מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגסטרון לאחר ביוץא24/09/2009
שלום
שבוע לאחר הביוץ, תוצאות הבדיקות:
E2 362 pmol/l
Prog. 12.5 nmol/l
האם היה ביוץ תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון לאחר ביוץ
ד''ר יעקב לברון25/09/2009קרוב לודאי היה ביוץ. לקריאה נוספת באתר www.ivf4you.com
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלשירן24/09/2009
מחזור האחרון ב7.9 קיבלתי זריקת אוביטרל ב18.9 ב9 בבוקר בגלל שיצא חג לא יכולתי לבצע הזרעה אז הרופא אמרה לי לקיים יחסי מין על מנת להיכנס להריון ספונטני אז קיימתי יסי מין ב19.9 בשעה 12 וגם וב20 בבוקר האם זה בסדר התיזמון?והאם יותר החודש אין סיכוי בשאר הימים לנסות להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון
פרופ' שחר קול24/09/2009התזמון - מצוין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור דוד בן ישיtelisi24/09/2009
האם ישנה אפשרות שאני יסבול את התופעות האלה מחודש 5 שהסתיימה ההפריה כי התסחרחורת באה לפני וסת קצת בוסת עצמה ולקראת ביוץ לפני ההפריה לא סבלתי מתופעות כאלה והאם יש איזה בדיקה שאפשר לעשות כדי לדעת אם זה לא הורמונלי ושאלה חשובה בשבילי האם ישנם נשים שאתה יודע שחוו תופעות של חרדה וסחרחורות בעקבות הפריה? אודה מאוד לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום telisi
ד''ר דוד ישי26/09/2009התופעה לא מוכרת לי בקשר לטיפולי פוריות , ולדעתי אינה קשורה. כדאי שתבדקי בשלב ראשון ע"י רופא אף אוזן גרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לא מכפילהדנה24/09/2009
אחרי החזרה ב- IVF של 2 עוברים מוקפאים:
יום 12 להחזרה: בטא 158,
יום 16: 175
יום 17: 195.
אין דימום.
האם יש סיכוי להריון תקין? האם יתכן שתופעת התאום הנעלם גרמה לבטא שלא מכפילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול24/09/2009לצערי, הסיכוי להריון תקין אינו טוב.
"תאום נעלם" - מחשבה אופטימית שלרוב לא מתממשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כן אפשר ללמוד מתוצאות בטא שכזו?
דנה24/09/2009תודה רבה.
1. מה זה כן יכול ללמד? הריון מחוץ לרחם? עובר לא בריא?
2. האם להמשיך בתמיכה (אוטרוגסטן + פרוגינובה)? אם כן, למה?
3. אם אכן לא תקין - האם יסתיים בהפלה טבעית או גרידה?
4. נקבע לי תור לרופא רק ליום שלישי הקרוב. האם אין סיכון במקרה של הריון מחוץ לרחם?
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול24/09/20091. שתי האפשרויות סבירות.
2. לדעתי - לא.
3. סביר שבלי גרידה.
4. סיכון קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נהיגה והחזרת עובריםקרן23/09/2009
שלום רב, היום 23.09.09 שאבו לי ביציות. ביום ראשון אם ירצה הקדוש ברוך הוא אז יעשו לי את ההחזרה ב-27.09.09. האם מותר לי לנהוג? והאם מותר לי לצום? בתודה מראש וגמר חתימה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול23/09/2009התשובה חיובית לשתי השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים-דחוף!שני23/09/2009
היות ואני סובלת מאד משפעת רגילה בחורף ואני גם קצת אסטמתית, הרופא המליץ לי להתחסן נגד שפעת רגילה. האם חיסון נגד שפעת רגילה יכול להוות בעיה בהמשך טיפולי ה-IVF ? אני כרגע לאחר IVF שנכשל ובחודש הפסקה. בחודש הבא אתחיל שוב סבב שני של IVF.
האם יכולות להיות תגובות מסויימות שקשורות לחיסון ולזריקות הפוריות בהמשך?
אני אמורה להתחסן השבוע או באמצע השבוע הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון
פרופ' שחר קול23/09/2009החיסון לא ישפיע על תרופות הפריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי תגובות בין תרופתיות
שני23/09/2009האם הסיכון יכול לגרום לתגובות כאלה?
וד"ר, האם יש סיכון כלשהו להריון לכשיווצר בגלל חיסון השפעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול23/09/2009לא יהיו תגובות בין החיסון לבין תרופות הפריון.
לגבי הריון - יש לברר בפורום הריון בסיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאריות הריון ברחםקארין23/09/2009
אני אחרי הפלה ,ויתכן כי יש שאריות ברחם שאלותיי
1. איזו בדיקה עושים בכדי לוודא אם אכן כך?
2. האם צריך לעבור הפלה שוב?
3. באם יש דלקת מה הטיפול?
4. מה ההשלכות לגבי העתיד,מתי אפשר להמשיך בטיפולים,להחזיר מוקפאים וכו,?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורלי
ד''ר דוד ישי23/09/2009הבדיקה היא אולטרסאונד
לעיתם השארית יוצאת לבד לעיתים יש צורך בגרידה
הטיפול בזיהום הוא אנטיביוטיקה
אפשר לחזור לטיפול כאשר הרחם ריק מתוכן ונשללה שארית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורrony4123/09/2009
שלום, אני בחודש "חופשי" מטיפולים. מחזור אחרון 23.8 כרגע בעצם בהמתנה לטיפול הבא.
רציתי לשאול בנוגע להפרשות הביוץ - אני רגילה לקבל אותן ביום ה-14 למחזור כאשר הביוץ כנראה ביום ה-17 והוסת מתחילה ביום ה-30 או 31 וזה די מדויק במחזורים טבעיים. החודש ההפרשות הגיעו רק ביום ה-17 למחזור - האם ניתן לצפות לאיחור במחזור במידה ואין הריון והאם קיום יחסים בסביבות ימים 16 עד 18 יכול להניב הריון?
בת 42.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום rony41
ד''ר דוד ישי23/09/2009אם ענין ההפרשה אצלך מדוייק , אני מניח שיש סיכוי להריון אם תקיימו יחסי מין בימים שציינת ושאם לא יהיה הריון , אכן יהיהאיחור בוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ספונטניחסוי23/09/2009
שלום!
אני בת 30
אני אחרי 4 סבבים של IVF בשאיבות שלי רוב הביציות אינן בשלות מתוך 4 שאיבות בשתיים לא היו
בפעם אחת 2 עוברים ובפעם הרביעית 2 עוברים
הביציות שלי לא בשלות.
האם בביוץ רגיל בחודש ללא טיפול יכול להיות שהביצית גם לא בשלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לין
ד''ר דוד ישי23/09/2009סביר להניח , שאם הוסת שלך סדירה , הביצית הנבחרת מבשילה ומבייצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלמאיה23/09/2009
שלום,
אני ביום ה-29 למחזור, לפני 17 יום קיבלתי זריקת אוביטרל ובבדיקת דם היום קיבלתי תשובה שלילית להריון. קיבלתי ערכים של: ESTRADIOL (E-2)- 218
PROGESTERONE - 4.4
האם לפי ערכים אלו לא היה כלל ביוץ (למרות הזריקה והזקיקים שנצפו)? מה זה אומר לגבי המחזור שטרם הופיע? אשמח לתשובה מהירה, קצת מודאגת...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי23/09/2009הפרוגסטרון הנמוך אכן שולל את האפשרות שהיה ביוץ. כאשר אין ביוץ , הוסת מגיע בד"כ באיחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל שאלה נוספת
מאיה23/09/2009היי, איך ייתכן שבחודשים בהם נטלתי איקקלומין ללא זריקת אוביטרל בייצתי (עפ"י תוצאות בדיקת דם), ובחודש הראשון בו הביוץ אמור להיות מתוזמן עקב הזריקה לא היה ביוץ כלל ?? האם ידועים מקרים בהם הזריקה לא גורמת לביוץ כלל? מה עליי לעשות ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל שאלה נוספת
מאיה23/09/2009היי, איך ייתכן שבחודשים בהם נטלתי איקקלומין ללא זריקת אוביטרל בייצתי (עפ"י תוצאות בדיקת דם), ובחודש הראשון בו הביוץ אמור להיות מתוזמן עקב הזריקה לא היה ביוץ כלל ?? האם ידועים מקרים בהם הזריקה לא גורמת לביוץ כלל? מה עליי לעשות ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה ופיפלענת23/09/2009
בוצעה שאיבה ללא החזרה בגלל רירית דקה. בתחילת המחזור התחלתי טיפול בפרוגינובה (3 פעמים ביום) וביום ה- 21 מתוכנן לבצע פיפל. שאלות:
1. האם ביום ה- 21 בגלל שאני אמורה להיות אחרי ביוץ?
2. קראתי שפרוגינובה מעכבת ביוץ ולכן למה רלוונטי דווקא היום ה- 21 לפיפל?
3. הרופא אמר לי שאחרי הפיפל אקבל מחזור טבעי ואז יבצעו החזרה. אם הפרוגינובה מעכב ביוץ אז איך אקבל מחזור?
4. הפרוגינובה הוא טיפול חד פעמי או בכל מחזור צריך לקחת מחדש כדי שהרירית תתעבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה ורירית דקה-לענת
לני23/09/2009היי ענת,
גם אצלי הרירית דקה מאוד 4-5 מ"מ ובכל זאת בוצעה החזרה לפני שבוע. ככל הנראה אצרך לעשות פיפל במידה ולא יתפתח היריון.
מה את יודעת על פיפל? יש סיכויי הצלחה? אחרי הפרוצדורה, לא צריך לחכות מס' חודשים עד שהרירית תחדש את עצמה?
במידה ואת מבצעת זאת באופן פרטי ולא בציבורי אשמח לשמוע על המלצה.
בהצלחה גדולה,
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
ענת23/09/2009הי לני, אצלי הרירית דקה, כ- 3 מ"מ במקרה הטוב. אני לקראת פיפל. אני לא לוקחת רופא פרטי כי זה בעצם ביופסיה ולכן לדעתי אין צורך לקחת רופא פרטי. הביופסיה אמורה לעורר את הרירית לצמוח. אני קצת מבואסת כי לא הצלחתי להבין מהרופא מתי יבצעו לי החזרה.... נקווה לטוב. שנה טובה וגמר חתימה טובה. שיהיה לך בהצלחה, שמעתי לאחרונה על 2 נשים שנקלטו עם רירית של 4.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת תודה ו...
לני23/09/2009אל תתבאסי, כולנו עוברות מסע ארוך וכואב נפשית ופיזית. לאחת זה לוקח חודש חודשיים ולשניה זה לוקח שנה שנתיים אך בסוף כולנו זוכות לחבוק בזרועותינו אחד/ת או שניים :-)
אל תאבדי תקווה ואל תתייאשי , תאמיני בעצמך וזה יקרה!!!!
מאחלת לך שכל שתבקשי לו יהי!
חג שמח,
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ענת
ד''ר דוד ישי23/09/2009כמו שאמרת , פרוגינובה מאכבת את הביוץ ולכן לא חשוב לעשות את הפיפל דוקא ביום 21. הפסקת הפרוגינובה תגרום לוסת שהוא כמובן אינו וסת טבעי. הכנת הרירית להחזרת מוקפאים נעשית גם היא ע"י פרוגינובה , הפעם בתוספת פרוגסטרון לקראת ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לבנות הפורום וגם לרופאיםשני23/09/2009
מהן תופעות הלוואי הלא נעימות של אסטרופם ופרובגינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי עם הפרוגוניבה
מורן23/09/2009הי סחרחורות, חולשה נוראית, עייפות נוראית וכאבי ראש, בקושי תיפקדתי.
החלפתי לאסטרופם ואני מרגישה איתו טוב מאוד.
חשוב לקחת את הכדור מיד אחרי האוכל זה יכול למנוע את תופעות הלוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת הרופאים ובנות נוספות
שני23/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקחת אסטרופם ללא תופעות לואי
לני23/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות
פרופ' שחר קול23/09/2009לרוב - אין כל תופעות חריגות. לפעמים - כאב ראש, בחילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להריוןדפנה23/09/2009
דר קול שלום, גיל הריון 4 שבועות ו 4 ימים כנראה. בדיקת בטא 316 האם נמוך מדי, אם מבצעת עוד בדיקה ביום שלישי מאיזה ערך יחשב תקין, מדובר בהריון טבעי. בברכה דפנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם
פרופ' שחר קול23/09/2009כיוון שאין ודאות לגבי מועד מדויק של הביוץ, אין טעם להתייחס לערך המוחלט אלא רק לדינמיקת השינוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי ריריתמורן23/09/2009
שלום ד"ר,
אני בפרוטוקול לקראת החזרת מוקפאים, לוקחת מידי יום אסטרופם 2 מ"ג 3 פעמים ביום.
שבועיים אחרי הרירית עדיין רק בעובי של 7 מ"מ (כבר מעל שבוע שאין תזוזה מ7 מ"מ).
האם ניתן להחזיר עם עובי רירית כזה? או שמא רצוי להגביר את מינון האסטרופם ולהמתין לרירית יותר עבה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מורן
לני23/09/2009הרירית שלך לא מהעבות במיוחד אך עד כמה שאני יודעת היא סבירה להחזרה. המינימום צריך להיות 7 מ"מ. אני ביצעתי החזרה עם רירית 5 מ"מ.
בהצלחה
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם במוקפאים?
מורן23/09/2009הבנתי שבמוקפאים מחזירים עם רירית יותר עבה.
במחלקה בה אני מטופלת כל פעם אומרים לי שמחכים שהרירית תתעבה אבל היא לא זזה כבר שבוע :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מורן
ד''ר דוד ישי23/09/2009רירית של 7 ס"מ היא רירית סבירה. להערכתי בשלב הזה , לא משנה מה יעשה , נרירית לא תתעבה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הצלחהשירה23/09/2009
בוקר טוב!
ד"ר,
תוצאות האולטרסאונד הבוקר הן:זקיקים לאחר טיפול במונוגון: רירית הרחם:13 מ"מ,
זקיקים שמאל: 12,14,13,1 5,15,14+רבים קטנים
ימין:11,15
היום בצהריים אני עוברת הזרעה. ד"ר האם יש טעם לעבור הזרעה ? יש סיכוי? ומהו?
תודה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי23/09/2009אם הגודל של הזקיקים כפי שמסרת הוא מדוייק , לדעתי ההזרעה מוקדמת מדי. זקיק בשל צריך להיות בגודל 17-18 מ"מ לפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)