מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור לאחר IVFלני22/09/2009
שלום,
שאיבה ב-14.09 החזרה ב-16.09 מקבלת אנדומיטרין 3 פעמים ביום + אסטרופם פעמיים ביום. בנוסף מזריקה קלקסן 40 מ"ג.
ברצוני לשאול:
1.האם האנדומיטרין+ האסטרופם יכולים לעבות עדיין את הרירית? ( לאחר השאיבה+ההחזרה )
2. במידה ולא יהיה היריון, מתי המחזור אמור להופיע?
תודה רבה,
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר
פרופ' שחר קול22/09/20091. לא. עיבוי הרירית קורה לפני הוספת האנדומטרין.
2. לא בטוח שיגיע על רקע הטיפול הניתן לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניה לד"ר קול ....הילה22/09/2009
שלום ד"ר קול.
אחרי אכזבה נוספת גם החודש (11 במספר) בהפריה ספונטנית החלטנו אישי ואני כי אנו צרכים לפגוש בך.
כמצויין לעיל קיבלתי מחזור (אתמול) וברצוני לבדוק האם יש טעם לפגוש בך לפני קבלת המחזור הבא והאם אפשר באיזשהו אופן לעזור להפריה עוד בחודש הקרוב?
ביצעתי צילום רחם (אתה ביצעת- שהיה תקין לדבריך), פרופיל הורמונלי תקין, ספירת זרע2X תקינה, מחזור סדיר יחסית כל 30-31 יום, ביוץ ביום ה 17-נבדק באמצעות ערכות ביוץ), הריון 1 ספונטני ומהיר חייבת לציין שהסתיים בקיסרי.
מה דעתך?? חייבת לעשות משהו.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי להיפגש
פרופ' שחר קול22/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך ד"ר קול...
הילה22/09/2009אני אקבע כבר מחר תור לתאריך הקרוב ביותר.
להביא מכתב מהרופא נשים שלי? ישצורך?
שוב תודה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש צורך
פרופ' שחר קול22/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביוץמבולבלת22/09/2009
סליחה על הבורות, אבל רציתי לשאול מתי מתרחש הביוץ ביחס להפרשה השקופה-
האם לפני, אחרי או תוך כדי?
האם קיום ההפרשה מעיד בהכרח על כך שהיה ביוץ?
כמה זמן אחרי הופעת ההפרשה עוד אפשר לקיים יחסים עם סיכוי סביר להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול22/09/2009לרוב מדובר בתגובה של בלוטות צוואר הרחם לעלייה בהפרשת אסטרדיול המקדימה את הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
מבולבלת23/09/2009וכמה זמן אחרי הופעת ההפרשה עוד ניתן לקיים יחסים ע"מ להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול23/09/2009קשה מאוד לקבוע שכן מדובר בפרמטר מאוד לא מדויק.
באופן כללי - כשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור דוד ישיtelisi22/09/2009
רציתי לדעת אם סיימתי את הטיפול בחודש 5 כמה זמן בערך לוקח לגוף הורמונלי לחזור לעצמו והאם אתה יודע על תופעות כאלה שנוצרו לאחר הפריה ועברו לאחר זמן אודה לתשובתך מאוד לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום telisi
ד''ר דוד ישי22/09/2009בד"כ חולפים השינויים ההורמונליים של הטיפול תוך חודש חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא.22/09/2009
היי,
רציתי לדעת כמה הזרעות בטיפול של איקקלומין ואוביטרל נהוג לעשות, כלומר עד מתי אומרים זהו וצריך לעבור לשלב הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין
פרופ' שחר קול22/09/2009ראי "שאלות נפוצות".
בכל מקרה עד - 6 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין לאחר הזרעה
א.23/09/2009עברתי הזרעה ביום חמישי 17.9 לאחר נטילת איקקלומין ואוביטרל , האם יש עוד צורך לקיים יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין לאחר הזרעה
א.23/09/2009מקפיצה את ההודעה הקודמת שלי כי חשוב לי לדעת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא, הימנעו מ"הקפצות" - לא הוגן.
פרופ' שחר קול23/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול23/09/2009הביוץ קורה 40 שעות לאחר האוביטרל.
הביצית חיה כ - 12 עד 24 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סמנים לאחר החזרהדנה22/09/2009
ביום שני שעבר עברתי החזרה של שני עוברים יפים, זה הטיפול הראשון שלי בהפרייה חוץ גופית, בתחילה הרגשתי מעיין תופעות הריון שחוויתי בעבר, אך נכן להיום אני איני מרגישה דבר אלא בריאה לגמרי ללא תופעות מוזרות, אני מזריקה כל יום 100מ"ג של גיסטרון.
האם הדבר מסמן שהטיפול נכשל או שאין לי מקור לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי22/09/2009ממש לא. בשלב הזה לא אמורים להרגיש שום סימני הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביוץ? שאלה חוזרת - לא נעניתימיקי21/09/2009
לילה טוב ושנה טובה,
שאלתי לפני כשבוע לגבי זקיק שהיה בקוטר 23*23 ביום ה11 לדימום עם רירית 7 מ"מ מ"מ ללא נוזל בדוגלס שהתכווץ ל18 *18 ביום ה16 והתחיל נוזל בדוגלס ונאמר לי שזהו סימן לביוץ טרי ובדיקת דם תאמת את קיום הביוץ, ואכן לאחר בדיקת או"ס ביום ה19 בה עדיין הופיע הזקיק כ18*"20 מ"מ ורירית כ6.5 בבדיקת דם ביום ה21 התוצאות: E2=849 , PROG=37.3 . בחודשים יוני-אוגוסט קיבלתי הורמונים לצורך הזרעות שלא צלחו ואילו החודש אני נקייה לגמרי מהורמונים למעט תה ילקוט הרועים לקיצור ימי הדימום בשלושת הימים הראשונים למחזור. עד לטיפולים הדימום היה מגיע כל 25-26 יום וכשומרת מצוות לקחתי אסטרופם לדחיית הביוץ.
שאלותיי הן:
האם ניתן לשער מתי היה הביוץ לאור נתונים אלו?
קיבלתי מחזור ביום ה26 בדיוק בבוקר, האם ייתכן שהשלב הלוטאלי קצר וזה מה שמפריע בין השאר לקליטת הריון?
האם בדיקת או"ס שבה נראה זקיק ולא מה שדומה לגופיף צהוב יכולה להתרחש גם אחרי ביוץ?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיקי
ד''ר דוד ישי22/09/2009לצערי לא ניתן על סמך מחזור אחד ( שגם בו לא ברור מתי בדיוק היה הביוץ ) לחזות את מועד הביוץ
התופעה של חלק לוטאלי קצר קיים תאורטית אבל מאד לא שכיח.
גופיף צהוב יכול להיראות ממש כמו זקיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל21/09/2009
שלום. האם יש מניעה להתקלח מיד לאחר לקיחת אנדומטרין?? מה לגבי קיום יחסי מין???6973
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
ד''ר דוד ישי22/09/2009אני מציע שתדחי את שתי הפעולות בכמה שעות לאחר הכנסת התכשיר לנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקתי כמות גדולה מידי של גונאל...נס21/09/2009
הי,
היום התחלתי זריקות גונאל אחרי 12 יום דקפפטיל 0.1. הייתי בטוחה שאסתדר לבד- ומסתבר שהזרקתי יותר מידי....
הייתי אמורה להזריק 262 והזרקתי ככל הנראה כ400 (בין הקו השני לשלישי מלמטה).
מה אני אמורה לעשות מחר? האם גרמתי נזק?
מאוד אודה לתשובה והמלצה.
תודה רבה.:)
בדרך כלל אני לא חסרת אחריות....
מאוד שמחה על הפורום הזה....והרצינות בתשובות
גמר חתימה טובה
נס
נס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי- תודה נס
נס22/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון
פרופ' שחר קול22/09/2009סביר כי לא נגרם נזק.
יש להמשיך במינון שנקבע לך, ולדווח על הטעות לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
נס23/09/2009הי,
מאוד מודה על התשובות והיחס הרציני.
זה לא מובן מאליו.
שתהיה לכם שנה נהדרת וגמר חתימה טובה,
נס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצע בבקשהרחל21/09/2009
שלום,
בדיקות דם ביום 13 לאחר המחזור הן:
Estradiol - 893
Progesterone - 2.9
רירית 10.3
זקיק מוביל - 17
מתי להארכתך יתחיל הביוץ?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה, מחכה לתשובה
רחל21/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ' שחר קול22/09/2009חבל שלא נלקח גם LH.
סביר כי הביוץ יהיה סביב יום 16* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים עייפות ושתן מרובהענת21/09/2009
שלום רב
לפני 6 ימים הוחזרו לי 2 עוברים יפים. מאז אני עם אסטרופם - פעמיים ביום , מיקרופירין וקורינון 8% מאז ההחזרה ועד היום אני מאוד מאוד עייפים וחייבת לנוח בצהרי היום - מה גם שבערבים אני הולכת לישון מוקדם מאוד. בנוסף מס הפעמים בהם אני מטילה שתן הינו מרובה גם ביום וגם בלילה - כמעט פי שניים מהרגיל ובכל הפעמים אני מטילה שתן רב. אני לא מרגישה שאני שותה יותר מהרגיל.
האם זה סימן טוב? לא טוב לגביי ההמשך ?
מחכה לתשובתך
גמר חימה טובה
ושנה טובה
ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
ד''ר דוד ישי21/09/2009לא ניתן ללמוד מהתופעות הלא ספציפיות האלה על סיכויי ההצלחה. לגבי השתן. עשי בשלב ראשון תרבית שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באותו היום של השאיבהאיריס21/09/2009
האם באותו היום של השאיבה מייד אחרי ההרדמה חוזרים לשיגרה או שזה מצריך מנוחה או מנטרל באותו היום יש לי חתןנה חשובה באותו ערב והאם אפשר לתפקד כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגיבה לך
נטע21/09/2009עברתי 4 שאיבות ובכולם הייתי צריכה מנוחה של יום אחד לפחות את תרגישי בעצמך לפחות באותו יום שאת גמורה קשה לשבת על הטוסיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי
דניאלה.י21/09/2009אחרי שאיבה לעיתים כאב בטן קל שאופטלגין פותר
אני אישית נחתי עד היום אבל יותר לנפש מאשר לגוף
אם תנוחי אחרי השאיבה ותרגישי טוב אין סיבה שלא תבלי בחתונה בוודאי אין מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישית עברתי שאיבה
לני22/09/2009קשה יחסית, התעוררתי עם כאבי תופת.קיבלתי נוזל נגד כאבים לוריד ובנוסף קיבלתי עירוי נוזלים ( שאבו לי 17 ביציות).
לקח לי 4 ימים להתאושש.לא היו כאבים אבל הייתי מאוד חלשה, רציתי לישון והבטן היתה נפוחה וקשה כמו אבטיח.
זה תלוי איך תעברי את השאיבה.
בהצלחה
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה
פרופ' שחר קול22/09/2009התגובה מאוד אישית.
לרוב - המטופלות מבקשות לנוח באותו היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןיעל21/09/2009
שלום וברכה.
כמה זמן לאחר הכנסת אנדומטרין לנרתקי ניתן לקיים יחסי מין???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי21/09/20094-5 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליעופר21/09/2009
שלום
אני בת 35 ומנסה להכנס להריון חמישה חודשים ללא הצלחה.בעקבות זאת נשלחתי ע"י רופאת הנשים שלי לעשות בדיקות דם הורמונליות.
ישנן שתי תוצאות שאשמח לקבל הסבר לגביהן:
1. (........) * ( 1.60- 8.60 ) 0.90 ANDROSTENED
מה משמעות הבדיקה?
האם ערך נמוך יכול להעיד על בעיה הורמונלית שמעכבת כניסה להריון?אם כן,איזה טיפול רפואי עלי לקבל?
2. ( ...........*)( TSH 1.06 MIU/ML ( 0.34- 5.60
בבדיקה זו הערך מאוד גבולי.האם TSH נמוך יכול אף הוא ליצור בעיות פוריות?אם כן מה הפתרון הרפואי לכך?
אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד''ר דוד ישי21/09/2009ה TSH תקין. האנדרוסטנדיון בעייתי כאשר הוא גבוה ולא כאשר הוא נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עופר22/09/2009תודה רבה על התגובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותאמא21/09/2009
בעלי אחרי ניתוח וריקוצלה לפני כ 5 חודשים.
כעת: מורפולוגיה 3%, 15 מיליון זרעים כאשר 50% בתנועה.
ע"פ נתונים אלו: האם היית מציע לחזור ל IVF (איקסי) היו לי 4 כישלונות אגב, או הזרעה או ספונטי?
מה דעתך?
(נתון נוסף: אני בת 34, בעלי בן 40. לפני 4 שנים נכנסתי להריון ספונטני מנסיון ראשון, לידה: קיסרי).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אמא
ד''ר דוד ישי21/09/2009אם צילום הרחם שלך תקין , ועם זרע במצב כפי שתארת , שווה בהחלט לתת צ'אנס לכמה מחזורים של טיפולי פוריות רגילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר, התכוונת להזרעות?
אמא22/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)