מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהשלומית14/09/2009
שאלה,
כמה זמן אחרי זריקת אוביטרל אני אמורה לקבל מחזור?
אני אחרי החזרת מוקפאים על בסיס טבעי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלומית
ד''ר דוד ישי14/09/2009הביוץ מופיע כ 36 שעות לאחר האוביטרל. אם אין הריון , הביוץ צפוי כ 14 יום אח"כ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת ומאוכזבתבתאל14/09/2009
החודש ניסינו טבעי, יש לי איחור מזה 4 ימים מזה כשבוע וחצי אותם סימני טרום מחזור רק שהפעם נוספו כאבים בשחלות מלפני כשבוע , אחרי כן פסקו כלא היו , היום הפרשה דמית של תחילת מחזור , כיצד המחזור שלי שמגיע כמו שעון שוויצרי איחר?
זהו להספיד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה לשאלה
בתאל14/09/2009מזה שבועיים יש לי בנייר הניגוב צבע צהבהב , (כלל לא הפרשה) האם זה הדימום שיתמהמה לו והוא כרגע בדרך החוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
ד''ר דוד ישי14/09/2009לא להספיד אלא לעשות בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להריוןהללויה14/09/2009
שלום לרופאים, בדיקת בטא
מה אומר הסימון 2 > האם זה שלילי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
ד''ר דוד ישי14/09/2009בטא קטנה מ 2 היא בטא שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומה אחרי החזרת עוברים.נירית14/09/2009
גיליתי הפרשה חומה וזאת כאשר ביום ה- 2.9 הוחזרו לי 2 עוברים (ביום 10.8 קיבלתי מחזור ומאז ועד היום לא קיבלתי), אני נתמכת מיום ההחזרה ב- אוטרוגסטן. האם זהו מחזור?? זה תמיד היה קורה לי לפני שקילבתי מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו כבר לא הפרשה חומה אלא דם..
נירית14/09/2009הסבירות כבר שזה מחזור היא גדולה על הסבירות שזה לא, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לתשובתך
הללויה15/09/2009כלומר ד"ר, שרק אם החצוצרה מלאה נוזל ומעובה אזי רצוי להסיר אותה?
וחוץ מזה, באולטרא סאונד וגינלי לא נאמר לי אף פעם דבר על החצוצרה אלא רק על זקיקים בשחלות. האם יש לעשות אולטרא סאונד אחר?
אודה לך על הסבר וחוות דעתך האם יש מקום במצבי לבדוק זאת. (אחרי שש הזרעות, + 2 IVF חצוצרה אחת סתומה ואחת תקינה בת 40 )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נירית
ד''ר דוד ישי14/09/2009הדימום הקדים אבל אם הוא חזק , סביר להניח שהוא מעיד על כישלון . אבל יש אפשרות שלמרות הדימום יש הריון ואפילו הריון תקין. לכן אני ממליץ לעשות את בדיקת הדם להריון למרות הדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד'ר ישי שלום - תוספת קלה
נירית15/09/2009מסתבר שזה לא היה דימום רק מריחה קלה...וההפרשות החומות עדיין קיימות. ואני עדיין ממשיכה עם הנרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נירית
ד''ר דוד ישי16/09/2009מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבנות הפורוםב14/09/2009
האם יצא למישהיא מכם לגלות בשלב מוקדם (8 ימים אחרי החזרה)בטא גבוהה יחסית וללא השפעת אוביטרל או תרופות דומות? אני לא מצליחה להבין מה קורה אצלי
אשמח אם תשתפו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא מכן בנות אתן מכירות את הלחץ
ב14/09/2009כל מה שאני מצליחה לחשוב זה רק על זה לא מרוכזת בעבודה ולא בכלום
בבקשה מי שעברה את זה כבר אשמח לתשובה
כששאלתי את הרופא ענה שלא יודע איך להסביר את זה ? קצת לא נעים לשמוע דבר כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלב
מיואשת14/09/2009לחברה שלי היתה בטא גבוהה מאוד אבל ביום ה-12 ובסוף יסתבר שיש לה תאומים אבל למה את מתכוונת גבוהה? כמה יצא לך? אגב, למה עשית בטא כל כך מוקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יפית שהתייחסת
ב14/09/2009פשוט אתמול היו כאבים אז רצנו לבית חולים ולמען הסדר הטוב עשו בדיקת הורמונים שגרתית לראות אולי יש גירוי יתר (ואכן גילו שכן) כשהאחות התקשרה למסור לי את התשובות אז כמובן ששאלתי אם בדקו גם בטא ובדקו (לא יודעת מדוע) בכל אופן ראו 58, כששאלתי כאן את הרופא אמר שלא יודע איך להסביר את זה.. אז מי ידע אני?
אוף אני במתח נוראי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת במעקב אחרי הגירוי?
נוית ההילרית14/09/2009אם ימשיכו הכאבים ותהייה לך נפיחות בבטן, חיזרי לבית חולים כי גירוי יתר
לפעמים יוצא משליטה במהירות. לגבי הבטא(אהייה זהירה בדברי) יש מקרים לא מעטים
שגירוי היתר יכול לרמז על התחלה של משהוא חיובי...
בכל מקרה, הרבה נשים חושבות שאם יש גירוי יתר זה אומר שהסבב הזה אבוד, חשוב
שתדעי שזה לא נכון וגם אם מתחיל הריון, הגירוי יתר לא יפגע בו.
בהצלחה
נוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך נוית
ב14/09/2009האמת היא שלא חשבתי שיהיה סיכון בין גירוי לבין העוברים עד לרגע זה, פשוט בהתחלה מאוד שמחתי כששמעתי את הבטא לא האמנתי שעכשיו יהיה ועוד בגובה כזה, לאחר מכן התחילו החששות בעקבות ההתמכרות לאיטנרנט אני רואה מליון תשובות מליון מקרים וכשהרופא ענה שלא יודע איך להסביר אז התחלתי לחשוש כאילו למה הוא לא אמר שיכול להיות שזה מרמז על הריון אני מרגישה שמשהו לא בסדר עם התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבע"ה את בהריון.
מיכל14/09/2009גם אני כמוך עשיתי בדיקת שתן ביום ה8 ויצא לי חיובי. ביום ה 10 עשיתי בטא ויצא לי כפול ממך. בברכת שנה טובה ובשורות טובות, אמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
ב15/09/2009לא עשיתי בדיקת שטן אלא ממש בדיקת בטא עשו "על הדרך" כשעשו את כל בדיקות ההורמונים ביום ה8 לאחר החזרה, בכל אופן היום אני ביום ה12 לאחר החזרה עשיתי בדיקה ביתית וראיתי פס חלש של חיובי האם זה תופס? זה היה אחרי נגיד 7 דקות אפשר לראות אותו אבל הוא חלש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי שתן סליחה על השגיאה
ב15/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שפס זה פס
מיכל15/09/2009לא משנה אם הוא בהיר או כהה.. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מתוקה
ב15/09/2009אני לא יודעת באיזה שלב את אבל שיהיה לך בהצלחה ענקית בעזרת השם לכולנו כאן בפורום הזה
ותודה רבה על העידוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי ivmיפית14/09/2009
דילגתם עלי ולא עניתם לי לגבי הטיפולים הללו שבלי הורמונים אני עם אנדומטריוזיס ובעלי עם מורפולוגיה של 1 אחוז בזרע ואימי עברה סרטן שד ולכן אני עונינת בטיפולי הפריה ללא הורמונים אני מעונינת לדעת על היעילות של הטיפולים הללו ואת הסיכוי להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVM
פרופ' שחר קול14/09/2009לצערי, התוצאות בטיפולים ללא שימוש כלשהו בהורמונים אינן טובות.
רוב המרכזים נטשו זאת, לטובת שימוש בפרוטוקולי גירוי "רכים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר?ימימה14/09/2009
ה- LH שלי הגיע בבדיקת דם ל12.4,ואילו האסטרדיול כבר מעל 1000 (פרוגסטרון 3.9) האם יש התאמה בין הערכים הללו? נראה כי האסרטדיול ממריא לעומת הLH.. אני לא בטיפול תרופתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אומר
פרופ' שחר קול14/09/2009כנראה שאת לפני ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ והפריהתמר14/09/2009
שלום,
הביוץ שלי היה ב 2.9 לפי א"ס.
1. לפני יומיים ב-12.9 החלה אצלי הפרשה שקופה-לבנה מהפטמות בלחיצה בלבד. האם תופעה זו יכולה להעיד על הריון?
2. כמה זמן עובר מרגע הביוץ ועד להפריה של הזרע עם הביצית? שעות? יום?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול14/09/20091. לא
2. שעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאתמר14/09/2009
שלום,
כמה ימים לפני המחזור שאמור להגיע ניתן כבר לזהות בטא בבדיקת דם?
מתי מומלץ לבצע את הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול14/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים לאחר החזרהדורית14/09/2009
שאלה שמטרידה אותי כל פעם לאחר החזרת עוברים:
מה מונע מהעוברים לצאת מהרחם בין זמן ההחזרה לזמן ההשתרשות ?
הרי הם מסתובבים בחלל חופשי ויש בו פתח לצוואר הרחם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ' שחר קול14/09/2009כיוון שגם באופן טבעי העוברים מגיעים לרחם כשהם חופשיים, לפני ההשתרשות, האבולוציה דאגה למנגנון רחמי (שריר הרחם ורירית הרחם) שימנע זליגתם החוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מתי להזריקורד14/09/2009
אולטרסאונד זקיקים מהבוקר 14.9.09 - ימין- 16X14 , 13X9 ,14X10
שמאל- 23X22 מ"מ רירית 8.5 מ"מ סדירה, אין נוזל בדוגלס.
שאלתי היא מתי עליי להזריק אוביטרל ומתי לגשת לבית חולים להזרעה?
הרופא שלי בחו"ל ואני מפחדת לפספס אז אודה לך אם תוכל לייעץ לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי?
פרופ' שחר קול14/09/2009לא ברור איזה טיפול תרופתי את מקבלת, ומה היו תוצאות בדיקות א.ס. קודמות.
כמובן שיש צורך בבדיקות דם כדי להחליט.
בהיעדרן - יש כנראה (אם אכן בדיקות קודמות מעידות שהזקיק תקין) זקיק לפני ביוץ מצד שמאל, לכן יש מקום לקבל אוביטרל היום, ולבצע הזרעה מחר ו/או מחרתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי המשך
ורד14/09/2009אם אני אזריק אוביטרל היום והזרעה נעשית פעם אחת , מה עדיף לעשות הזרעה מחר או מחרתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי
ורד14/09/2009ושאלה נוספת האם הביוץ כבר החל או עדיין לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול14/09/2009בהיעדר בדיקות דם לא ניתן לנחש האם החל תהליך ביוץ ספטנטני.
אם הזרעה אחת - עדיף 36 - 42 שעות לאחר האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מגיבה לאיקאקלומיןיערית14/09/2009
ד"ר שלום, אני בראיה, בת 29, אמא לשני בנים ללא טיפולים. אני ובעלי מנסים כחצי שנה להיקלט להריון שוב ללא הצלחה. אולטרסאונד וגינלי הראה כי אני לא מבייצת וכי רירית הרחם דקה מאוד ביום 45 למחזור. לקחתי כדורים לגרום לוסת. לאחר מכן איקאקלומין שני כדורים למשך חמישה ימים. בדיקת דם אחרי הטיפול לאסטרדיול הראתה 37 pg/ml. בדיקה נוספת יום אחרי העראת 57 pg/ml ושבוע אחרי ערך של 127 pg/ml. התחלתי טיפול באסטרופן ופתאום הופיע נוזל ברחם... האם ניתן להפסיק ליטול את האסטרופן? מה יכול לגרום לשחלות לא להגיב? האם עליי להמתין ולתת לטבע לעשות את שלו?
בברכה, יערית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מגיבה
פרופ' שחר קול14/09/2009יש לברר הסיבה לחוסר הביוץ ולרירית הדקה, לפני שמחליטים על הטיפול המועדף.
יתכן והטיפול באיקקלומין אינו מתאים לך.
יש חלופות העשויות להוות תשובה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןימימה13/09/2009
עד לאזה ערך יכול להגיע הפרוגסטרון לפני ביוץ? ואחריו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דקל
ד''ר דוד ישי13/09/2009עד הביוץ נמוך מ 4-5 . אחרי הביוץ מעל 20
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםשני13/09/2009
1) האם ברוב המקרים יש דמם של השתרשות כשיש השתרשות?
2) אחרי כמה זמן אמורים העוברים להשתרש ברחם?
3) האם מתח/כעס/לחץ בעבודה בתקופה שבין ההחזרה ועד לביצוע הבטא יכולים לגרום לנזק של ממש בהשרשה ובהשגת הריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי13/09/2009ברוב המקרים אין דמום
ההשרשה ביום ה 5-6 לחייהם. כלומר אם הוחזרו בני יומיים , ההשרשה 3-4 ימים אחרי
כל אלה לא ממש עוזרים לסיכויים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים שאלה לדר' ישי דודגל13/09/2009
שלום דר' ישי
מדברת גל בת 40.5 לאחר הזרקת 150 מנוגון במשך 4 ימים, שלא הניבו תוצאות רבות:
פרוגסטרון 5.01
lh urgent 3.1
\ובU.S שום זקיק ולא אחד הרופא נתן לי להזריק 3 אמפולות של מנוגון ולאחר שלשת הימים בדיקת דם US
שאלתי היא מה יהיה באם אחרי שלשת ימי ההזרקה לא יניבו תוצאות, אני בלחץ ובדכאונות נמאס לי שהמנוגון לא עוזר . נא תשובתך תודה גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
ד''ר דוד ישי13/09/2009נראה לי שאת זקוקה למינון התחלתי גבוה יותר. 4-5 אמפולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)