מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלותדניאלה04/09/2009
אני 9 חדשים אחרי לידה של ילד מהריון IVF ,מאז הלידה היו לי וסתות יחסית סדירות,אך הפעם היה איחור של כמעט חודש ,הרקע של האי פריון שלי הוא העדר ביוץ,אך בגלל שהמחזורים היו סדירים חשבתי שזה הסתדר,האם באמת בעיה כזאת יכולה להסתדר אחרי הריון?
כמו כן יש לי מוקפאים ביחידה,אני אחרי קיסרי ,האם אני יכולה כבר לפנות ליחידה ע"מ להחזיר אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה שלום
פרופ' שחר קול05/09/2009בהחלט יתכן ביוץ סדיר לאחר לידה, ואין לשלול הריון ספונטני.
אפשר לחדש טיפול על בסיס עוברים קפואים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- gonal f ומנופורענתי04/09/2009
האם תוכל להסביר לי בקצרה מה התפקיד של הגונל בטיפול? ומה תפקידו של המנופור?
הבנתי ממך שאת הדקפפטיל נותנים כדי למנוע את הביוץ , אלו שתי זריקות נוספות שאני מקבלת ואני סקרנית לדעת מה תפקידן.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז תורי לענות לך : )
דניאלה.י04/09/2009הדקפפטיל יוצר דיכוי של פעילות הורמונלית טיבעית של הגוף ע"י דיכוי ההיפופיזה שהיא אחראית להפרשת ההורמונים בגוף.משתמשים בו הרבה לפני שלב הסטימולציה, ל"איפוס" המערכת, גם צטרוטייד משמש לעיכוב בביוץ.
הגונל והמנופור משמשים בשלב הסטימולציה - גירוי השחלות, על מנת לגייס זקיקים
הגונל הוא תוצר מעבדה, בעוד המנופור מופק משתן של נשים בגיל הבלות, והיתרון שלו על הגונל, שהוא גם מכיל את LH שגורם להבשלת הזקיקים.
המנופור הוא הגירסה "הנקיה" של המנוגון, בקופות חולים רבות לא נותנים אותו, או נותנין עם אישור מיוחד אחרי תגובה לא נעימה או אלרגית להזרקת החומר, והחלטת הרופא להמליץ לקופה לאשר לך אותו.
לעיתים נותנים עם הגונל גם לוביריס, שתפקידו גם כן לגרום להבשלת הזקיקים.
המון בהצלחה לך, ומקווה שיש מי שיצחיק אותך, אצלי ההורמונים גורמים בעיקר לדיכאון ובכי ללא שליטה כמו לפני מחזור רק ברמות גבוהות ו"משוגעות" יותר..... העיקר שנשיג הריון לפני שנאושפז בשלוותא...חחחח : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר הזמנתי מקום
ענתי05/09/2009המון המון בהצלחה ותודה מאד עזרת לי ו"שמחתי" לשמוע על הבכי כי בדיוק אתמול היה לי התקף , אחד המוווזרים שהיו לי אז התקשרתי לאברבנל וסגרתי מקום שיהיה לכל מקרה ...
אני שולחת לך המון כח ותקוה ואופטימיות ותזכרי גם ברגעים שקשה שיש לך כח אנחנו הרבה הרבה יותר חזקות ממה שנדמה לנו
ואם לא נתכתב עוד אז: שנה טובה מתוקה מלאה בבשורות טובות ומשמחות
וששנה הבאה ליד השולחן נשמע את הצחוק הקטן והמתוק הזה שאנחנו כל כך מחכות לו
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי...
דניאלה.י05/09/2009וזו תהיה "ה"שנה......
לך לי ולכל הבנות המעונות.......
שנה ניפלאה וערב חג הבא בטן או כבר עולל על שולחן החג.
אמן אמן אמן אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ענתי
ד''ר דוד ישי05/09/2009גם הגונל F וגם המנופור מכילות את ההורמון FSH , שהוא ההורמון שגורם לשחלות להבשיל כמה זקיקים ( תרופות לגרוי ) . המנופור מכיל גם את ההורמון LH שאצל רוב הנשים קיים במידה מספקת ואין הכרח להוסיפו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בזמן הביוץסיון04/09/2009
שלום,
אני בת 36 ולפני 6 שנים הפסקתי עם גלולות, מחזור סדיר . ללא ילדים.
בחודש יוני 4 ימים לפני הביוץ ויום אחריו - היו הפרשות דמיות (פעם ראשונה שזה קורה).
כמה ימים אחרי הביוץ התחלתי להזריק דקפפטיל 0.1 ובתחילת אוגוסט עברתי IVF ראשון שנכשל.
עם קבלת המחזור הוחלט על גלולות. מהיום הרביעי לאחר קבלת המחזור התחלתי ליטול גלולות יסמין.
מאז שהפסקתי עם הגלולות לפני 6 שנים לא לקחת גלולות וחודש שעבר IVF היה הפעם הראשונה שקיבלתי דיכוי.
אני כבר 10 ימים עם גלולות וזה בערך התאריך המשוער של הביוץ הטבעי.
היום יש מעט הפרשות דמיות.
אז פעם אחת בטבעי זה קרה והפעם עם גלולות (פעם שניה רצוף).
על מה זה מעיד? ממה יכול להיות? והאם זו תופעה נפוצה עם גלולות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול05/09/2009זו תופעה נפוצה עם גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות המבשרות .....דניאלה.י04/09/2009
שאלה כללית לי אליכם....
האם אותה אשה תחווה את אותן תחושות לפני בדיקת בטא כאשר תהרה?
היתכן שפעם אחת תיסבול מכאבים בשדיים והתנפחותם, ופעם אחרת לא תרגיש כלום?
תודה מראש ושבת שלום
וכן אני מחפשת שבב תיקווה להאחז בו..... : (* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל טיפול והתופעות שלו
ענתי04/09/2009בכל טיפול חווים דברים אחרים, הגוף מגיב אחרת, הנפש מגיבה אחרת אף טיפול לא דומה לקודמו וכמו שגיסתי אומרת אף הריון לא דומה לקודמו ושתהיה בריאה יש לה חמידשה ילדים.
הגוף מגיב כל פעם אחרת וזה בסדר וזה תקין. ועזבי אותך מתופעות תהיי רגועה חייכנית אופטימית תדאגי להיות עם אנשים שאוהבים אותך ושיעטפו אותך בחום ואהבה צחוק והומור והכל יהיה
מ ע ו ל ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הילה.ז.
ד''ר דוד ישי05/09/2009מתיאורים של מאות נשים , אצל כל אישה התחושות והחוויות שונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים - אנא, אני מודאגת!שני04/09/2009
הערב נתבקשתי להזריק אוביטרל אחד.
קניתי אוביטרל ב- 9.8.09 (בערך לפני כחודש) ומאז הוא היה אצלי במקרר סגור באריזתו (לא פתחתי, גם לא את האריזה).
השתמשתי בו.
האם זה בסדר?
אני משום מה דואגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר, מה שחשוב זה זמן התפוגה
דניאלה.י04/09/2009שנמצא על האריזה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל דאגה!
מיואשת04/09/2009גם אני אמורה להזריק הערב אוביטרל ויש לי מלפני חודשיים והרופא אמר לי אתמול שאין בעיה כל עוד הוא בתוקף מבחינת התאריך.
בהצלחה! אמן אמן בטא חיובית עוד שבועיים :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית והילה
שני04/09/2009תודה על תשובתכן המרגיעה, ובכל זאת אשמח לשמוע גם את תשובת הרופאים כאן.
כל כך חשוב שיצליח.
בהצלחה לכולנו עם בטא ענקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענינו כי יודעות שזה חשוב שיצליח
דניאלה.י04/09/2009אך אולי מיצאי קצת רוגע.... הדאגה מובנת...
אם לא היה במקרר שלך האוביטרל היה במקרר של בית המרקחת ולפני זה בשמקרר השליחות של היבואן, והיצרן.......
לאוביטרל לא אכפת באיזה מקרר הוא שמור
העיקר שהוא בתוקף....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר דוד ישי05/09/2009אם תאריך התפוגה עדיין לא עבר , זה בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה בדחיפות ל-צטרוטיידשיר04/09/2009
שלום בנות יקרות אני מתגוררת בהרצליה זקוקה בדחיפות לצטרוטייד. למי יש ספייר(ואני אחזיר לה ביום ראשון)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי מטופלת המתגוררת בהרצליה וסביבתה?
שיר05/09/2009אשמח מאוד לעזרתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשמי טלפון
איר05/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה לאיר
שיר05/09/2009אינני מצליחה לראות את מספר הטלפון
אודה לך אם תצייני אותו שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל לפני הזרעה כמה שעות לפני ביוץמיואשת04/09/2009
נאמר לי להזריק אוביטרל וחצי היום ב10 וחצי וביום ראשון ב- 14:30 לתת את הזרע להשבחה מה שאומר שההזרעה תהיה הכי מוקדם ב-15:30 בהנחה שהרופא יהיה פנוי לבצע אותה מיד כשאגיע ממקום המעבדה, האם זה לא מאוחר מידי?
הביוץ לא מתקיים 36 שעות אחרי האוביטרל? האם תקין לבצע את ההזרעה כמה שעות אחרי הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
דניאלה.י04/09/2009משרה ביוץ כ - 36 שעות מהזרקתו...
בדרך כלל המגמה היא שהזרע שיכול לחיות בגופינו כ - 72 שעות ימתין לביצית ולא ההפך, כי הביוץ קצר יותר והוא כיממה.... כנראה מצב ההורמונים שלך והקירבה לביוץ עצמוני + השבת באמצע, מביאים את הדברים לכך שתגיעי להזרעה אחרי שכבר יתחיל הביוץ, אך עדיין במהלכו....
לי נשמע יותר הגיוני השבחה והזרעה בראשון על הבוקר, אך גם בצהריים שעות ספורות אחרי תחילת הביוץ נשמע לא רע. מקווה שעזרתי טיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל לפני הזרעה
פרופ' שחר קול05/09/2009עדיף לבצע ההזרעה כ - 40 שעות לאחר האוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מיואשת05/09/2009אתמול היו לי דקירות חזקות מתחת לבטן בשני הצדדים ויותר בשמאל שנחלשו מאוד היום האם יתכן והביוץ הטבעי שלי הקדים את הביוץ מהאוביטרל שלקחתי אתמול ב10 וחצי בערב ואמור להופיע מחר בצהריים? אני ביום ה- 10 למחזור היום... לחוצה שזה היה ביוץ או שיתכן שאלו כאבים משחלות מוגדלות? האסטרדיול שלי היה אתמול בבוקר 4259 LH היה 2 ופרוגסטרון 2.2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה אין לי כאבי ביוץ הבוקר שאמור
מיואשת06/09/2009להיות הביוץ לפי האוביטרל האם יתכן שהיה ביום שישי שזה היום ה-9 למחזור? האם ניתן לדעת לפי בדיקת הדם מאותו יום אם יש סיכוי שהיה ביוץ באותו יום? (ראה בשאלתי הקודמת את התוצאות)...
לא ציינתי שהמחזור הזה הוא אחרי 10 ימי גלולות שלקחתי מהיום השני למחזור הטבעי בגלל שהרופא היה בחופש ולא רציתי לפספס חודש כי עם החגים גם לא יתאפשר טיפול כנראה ואחרי 10 ימי גלולות קיבלתי שוב מחזור קליל 5 ימים אחרי שהפסקתי אותן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול - לחוצה...
יפית07/09/2009אודה לך אם תוכל לקרוא את 2 השאלות הקודמות שלי שלא נענו ולענות לי בהתאם לעדכון נוסף מהיום:
אתמול בוצעה הזרעה ללא אולטראסאונד לפני כן כשהזרעה הקודמת שהיתה הראשונה ונכשלה ובה הרופא ראה ביוץ למרות שאמרתי לו שאין לי כאבים וביום שישי היו.
בנוסף, עקבתי אחרי חום השחר והוא לא עלה הבוקר האם הוא מעיד על הביוץ בוודאות ואפשר להסתמך על זה? הוא ירד ועלה מתחילת המחזור ובשבת לאחר שהרגשתי בשישי כאבי ביוץ עלה ב- 0.3 מעלות ומאז נשאר בערך אותו הדבר והיום לאחר ההזרעה אתמול לא עלה אז יתכן שאכן לא היה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית שלום
פרופ' שחר קול07/09/2009כיוון ש - LH לא עלה טרם הזרקת האוביטרל הרי לא היה ביוץ ספונטאני.
מציע לא לסמוך על תחושות, וכמובן לא על בדיקות ביוץ בשתן במהלך טיפול פוריות, או על מדידות חום.
האוביטרל גורם לביוץ כ - 40 שעות לאחר הזרקתו.
אין טעם לבצע בדיקות א.ס. כדי להוכיח זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך ו..
יפית07/09/2009הLH עלה מ1.6 ביום חמישי ל2 ביום שישי בבוקר כשבצהריים הרגשתי כאבי ביוץ ובערב הזרקתי אוביטרל האם עדיין אין סיכוי שזה היה ביוץ, העליה הזו לא משמעותית כדי להעיד על כך שאני ממש לפני ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול07/09/2009לא, לפני ביוץ LH עולה לכיוון של עשרות רבות. עליה מ - 1.6 ל - 2 אינה משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאביבית04/09/2009
מה התוצאה של בטא שמראה שיש הריון הכוונה בטא>אוו שווה ל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך כלל
דניאלה.י04/09/2009בטא חיובית מופיעה מספרית... ערך נקוב
במכבי למשל אם רשום גדול מ- 2 צר לי, זו תשובה שלילית
בקופות שונות זה מעט שונה...
בטאות מאד נמוכות מחשידות על הריון כימי
בערכים של כמה עשרות ומעלה, בדרך כלל משאיר יותר אופטימיות
למרות שהכל יכול להיות, היו גם בטאות נמוכות שהתפתחו לילדים מקסימים.
יש לבדוק הכפלה של הבטא 3 פעמים במרווחים של יומיים.
המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אביבית
ד''ר דוד ישי05/09/2009ברוב המעבדות , בטא קטן מ 3-5 הוא שלילי. בטא גדול מ 10 הוא חיובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישילימונית04/09/2009
ד"ר ישי שלום,
בחודש שעבר קיבלתי מחזור, בגין הפסקת טיפול, ב-9/8.
אתמול, 3/9 עשיתי, כאמור, את צילומי הסי-טי, וכבר בהמשך היום התחילו סימנים של מחזור.
היום, 4/9, יש כבר מחזור.
עדיין אין בידיי תוצאות, וביקשתי שישתדלו לשלוח לי אותן דחוף, אבל אני כבר מבינה שגם המחזור הזה גם כבר הולך להיות אבוד (תוצאות בעוד כשבוע).
מכיוון שיש לי מעט עוברים, ומכיוון שלא אוכל להתחיל טיפול ביום ה-3 להחזרת המוקפאים, רציתי לדעת האם יש אפשרות לנסות להשיג לי אישור לשאיבה נוספת (דיברתי על זה בעבר גם עם ד"ר וינר), וזאת בגין גילי המתקדם והסיכויים ההולכים ופוחתים?
לפחות להבטיח לעצמי שלא אפסיד את כל הסיכויים, בכך שיהיו לי יותר עוברים.
ובכלל, ד"ר ישי, אני מנסה להבין, באם יתגלה שיש לי חלילה את מה שחושדים, אז מה זה אומר - שאסור לי להיכנס להיריון? או שפשוט זה אומר שצריך להיות במעקב צמוד יותר? עד עכשיו זה לא ברור לי.
מחכה לתשובתך,
שבת שלום,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
לימונית04/09/2009ד"ר ישי,
שכחתי שאלה נוספת.
בזמנו, שאלתי אותך אם להתייחס לדימום שהיה כאל מחזור, ואמרת לי שכן, למרות שזה ללא ביוץ.
כלומר אמרת לי להתחיל לספור ימים לפי תחילת ה'כאילו מחזור' שהיה.
אם כך, לא מובן לי בכלל התזמון הזה של מחזור שמקדים ב-6 ימים. האם יכול להיות שזה סתם דימום ולא מחזור?
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
לימונית05/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לימונית05/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי05/09/2009אפשר לנסות להגיש בקשה , אבל אני בספק אם יאשרו לך טיפול לפני שהחזירו את העוברים המוקפאים.
אני לא יודע במה חושדים ובודאי לא מה ימצאו. כל האפשרויות פתוחות , לכן אני מציע שנדבר כאשר יהיו נתונים ברורים יותר.
לגבי השאלה של הוסת. לא בדיוק הבנתי למה את מתכוונת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
לימונית05/09/2009ד"ר ישי שלום,
אם אפשר, אז אשמח שתגיש עבורי בקשה למחזור שאיבה נוסף, כך שאוכל עוד לנצל את המחזור הזה, שהיום, 5/9, זה היום השני שלו.
האם זה בסדר שאתקשר ביום ג' ליחידה לדבר איתך על הנושא?
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
לימונית05/09/2009ד"ר ישי שלום,
אם אפשר, אז אשמח שתגיש עבורי בקשה למחזור שאיבה נוסף, כך שאוכל עוד לנצל את המחזור הזה, שהיום, 5/9, זה היום השני שלו.
האם זה בסדר שאתקשר ביום ג' ליחידה לדבר איתך על הנושא?
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית בזמן החזרהרחל04/09/2009
בוקר יום שני מתוכננת לי החזרת עוברים, על בסיס טבעי.
3 פעמים בשבוע יש לי שיעור ספורט הכולל אירובי (מגיעה מקסימום לדופק של 140) + פילאטיס. כל שיעור אורך שעה וחצי.
האם אני יכולה להשתתף בשיעור ביום שלמחרת ההחזרה?
אם לאו, מתי ניתן, אם בכלל, לחזור לפעילות הרגילה שלי (שאותה אני עושה כבר מס' חודשים).
תודה ושבת שלום.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדובר במוקפאים, ואני נקיה מהורמונים
רחל04/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רחל
יעל04/09/2009בדיקת הדם מיום ג' בבוקר, קיימנו יחסים ביום זה בלבד, ברביעי וחמישי לא הצלחנו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר גמור
רחל04/09/2009לפי הערכים שהבאת, התחיל התהליך הביוצי, ונפתח חלון הזדמנות של בין 12-24 שעות של שרידות הביצית.
אם מדובר בזרע תקין, יש באפשרותו לשרוד עד 72 שעות, ולכן (והלוואי) יש מקום לקוות שאכן הוא השיג את הביצית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראי "שאלות נפוצות"
פרופ' שחר קול05/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוי ביוץ גם לפי הפרשהבתאל04/09/2009
רציתי לדעת על זיהוי ביוץ מעבר לבדיקות דם וא.ס , בזמן/לפני הביוץ הפרשה שקופה מרובה ובסוף הביוץ בניגוב הפרשה צהבהבה שקופה האם גם מבחינה רפואית זה נכון שזה מעיד על לאחר הביוץ?!
והאם זהו הגופיף הצהוב המדובר?!
תודה לתשובתכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהוי ביוץ גם לפי הפרשה
פרופ' שחר קול05/09/2009לפני הביוץ מופיעה הפרשה שקופה רבה, וזאת מבלוטות הצוואר המגיבות לרמות גבוהות של אסטרדיול.
הפרשות צהובות אינן קשורות לגופיף הצהוב, ויש לבדוק את מקורן וסיבתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי החזרהיעלי04/09/2009
ביום התשיעי אחרי החזרת עוברים החלו לי הכתמות ובימים העשירי וה11 אחרי ההחזרה הכתמות ודימום בתוספת כאבי מחזור. האם להספיד את הטיפול? אני ממש חשה פעילות רחמית כמו לפני מחזור עם כאבים והדימומים האלה (שפסקו בינתיים) לא מעודדים. רק ביום ראשון אעשה בדיקת בטא..האם יש סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי, סיכוי קטן
פרופ' שחר קול05/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לפי מעקב זקיקיםיעל04/09/2009
יש לי מס' שאלות לגבי מעקב זקיקים:
נעשה מעקב ראשון ביום ה-12 ונצפה זקיק אחד - 12 מ"מ ועובי רירית 5 מ"מ, ללא נוזל בדוגלס
ביום ה-14 נצפה זקיק - 18 מ"מ ועובי רירית 7 מ"מ ללא נוזל בדוגלס.
בבדיקת דם להורמונים ביום ה-14 התוצאות היו:
PROG-5.3, EST-513, LH - 58.
לפי נתונים אלה - מתי סביר שיתרחש הביוץ? האם הבדיקות ההורמונליות תקינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה יקרה
רחל04/09/2009אם את מנסה להרות ובדיקת הדם האחרונה שהצגת היא של אתמול, היה רצוי שתקיימי יחסים כבר אתמול בערב, והיום או מחר. אם אכן הבדיקה מאתמול, ועוד לא קיימת יחסים מאז הבדיקה הזו, יהיה ממש נחמד לתפוס את הבחור ולחגוג ברגעים אלו ממש.
אם מדובר בהזרעה, היה רצוי לבצע אותה באותו יום ומקסימום ביום שלמחרת.
בהצלחה ובשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההביוץ ביום 15
פרופ' שחר קול05/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהשרית04/09/2009
שלום רב.
מתנצלת מראש על סוג השאלה ופרטיה.
אני לאחר הזרעה שניה שלצערי לא צלחה. היום קיבלתי ווסת והצבע מאוד מוזר. ממש בורדו מעולם לא היה לי צבע כזה.
האם זה מעיד על משהו?
שאלה שניה.
אנחנו מנסים כבר 9 חודשים, בבדיקות של שנינו הכל תקין, הזרעה שניה שלא צלחה..
מה עוד אפשר לעשות כדי לבדוק היכן הבעיה? מעבר ל "לתת לזה זמן" יש עוד משהו לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הזרעה
פרופ' שחר קול05/09/2009מציע בדיקת דם להריון.
יש מקום לייעוץ פרטני. יתכן ויש מקום לטיפול על בסיס גירוי שחלות + הזרעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי להריון תקין?חסוי04/09/2009
בטא לפני יומים 21
בטא של היום 35
יש סיכוי עדיין להריון הזה שיהיה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלתי
חסוי05/09/2009בטא ראשונית 16
בטא שניה 21
בטא של היום 35
הריון אבוד?
מה עושים אם זה שלילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי05/09/2009העליה גבולית. יש עדיין סיכוי. אבל אם בעוד יומיים העליה תהיה שוב נמוכה מהצפוי , ההריון כנראה לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
חסוי05/09/2009במידה ולא תהיה עליה תקינה של הבטא, מה אמורים לעשות? הבטא אמורה לרדת מעצמה ורק אז אקבל את הווסת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל מענה -תודה
חסוי06/09/2009אם הבטא לא מכפילה את עצמה כעת אצלי 35 בטא, רופא שלי אמר אין סיכוי להריון תקין,
אז מה עושים כעת, צריכים לחכות שהבטא תרד? מתי אקבל את הווסת? יש טיפול שעושים ע"מ שהבטא תרד?
לצערי ממש לא מבינה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי06/09/2009במצב כזה אין מה לעשות. הבטא בד"כ יורד מעצמו ומתחיל מחזור חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ש06/09/2009הגיע תשובת הבטא 2.2 וביום חמישי היא היתה 1.5 מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)