, מקסימום שניים.
בכל מקרה, יש חשיבות לכמות העוברים שאוחסנו באותה המבחנה בהקפאה. אם למשל הוקפאו לך שני עוברים בכל מבחנה, אז יכול להיות למשל שמבחנה אחת תשרוד, והשנייה לא, וכמובן יכול להיות גם שחלק מהעוברים במבחנה ישרדו וחלק לא, וכמובן, יכול להיות שכולם ישרדו. בד"כ הרופאים מקפיאים כמות עוברים המותאמת להתוויה של ההחזרה, בנוגע לאותה המטופלת.
אצלי, כמו שתארתי לך, כבר פעם שנייה שמבחנה לא שרדה. בפעם הראשונה, לפני שנה ומעלה, היתה רק מבחנה אחת, כך שהטיפול הופסק. הפעם מבחנה אחת (ודווקא של העוברים היפים יותר) לא שרדה, ובשנייה שרדו, אם כי עובר אחד איבד תא, והוחזרו לי העוברים ממבחנה זו, במעמד אותו ביקור.
מאחלת לך בהצלחה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימונית
לילי28/10/2009תודה לך מאוד על התשובה.
ושיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילי
ד''ר דוד ישי28/10/2009לא . זה מחזור עם הכנה. עם הפרוגינובה במינון הזה אין ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ?בדיקות מעבדה..ליזי26/10/2009
שלום
אינני מבייצת באופן טבעי וסובלת מצסטות בשחלות.
מנסה כבר שנה וחצי בת 24 אחרי הריון 1 טבעי.
בטיפול נסיוני עם איקקלומין של 1 ליום.
תוצאות של בדיקת מעבדה שבוע אחרי סיום הטיפולE2 258 PRO 2.9 רירית הרחם 4.4 זקיק בגודל של 12 מה זה אומר לא מעט מדי? אשמח לתשובה.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליזי
ד''ר דוד ישי27/10/2009זה אומר שהשחלות שלך אינן מגיבות למינון הזה ושצריך להעלות אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים כשבוע לאחר החזרהיעלי26/10/2009
החזרה היתה ביום חמישי האחרון, הבטן עדיין נפוחה (הרופא אמר שיש ציסטות) ועדיין כואב לי (בטן תחתונה בעיקר). בנוסף, הלחץ קצת מקשה על מתן שתן ויציאות...
אני נמצאת רוב הזמן במנוחה עם שתיה מרובה, אבל רק לוודא- האם זה טבעי לחוש כאבים כאלה ואי נוחות באיזור גם כמעט שבוע לאחר החזרה?
הרבה תודה,
יעלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שוב את שאלתי למומחים,תודה
יעלי27/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
שירה27/10/2009גם לי יש כאבים קשים. סבלתי ממושכות ואיומות לאחר השאיבה וגם לאחר ההחזרה 3 ימים לאחר מכן, ועד רגע זה יש לי כאבי בטן תחתונה
קשים. בהליכה, בשירותים, בישיבה.
הרופא אמר לאחר בדיקה שיעבור..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעלי
ד''ר דוד ישי27/10/2009התשובה היא לא. והמצב יכול אפילו להחמיר אם יהיה הריון. חשוב מאד להיות במעקב קפדני אחר המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם וקרינון ודחיית מחזור חודשיאני26/10/2009
שלום
האם שימוש באסטרופם וקרינון דוחה את קבלת המחזור החודשי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי27/10/2009שימוש במינון גבוה של אסטרופם מונע ביוץ. תאורטית כל זמן שתמשיכי להשתמש בשניהם יחד לא יהיה וסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה עם זרע תקיןדנה26/10/2009
שלום,
אני בת 33, מנסים להרות כשנה. כל הבדיקות תקינות, ביוץ תקין, זרע תקין. ברצוני לדעת האם יש יתרון להזרעה למרות שהזרע תקין? או שלא נהוג לעשת הזרעה במצב כזה. אם אכן כדאי לעשות הזרעה, אז האם אפשר לעשות אותה גם בלי איקוקלמין או שזה חסר טעם? (להזכירך, הביוץ תקין)
תודה רבה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי27/10/2009מאחר שמדובר בבעיה שאין לה הסבר , אני תומך בכל דבר שעשוי לשפר את הסיכויים אפילו במעט ולכן אני תומך בהזרעה. אפשר לעשות כמה מחזורים טבעיים + הזרעה אבל אם מחליטים על טיפול בגורמי ביוץ , אני מעדיף לדלג על האיקקלומין וללכת ישר לגונדוטרופינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה ברירית הרחםחגי26/10/2009
שלום לכולם,,
אנחנו זוג גייז הנמצאים בתהליכי הפרייה בחו"ל.
(תרומת ביצית מתורמת, הרייתה והחזרתה לרחם של פונדקאית). כיומיים לפני שאיבת הביציות מתורמת הביצית התגלו 3 ציסטות ((0.61cm, 0.32 cm and 1.19cm) ברירית הרחם של הפונדקאית.
מכיוון שהכל כבר היה מוכן, השאיבה התבצעה וכן ההפרייה אולם ההחזרה תדחה עד לטיפול בציסטה. העוברים הוקפאו.
מכיוון שמדובר בנסיון שלישי שלנו עם פונדקאית זו (אנחנו כבר קרוב לשנתיים בתהליך) אנו מתלבטים - האם לפנות לסוכנות ולבקש לעבוד עם פונדקאית אחרת?
ציסטה והחזרת עוברים? עד כמה זה מפחית סיכויי הריון (או שהסוכנות נוקטת משנה זהירות?)
אודה לכם על כל מידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חגי
ד''ר דוד ישי27/10/2009אם מדובר בציסטות שהופיעו פתאום , סביר להניח שמדובר בתקלה חד פעמית ושבמחזור הבא , עם או בלי הכנה , הרירית תהיה תקינה. אם הממצא יתמיד , מומלץ לבצע הסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווח זמן זריקותיעל26/10/2009
שלום וברכה.
1.מעונינת לדעת מה טווח הזמן ממנו ניתן לחרוג כאשר מזריקים גונל ומנופור (הכוונה הבדל בשעות בין ימים שונים)
מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי27/10/2009שעה - שעתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה בקשר לשאיבת ביציות.ליאת26/10/2009
אני בת 32, אתמול עברתי שאיבת ביציות. שאבו לי 4 ביציות.
היום התקשרו מב"ח בקשר להחזרת עוברים וטענו שהחזרה לא תתבצע מחר מכיוון שהביציות "צעירות מדי".
1. האם מספיק 4 ביציות?
2. מה התכוון הרופא באומרו שהביציות "צעירות מדי"?
3.עד מתי מיום השאיבה אפשר לבצע החזרת עוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני זקוקה נואשות לתשובה....
ליאת26/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני זקוקה נואשות לתשובה....
ליאת26/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאת
ד''ר דוד ישי26/10/2009מספיק למה ? כמובן שהיה טוב יותר לו היו 10 - 15 ביציות
ביציות צעירות הן ביציות שלא השלימו את הבשלתן. חלק ישלימו אותה במעבדה
אפשר 2 , 3 , ו 5 ימים אחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לטיפול IVF ראשוןמאיה26/10/2009
שלום דר',
ראשית ברכת הצלחה לכל המטופלות ויישר כח לרופאים המשיבים.
ביום 6/10/09 התחלתי דקפפטיל ולאחר 15 יום ( 20/10) הצטרף גונל F לחבילה.
אתמול עשיתי דם ואולטראסאונד והתבקשתי להעלות את הגונל F ל-300 במקום 150.
כשביקשתי להבין למה ומה זה אומר, הרופא שלי ענה שיש מצב שהגוף שלי לא מגיב לטיפול ואולי נצטרך לעצור ולהתחיל מהתחלה הכל בעוד חודש. תשובה סופית תינתן בעוד 3 ימים שנראה איך הגוף מגיב ל-300 מהגונל F.
מהם הסיבות לכך שהגוף לא מגיב לטיפול ההורמונלי?
כמה זמן אחכה עד לסשן הבא?
איך אוכל להבטיח שהגוף ישמע להוראות ולא יעשה לי פדיחות..
אשמח ביותר לתשובתכם.
מאיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אני לא מקבלת תשובה? חשוב לי..
מאיה27/10/2009קצת חדשה כאן ורואה שיש מענה לשאר השאלות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחילה לחשוב שיש כאן משהו אישי...
מאיה27/10/2009אנא, ממש ממש חשוב לקבל תשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מאיה
ד''ר דוד ישי27/10/2009מצב הרזרבה השחלתית הוא שקובע מוא המינון הדרוש. ניתן ללמוד את זה רק מהנסיון עם אותה אישה. בד"כ מחכים חודש בין טיפול לטיפול. אין לך אפשרות להשפיע על התגובה השחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת מוקפאיםתותית26/10/2009
היי
בבד' מאתמול :
רירית 13 E2 -579 , פרוג' - 2.9, 6.2 - LH
האם תקין להחזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
תותית26/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פרוטוקולרעות26/10/2009
שלום,
התחלתי להזריק פיוריגון ביום ה-2 למחזור. ללא דיכוי קודם, אלא צטרוטייד בהמשך.
1. כמה זמן בממוצע אורך פרוטוקול כזה עד לשאיבה?
2. האם העובדה שלא קיבלתי דיכוי (בעבר כן היה) לפני הסטימולציה עשויה לגרום לכך שיהיו
זקיקים בהרבה גדלים? או שחלק יבייצו טרם זמנם?
3. אם כך, מה ההגיון בפרוטוקול ללא דיכוי מקדים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ' שחר קול26/10/20091. 11 חום
2. הכל יתכן...
3. צטרוטייד אמור למנוע ביוץ מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה רמות ההורמונים בזמן מעקב זקיקים?נורית25/10/2009
אני מטופלת לאחר אבחנה של שחלות פוליציסטיוט בזריקות פיורגון של 75 כל יום כבר 6 ימים
(לאחר שני ניסיונות של איקקלומין שלא עבדו)
במעקב זקיקים היום לא היה שינוי ובדיקות E2 ו P חזרו עם תוצאות של 347 ו 1.3
מה התוצאות של אותם הורמונים שצריכים להיות כדי להראות תחילת ביוץ?
לאיזה מספרים שואפים
איך אני יודעת שהכמות שאני מזריקה (בהוראות הרופא) לא נמוכות מידי ולא "מבזבז" את הזמן
אומרים שלשחלות פוליציסטיות יש להזהר עם הכמות בגלל סיכונים - אז מה עדיף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קבלתי תשובה!!
נורית25/10/2009פסחתם עלי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים
פרופ' שחר קול26/10/2009הטיפול חייב להיות מאוד סבלני וזהיר.
מחכים לזקיק (בודד) שיגיע לקוטר של 17 ממ יותר, במקביל לרמות E2 מתאימות (סביב 1000 + ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהלילי25/10/2009
האם אנדומטרין או פרוגינובה עושים כאב ורגישות בחזה?
אני הפסקתי אותם לפני שלושה ימים ועדיין יש לי כאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
לילי25/10/2009אם אפשר לענות לי כמה שיותר מהר.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילי שלום
פרופ' שחר קול26/10/2009כל פרוגסטרון (גם אנדוגני) עשוי לגרום לתופעות אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות אחרי החזרהענת25/10/2009
עברתי החזרה ונתבקשתי אחרי שבוע לבצע בדיקות דם של פרוגסטרון ו- E2 ואחרי שבוע נוסף בדיקת דם להריון. שאלתי: למה צריך לבצע את הבדיקה לאחר שבוע? מה התוצאות אמורות להראות? האם אפשר לדעת מהן אם יש סיכוי להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
ד''ר דוד ישי25/10/2009לא ניתן להסיק מהבדיקה על הסיכוי להריון אלא על הצורך להגדיל את התמיכה שאת מקבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה - דחוף מאודד25/10/2009
הרופא נתן לי מרשם לאיקקלומין 2 כדורים ליום מהיום החמישי למחזור. המרשם זה ל - 2 מחזורים ל - 2 חודשים.
החודש מהיום החמישי של המחזור התחלתי לקחת את האיקקלומין במשך חמישה ימים. כנראה שלא נכנסתי להריון. הופיע לי דם שבוע אחרי נטילת האיקקלומין.השאלה:
1. האם זהו המחזור שהקדים לי בשבוע או שזה דם בין וסתי בגלל השימוש באיקקלומין?(תמיד המחזור שלי היה קבוע כל 26 יום ופתאום דם ביום ה - 21).איך צריך להתייחס לזה אם אני צריכה לקחת עוד סיבוב כדורי איקקלומין? להתייחס לזה כאל מחזור או לחכות שיופיע לי מחזור ביום ה - 26? מתי לקחת את הסבב השני?
2. האם איקקלומין משבש את סדירות המחזור? ואז צריך לחכות שהמחזור יהיה סדיר שוב ואז לקחת את הסבב השני של האיקקלומין?
אודה מאוד על תשובה מפורטת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ב
ד''ר דוד ישי25/10/2009בלי לעקוב אחרי מה שקורה לאחר מתן האיקקלומין לא ניתן לענות על אף אחת מהשאלות שלך. בודאי שלא כדאי לקחת טיפול נוסף בלי לדעת מה קרה עם הטיפול הקודם.
כדאי שטיפול כזה יעשה במרפאת פוריות מסודרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)