מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטרופם וגינלימורן25/09/2009
מכיוון שאין מוליך לאסטרופם איך ניתן לדעת שאני משאירה אותו מספיק עמוק?
הרי המוליך מחדיר יותר עמוק ממה שניתן עם האצבע?
או שלמעשה אין חשיבות וכל עוד או בנרתיק הוא יספג וההורמונים יגיעו לאן שצריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ' שחר קול25/09/2009האצבע תגיע מספיק עמוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFיעל25/09/2009
שלום וברכה. עם אנדומטריוזיס קשה לאחר לפרסקופיה ולאחר הפריה שלא צלחה. (אתמול בדיקת דם בטא שלילי והיום ווסת...) בשיחת טלפון עם הרופא לגבי תכניות להמשך , אמר שיש צורך בחודש מנוחה ולקבל מחזור נוסף ולהגיע אליו בימים הראשונים של המחזור. (בטיפול הראשון לקחתי דקא פפטיל מהיום ה21 למחזור ואחכ מנופור וגונל, התפתחו שני זקיקים בלבד ונשאבו שתי ביציות ששתיהן הופרו)
האם העובדה שהרופא ביקש שאגיע לאחר שאקבל (בעצם פעמיים מאז ההפריה האחרונה) תעכב אותי בחודשיים???האם זה ימנע אפשרות לדיכוי???(בפעם הקודמת הדיכוי החל מס ימים לפני המחזור)
אודה לתשובתך
הדפסה שלח לחבר שאלות נפוצות בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF
פרופ' שחר קול25/09/2009ניתן לשער כי הרופא מתכנן מחזור "קצר".
בכל מקרה, עדיף להגיע כמה ימים לפני המחזור, ולא אחריו כדי לקבל תכנית, מרשמים, הדרכה וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן התחתונהדנית25/09/2009
שלום דר',
שאיבה ב-14.09 החזרה ב-16.09, הוחזרו שניים. מזה כשלושה ימים יש לי כאבים בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור. חייבת לציין שאני לא מאלו הסובלות לפני מחזור ואין לי תופעות מיוחדות.
רציתי לשאול , האם הדבר מעיד על כישלון הטיפול והכאבים הם כתוצאה מהאסטרופם והאנדומיטרין שאני לוקחת?
בשאלתי הקודמת לגבי קבלת מחזור ( אם אין היריון ) הבנתי כי רק לאחר הפסקת התמיכה המחזור אמור להופיע, אם כך, מדוע יש כאבי מחזור ?
תודה רבה וסליחה על השאלה המבולגנת....
לני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ' שחר קול25/09/2009"כאבי מחזור" אינם סימן להצלחה או כישלון.
הדימום יכול לבוא גם כאשר נוטלים "תמיכה".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןחסויה25/09/2009
אני בת24 נשואה 7 חודשים. אנחנו זוג דתי ולפני הנישואים לא שכבנו אבל לא שמרנו נגיעה. כשהתחלנו לשכב אז לא כ"כ הצלחנו לשכב כמו שצריך. בעלי קיבל הדרכה מה המיקום וכו' ולפני מס' חודשים אכן הצלחתי להרגיש שאיבר מינו נכנס למקום הנכון אך לא עד הסוף. כל פעם שאנו שוכבים אז איבר המין נכנס אבל לא עמוק. האם הפתרון הוא להמשיך עד שיכנס עד סופו? בנוסף,בעלי גומר בתוכי כלומר לא רואה זרע בחוץ. האם גם כך אפשר להיכנס להריון או רק בחדירה מושלמת?אשמח לייעוץ.
דבר שני, אני מקבלת מחזור באופן סדיר מאוד אך בחודשים האחרונים הוא מקדים בכמה ימים .האם זה מעיד שאוטוטו אכנס להריון? כי הבנתי שכשהמחזור מתחיל לשחק זה סימן טוב. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול25/09/2009כדי שיהיה הריון יש צורך בקיום יחסים סביב מועד הביוץ.
מציע בדיקה אצל רופא/ת נשים כדי להיבדק, וכדי לוודא שהביוץ קורה לאחר הטבילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה בזמן IVF ראשון- דחוף...חסוי25/09/2009
שלום
אני עומדת להתחיל טיפול (ראשון) באמצעות דקאפפטיל 3.75
האם יש מניעה להשתממש בתרופה TRAVAMIN (למניעת בחילות והקאות של מחלת הנסיעה) יום אחרי מתן הזריקה? (אני טסה יום למחרת וצריכה להשתמשש בכדור זה למניעת בחילות בטיסה הלוך וחזור)
תודה רבה וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה בזמן IVF ראשון
ד''ר יעקב לברון25/09/2009אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץחסוי25/09/2009
שלום אני אחרי פרוטוקול ארוך דקפפטיל 0.1 מהיום ה 21 וגונל אף 300
שלשום קיבלתי בטא שלילית אין לי מוקפאים .
ולכן החודש אנחנו בהפסקה. (אני מבייצת כל חודש)
*האם החודש יתכן ביוץ ספונטני או יש מצב שאני עדיין בדיכוי מהדקא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
ד''ר יעקב לברון25/09/2009עם הפסקת הדקפפטיל הדיכוי חולף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובהענת25/09/2009
בוצעה שאיבה ללא החזרה בגלל רירית דקה. התחלתי בתחילת המחזור טיפול בפרוגינובה. לאחר שבועיים עליי לבצע בדיקת אולטרסאונד. אם הרירית תגיע לעובי הרצוי, מתי המועד המתאים לביצוע ההחזרה?
האם מותר לי לצום בכיפור? אני צריכה לקחת 3 פעמים ביום את הכדור ובעלון כתוב שעם אוכל ומים.
תודה וגמר חתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה
ד''ר יעקב לברון25/09/2009אפשר לפתור את בעיית הצום ע"י שינוי המינון לפני ואחרי הצום. תתייעצי עם הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחותשני25/09/2009
אני לאחר IVF שנכשל. הבטן הנפוחה חזרה לעצמה, גם המשקל חזר לעצמו(בהקפדה יתרה), אבל עדיין יש לי נפיחות מסויימת בכל הגוף שלא נעלמת ומציקה לי. אני מרגישה כאילו יש לי בצקות קטנות בכל הגוף. אני גם סובלת מהזעות בלילה וחום פנימי בגוף מאז תחילת הטיפולים שנמשכות עד היום, אפילו שקריר בחוץ והחלון פתוח.
1) מהי הנפיחות הזו בגוף שאני מרגישה בה? מתי תרד?
2) ממה נובעות ההזעות בלילה והרגשת החום הפנימי ? (כרגע אני בחודש הפסקה לקראת IVF נוסף
בחודש הבא).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות
ד''ר יעקב לברון25/09/2009אם קיבלת דקפפטיל זה קשור לכך רקוב לודאי. בכל מקרה התופעות האלה יחלפו עם הזמן.
למידע נוסף בנוגע לתופעות לואי באתר www.ivf4you.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיברינוגןלילך24/09/2009
בבדיקות קרישה נמצא פיברינוגן נמוך - 170 , כאשר הטווח מתחיל מ- 200.
האם אתה בדעה כי קיים קשר בין חוסר בפקטור זה לבין אי הצלחה בטיפולים ובהיקלטות ההריון- ובמידה וכן מהו הפיתרון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברינוגן
ד''ר יעקב לברון25/09/2009בכלל לא. לקריאה נוספת באתר www.ivf4you.com
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם וצוםמורן24/09/2009
אני לוקחת 3 כדורי אסטרופם ביום כהכנת הרירית להחזרת עוברים (ההחזרה נקבעה ליום רביעי הבא), אני מקפידה לקחת כל כדור אחרי האוכל בכדי למנוע תופעות לוואי.
מה ניתן לעשות ביום כיפור?
האם לקחת את כל הכדורים בבת אחת אחרי האוכל? או שחייבים להקפיד על הזמנים (בוקר, צהריים וערב) ואז למעשה אני לא יכולה לצום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם וצום
ד''ר יעקב לברון25/09/2009אפשר להחדיר את הטבליות לנרתיק במקום דרך הפה בזמן הצום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfרותם24/09/2009
שלום
עשיתי שאיבה ב-13/9 והחזרה של 2 עוברים יפים ב-16/9
מקבלת אנדומטרין פעמיים ביום + מיקרופירין אחד ביום + קיבלתי חצי אוביטרל ב 18/9 ושוב ב20/9
היום עשיתי ב. דם :PROGגדול מ190 , E2 16240
האם התוצאות יכולות להעיד על משהו?
האם יש השפעה של האוביטרל או אנדומטרין על התוצאות?
עקב החג בשבוע הבא- האם ניתן לעשות בדיקת בטא ביום א?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF
פרופ' שחר קול25/09/2009שתי התרופות משפיעות על התוצאות.
אפשר לבצע בדיקת דם להריון ב - 27.9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי בשל כאבי גב-שאלה לדר' קולגל24/09/2009
שלום לדר' קול
השבוע עברתי הזרעה בפעם הראשונה ומאז יש לי כאבי גב מידי פעם שבאים והולכים. , אני נוהגת לקבל עיסוי רפואי מידי חודש (ללא קשר לטיפולי הפריון שעוברת אני במשך ארבעת החודשים האחרונים) שאלתי היא האם כשבוע וחצי לאחר הזרעה יכולה אני לקבל עיסוי זה? מה גם שאני מפחדת ליטול כדורים בתקווה שיש הריון. בברכת גמר חתימה טובה .גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת מוקפאים
ד''ר יעקב לברון25/09/2009צריך לחזור על התהליך שעברת. לקריאה נוספת באתר www.ivf4you.com
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בשיא הרצינותדני24/09/2009
האם מציצת ביצים לפני הגמירה בתוך הנרתיק יכולה להשפיע על התפתחות העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דני
ד''ר יעקב לברון25/09/2009רק מציצת בציות יכולה להשפיע על זה ואת זה רק אני יודע לעשות. עוד פרטים באתר www.ivf4you.com
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לפרולקטין וTSHתמר24/09/2009
שלום,
האם אפשר לבצע בדיקות דם לרמת פרולקטין ו TSH בכל יום בחודש או שצריך להיות בזמן הוסת, ימים פוריים ,לפני ביוץ?
והאם צריך לצום לפני כן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לפרולקטין וTSH
ד''ר יעקב לברון25/09/2009לבדיקות האלה לא צריך צום. צריך 3 שעות ערנות. בכל זמן במהלך המחזור. עוד פרטים באתר www.ivf4you.com
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת מוקפאיםורד24/09/2009
היי אני לאחר החזרת מוקפאים ראשונה שלא הצליחה לצערי
בשל חופשת החג אין לי כלכך עם מי לדבר לכן אני שואלת מה בדרך כלל השלב הבא
יש לי עוברים מוקפאים רציתי לדעת מה התהליך
שנה מבורכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור הפשרה נוסף
פרופ' שחר קול25/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)