מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכים ביום 21אמא02/10/2009
שלום ד"ר,
אילו ערכים (של פרוג' + E2) מצפים לראות ביום 21 לוסת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים
פרופ' שחר קול03/10/2009פרוג - עשרות
E2 - מאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך! המשך:
אמא04/10/2009בהנחה שיש הריון, הפרוגרסטרון צריך להיות מעל 50 וה E2 מעל 1000?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית בתחילת המחזורדנית02/10/2009
שלום רב,
רציתי לשאול האם בתחילת המחזור (ביום השלישי ) עובי רירית 3 מ"מ מעיד על רירית דקה מלכתחילה?
או שכך זה אצל כולן רק שמיום ליום זה מתעבה בצורה שונה מאחת לשניה?
האם אסטרופם 3 פעמים ביום יכול לעבות הרירית בצורה משמעותית?
תודה,
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מממממ...
דניאלה.י02/10/2009הרי במחזור הרירית התפרקה....
כך שמדידה שלה של 3 מ"מ ביום 3 הגיונית לגמרי, ובמהלך הימים עד הביוץ היא מתעבה
כשהשאיפה להגיע לפחות ל- 7 מ"מ
ואכן קצב ההתפתחות של הרירית שונה בין נשים שונות, ולצערינו יש כאלו עם רירית דקה, אך גם הם נכנסות להריון - מכירה כמה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ' שחר קול03/10/20091. לא
2. כן
3. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה חמישיתדנה02/10/2009
ערב טוב וחג סוכות שמח לכל בני ישראל
היום עשיתי הזרעה חמישית (אחרי גונל אף ואובטרל), רציתי לשאול האםמומלץ לקיים יחסים היום ומחר? יש לי כאבים בבטן תחתונה ,זה נורמלי נכון או שאני טועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול02/10/2009בהחלט מומלץ. כאבים מתונים - אפשריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג סוכות שמח לכל משתתפי הפורום!פרופ' שחר קול02/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חג שמח ויישר כח על עבודת הקודש
דנית02/10/2009על עבודת הקודש שאתם עושים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לך ולצוות הנפלא, ותודה לכם
דניאלה.י02/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמח לכל רופאי הפורום!
לימונית02/10/2009מאחלת חג שמח לכל רופאי הפורום, ובראשם ד"ר ישי וד"ר קול, שעונים לנו כאן באופן זמין ויומי, גם בחגים ובשבתות, ווכמובן חג שמח גם לכל המשתתפים בפורום.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרולקטין גבוה , ביוץ והריוןיעל02/10/2009
שלום לדר',
ארצה לדעת האם פרולקטין גבוה (מתבטא בהפרשה מועטה מהפטמות, לא ספונטנית אלא בלחיצה) יכול להשפיע על הסיכויים להריון ואם כן , איך זה משפיע בדיוק?
האם פרולקטין גבוה ימנע הריון גם כאשר מתרחש ביוץ והכלנראה תקין עפ"י א"ס ובדיקות דם לפני הביוץ ?
עשיתי א"ס זקיקים ביום 14 והיה זקיק בגודל 18 מ"מ ורירית בעובי 7 מ"מ, כנראה שיום למחרת היה ביוץ אך לא נכנסתי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולקטין
פרופ' שחר קול02/10/2009ההשפעה העיקרית של פרולקטין גבוה - מניעת ביוץ.
אם יש ביוץ כנראה שאין לפרולקטין חשיבות, אם כי יש הטוענים כי הוא משפיע לרעה על איכות הביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחר הזרעהנטע02/10/2009
הזרעה ראשונה שנכשלה, השאלה שלי לגבי המחזור, שנה ללא ווסת רק בעזרת כדורים, האם גם החודש אצטרך כדורים או שסביר להניח שבגלל הגונאל והאויטרל יהיה מחזור טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע שלום
פרופ' שחר קול02/10/2009בהנחה שהיה ביוץ, הרי אם אין הריון יגיע מחזור.
לגבי המחזור בחודש הבא - אין שום קשר לטיפול שקיבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקוד מעבדהס.ד.02/10/2009
הפריה 1 - זקיק אחד, עובר אחד.
הפריה 2 - 3 זקיקים, 3 עוברים.
הפריה 3- זקיק אחד, עובר אחד.
הפריה 4- זקיק אחד, גודל משוער 20, יש ביצית, אין הפריה, אין עובר.
מרוב האכזבה הכנסתי לי לראש שאולי במעבדה השתבש משהו, שאולי לא טיפלו כראוי בביצית שלי. איך אני יכולה לדעת שלביצית שלי ניתן טיפול מקסימלי בידיים מקצועיות ולא בידי מתמחה למשל? מי בודק שהטיפול בביציות נעשה כמו שצריך? מהי המעבדה הנחשבת הכי טובה בארץ ובעלת אחוזי ההצלחה הגדולים ביותר (אני באסותא רמת החייל)?
מה צריך לעשות כדי שהדבר לא יחזור?
בגילי כל חודש חשוב ולאחר 3 שאיבות ללא הפריה הקופה לא תאשר לי שוב הפריות ומזה אני חוששת.
מעוניינת בתשובה של רופא אך אשמח גם למידע מבעלות ניסיון ומידע.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבדה
פרופ' שחר קול02/10/2009את מטופלת ביחידה איכותית ומקצועית, המעסיקה אנשי מקצוע ותיקים ומנוסים. אני משוכנע שנעשה כל הנדרש כדי להשיג הריון.
יש להודות - הפריה חוץ גופית היא טכנולוגיה מצוינת, אך אינה תמיד תמיד יכולה להניב התוצאות המקוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל צמיגלולו02/10/2009
האם נוזל לבן וקצת צמיג כמו ריר זה יכול להיות מהתופעות של אחרי הזרעה?
אני כבר אחרי הזרעה ב3 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול02/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםגליה02/10/2009
שלום רב,
לאחר שבועיים של פרוגינובה במינון של 3 כדורים ביום ויומיים של העלאת המינון ל- 6 פרוגינובה ביום (מתוכם 2 בנרתיק), הרירית הינה 6 מ"מ בלבד. האם יש טעם להחזיר מוקפאים על רירית בעובי זה?
יצוין, כי הטיפול מבוצע בשל בעיית זרע, וכי לא ידוע על בעיה כלשהי ברירית הרחם (במהלך הטיפולים היא סביב ה- 7-8 מ"מ).
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גליה
דנית02/10/2009רירית 6 מ"מ היא קצת דקה ( המינימום צ"ל 7 מ"מ ) אך בהחלט אפשר להחזיר.
יש הרבה הריונות שהתפתחו עם רירית בעובי 6 מ"מ.
בהצלחה,
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןמורן02/10/2009
אחרי החזרת מוקפאים, מקבלת אנדומטרין 3 פעמים ביום, כל 8 שעות.
האם איחור של חצי שעה עד שעה בהחדרת אנדומטרין משמעותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מורן
דנית02/10/2009לא נראה לי שאיחור של חצי שעה/שעה הינו משמעותי.
אני בכלל לקחתי 2 ביחד בבוקר ואחד בערב.
בהצלחה,
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ' שחר קול02/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של אוויטרל?לולו02/10/2009
אני אחרי טיפול אוויטרל והזרעה שנעשתה ב .29.9
מאז ואני מרגישה כאב בשדיים ויותר רגישות
האם זה כתוצאה מהטיפול אם לא מה יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות דומות
דניאל02/10/2009שלום,
גם אני לאחר הזרעה 22/9 וגם אני חשה בדיוק אותן תופעות רגישות בשדיים....
אני חושבת שכל התופעות ההלו הן כתוצאה מההורמונים. אני מקווה שההזרעה תצליח ואת בהריון.
לצערי הרב עשיתי היום בבוקר בדיקה ביתית והתוצאה שלילית.
המון בהצלחה. ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתוצאה מרמת פרוגסטרון גבוהה
פרופ' שחר קול02/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה+ ווסתקרן02/10/2009
ראשית סליחה עם האורך השאלה אך מיואשת כבר...:
בת 28 הפלה (שאיבה) לפני כ-3 שנים שבוע 7 ללא סיבוכים. לפני ההפלה ווסת כמו שעון (כנראה זאת הסיבה שנקלטתי דיי מהר...+ פוסטינור) 3 חודשיים לאחר ההפלה חלו 2 שינויים:
1. ווסת התקצרה משבוע ל- 3 ימים.
2. המחזור כבר לא כמו כל כך שעון פעם ב-9, פעם ב-6 פעם ב-10 לחודש.
כיום אני מנסה להרות 5 חודשים לא הצלחה שאלותייי הן:
1. האם יש קשר להפלה השינויים הללו? (למרות שהרופא שביצע אמר שלא)
2.מה עליי לעשות? נראה כי לעולם לא אצליח להרות וכי ההפלה פגעה בפורייתי...
תודה מראש המיואשת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת שלום
פרופ' שחר קול02/10/20091. לא, הפלה לא משפיעה על תפקוד השחלות.
2. אין להיבהל! מציע לפנות לרופא הנשים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הזרעהדניאל02/10/2009
21/9 עברתי הזרעה. לאחר לקיחת מונוגון ואוביטריל. לאחר שחשתי שהחזה גדוש ונפוח היום עשיתי בדיקת הריון והתשובה שוב שלילית.
שאלתי האם הבדיקה נעשתה בזמן?
מדוע החזה שלי גדל אם אין הריון?
תודה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דניאל
דנית02/10/2009נראה לי שעשית את הבדיקה מוקדם מידי. תנסי בעוד יומיים שוב.
ההשפעה של האוביטרל פגה לאחר 14 יום.
כמו כן לעיתים השתרשות קצת מאוחרת ואז הבדיקה לא מזהה היריון.
בהצלחה,
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהחסוי.02/10/2009
ב1/10/ הוחזר עובר אחד (עובר שהופשר )בעל שני תאים מיד לאחר ההחזרה היה דימום קל מאוד בערב הפרשות חומות למחרת עדין הפרשות חומות ....
שאלותי :
1. ממה נובעות הפרשות אלו והאים זה תקין?
2. האם עובר בעל שני תאים יכול לשרוד ואף להשתרש?
תודה מראש וחג שמח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
פרופ' שחר קול02/10/20091. כנראה מתעלת צוואר הרחם, לא תופעה חריגה.
2. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שדולגה -תודהשלומית02/10/2009
אתמול במעקב זקיקים נצפה זקיק 18 מ"מ .בבדיקות דם :E2 681 ופרוג' 5.4 -הדם נלקח ב8 בבוקר וUS נעשה גם ב-8 בבוקר.
התוצאות של הדם הגיעו ב11,אז האחות אמרה להזריק אוביטרל ב2 בצהריים ולעשות הזרעה בשעה 17:00 בערב של אותו יום ולמחרת ב17:00 בערב.
1.האם האוביטרל מוזרק בזמן?
2.האם לפי ערכי הפרוגסטרון זה לא כבר תהליך ביוץ?
3.האם עד ההזרעה אני עלולה לבייץ כבר?
4.אם באמת אבייץ עד ההזרעה אז ההזרעה מיותרת?
5.תוך כמה זמן מרגע שחרור הביצית יש הפריה?ומה קורה אם הזרע לא מגיע מיד אחרי הביוץ אלא מאוחר יותר?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול02/10/20091. כיוון שלא נמדד LH לא ניתן לענות באופן אמין. באופן כללי: כן
2. לא, כנראה.
3. לא סביר
4. לא
5. הביצית שומרת על יכולת ההפריה כ - 12 שעות לאחר הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)