מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לד"ר דוד ישי ולד"ר קולשני28/08/2009
מה-23.8 מזריקה גונל.
היום, 28.8 בדיקות דם: E-2: 1544 , פרוגסטרון 2.9. נצפו בשחלה אחת שני זקיקים בגודל: 16 ו- 11.5 ועוד קטנים, ובשחלה שניה: זקיק בגודל 9 ועוד קטנים. רירית: 6.3
היום נאמר לי להמשיך בגונל ולהתחיל צטרוטייד 0.25.
עוד כמה ימים לדעתכם יש לי להזריק עד השאיבה, לפי הנתונים הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ' שחר קול29/08/2009אולי יומיים.
קשה להחליט שכן פיזור הקטרים אינו טוב: זקיק אחד מוביל, ועוד 2 קטנים.
אם במחזורים קודמים הייתה תגובה טובה יותר, אולי יש מקום לוותר החודש על IVF (אולי לשקול IUI אם מתאים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול
שני29/08/2009לא הבנתי מדוע אתה רושם שפיזור הקטרים אינו טוב: יש לי שלשה זקיקים: שניים בשחלה אחת בגדלים: 16 ו-11.5 וקטנים, ועוד אחד בשחלה נוספת בגודל:9 ועוד קטנים.
1) האם זה אומר שלא יהיה מה לשאוב ב-IVF ? והשאיבה אבודה?
2) למה אם כך אני ממשיכה להזריק צטרוטייד? למה הרופא מצפה בכל זאת?
3) האם אפשר על אף שכבר הזרקתי צטרוטייד לעשות החודש IUI?
4) מהי דעתך המקצועית ?
דרך אגב אציין שהחודש זה החודש הראשון שהמינון של הגונל הוכפל מ-75 ל- 150 כי החלטנו ללכת ל-IVF. בששת החודשים הקודמים כשעשיתי IUI הזרקתי כל יום 75 גונל והיו לי 6-7 זקיקים כל חודש!!! האם יש מקום לעשות IVF עם מינון של גונל 75 במקרה שלי? או שהחודש זה מקרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול29/08/2009עדיף זקיקים בגדלים זהים.
עוד יום-יומיים המוביל יהיה בשל לשאיבה (מעל 17) , אך הקטנים יותר עלולים להיות קטנים מידי.
אם נחכה עד שיגדלו, עלולים לאבד את המוביל.
1. שאיבה ניתן לבצע גם עם זקיק אחד, כידוע. השאלה היא האם אצל מטופלת מסוימת אין סיכוי לקבל מצב טוב יותר, ולפי ההיסטוריה שלך - כנראה שיש סיכוי.
2. מנסה לתמרן בצורה הטובה ביותר בין הגדלים השונים.
3. כן
4. צריך להכיר החומר על בוריו.
הגדלת המינון הייתה במקומה. יתכן ומדובר בחוסר מזל בחודש מסויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול
שני29/08/2009לא הבנתי מדוע אתה רושם שפיזור הקטרים אינו טוב: יש לי שלשה זקיקים: שניים בשחלה אחת בגדלים: 16 ו-11.5 וקטנים, ועוד אחד בשחלה נוספת בגודל:9 ועוד קטנים.
1) האם זה אומר שלא יהיה מה לשאוב ב-IVF ? והשאיבה אבודה?
2) למה אם כך אני ממשיכה להזריק צטרוטייד? למה הרופא מצפה בכל זאת?
3) האם אפשר על אף שכבר הזרקתי צטרוטייד לעשות החודש IUI?
4) מהי דעתך המקצועית ?
דרך אגב אציין שהחודש זה החודש הראשון שהמינון של הגונל הוכפל מ-75 ל- 150 כי החלטנו ללכת ל-IVF. בששת החודשים הקודמים כשעשיתי IUI הזרקתי כל יום 75 גונל והיו לי 6-7 זקיקים כל חודש!!! האם יש מקום לעשות IVF עם מינון של גונל 75 במקרה שלי? או שהחודש זה מקרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןיפעת28/08/2009
בת 41-לאחר טיפול IVF ראשון-הריון-הרופא המליץ לי להחזיר 2 עוברים למרות שבעברי ישנם 2 ניתוחים קיסריים. היום 16 ימים לאחר החזרת העוברים בטא 1401 (ביום ה-12 היתה 220)
האם דבר זה מעיד על הריון עם למעלה מעובר אחד?ואם כן מה עושים? מאוד מבוהלת ומבקשת את עצתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול28/08/2009עוד יומיים אפשר לספור שקי הריון, ולדעת במדויק.
אם תאומים, אפשר בהמשך (שב' 12 - 13) , ולאחר ביצוע שקיפות עורפית, לשקול הפחתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי צטרוטיידשני28/08/2009
האם אפשר להזריק צטרוטייד 10 דקות אחרי הזרקת הגונל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי צטרוטייד
ד''ר יעקב לברון28/08/2009לא חייבים להזריק באותו זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, אבל
שני28/08/2009אבל האם זה בסדר (מבחינת הצלחת הטיפול) אם אני מזריקה קודם גונל ואח"כ צטרוטייד או שעדיף לחכות שעה/או יותר בין הזרקת הגונל לצטרוטייד? יש חשיבות לכך מבחינת הצלחת הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי דעתכם רופאים?שני28/08/2009
מה-23.8 מזריקה גונל.
היום, 28.8 בדיקות דם: E-2: 1544 , פרוגסטרון 2.6. נצפו בשחלה אחת שני זקיקים בגודל: 16 ו- 11.5 ועוד קטנים, ובשחלה שניה: זקיק בגודל 9 ועוד קטנים. רירית: 6.3
היום נאמר לי להמשיך בגונל ולהתחיל צטרוטייד.
עוד כמה ימים לדעתכם יש לי להזריק עד השאיבה, לפי הנתונים הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהי דעתכם רופאים?
ד''ר יעקב לברון28/08/2009אורך הגירוי הממוצע הוא כ 10-12 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר לברון, לא הבנתי את דבריך אלי
שני28/08/2009אני כבר מזריקה חמישה ימים (מה- 23.8) גונלF, והיום מתחילה צטרוטייד 0.25 ליום.
כמה ימים להערכתך (הערכה בלבד) עוד אצטרך להזריק גונל F וצטרוטייד מהיום?
(לפי בדיקות הדם ומצב הזקיקים שרשמתי ).
ו-תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץשאלה28/08/2009
אני לפני החזרת עוברים קפואים במחזור טבעי ללא תרופות.
היום יום 12 למחזור. מחזור סדיר.
LH 4.03
E2 - 212.43
לא עשיתי אולטראסאונד.
האם היה ביוץ? האם יש חשש שיהיה ביוץ בשבת? או בראשון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור טבעי
פרופ' שחר קול28/08/2009מדידות פרוגסטרון?
לפי המידע החלקי - הביוץ יהיה כנראה אחרי יום ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי - התייעצותלימונית28/08/2009
ד"ר ישי שלום,
כזכור לך, התייעצתי איתך לגבי פיפל חדש.
לאחר השיחה איתך, דיברתי עם רוני, וסיכמנו שאצור קשר לאחר הייעוץ שהיה לפניי ביום ה' בעניין הבירור הרפואי שאני נמצאת בו..
הרופאה איתה נפגשתי (במקום המומחֶה שהייתי אמורה לפגוש) ביקשה שליתר ביטחון, רק מפני שאת בדיקות המעבדה שעשיתי לא הצלחתי לבצע כראוי, שאבצע סי-טי בטן ואדרנדלים, למרות שבדיקות המעבדה בכל מקרה רחוקות מאוד מלהיות גבוליות.
יש לי תור לסי טי ב-3/8/09. הסי טי כולל יוד (לא יודעת אם רדיואקטיבי).
וסת אחרונה ב-9/8.
האם כדאי בכל זאת לבצע פיפל, גם לפני הסי טי? האם לא מאוחר מדיי?
האם, במידה והסי טי יהיה תקין, אוכל להמשיך ישר בטיפול, או שאצטרך לחכות לחודש הבא, בגלל הקרינה (שכן הסי טי גם בבטן)? כלומר, כמה זמן לוקח ליוד להתנקות מהגוף? והאם הקרינה יכולה להשפיע גם על הרחם עצמו ועל רירית הרחם? - אם כן, לכמה זמן?
זקוקה לתשובותיך,
שבת שלום,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
לימונית28/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי28/08/2009בעקרון , אני בעד לסיים את הבירור ורק לאחר קבלת אישור , שהבדיקות תקינות , להמשיך את הטיפול.
לגבי המשמעות של הבדיקות , אני לא הכתובת. צריך לבר בדיוק באיזה בדיקות מדובר ובאיזה חומרים משתמשים , ולהפנות את השאלה ליחדה האמבריולוגית של פרופ' אונוי בהדסה עין כרם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי
לימונית28/08/2009ד"ר ישי שבת שלום,
תודה על תשובתך, ותודה על ההפניה למקום בו אוכל לברר את משמעות הבדיקה.
בהערכה
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פיפלשאלה28/08/2009
מהי בדיקת פיפל, מה היא בודקת ובאילו מקרים ממליצים לבצע אותה?
אני לפני היסטרוקופיה אבחנתית, האם אפשר לבצע שתי הבדיקות ביחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל
פרופ' שחר קול28/08/2009ראי "שאלות נפוצות".
כן, אפשר לבצע יחד עם היסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
שאלה28/08/2009תודה על התשובה.
האם אפשר לעשות את בדיקת הפיפל ומייד אחרי זה חהזרת מוקפאים או שצריך לחכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחכות
פרופ' שחר קול28/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכונים בפיפלדליה28/08/2009
שלום
אנחנו אחרי 6 IVF לא מוצלחים. במחלקת ה"לא מוסברים"
הרופא הציא לעשות פיפל חודש לפני הטיפול הבא:
1. האם יש סיכונים בפיפל?
2. האם חובה לקחת גלולות בחודש בו עושים פיפל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל
פרופ' שחר קול28/08/20091. אפסיים.
2. לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי BETA-HCGneomi28/08/2009
מה הסיכויים שערכי BETA-HCG ירדו מערך 313? הבדיקה נערכה 12 יום אחרי החזרת העוברים. העוברים הוחזרו יומיים אחרי השאיבה.
הבדיקה השנייה (14 יום אחרי ההחזרה) מתעכבת להגיע. (קופת חולים מספקת את התוצאות 48 שעות אחרי ביצוע הבדיקה, שה מועד בדיקת ההריון השלישית שעליי לבצע)
תודה רבה
נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול28/08/2009משונה.
כל הקופות נותנות תשובות בטא באותו היום!
אם ההריון תקין בטא עולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד להמשיך?ס.ד.28/08/2009
בשאיבה הקודמת היו לי 3 ביציות מהן נוצרו 3 עוברים. ללא הריון.
חודש לאחר מכן, אותו פרוטוקול, גונל 450. לפני יומיים- רירית 6, זקיק אחד של 12, e-2 -קטן מ 200. נאמר לי פה בפורום שצריך להיות מעל 200 לפי הזקיק.
אתמול גונל 450 וצטרוטייד.
היום- רירית 7.5 , אבל הזקיק ירד ל- 11.
אין עדיין תוצאות דם.
שאלות:
1. האם היה עדיף לעשות הפסקה של חודש?
2. האם הפרוטוקול הזה לא מתאים לי יותר?
3. המאבחנת טוענת שזה זקיק ולא ציסטה. אז למה האסטרודויל היה מתחת ל 200?
4. למה הזקיק ירד?
5. האם יתכן שזהו זקיק ריק?
6. האם יש סיכוי שהוא תקין ושבכל זאת תהיה שאיבה?
7. מה לדעתךצריך לעשות בחודש זה? לוותר או להמשיך להזריק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להמשיך
פרופ' שחר קול28/08/20091. כנראה שכן.
2. הפרוטוקול הוא מישני. השחלות הן העיקר. ראי "שאלות נפוצות".
3. זקיק של 12 ממ - אמור להיות E2 מעל 200 - כפי שנטען בעבר.
4. כנראה זה לא זקיק טוב.
5. יתכן וזה לא זקיק בכלל. זקיק תקין לא מתכווץ.
6. קלוש.
7. להפסיק, ולחשוב מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות הדם
ס.ד.28/08/2009תודה על התשובה המהירה והמפורטת.
תוצאות בדיקות הדם: e2 -315 , פרוג' - 3.2
האחות אמרה שהזקיק של 12 כנראה לא היה זקיק, והזקיק של 11 הוא כנראה זקיק חדש שגדל לפי ה-e2.
מה דעתך עכשיו? זה אפשרי? להמשיך או להפסיק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ס.ד.29/08/2009אשמח לקבל תשובה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא, הימנעו מ"הקפצות". לא הוגן.
פרופ' שחר קול29/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול29/08/2009הסיכוי להריון מזקיק אחד בלבד אינו גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה ראשונהרותם3228/08/2009
יש לי היום החזרה ראשונה של עובר אחד.
אמרו לי שאני צריכה להיות מלאה סליחה על התיאור בפיפי. המטרה שלא אוכל להטיל שתן אחרי ההחזרה במשך כמה שעות ?
האם זו הכוונה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ' שחר קול28/08/2009לא, המטרה היא לאפשר הדגמת הרחם בא.ס.
לכן נידרש שתן בשלפוחית.
מיד לאחר ההחזרה אפשר להתרוקן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה -אשמח מאוד להתייחסותלילה28/08/2009
אני בחורה בת 25. לפני 6 שנים עברתי הפלה פעם ראשונה ולפני שנתיים הפלה שניה,שתיהן באמצעות הגלולה מפיג'ין.ברצוני לדעת האם זה מסכן את סיכויי להכנס להריון בעתיד?, והאם ישנה דרך שאוכל לבדוק באמצעותה אם אני פוריה? הבנתי שביוץ לא תמיד מעיד על פוריות ,יש דרך אחרת לבדוק זאת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילה שלום
פרופ' שחר קול28/08/2009הסיכון הוא קטן.
אין בדיקה להוכחת פוריות.
יש להימנע מהריון לא רצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת עובריםהללויה28/08/2009
שלום רופאים יקרים,
לקראת החזרת מוקפאים. ממתינה לביוץ על בסיס טבעי. שאלתי היא: האם יש אפשרות לקחת כדור וואבן כיומיים - שלושה לאחר ההחזרה?
תודה רבה
ריקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני החזרה
פרופ' שחר קול28/08/2009אפשר, אך איני מבין את ההיגיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
הללויה28/08/2009ראשית על תשובתך.
הסיבה אינה קשורה בהחזרת העוברים. אני רוצה לטוס לאילת כיום- יומיים לאחר ההחזרה, ואני קצת קלסטרופובית בטיסות... אז הציעו לי לקחת וואבן למנוע חרדתיות.
אם יש לך רעיון אחר לתרופה, פחות בעייתי (אני חוששת לפגיעה בהשרשה וכיוב') אשמח לשמוע.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יפגע בהשרשה.
פרופ' שחר קול28/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- RHאורה27/08/2009
שלום!
יש לי סוג דם שלילי. לבעלי חיובי. ילדתי את בן שלי לפני 7 חודשים ברוסיה. לא נתנו לי חיסון עם אימונגלבולין. מה אני צריכה לעשות? אני רוצה עוד ילדים. איזה בדיקות אני צריכה לעשות לפני עוד הריון. מתי אני יכולה לעשות עוד ילד?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפורום הריון בסיכון.
פרופ' שחר קול28/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"רחסויה27/08/2009
שלום לכל הרופאים ברשותכם מספר שאלות.
עברתי החזרה אתמול הכניסו לי 2 עוברים בעלי 8 תאים השאלה שלי היא אחרי כמה ימים יש את השתרשות? ועד הזמן הזה האם העוברים נמצאים ברחם? או יכול לקרות מצב שהם יפלו עד השרשרה? (חס וחלילה) ועוד שאלה בבקשה מה עובי הרירית שאמורה להיות בכדי שהעובר יוכל לעבור דרכה? תודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ' שחר קול28/08/2009ההשרשה : 5 -6 ימים לאחר השאיבה. עד זמן זה העוברים ברחם. הם לא נופלים.
רירית - מעל 7 ממ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)