מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה לא?ענתי20/09/2009
הי היום עברתי החזרה של שלושה עוברים . סיפרתי לרופא שכל אני עושה 20 דקות אופניים+45 דקות הליכון + לפחות פעם ביום סקס .הוא אמר עד יום שישי הבא היום בו נבדוק האם את בהריון , תוותרי על האופניים ועל ההליכון ולגבי סקס תעשי הפסקה של שבוע.
האם תוכל להסביר לי בקצרה מדוע? על אופניים והליכון אוכל לוותר אבל מה מפריע סקס? משנה התנוחה ? משנה עד כמה אני אקטיבית?
זה יכול לפגוע בהצלחת הטיפול או שזה רק כי השחלות עדיין פצועות והגוף עדיין לא חזר לעצמו?סליחה על הבוטות אני פשוט ממש סקרנית. ענתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענתי שלום
פרופ' שחר קול20/09/2009אכן, האיבר הפצוע הוא השחלות, והן זקוקות למנוחה כדי להחלים.
אין השפעה על העוברים, לכן אין השפעה על הצלחת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות ל-IVFשאלה20/09/2009
שלום,
יש לי 3 שאלות:
1. מה ההבדל בין ציטרוטייד ובין אורגאלוטראן? במה מומלץ להשתמש?
2. הרופא רשם לי לקחת לאחר האוביטרל טולקסין (100 מ"ג) וקורטאנסיל (20 מ"ג) במשך חמישה ימים. מה מטרת תרופות אלו? תופעות לואי?
3. אני יודעת שאוביטרל גורם לביוץ לאחר 36 שעות. לפעמים השאיבה לא מתבצעת בדיוק 36 שעות אחרי. לפעמים זה 38 שעות אחרי. מה בעצם קורה אחרי 36 שעות וכמה זה מדוייק? איך זה שזה בסדר לעשות את השאיבה אחרי שעוברות 36 שעות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות
פרופ' שחר קול20/09/20091. אין הבדל עקרוני.
2. אני משער שמדובר באנטיביוטיקה וסטרואידים. השימוש בהן אינו רוטיני, לכן יש לברר עם הרופא.
3. הביוץ בפועל קורה לאחר בערך 40 שעות. מקובל לבצע שאיבה כ - 35- 36 שעות לאחר אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין ואסטרופםשרית20/09/2009
שלום רב וראשית שנה טובה!!!
אני לאחר הזרעה שלישית ביום רביעי האחרון, אני מטופלת בקופח על ידי פרופ שמומחה ל IVF. מאחר והטיפול לא היה אישי והרגשתי מידיי פעם באי ודאות לגבי מספר נושאים וכן חוסר ליווי צמוד עברתי לפרופ אחר באופן פרטי אך הפגישה איתו היתה יום לפני ההזרעה.
הפרופ הזה ידוע בהצלחותיו ואין לי חשש כלל וכלל.
בשיחה איתו הוא נתן לי מרשם אנדומטרין ואסטרופם פעמיים ביום. מיום ראשון (כלומר היום, להזכיר ההזרעה היתה ביום רביעי).
שאלותיי:
1. אם יש תחילת השרשה כבר לאחר ההזרעה, למה לא מתחילים את התמיכה במקביל להזרעה?
2. קראתי את העלונים המצורפים לתרופות וראיתי כי ישנם סיכונים רבים לתרופות אלו, האם כדאי בכל זאת?
3. קראתי באתר שבנות שעוברות IVF לוקחות תמיכה זו, ולא בהזרעות, מה דעתך בכל זאת?
תודה ושוב שנה טובה לכל בית ישראל!! ולך ד"ר על הסבלנות ההקשבה והתשובות המהירות..
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול20/09/20091. אין הוכחות מדעיות ברורות לנחיצות התמיכה ההורמונלית שאת מקבלת.
2. הסיכונים אפסיים. השאלה החשובה - נחיצות??? ראי סעיף 1.
3. ב - IVF משתמשים באנאלוגים של GNRH כדי לשלוט על הביוץ. לכן יש צורך בתמיכה. בטיפולי הזרעה ללא תרופות אלו - הצורך בסימן שאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לפני האובטרילמאיה20/09/2009
שלום ד"ר ,חג שמח ושנה טובה.
האם יש אפשרות שהביוץ יתרחש לפני הזרקת האובטריל?
אני מטופלת במונוגון לשם הגדלת זקיקים והיום לפנות בוקר הזרקתי אובטריל וכבר הבוקר יש לי הפרשות שקופות צמיגיות.
תודה ד"ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול20/09/2009כן, אך לא ניתן להסיק על סמך ההפרשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנהדפני20/09/2009
שלום
אני 10 ימים אחרי החזרת עוברים
הבוקר התעוררתי עם מיגרנה
נוטלת לתמיכה :אסטרופם ואוטרוגסטן.
מיגרנה כזאת מופיעה לי לפני מחזור.
האם הטיפול אבוד ?
תודה
דפני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול20/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוחהרוני19/09/2009
אני שבועים וחצי לאחר החזרת עוברים טריים יש לי בטן נפוחה מאוד לאחר בדיקת פרוגסטרון ואיסטרודיול הרופא החליט להפסיק את הטיפול באידומטרין ובפריגונובה אני כבר 3ימים בלי טיפול ועדין ממשיכה לסבול מבטן נפוחה ולחצים בבטן תחתונה מה לעשות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באותו מצב
חן20/09/2009אני באותו מצב רק עם נרות קרינון
אשמח לתשובה האם המצב הזה תקין וכתוצאה ממה זה קורה
ומה אפשר לעשות כדי להקל על התחושה הלא נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן נפוחה
גלית20/09/2009לא חבל ? למה להפחית בסיכויי ההצלחה ? הבטן הטפוחה לא תישאר לעד.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן נפוחה
פרופ' שחר קול20/09/2009סביר כי הושג הריון, אולי יש גירוי יתר שחלתי?
רצוי לבדוק מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי IVFרחלי19/09/2009
אני בת 33, מחזור סדיר, ופרופיל הורמונלי תקין, צילום רחם תקין. יש לי ציסטה בשחלה הימנית.
אני מנסה להיכנס להריון מתרומת זרע, ועברתי 9 הזרעות. 3 האחרונות היו עם פיורגון (במינון של 75 יח' ליום, והיו 3 זקיקים מעל 17 מ"מ), וגם אוביטרל. הרופא אומר שעל פניו הכל תקין, אך לצערי אני עדיין לא בהריון...
רציתי לדעת מתי מומלץ לעבור לשלב של IVF?
מהם סיכויי ההצלחה של IVF ומהם הסיכונים הכרוכים בכך?
האם נדרש מינימום של הזרעות עם הורמונים מעודדי ביוץ על מנת לקבל אישור לIVF?
תודה ושנה טובה
לחצ/י כאן להוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינימום...
דניאלה.י20/09/2009לידיעתי, בהעדר בעיה מכנית או בעיית זרע
יש לעבור 3 סבבים הורמונלים ע"מ לעבור להפריה חוץ גופית
לעיתים הדרך מעט מתארכת, אל תתיאשי, ואכן אין סיבה שימנעו ממך עכשיו מעבר להפריה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל שלום
פרופ' שחר קול20/09/20091. אפשר לשקול זאת כבר כעת.
2. סיכוייך טובים מאוד כי את צעירה, הסיכונים - אפסיים.
3. לרוב אחרי 3 ניסיונות על בסיס פיורגון אפשר לקבל אישור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חוםסיון19/09/2009
ערב טוב,
אני בת 36 סובלת מאנדומטריוזיס.
יש לי 2 אנדומטריומות שגודלן ביחד עם השחלה 5 ס"מ, שחלה זו אינה מייצרת
זקיקים הן טבעי והן עם הורמונים והיא מעט מוגדלת.
הציסטות מחוברות והן גדלו במעט במהלך הטיפולים.
אני אחרי 7 הזרעות והפרייה אחת.
לאחר קבלת המחזור האחרון (אחרי שההפרייה לא הצליחה) קיבלתי גלולות יסמין
2 חבילות ברצף. לקראת סוף החפיסה השנייה אני אמורה להתחיל דקפפטיל יומי.
הוחלט לשאוב את האנדומטריומות בתחילת הסטימולציה לאחר המחזור.
לבינתיים הבטן שלי מאד מאד נפוחה, עלייה גדולה במשקל, אינסולין מעט גבוה (סוכר תקין)
וגלי חום כמעט על בסיס יומי.
לפני כן היו לי מעט גלי חום סביב המחזור והביוץ בלבד.
1. האם גלי החום מפריעים לקליטת היריון או למהלכו?
2. האם יש משהו לעשות כרגע בנושא גלי החום?
3. האם העובדה שהשחלה אינה מתפקדת והאנדומטריומות קשורה למטבוליזם
ועלייה במשקל?
תודה!
ושנה טובה פורייה ובריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום
פרופ' שחר קול20/09/2009את מקבלת כעת גלולות נגד הריון לכן לא ברור מה מקור גלי החום.
בכל מקרה:
1. לא
2. לא
3. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל לא הבנתי...
סיון20/09/20091. האם גלי חום והשמנה (הופיעו באותה תקופה!) קשורים לירידה בתפקוד השחלה (תופעות גיל המעבר) או לחוסר איזון הורמונלי על רקע אחר?
בדיקות הורמונליות לפני 11 חודשים תקינות.
כרגע אני לא יכולה לבצע כי אני בטיפולים ובין הטיפולים נמצאת בדיכוי.
2. האם תוספת של אסטרוגן יכולה להביא להקלה בגלי החום?
3. בהפסקת הגלולות האם גלי החום צפויים להירגע או רק לאחר השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול20/09/20091. אם הפרופיל תקין, הרי לא מדובר בירידה בתפקוד השחלה. אם יש ספק כדאי לחזור על הפרופיל.
2. לא ברור למה הכוונה שאת נמצאת בדיכוי. טיפול בגלולות נגד הריון אמור לספק רמות ההורמונים הנחוצות. טיפול עם דקפפטיל עדיין לא החל. דקפפטיל גורם לירידה ביצור האסטרוגן האנדוגני.
3. באופן כללי, עוצמת גלי החום ביחס הפוך לרמת האסטרוגן (טבעי או תרופתי) בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבות ללא הפריהחסוי19/09/2009
שאלתי היא מה ניתן לעשות לאחר שלוש שאיבות רצופות ללא הפריה
איזה בדיקות ניתן לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא הפריה
פרופ' שחר קול20/09/2009יש לברר הסיבות לכך: בעיית ביציות? זרע?
באופן מאוד כללי - יתכן ולאחר 3 שאיבות רצופות ללא הפריה יש להגיע למסקנה ש - IVF אינו הטיפול המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית אלכוהול לפני טיפולשאלה19/09/2009
שלום וחג שמח,
האם ניתן לשתות כוס יין פה ושם בזמן הזריקות (גונל F) לקראת שאיבה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול20/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטותאביבית19/09/2009
לפני הזרעה נתגלו : ציסטה עכורה במבנה מרושת גודל 31
+ זקיק גודל 16.
האם הציסטה מסוכנת? מה זה אומר? האיך מטפלים?
אני דיי בלחץ מזה.
תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביבית
ד''ר דוד ישי19/09/2009זה נשמע כמו תיאור של גופיף צהוב , שהוא ממצא נורמלי. הוא אינו מסוכן ואינו דורש בד"כ טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה טובהלימונית19/09/2009
לד"ר ישי ולד"ר קול
בתודה על הפורום הנפלא והזמין הזה, ועל ההשקעה הרבה היומיומית שאתם משקיעים כאן.
מאחלת שנה טובה לכם ולבני משפחותיכם,
והרבה הצלחות בצד המקצועי.
לד"ר ישי המדהים - תודה שאתה קיים!!!!
לבנות הפורום - שתהיה לכולנו שנה טובה ופוריה!!!!!
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללימונית
ד''ר דוד ישי19/09/2009תודה , ושנה טובה גם לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בעט גונל - דחוףשביט19/09/2009
שלום,
אתמול הזרקתי בערב גונל, וכשהוצאתי את המחט ראיתי טיפת דם עליה. אחרי זה ראיתי שדם חדר לתוך המזרק והתערבב עם הנוזל שבו. אולי זה בגלל שקודם משכתי את הבוכנה, ורק אחרי זה שמתי את המחט?
האם אפשר להמשיך להשתמש במזרק כך?
לא נראה לי שאוכל להשיג מזרק חדש בגלל החג. האם זה יהיה נורא לדלג על יום, וביום א' בבוקר לקחת אוביטרל כמו שהורה הרופא?
תודה רבה ושנה טובה, עם הגשמת חלומות לכולנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בגונל...
דניאלה.י19/09/2009קרה לי באחת הפעמים....
אז כך: חברת סראנו אליהם התקשרתי אמרו לי לזרוק את המזרק ולקנות חדש...
יש פארמים תורנים ותוכלי לרכוש חדש.
הרופא פריון אמר לי שזה לא נורא ושאני יכולה להמשיך להזריק כי זה הדם שלי .
מכיוון שהייתי כמוך במצוקה המשכתי עם העט עם הדם עוד 2 הזרקות ולא נגרם נזק והזקיקים המשיכו לגדול, אך אח"כ לא הייתי שקטה ואת שאר ההזרקות עשיתי עם עט חדש.
לא הייתי פוסחת על ההזרקה הנוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרות סתומותאמא19/09/2009
שלום,
בצילום רחם לפני שנה גילו ששתי החצוצרות שלי חסומות. אחת חסומה קרוב לשחלה והשניה
החסימה באמצע ולא ברור אם יש חסימה נוספת ליד השחלה. הפנו אותי ישירות להפריית מבחנה.
אני בת 37 + 2 ילדים מהריונות ספונטניים ולידות רגילות.
עברתי 2 טיפולי הפריית מבחנה שכשלו. הראשון - שק הריון ללא עובר והשני העובר (באיכות גבוהה)לא נקלט. היה גם מוקפא בעל 8 תאים. מתאים לי פרוטוקול קצר בגלל FSH גבוה 9-14
האם כדאי בכל זאת לנסות צנתור חצוצרות? האם יהיה לי סיכוי גבוה יותר להיכנס להריון באופן ספונטני? האם יש סיכון להריון מחוץ לרחם אחרי הצנתור?
אני מניחה שאם יש עוברים טובים איכות הביציות שלי עדיין טובה - אני צודקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אמא
ד''ר דוד ישי19/09/2009לא ברור לי למה את מתכוונת כשאת אומרת " החצוצרה חסומה ליד השחלה " מה זה ליד השחלה. קשה להעריך את המצב בלי לראות את הצילום.
באופן כללי אפשר לומר , שבחלק מהמקרים ניתן לנסות לפתוח את החסימה בצינתור או בלפרוסקופיה , תלוי בסוג החסימה. לאחר הפתיחה יש מעט עליה בסיכוי להריון חוץ רחמי , אבל לדעתי , אם נין , שווה לנסות . הסיכוי שלך להריון טבעי הוא סיכוי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרות
המשך19/09/2009הרופא אמר שהחסימה באחת החצוצרות היא בקרבת השחלה ולא בקרבת הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי19/09/2009לא משנה . התשובה שלי נשארת כמו שהיא ללא שינוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות בדיקת הריון ביתית לאחר ivfיעלי19/09/2009
שנה טובה ופוריה לכולם !!
אני 15 יום אחרי שאיבה 13יום אחרי החזרה נתמכת בקרינון 1 ביום,(אוביטרל לפני 16 יום) בגלל החג לא עשיתי בטא עדיין...
אבל הסקרנות...אז עשיתי בדיקה ביתית יצא חיובי !!!
יכול להיות מצב שהתוצאה לא אמיתית עקב הטיפול??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעלי
ד''ר דוד ישי19/09/2009לתרופות שאת נוטלת אין השפעה על תוצאת הבטא. אז קרוב לודאי שאת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות על התשובה !!
יעלי19/09/2009השורה מדהימה לכבוד השנה החדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות על התשובה !!
יעלי19/09/2009בשורה מדהימה לכבוד השנה החדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפס זה פס!!!!
דניאלה.י19/09/2009אם יוצא שלילי יכולה להיות טעות
אך אם יוצא חיובי - אז מברוק מזל טוב וקולולווווווווווווווווווווווו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)