מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום עם רמת פרוגרסטרון גבוהמיה23/09/2009
ווסת אחרונה 30.8
החודש ללא טיפול אלא רק מעקב בדיקות דם.
ב14.9 הפרוגרסטרון היה 23.9 וE2 316 .
היום עשיתי שוב בדיקת דם והE2 398 הפרוגרסטרון 54.1
אבל...
מהבוקר התחיל בניגוב דימום חום יבש ומוזר כמו תחילת מחזור
מה זה יכול להיות?
מתי לדעתך ניתן לעשות בדיקת דם לבטא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא
נירית23/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיה
ד''ר דוד ישי23/09/2009את הבדיקה עושים אם וכאשר יש איחור בוסת. הדימום יכול להיות דימום של התחלת וסת או דימום של השרשת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם יכול פרוג' גבוה עם דימום?
מיה23/09/2009אני יודעת שאני מחפשת "סימנים"....
אבל האם הפרוגרסטרון הכ"כ יפה + דימום לא מראה סימן השתרשות בוודאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם יכול פרוג' גבוה עם דימום?
אבל האם הפרוגרסטרון הכ"כ יפה + דימום לא מראה סימן השתרשות בוודאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם יכול פרוג' גבוה עם דימום?
אבל האם הפרוגרסטרון הכ"כ יפה + דימום לא מראה סימן השתרשות בוודאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי הבטאנירית23/09/2009
ביום 2.9.2009 החזירו לי 2 עוברים. כעבור שבועיים ב- 16.9.09 ערכי הבטא היו 181. למחרת גם נעשתה לי בדיקת דם בגלל דימום וערכי הבטא היו 377. ביום 23.9.2009 הגעתי גם לבדיקת ד ואולטרסאונד וערכי הבטא היו 1161. נראה כי זה לא מוכפל כמו שאמור להיות, נכון? ממה זה יכול לנבוע ועל מה זה מעיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נירית
ד''ר דוד ישי23/09/2009הבטא אכן לא הכפילה את עצמה כצפוי. בד"כ זה מעיד על הריון לא תקין. אבל לפני שמהרים להסיק מסקנות , כדאי לעשות עוד בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- עזרה!!לולה23/09/2009
ב13.09 (שבוע רביעי של הריון עם IVF) נמסר לי שהבתא לא מכפילה את עצמה. (עלתה מ320 ל350). ביומיים שלאחר מכן ניתן לי עירוי IVIg כי נמצאו אצלי בדם NK=21.
יום לאחר מכן התחילו לי דימומים כבדים והבטא התחילה לרדת. הרופאים אמרו לי להפסיק את התמיכה.(דרך אגב אני בלונדון). בלילות שלאחר מכן ועד עכשיו אני מתעוררת כל לילה הם גלי חום איומים והזעה בלתי נסבלת ובמשך היום קר לי ואני ממש תשושה. הרופאים כאן אומרים שאין להם מה לעשות. ברור לי שמשהו לא בסדר. אני עדיין מדממת מאוד(בבדיקת הדם האחרונה בשבת הבטא ירדה ל75) וגלי החום, חוסר השינה וכל התופעות הללו..
אני ממש מבוהלת. מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
פרופ' שחר קול23/09/2009יש לקחת דם להורמונים, ולברר האם קיבלת דקפפטיל ארוך טווח. יתכן והוא הגורם לגלי החום.
מבחינת ההריון - יש לוודא התאפסות הבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי, מה זה דקפפטיל לטווח ארוך?
לולה24/09/2009אז קיבלתי בכלל סופרפקט (זריקות) ביום הראשון של המחזור. עכשיו כשהטיפול נכשל,
מתי יהיה שוב ביוץ טיבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול24/09/2009רצוי לברר הורמונלית האם דיכוי ההיפופיזה עדיין קיים.
הבדיקה תאפשר לשער מתי יהיה ביוץ טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר?
דנה24/09/2009תודה רבה.
1. מה זה כן יכול ללמד? הריון מחוץ לרחם? עובר לא בריא?
2. האם להמשיך בתמיכה (אוטרוגסטן + פרוגינובה)? אם כן, למה?
3. אם אכן לא תקין - האם יסתיים בהפלה טבעית או גרידה?
4. נקבע לי תור לרופא רק ליום שלישי הקרוב. האם אין סיכון במקרה של הריון מחוץ לרחם?
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה רביעיתנעמה23/09/2009
שלום דר' קול
בעבר קבלתי את חוות דעתך ואשמח לקבלה שוב.
אני בת 33 נשואה ואם ל2 ילדים בני 6 - 7 מהריונות ספונטנים.
לפני כשנתיים נכנסתי להריון לאחר 4 חודשי נסיון אך לצערי עברתי הפלה בשבוע 14 מפני שלא היה דופק לעובר.
עשינו את כל הבדיקות הנדרשות והכל תקין בהחלט.(ב.זרע, ב. נוגדנים,צילום רחם, פרופיל הורמונלי וכו')
במשך השנתיים טופלתי 7 חודשים בכדורי איקקלומין שלא הועילו לאחר מכן התחלנו בהזרעה כאשר הזרקתי גונל F במינון נמוך ואוביטרל.יש לציין שדלגנו על 3 מחזורים מכיוון שהגוף שלי הגיב יותר מדי טוב והיו לי זקיקים רבים. כרגע אני 3 ימים אחרי הזרעה רביעית בתקווה שהפעם זה יצליח.
הרופא דיבר איתנו על I.V.F אך מכיוון שהעלות מאוד יקרה החלטנו לדחות את הטיפול.
ברצוני לשאול מס' שאלות:
האם יש בדיקות יותר מקיפות שניתן לבצע?
האם אחרי הזרעה רביעית עדיין יש סיכוי להריון בצורה זו?
כמה הזרעות מומלץ לעשות?
והאם יתכן שבגילי איכות הביציות ירדה?
תודה רבה על התייחסותך
שנה טובה וגמר חתימה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הזרעה רביעית
פרופ' שחר קול23/09/20091. לא
2. כן
3. לפחות 3 על בסיס גונדוטרופינים.
4. לא שכיח בגיל 33.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אביטרל שבוע לאחר הזרעהאבי23/09/2009
אשתי ואני עברנו הזרעה (חמישית) אתמול - אי כניסה להריון מסיבה שאינה מוסברת, וכאשר היינו אצל הרופא (לפני שבוע וחצי) הוא המליץ לקבל זריקת אוביטרל נוספת בעוד שבוע.
הרופא בחופשה כך שאין לנו את מי לשאול - למה צריך עוד זריקה? האוביטרל לא דואג לביוץ?!
אולי צריך לקבל זריקה שונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אבי
ד''ר דוד ישי23/09/2009המטרה של האוביטרל הפעם הוא לתמוך בהריון . האוביטרל מחזק את הפרשת ההורמונים ע"י השחלה שחשובים להתפתחות ההריון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותתמר23/09/2009
אני בת 37, אם לשניים.
כמה ימים לפני שהגיעה הוסת החלה אצלי הפרשה מועטה לבנה-שקופה מהפטמות רק כאשר אני לוחצת , ללא כאבים נלווים בשדיים. בבדיקת א"ס שנערכה למעקב זקיקים התוצאות היו תקינות והראו כי ביוץ קרב אך לא היה הריון בסופו של דבר. מדובר בנסיון ראשון שלנו לאחר חודשיים בלי גלולות. המחזור שלי סדיר, כל 28 ימים.
על מה יכולה להעיד ההפרשה מהפטמות? היא נמשכת כבר שבוע וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורנה
ד''ר דוד ישי23/09/2009זה נשמע כמו הפרשת חלב. אני ממליץ שתבדקי את רמת הפרולקטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר דוד ישיקארין22/09/2009
אני אחרי הפלה ב9.9.09 (אחרי השתלת עוברים) היה דימום לא חזק כ8-10 ימים אחרי ואז הפסקה .
היום 22.9 הופיע דימום עם תופעות של מחזור כאבים ברגליים וכו' האם המדובר במחזור? שהרי אמרו לי שאני אמורה לקבל רק אחרי 4-6 שבועות לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי22/09/2009הדימום הזה הוא ,קרוב לודאי , אינו הוסת. כדאי שתבדקי כדי לראות שלא נשאר תוכן ברחם או מתפתח זיהום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול עובריםneomi22/09/2009
ביום שישי האחרון עברתי דילול עוברים (משלושה לשניים). אני מזריקה גסטון פעם ביום למשך שבוע.
היום התחילו כאבים בבטן תחתונה והפרשה חומה (מעט). אין דימום כלל.
האם המשמעות היא שאיבדתי את ההריון.
אנא תגובתכם המהירה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול22/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=186 id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חוזרת שוב על שאלתי- אחריהזרעהמאיה22/09/2009
אתמול בצהריים עברתי הזרעה. היום בבוקר החלו לי כאבים חזקים בבטן התחתונה+הטן התנפחה.
האם זוהי תופעת לוואי שכיחה?
מה זה אומר אם בכלל על הצלחת הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הזרעה
פרופ' שחר קול22/09/2009זו תופעה שכיחה שאינה מנבאת הצלחת הטיפול.
אך אם הכאב חזק רצוי להתייעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביטאליטל22/09/2009
ד''ר שלום,
אני אחרי טיפול IVF וערכי ביטא שלי הם:
14 יום לאחר שאיבה - ביטא 42
16 יום לאחר שאיבה - ביטא 118
23 יום לאחר שאיבה - ביטא 4033
שאלות:
1. האם ערך הביטא השלישי הינו תקין? כי נראה לי שהוא גבוה מדי לתקופה הזו
2. האם ערך הביטא השלישי הגבוה כל-כך מסמן על הריון תאומים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול22/09/20091. תקין.
2. בדיקת א.ס. מחר תשיב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליטל22/09/2009תודה רבה על התשובה המהירה.
שאלה נוספת:
אז מתי עלי לבצע בדיקת א.ס.?
הרופא המטפל בי קבע לי תור אחרי 4.5 שבועות מיום ההחזרה,
אמר שלפני אין טעם להגיע לביקור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול22/09/2009בדיקה מחר תקבע את מספר שקי ההיריון.
אין הכרח לבצע הבדיקה מחר. אפשר לחכות לפי המלצת הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ליטל22/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים וצוםמיכל22/09/2009
שלום רב
אני בהריון שבוע 9 (לאחר IVF) של תאומים .
מקבלת תמיכה של 900 מ"ג אוטרוגסטון ביום + חומצה פולית .
ההריון מלווה בדפיקות לב מואצות וחולשה .
האם מבחינה רפואית יש מניעה לצום ביום כיפור ?
האם הצום יכול לפגוע בהתפתחות העוברים ?
תודה
שנה טובה ומבורכת וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול22/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=186 id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליטל22/09/2009תודה רבה על התשובה המהירה.
שאלה נוספת:
אז מתי עלי לבצע בדיקת א.ס.?
הרופא המטפל בי קבע לי תור אחרי 4.5 שבועות מיום ההחזרה,
אמר שלפני אין טעם להגיע לביקור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה אחרי דלקתדינה22/09/2009
שלום אני בת 33 נשואה+2 עברתי דלקת חריפה באגן לפני שנתיים וכבר שנה וקצת אני מנסה להכנס להריון ללא הצלחה עשיתי צילום רחם והצילום יצא תקין , מעברים חופשיים בחצוצרות ,עשיתי הזרעה אחת ולא הצליחה, האם יש סיכוי שבכל זאת יש חסימה בחצוצרות למרות הצילום רחם , האם הזרעה זה פתרון בשבילי הבנתי שרק בניתוח דרך הטבור אפשר לוודא חסימה בחצוצרות , זה נכון?
או עדיף לפנות להפריות , האם בגלל שיש לי 2 ילדים לא יסכימו לעשות לי הפריות ?
האם כל הטיפול בכדורים וזריקות פוגעים בבריאות ומסרטנים?
הרבה שאלות אבל אודה לך על תשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
פרופ' שחר קול22/09/2009אם יש חשד להידבקויות באגן רצוי לשקול לפרוסקופיה.
סל הבריאות כולל 2 ילדים לזוג. אם יש לך ביטוח משלים - בררי הזכויות בקופה שלך.
הטיפולים אינם פוגעים בבריאות אם מבוצעים ע"י גורם מוסמך ומנוסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מוזרלילי22/09/2009
שלום רב! אני בעלת שחלות פוליציסטיות ובעקבות זה לא יכולה להכנס להריון כבר 6 שנים. בטיפול בבית חולים לקראת ההפריה חוץ גופית. עקב רמת הורמונים גבוה נשלחתי לאנדוקרינולוגיה לעשות בירור ואיזון. לוקחת דקסמטאזון 0.25 כבר חתי שנה. המחזור שלי היה לפני זה סדיר מאוד - 30 יום. עכשיו משהו קרה וכבר4 חודשים ברציפות ביום 18-19 אני מקבלת הפרשות כמו מחזור רק בכמות קטנה יותר ובתאריך שאני אמורה לקבל מחזור לפי 30 יום מגיע מחזור אמיתי. אני כבר לא יודעת מה לעשות. הייתי אצל רופאת נשים היא אמרה שזה נורמלי. אבל מה נורמאלי להיות כל החודש במחזור עם הפסקה לשבוע . מה אני צריכה לעשות? האם כל זה מהסטרוידים שאני לוקחת? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר
פרופ' שחר קול22/09/2009מציע לשוחח על הנושא ביחידת ה- IVF בה את מטופלת. בידיהם הכלים לעשות סדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מחזור והריוןקורן22/09/2009
שלום רב,
אני אחרי עשרה טיפולי ivf' . מאוד רוצה לדעת אם הופעתם של תסמיני pms , לאחר החזרת עוברים מהם אני סובלת, (כגון כאבים ב גפיים, חום בשרירים, כאבי גב תחתון) שוללים למעשה הריון . כלומר האם עצם קיומם של התסמינים הללו, מלמד על הופעתו של מחזור קרב ובא בהכרח ושלילת הריון בוודאות או שמא התסמינים יכולים להתקיים בד בבד עם הריון.
אודה מאוד לתשובתכם.
קורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים
פרופ' שחר קול22/09/2009הסימנים לא שוללים הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרליובל22/09/2009
שלום ד"ר,
בתאריך ה 6/9 בשעות הערב קיבלתי זריקת אוביטרל. ב 12/9 הרגשתי כאבים חזקים שנראו לי כמו כאבי ביוץ. עדיין לא קיבלתי מחזור והיום בבוקר עשיתי בדיקת הריון ביתית והתשובה יצאה שלילית. האם ייתכנו מקרים בהם הביוץ לא מתרחש כעבור 36 שעות מהזריקה? ייתכן שהיה לי ביוץ רק כעבור 6 ימים?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ' שחר קול22/09/2009לא, אוביטרל לא יגרום לביוץ 6 ימים לאחר ההזרקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
יובל22/09/2009אם כך, איך ניתן להסביר את התוצאה השלילית? האם הבדיקה פחות אמינה כשלוקחים אוביטרל? האם אני צריכה לעשות בדיקת דם לבדיקת הריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
יובל22/09/2009אם כך, איך ניתן להסביר את התוצאה השלילית? האם הבדיקה פחות אמינה כשלוקחים אוביטרל? האם אני צריכה לעשות בדיקת דם לבדיקת הריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול23/09/2009בדיקת שתן פחות אמינה.
יתכן והזקיק שנראה בא.ס. היה למעשה ציסטה, וכלל לא היה ביוץ.
רק מעקב בדיקות דם עשוי לברר הנקודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)