מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעה ובדיקת הריוןנעמה22/07/2009
שלום.
עברתי הזרעות ב- 12/7 וב- 13/7. כבר שלושה ימים שאני מרגישה כאבים בצידי החזה וחשבתי שזה סימן טוב. היום, 22/7 עשיתי בדיקת הריון ונתקבלה תוצאה שלילית. האם יש סיכוי לטעות? האם עליי לחכות ליום ה- 12 כמו שאמרו לי במרפאה או שזה לא קריטי?
ד"א, האם יש קשר בין שתי ביציות באותו גודל באותה שחלה לסיכוי גדול יותר לתאומים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה ובדיקת הריון
נעמה23/07/2009שכחתי לציין שנעשתה בדיקהת הריון ביתית ולא במרפאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריחון לאחר הפריהללה22/07/2009
בדיקת הדם הראתה ערך בטא הנמוך מ5 12 ימים לאחר ההחזרה
האם תיתכן טעות עקב השרשה מאוחרת מעט של העובר ברחם?
האם הפסקת התמיכה ההורמונלית תחבל בהריון באם לא אובחן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ' שחר קול23/07/2009אם הבטא קטן מ - 5 - אין הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דםמלכה22/07/2009
היי,
עשיתי הזרעה ביום ראשון שעבר, אחרי שימוש בגונל וביום שבת אוביטרל..
ביום ראשון השבוע, שבוע אחרי ההזרעה, בדיקות דם הראו את הערכים הבאים:
פרוגסטרון - מעל 190
E2 - 3852
היום, 11 יום אחרי ההזרעה, אלו הערכים:
Estradiol (E2) Urgent | pmol/l | * 950
Progesterone Urgent | nmol/l | * 35.7
HCG-B Quantitative (UR) | IU/L | * 5
הבטא הוא עדין תוצר לוואי של האוביטרל? או (הלוואי) התחלה של משהו..
הפרוגסטרון וה E2 צנחו ממש..
האם יש עדין סיכוי?
אודה לתגובה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרם נעניתי, אשמח לתגובה
מלכה23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלבים באיי וי אףא22/07/2009
אני הולכת לקראת טיפול ivf מכיוון שבבית החולים הטעו אותי מס' פעמים בשל קצרים בתקשורת מתי צריך להתבצע הטיפול אני רוצה בכל זאת כדי להיות רגועה לבדוק דרככם בבקשה אם קבלתי את המחזור ב 15.7 וקבעו לי תור להגיע לבדיקת דם ואולטרסאונד ב 4.8 האם זה הגיוני, כיוון שלדעתי כבר אהיה אחרי הביוץ האם לא צריך להיות בביוץ על מנת לבצע את הטיפול? את שאיבת הביציות וכיוב' או שאין קשר לזמן אשמח לקבל תשובה אין מי שיענה לי פיזית במקום בו אני מתעתדת לעבור את הטיפול
אגב זה התאריך שהאחות אמרה לי ובנוסף אמרה כבר לקנות את התרופות - דקטטפיל ועוד..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלבים
פרופ' שחר קול23/07/2009נשמע סביר כי כנראה מדובר בפרוטוקול "ארוך" המתחיל כשבוע לאחר הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר
א23/07/2009ראשית תודה רבה על התגובה, שנית מה זה פרוטוקול זה נשמע כמו מסמך משפטי מה זה אומר? ולמה דווקא ארוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול24/07/2009באופן טבעי מידי חודש אישה מבייצת ביצית אחת בלבד. כדי לשפר את הסיכוי להריון, נעשה שימוש בתרופות המגדילות את מספר הביציות שניתן לאסוף ולהפרות. תהליך זה מתבצע תוך כדי מעקב קפדני וצמוד ע"י בדיקות אולטרסאונד ("מעקב זקיקים"), ובדיקות דם. על סמך בדיקות אלו קובעים את המועד האופטימלי לביוץ. הביוץ עצמו מושג אף הוא ע"י שימוש בתרופות. כ - 35 שעות לאחר מתן הזריקה לביוץ נשאבות הביציות .
פרוטוקול גירוי השחלות נקבע לפי משתנים רבים: גיל האישה, פרופיל הורמונאלי, ניסיון עבר, זמינות התרופות מבחינת סל הבריאות (יש לזכור כי תרופות אלו יקרות מאוד), לוח הזמנים המתאים למטופלים ולמטפלים. באופן כללי מבחינים 2 פרוטוקולים: "פרוטוקול ארוך" ו"פרוטוקול קצר". הטיפול הקצר מתחיל ביום 2 – 3 למחזור, במתן יומי של תרופה לגירוי השחלות, כאשר לאחר 5 ימים (לרוב) מוסיפים תכשיר שהוא אנטגוניסט ל – GnRH ותפקידו למנוע ביוץ מוקדם. ממשיכים בטיפול המשולב עד השגת זקיקים בקוטר של 17 מ"מ ויותר. מקובל כי זקיקים בקוטר זה מכילים בציות "בשלות" עם סיכוי טוב לעבור הפריה תקינה.
הפרוטוקול הארוך מתחיל לרוב ביום ה – 21 למחזור (כשבוע לאחר הביוץ) במתן אגוניסט ל – GnRH . תפקידו של האגוניסט לנטרל את בלוטת יותרת המוח ובכך למנוע ביוץ מוקדם. בניגוד לאנטגוניסט הפועל בתוך שעות ספורות, האגוניסט מגיע להשפעה הרצויה רק לאחר כשבועיים. בתום פרק זמן זה בודקים רמות הורמונאליות, ובודקים באולטרסאונד כדי לוודא שאומנם הושג נטרול של בלוטת יותרת המוח. רק לאחר מכן מתחילים בגירוי השחלות. משך הטיפול בפרוטוקול זה הוא כ- 4 שבועות, וזה חסרונו העיקרי. לעומת זה, המידע בספרות הרפואית מצביע על יתרון מסוים של הפרוטוקול הארוך מבחינת הסיכוי להשגת ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
א26/07/2009רופא יקר על הפירוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותרונה22/07/2009
שלום,
יש לי שתי שאלות. אני בת 42, לאחר 10 טיפולי IVF "רגילים" + שני טיפולים במחזורים טבעיים. כעת אני בטיפול נוסף, לאחר 12 ימים שבהם נוטלת מנופות + דקפפטיל (6 ימים ראשונים 6 מנופור+0.1 דקפפטיל, וב-6 ימים אחרונים - 8 מנופור + חצי דקפפטיל). מאז האולטרסאונד הראשון לפני (15.7) ועד היום - U.S שלישי, אין כמעט התפתחות בגודל של הזקיקים (תוצאות ה-U.S מהיום - צד ימין זקיק 10+11, צד שמאל זקיק אחד קטן מ-10).
1) האם יש סיכוי לשאיבה החודש?
2) לאור הבעיות שנתגלו בעניין תרומות ביציות ברומניה, רציתי לדעת האם תרומת ביציות בקפריסין או בקייב הן חוקיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ' שחר קול23/07/20091. סיכוי קלוש.
2. מציע לברר עם משרד הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לקראת IVFהללויה22/07/2009
שלום,
לקראת IVF , בת 40, ללא הריונות קודמים, חצוצרה שמאל חסומה, ושחלה שמאלית בקושי מודגמת בדרך כלל. ללא זקיקים בתוכה.
עשיתי היום אולטרא סאונד לאחר הזרקת גונל 375 במשך חמישה ימים.
התוצאות: שחלה ימין: 16,15,15,13,12,10 . שחלה שמאל- כלום.
אני צריכה להמשיך טיפול עם מנוגון 5 אמפולות.
שאלותיי: מהי בדרך כלל הסיבה לניוון שכזה של שחלה ? האם יש קשר לרזרבה השחלתית או ענין מכני?
2. האם לפי הזקיקים הנ"ל יש לצפות לשש ביציות או שהזקיק בעל ה-10 קטן ולא סביר שיובא בחשבון? ואולי זה גם גורלו של ה-12?
3. האם הרעיון של להחליף את הגונל למנוגון הוא על מנת לגרום לזקיקים נוספים להתפתח, או שמכאן צפוי שמספר הזקיקים לא יגדל יותר?
אנא האירו את עיני
תודה רבה
שי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט - עובי רירית- 6.5
הללויה22/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF
פרופ' שחר קול23/07/20091. ענין מכאני, או ניתוח קודם באזור.
2. אפשר לצפות לשש ביציות.
3. אולי כי הוסיפו אנטגוניסט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 12 אחרי IVFאנה22/07/2009
שלום
שאלה בבקשה
יום 12 אחרי IVF החזרת 3 עוברים
בטא 210
פרוגסטרון 10.90
אסטרדיול 343.0
האם זה בסדר?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין, אם ביחידות ישנות.
פרופ' שחר קול23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים המקסימים - החזרת עובריםתותית22/07/2009
נאמר לי שהחזרו לי 2 עוברים בעלי 4 תאים והם היי יפים ו10 הקפאו בעלי 2 3 ו4 תאים האים זה נישמע טוב
העוברים הוחזרו יומים לאחר השאיבה והאים יש לגסטון השפעה על בואב חלילה של הוסת ועל תוצאת בדיקת הריון בע"ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ' שחר קול23/07/2009נשמע מצוין.
לגסטון אין השפעה על בדיקת ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקוקלמין ובדיקת דםחדוה22/07/2009
התחלתי טיפול באיקקלומין בעקבות אי קבלת מחזור .אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות ולשם כך הרופאה הוראתה לי לטיול פעמים ביום בוקר וערב במשך 10 ימים את הכדורים.
היא ביקשה שאעשה בדיקת דם בזמן הוסת - שאלתי היא: אני אמורה לנסוע לחול ואין לי מושג באיזה יום אקבל את המחזור ?הנסיעה שלי היא מיום חמישי הבא ל 10ימים לארה"ב-האם אוכל להספיק לקיים את בדיקות הדם בארץ או לבטל את הנסיעה ?אני כיום ביום הרביעי לנטילת הכדורים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' שחר קול23/07/2009מצטער - לא הבנתי. אם את נוטלת כעת הכדורים יש לשער שביוץ יהיה בעוד כשבוע .
גם משך זמן הטיפול - 10 ימים - לא מובן לי.
מציע לשוחח עם הרופאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאפסות הבטא, מתי?אנונימית22/07/2009
ב-10.7 קיבלתי מטוטרקסט והבטא היתה 1800
ב-15.7 הבטא היתה - 2226
ב-17.7 הבטא 2065
ב-20.7 1600
הבנתי שהירידה לא כ"כ על פי הפרוטוקול אבל שבגלל שכן יש ירידה אז נמשיך לעקוב בעוד שבוע שוב.
כבר שבוע שיש לי דימום קל כל הזמן. האם זה נורמלי שעד להתאפסות הבטא יהיה דימום?
וכן, כמה תוך כמה זמן הבטא אמורה להתאפס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול23/07/2009קשה מאוד לחזות את המהלך. יתכנו שינויים בלתי צפויים לשני הכיוונים.
דימום קל - יתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריוןשימרית22/07/2009
שלום רב,
אני בת 40.
אנו מנסים כבר כחצי שנה להיכנס להריון.
בתקופה האחרונה המרווחים בין המחזורים אינם קבועים (18,25,20,23...) וגם ערכת הביוץ לא זיהתה ביוץ...
אני מאוד מוטרדת.
קיבלתי תוצאות של בדיקות הורמונאליות -
** התוצאות נערכו במועד של 8-9 ימים לאחר תחילת המחזור
TSH 1.59 - Luteinizing Hormone 2.8 (IU/l)
(E2) 645 (pmol/l)
Pr Total 1.1 (nmol/l) –
1. יש לי תור לרופא נשים בעוד כשבוע וחצי אבל עד אז אני דיי אוכלת את עצמי...
אודה באם תוכלו לשפוך אור על מצבי על סמך התוצאות.
2. במידה ויש לי סיכוי להתעבר, אני כבר נואשת מלדעת מתי הביוץ.
מתי כדאי לנסות להתעבר?
3. אין ספק שהמצב הנוכחי וגם החיים היומיומיים יוצרים מתחים מיותרים,
וללא כל ספק, המצב הנ"ל לא מסייע להביא את הגוף למצב מיטבי בכדי להיכנס להריון.
השאלה מה יכול לעזור לי להירגע ביומיום (מלבד תרופות כגון רגיעון וקלמנרבין שאיני רוצה לנטול ומלבד חופשה שאיני יכולה לקחת כרגע)... ?
תודה על העזרה,
שימרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להלן תוצאות הבדיקה שלא הופיעו היטב
שימרית22/07/2009להלן תוצאות הבדיקה -
** התוצאות נערכו במועד של 8-9 ימים לאחר תחילת המחזור
TSH 1.59 mIu/l
Prolactine 167 mIU/l
LH - Luteinizing Hormone 2.8 IU/l
FSH 12.4 IU/l
E2 - Estradiol 645 pmol/l
Progesterone 2.2 nmol/l
Test Total 1.1 nmol/l* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובת רופאי הפורום
שימרית26/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שמרית
ד''ר דוד ישי26/07/2009ה FSH בגבול העליון . שאר ההורמונים תקינים. בגיל הזה , יחד עם ה FSH הגבולי יש סיכוי קטן יותר להריון אבל יש בהחלט סיכוי. ולכן אני מציע לך לפנות לסיוע לרופא מומחה לפוריות , הוא יוכל לשפר את הסיכויים ע"י תרופות , תזמון הביוץ והזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתחסוי22/07/2009
בוקר טוב רופאים
עפ"י כל הפירסומים של סחר בביציות ברומניה, שוקלת את הנושא של תרומת ביצית, האם הנושא חל גם על מדינת קפריסין האם בקפריסין זה חוקי? באיזה מדינות מותר "לקנות" ביצית וזה חוקי כמובן?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובתכם
חסוי23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי? :-(
חסוי24/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי25/07/2009אין לי מידע לגבי היחידות שציינת. את צריכה לגשת לאחת היחידות ולבקש מהם לראות את האישור שיש להם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר אחדחן22/07/2009
שלום !!
יש לי שני ילדים (תאומים) מהפרייה ועכשיו אני מעוניינת בילד נוסף לאחר החזרה של עובר 1 האם יש סיכוי מעובר אחד להיקלט להיריון כי הרופא בתחילה המליץ על החזרת שני עוברים ולי יש ניסיון מהעבר בשמירת הריון מחודש 20 לידה מוקדמת שבוע 30 וכמובן פגות של ילדי לכן חששתי והחזרתי אחד השאלה אם זה חסר סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר אחד
פרופ' שחר קול22/07/2009אם העובר באיכות טובה - יש סיכוי טוב להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחר טיפול גונל Fשרית21/07/2009
שלום,
אני לאחר טיפול של גונל F - ללא הצלחה (לערי הרב)
אני לא מקבלת מחזור סדיר הוא יכול להגיע פעם בחצי שנה ,
לאחר הטיפול של הגונל קיבלתי מחזור באיחור של שבועיים ,
האם יש מצב שאני יצליח לבייץ טיבעי החודש?
האם כדאי להשתמש בערכת ביוצית - האם היא בטוחה?
איך אני יכולה לדעת את יום הביוץ שלי?
ווסת אחרונה בתאריך 16.7 ונגמר היום בתאריך 21.7
תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ????
שרית27/07/2009אני עדיין מחכה לתשובה בבקשה אולי אני קרובה לביוץ ולא יודעת
תענו לי בבקשה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית שלום
פרופ' שחר קול27/07/2009ניתן להבין שהביוץ שלך אינו סדיר, לכן יש מקום למעקב מסודר הכולל בדיקות דם וא.ס. כדי לוודא שאכן יש ביוץ, ולתזמן אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר IVFדידי21/07/2009
שלום רב. טיפול ivf שביעי. ביום ה 13 להחזרה בטא 535, והיום, לאחר יומיים (היום ה 15 להחזרה) בטא 1350. התבקשתי לעשות בדיקת בטא נוספת בעוד שבוע מהיום. שאלתי היא: ע"מ למנוע מעצמי דאגות מיותרות, כמה בערך אמורה להיות הבטא בעוד שבוע, מבחינת קצהב עליית הבט הנורמלי בשלב זה (על-פי הבנתי, היא לא אמורה להמשיך ולהכפיל את עצמה כל יומיים).ושאלה שנייה: האם ערכים אלו מעידים בהכרח על הריון רב עוברי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ' שחר קול22/07/2009אפשר לבצע א.ס. כבר כעת ולקבל מידע שישיב על שאלותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)