מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהסיגל01/09/2009
האם יכול להיות שבעקבות טיפול באיקקלומין וציסטה שנוצרה יתעכב המחזור בשבועיים?
האם איקקלומין יכול לגרום לכך שאין מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין
פרופ' שחר קול01/09/2009תתכן דחיה במועד הביוץ.
איקקלומין אינו גורם לכך שאין מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
סיגל01/09/2009אז יכול להיות שהאיחור שלי במחזור מוסבר מכך שיש איחור בביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול01/09/2009כן, או שלא היה ביוץ כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי01/09/2009
אחרי החזרת עוברים טריים ואחרי תמיכה של אוביטרל שכשלה :-(
בדיקת דם של אתמול:
פרוגסטרון 125, איסטרודל 980 , בטא קטן מ- 5.
עפ"י הנתונים מתי אמורה לקבל את הווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעוד מספר ימים.
פרופ' שחר קול01/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוחה מאודלירון01/09/2009
ביום רביעי לפנישבוע בערך עברתי שאיבת בציות.שאבו לי 22 ביציות וביום שישי היתה החזרה.הבטן
החתונה שלי נפוחה מאוד ויש לי מידי פעם כמו התכווצויות בבטן וגם כאבים של מחזור האם זה נורמאלי?
2.אני לא מפסיקה לרוץ לשירותים האם גם זה נורמאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן נפוחה מאוד
פרופ' שחר קול01/09/20091. מציע להתייעץ עם הרופא המטפל בשאלה של גירוי יתר.
2. לא, אך מתאים ל - 1 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר שאיבהליטל31/08/2009
שלום ד''ר,
אני נמצאת בטיפול IVF הראשון שלי ואתמול עברתי שאיבה שנשאבה רק ביצית אחת.
אתמול הרגשתי טוב, ללא כאבים או הפרעות מיוחדות. בבוקר התחלתי עם ENDOMETRIN פעמיים ביום.
משעות הבוקר חשה כאבים די חזקים בצד שמאל בתחתית הבטן (בדומה למחזור).
האם יש צורך לדאגה ולפנייה דחופה לרופא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליטל
ד''ר דוד ישי31/08/2009אם הכאב חזק , כדאי לפנות לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליטל31/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי31/08/2009
היום עשיתי בדיקת דם פרוגסטרון יצא לי 125 , איסטרודל 950 , עפ"י הנתון מתי אמורה בערך לקבל את הוסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי31/08/2009לא ניתן לדעת על פי הנתונים האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי כן לבצע בדיקת דם?חסוי31/08/2009
בתאריך 24/8 הייתה לי שאיבה וביום רביעי 26/8 הוחזרו לי 3 עוברים טריים.
אתמול לקחתי אוביטרל כתמיכה (5 ימים אחרי החזרת העוברים).
קיבלתי מכתב מבית החולים לבצע בדיקת דם להריון בתאריך 9/9 .
רק לא מבינה האם זה לא מוקדם?, כי אני קוראת פה את מה שכתבת לסיגל שביצעה היום בדיקת דם ויצא לה בטא 16 ורופא אמר לה ייתכן שזה מהאוביטרל, אם כך למה צריך לעשות בדיקה 14 יום אחרי ולא יותר 16-17 יום ע"מ להיות בטוחים?
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי31/08/2009בד"כ , אחרי 10 ימים , אין לאוביטרל השפעה. אבל אם רוצים להיות קפדניים יותר , אפשר לדחות את הבדיקה ביום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי שאיבה והחזרהשני31/08/2009
1) אחרי שמתבצעת השאיבה הבנתי שיש יומיים-שלשה עד ההחזרה. האם ביומיים אלה מקבלים
איזשהן תרופות? ואם כן לצורך מה? (האם אפשר להמנע מהן???)
2) אחרי ההחזרה הבנתי כי נהוג לתת תמיכה של פרוגסטרון (גסטון, קרינון).
האם תמיד חובה לקבל תמיכה? ועד מתי צריך לקחת תמיכה ? (הבנתי שצריך לראות כי רמת
הפרוגסטרון הטבעית של הגוף מתאזנת. באיזה ערכים היא נקראת מאוזנת? איזה ערך בדם צריך
לראות כדי לדעת שאפשר להפסיק את התמיכה?)
3) באיזה מקרים נותנים אסטרופם? והאם חובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי31/08/2009התרופה היחידה שניתנת באופן רוטיני היא תמיכה עם פרוגסטרון. מתחילים יום לאחר השאיבה או ביום ההחזרה. התמיכה חשובה , אם כי , לא בלתי אפשרי , שהריון יתפתח להריון תקין גם ללא התמיכה. את התמיכה מומלץ לקחת עד שבוע 7-8 להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי הנכבד
שני01/09/2009מהן התרופות הנ"ל ולמה הן מיועדות לאחר IVF:
1) מדרול
2) דוקסילין 100מ"ג
3) אורגלוטרן / קרינון/ גסטון (הבנתי מדברייך שזה פרוגסטרון לתמיכה).
אשמח לדעת למה כל אחת מהתרופות מיועדת, ומה לא חובה ליטול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר דוד ישי02/09/2009מדרול היא סטרואיד. דוקסילין היא אנטיביוטיקה. שתיהן אינם חלק מהטיפול השגרתי של IVF. לעומת זאת התכשירים הפרוגסטטיביים שבסעיף 3 הם חלק בלתי נפרד מהטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי הנכבד
1) מדרול
2) דוקסילין 100מ"ג
אשמח לדעת למה כל אחת מהתרופות מיועדת, ומה לא חובה ליטול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי הנכבד
1) מדרול
2) דוקסילין 100מ"ג
אשמח לדעת למה כל אחת מהתרופות מיועדת, ומה לא חובה ליטול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת...יעל31/08/2009
שלום רב!
ברצוני לדעת האם דיקור עשוי לסייע להשגת הריון ללא טיפולי פוריות נוספים?
אילו דברים ניתן לעשות שיסייעו להשגת הריון ללא טיפול קונבנציונלי?
לפני כשנה וחצי התחלנו טיפולי פוריות עם איקקלומין לאחר שהרופא אמר שאני סובלת משחלות פוליציסטיות, בדיקות שבעלי ערך היו תקינות. נטילת איקקלומין (3 סדרות של 5 כדורים בכל פעם) לא צלחו. האם יש צורך בבירור מקיף יותר מלבד אולטרסאונד שבוצע ע"י הרופא ובדיקות דם שבוצעו , יתכן שאולי ישנה בעיה אחרת? אם כן, האם ישנו מקום שמרכז את כל הבדיקות לבירור מקיף יותר?
שאלה נוספת, בדיקת דם לפרולקטין-
בוצעו שתי בדיקות בהפרש של כמה חודשים-
האחת- פרולקטין 350, בשניה- פרולקטין 750. מה השמשעות של זה? עד כמה שידוע לי פרולקטין גבוה עשוי להביא לאי פוריות, מלבד זאת, מה המשמעות של ערכים גבוהים כל כך? והאם הם גבוהים מאוד? עד כמה שידוע לי יש צורך בביצוע בדיקה זו 3 שעות מרגע קימה משינה, הבדיקות שנלקחו בוצעו כשעה שעה וחצי לאחר התעוררות משינה, האם יש לכך משמעות?
תודה רבה, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי31/08/2009למיטב ידיעת אין מידע ברור לגבי טיפול בלבדי עם דיקור סיני. בד"כ מקובל לשלב עם טיפול קונבנציונלי .
יש עוד לעשות צילום רחם . בירור וטיפול בענייני פוריות נעשים כמובן במפאות פוריות.
לפני שעושים דיון על הפרולקטין , רצוי לעשות בדיקה בזמן הנכון - כ 3 שעות מהיקיצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל03/09/2009ד"ר ישי, תודה רבה על התגובה המהירה.
עד כמה שידוע לי, צילום רחם עשוי להביא לדלקת ברחם, מהם הסיכונים הקיימים ומה הסיכוי שהם יקרו? האם הבדיקה בטוחה?
האם ניתן לבצע בדיקת פרולקטין גם אחרי 4.5 שעות מערות?
תודה, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון , שאלה לרופאיםמיכל31/08/2009
ב17/8 היתה שאיבה וביום חמישי 20.8 החזרה. ב27 עשיתי בדיקת דם שהראתה שההורמונים בסדר. אני אמורה ביום חמישי הקרוב 3.9 לבצע בדיקת דם להריון. האם ניתן לבצע מחר בדיקת ביתית להריון? האם היא אמינה 0אני מקבלת גסטון 1 ואסטרופם 2 ביום)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי31/08/2009מחר עדיף לעשות בדיקת דם. אם את רוצה לעשות בדיקה בשתן תתאפקי יום נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לאנדומטריןהללויה31/08/2009
שלום לרופאים,
התחלתי היום לקחת אנדומטרין. זהו ענין מעיק ביותר ומסורבל. אני נוסעת לסופ"ש. האם יש אפשרות להחליף אותן במשהו פחות מסרבל? האם באוביטרל יש בו פרוגסטרון? אני כבר מעדיפה זריקות.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיקה
ד''ר דוד ישי31/08/2009יש רק תכשיר אחד של פרוגסטרון שאינו נספג מהנרתיק , והוא תכשיר שנקרא גסטון שניתן בצורה של זריקה. התכשיר מצויין אבל מאד לא נעים ונוטה לגרום לאלרגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה?אהבה31/08/2009
מהי ציסטה פונקציונלית?
האם יכול להיות שהפרוגסטרון עלה למרות שהזקיק לא התבקע ולמעשה לא היה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
ד''ר דוד ישי31/08/2009ציסטה פונקציונלית היא ציסטה שקשורה לשיבושים של תהליכים טבעיים . ( ציסטה של הזקיק , ציסטה של הגופיף הצהוב ) להבדיל מציסטה שהיא גידולית . ציסטה פונקציונלית מעצם ההגדרה היא ציסטה שנעלמת גם ללא התערבות או טיפול.
פרוגסטרון עולה רק אם יש ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלכוהול וטיפולי פריון-לד'ר דוד ישיגל31/08/2009
שאלתי היא האם אישה שעוברת טיפולי פריון יכולה במהלכם לשתות כאשר היא יוצאת הכוונה לשתיה מדודה של בירה או כל משקה אחר בזמן בילוי ולא סתם בבית נא תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
ד''ר דוד ישי31/08/2009אני מאד ממליץ להמנע מאלכוהול במהלך טיפולי הפוריות ובודאי במהלך ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה - איזה שבוע אני?ענבל31/08/2009
שלום
עשיתי השבחה ב- 31/7, נקלטתי ואני בהריון ראשון
לפי מה שאני יודעת יום ההשבהחה נספר כשבועיים
אבל כל פעם אומרים לי משהו אחר ואני כבר מבולבלת
לא הלכתי לפי הוסת האחרונה כיוון שהמחזור שלי אינו סדיר (כל חודשיים/שלושה)
ביום שישי האחרון ביצעתי אולטרסאונד ולפי התשובה אני בשבוע 4 + 1.
באיזה שבוע אני ????
ענבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענבל
ד''ר דוד ישי31/08/2009מתוך הנחה שאת ההשבחה עשו ביום הביוץ , את צריכה להתחיל לספור משבועיים לפני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבועות הריון - דחוףענבל31/08/2009
שלום
עשיתי השבחה ב- 31/7, נקלטתי ואני בהריון ראשון
לפי מה שאני יודעת יום ההשבהחה נספר כשבועיים
אבל כל פעם אומרים לי משהו אחר ואני כבר מבולבלת
לא הלכתי לפי הוסת האחרונה כיוון שהמחזור שלי אינו סדיר (כל חודשיים/שלושה)
ביום שישי האחרון ביצעתי אולטרסאונד ולפי התשובה אני בשבוע 4 + 1.
באיזה שבוע אני
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפצות"
פרופ' שחר קול31/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????
ענבל31/08/2009עדיין לא הבנתי
אודה לך אם תוכל להסביר לי
כל רופא או "מומחה" אומר לי משהו אחר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה שבוע
פרופ' שחר קול31/08/2009וסת אחרון יש לחשב לפי 17.7 אם אכן הרית מביוץ שהתרחש ב - 31.7.
מאז חלפו 45 ימים שזה 6 שבועות ועוד 3 ימים.
לא ברור מה ראו בא.ס. כאשר קבעו 4 שבועות הריון ועוד יום. לא סביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך, עזרת לי מאוד
ענבל31/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסרת סבלנותדניאל31/08/2009
בוקר טוב ד"ר
לפני כשבוע בדיוק עשיתי הזרעה .
היום בבוקר כבר לא יכולתי לחכות יותר ועשיתי בדיקת הריון ביתית והבדיקה יצאה שלילית.
האם התשובה הזו חד משמעית?
ואיני בהריון
תודה.
כל התהליך הזה - טיפולים - ציפייה - אכזבה כל כך קשה. איך מתגברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דניאל
ד''ר דוד ישי31/08/2009בדיקה שנעשית לפני היום ה 14 לאחר ההזרעה , היא חסרת משמעות לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הקטנוניות
א.31/08/2009אם עושים ביום ה- 13?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום א.
ד''ר דוד ישי31/08/2009כמו שאמרתי , חסר משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)