מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות לקראת IVFהללויה22/07/2009
שלום,
לקראת IVF , בת 40, ללא הריונות קודמים, חצוצרה שמאל חסומה, ושחלה שמאלית בקושי מודגמת בדרך כלל. ללא זקיקים בתוכה.
עשיתי היום אולטרא סאונד לאחר הזרקת גונל 375 במשך חמישה ימים.
התוצאות: שחלה ימין: 16,15,15,13,12,10 . שחלה שמאל- כלום.
אני צריכה להמשיך טיפול עם מנוגון 5 אמפולות.
שאלותיי: מהי בדרך כלל הסיבה לניוון שכזה של שחלה ? האם יש קשר לרזרבה השחלתית או ענין מכני?
2. האם לפי הזקיקים הנ"ל יש לצפות לשש ביציות או שהזקיק בעל ה-10 קטן ולא סביר שיובא בחשבון? ואולי זה גם גורלו של ה-12?
3. האם הרעיון של להחליף את הגונל למנוגון הוא על מנת לגרום לזקיקים נוספים להתפתח, או שמכאן צפוי שמספר הזקיקים לא יגדל יותר?
אנא האירו את עיני
תודה רבה
שי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט - עובי רירית- 6.5
הללויה22/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF
פרופ' שחר קול23/07/20091. ענין מכאני, או ניתוח קודם באזור.
2. אפשר לצפות לשש ביציות.
3. אולי כי הוסיפו אנטגוניסט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 12 אחרי IVFאנה22/07/2009
שלום
שאלה בבקשה
יום 12 אחרי IVF החזרת 3 עוברים
בטא 210
פרוגסטרון 10.90
אסטרדיול 343.0
האם זה בסדר?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין, אם ביחידות ישנות.
פרופ' שחר קול23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים המקסימים - החזרת עובריםתותית22/07/2009
נאמר לי שהחזרו לי 2 עוברים בעלי 4 תאים והם היי יפים ו10 הקפאו בעלי 2 3 ו4 תאים האים זה נישמע טוב
העוברים הוחזרו יומים לאחר השאיבה והאים יש לגסטון השפעה על בואב חלילה של הוסת ועל תוצאת בדיקת הריון בע"ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ' שחר קול23/07/2009נשמע מצוין.
לגסטון אין השפעה על בדיקת ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקוקלמין ובדיקת דםחדוה22/07/2009
התחלתי טיפול באיקקלומין בעקבות אי קבלת מחזור .אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות ולשם כך הרופאה הוראתה לי לטיול פעמים ביום בוקר וערב במשך 10 ימים את הכדורים.
היא ביקשה שאעשה בדיקת דם בזמן הוסת - שאלתי היא: אני אמורה לנסוע לחול ואין לי מושג באיזה יום אקבל את המחזור ?הנסיעה שלי היא מיום חמישי הבא ל 10ימים לארה"ב-האם אוכל להספיק לקיים את בדיקות הדם בארץ או לבטל את הנסיעה ?אני כיום ביום הרביעי לנטילת הכדורים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' שחר קול23/07/2009מצטער - לא הבנתי. אם את נוטלת כעת הכדורים יש לשער שביוץ יהיה בעוד כשבוע .
גם משך זמן הטיפול - 10 ימים - לא מובן לי.
מציע לשוחח עם הרופאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאפסות הבטא, מתי?אנונימית22/07/2009
ב-10.7 קיבלתי מטוטרקסט והבטא היתה 1800
ב-15.7 הבטא היתה - 2226
ב-17.7 הבטא 2065
ב-20.7 1600
הבנתי שהירידה לא כ"כ על פי הפרוטוקול אבל שבגלל שכן יש ירידה אז נמשיך לעקוב בעוד שבוע שוב.
כבר שבוע שיש לי דימום קל כל הזמן. האם זה נורמלי שעד להתאפסות הבטא יהיה דימום?
וכן, כמה תוך כמה זמן הבטא אמורה להתאפס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול23/07/2009קשה מאוד לחזות את המהלך. יתכנו שינויים בלתי צפויים לשני הכיוונים.
דימום קל - יתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריוןשימרית22/07/2009
שלום רב,
אני בת 40.
אנו מנסים כבר כחצי שנה להיכנס להריון.
בתקופה האחרונה המרווחים בין המחזורים אינם קבועים (18,25,20,23...) וגם ערכת הביוץ לא זיהתה ביוץ...
אני מאוד מוטרדת.
קיבלתי תוצאות של בדיקות הורמונאליות -
** התוצאות נערכו במועד של 8-9 ימים לאחר תחילת המחזור
TSH 1.59 - Luteinizing Hormone 2.8 (IU/l)
(E2) 645 (pmol/l)
Pr Total 1.1 (nmol/l) –
1. יש לי תור לרופא נשים בעוד כשבוע וחצי אבל עד אז אני דיי אוכלת את עצמי...
אודה באם תוכלו לשפוך אור על מצבי על סמך התוצאות.
2. במידה ויש לי סיכוי להתעבר, אני כבר נואשת מלדעת מתי הביוץ.
מתי כדאי לנסות להתעבר?
3. אין ספק שהמצב הנוכחי וגם החיים היומיומיים יוצרים מתחים מיותרים,
וללא כל ספק, המצב הנ"ל לא מסייע להביא את הגוף למצב מיטבי בכדי להיכנס להריון.
השאלה מה יכול לעזור לי להירגע ביומיום (מלבד תרופות כגון רגיעון וקלמנרבין שאיני רוצה לנטול ומלבד חופשה שאיני יכולה לקחת כרגע)... ?
תודה על העזרה,
שימרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להלן תוצאות הבדיקה שלא הופיעו היטב
שימרית22/07/2009להלן תוצאות הבדיקה -
** התוצאות נערכו במועד של 8-9 ימים לאחר תחילת המחזור
TSH 1.59 mIu/l
Prolactine 167 mIU/l
LH - Luteinizing Hormone 2.8 IU/l
FSH 12.4 IU/l
E2 - Estradiol 645 pmol/l
Progesterone 2.2 nmol/l
Test Total 1.1 nmol/l* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובת רופאי הפורום
שימרית26/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שמרית
ד''ר דוד ישי26/07/2009ה FSH בגבול העליון . שאר ההורמונים תקינים. בגיל הזה , יחד עם ה FSH הגבולי יש סיכוי קטן יותר להריון אבל יש בהחלט סיכוי. ולכן אני מציע לך לפנות לסיוע לרופא מומחה לפוריות , הוא יוכל לשפר את הסיכויים ע"י תרופות , תזמון הביוץ והזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתחסוי22/07/2009
בוקר טוב רופאים
עפ"י כל הפירסומים של סחר בביציות ברומניה, שוקלת את הנושא של תרומת ביצית, האם הנושא חל גם על מדינת קפריסין האם בקפריסין זה חוקי? באיזה מדינות מותר "לקנות" ביצית וזה חוקי כמובן?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובתכם
חסוי23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי? :-(
חסוי24/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי25/07/2009אין לי מידע לגבי היחידות שציינת. את צריכה לגשת לאחת היחידות ולבקש מהם לראות את האישור שיש להם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר אחדחן22/07/2009
שלום !!
יש לי שני ילדים (תאומים) מהפרייה ועכשיו אני מעוניינת בילד נוסף לאחר החזרה של עובר 1 האם יש סיכוי מעובר אחד להיקלט להיריון כי הרופא בתחילה המליץ על החזרת שני עוברים ולי יש ניסיון מהעבר בשמירת הריון מחודש 20 לידה מוקדמת שבוע 30 וכמובן פגות של ילדי לכן חששתי והחזרתי אחד השאלה אם זה חסר סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר אחד
פרופ' שחר קול22/07/2009אם העובר באיכות טובה - יש סיכוי טוב להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחר טיפול גונל Fשרית21/07/2009
שלום,
אני לאחר טיפול של גונל F - ללא הצלחה (לערי הרב)
אני לא מקבלת מחזור סדיר הוא יכול להגיע פעם בחצי שנה ,
לאחר הטיפול של הגונל קיבלתי מחזור באיחור של שבועיים ,
האם יש מצב שאני יצליח לבייץ טיבעי החודש?
האם כדאי להשתמש בערכת ביוצית - האם היא בטוחה?
איך אני יכולה לדעת את יום הביוץ שלי?
ווסת אחרונה בתאריך 16.7 ונגמר היום בתאריך 21.7
תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ????
שרית27/07/2009אני עדיין מחכה לתשובה בבקשה אולי אני קרובה לביוץ ולא יודעת
תענו לי בבקשה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית שלום
פרופ' שחר קול27/07/2009ניתן להבין שהביוץ שלך אינו סדיר, לכן יש מקום למעקב מסודר הכולל בדיקות דם וא.ס. כדי לוודא שאכן יש ביוץ, ולתזמן אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר IVFדידי21/07/2009
שלום רב. טיפול ivf שביעי. ביום ה 13 להחזרה בטא 535, והיום, לאחר יומיים (היום ה 15 להחזרה) בטא 1350. התבקשתי לעשות בדיקת בטא נוספת בעוד שבוע מהיום. שאלתי היא: ע"מ למנוע מעצמי דאגות מיותרות, כמה בערך אמורה להיות הבטא בעוד שבוע, מבחינת קצהב עליית הבט הנורמלי בשלב זה (על-פי הבנתי, היא לא אמורה להמשיך ולהכפיל את עצמה כל יומיים).ושאלה שנייה: האם ערכים אלו מעידים בהכרח על הריון רב עוברי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ' שחר קול22/07/2009אפשר לבצע א.ס. כבר כעת ולקבל מידע שישיב על שאלותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה דחופה מהרופאים חרדהtelisi21/07/2009
עברתי הפריה אחת שנמשכה ברציפות במשך 3-4 חודשים בגלל מוקפאים לאחר ההפריה כשהכל עבר קיבלתי לילה אחד התקף חרדה שהיה מלווה בנמלול חצי מן הפנים ודופק מהיר הפסכולוגית שלי אומרת שזה פוסט טראומה אחרי ההפריה רצתי לדעת האם נפגשתם עם מקרים כאלה ? והאים יכול להיות כתוצאה מהורמונים אציין שפחדתי מן הטיפןל וכרגע חשה דכדוך אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
פרופ' שחר קול22/07/2009לא, אך יש לדעת בדיוק איזה טיפול תרופתי קיבלת, ובעיקר האם דקפטיל ארוך טווח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלוקנול והזרעהאור21/07/2009
שלום, עקב זיהום בנרתיק קיבלתי 2 כדורים של פלוקנול במרווח של שלושה ימים. ביום שאני אמורה לקחת את הכדור השני אני צריכה לבצע הזרעה (אחרי אוביטרל), האם זה בעייתי ועלול לגרום לאיזה נזק? תודה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יגרום לנזק.
פרופ' שחר קול22/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלוקנול והריון
מודאגת03/09/2009הופתעתי מאוד (לטובה) כשקראתי את תשובתו של ד"ר שחר קול.
קראתי בעלון ש"אין להכנס להריון בתקופת הטיפול - יש להיוועץ ברופא על שימוש באמצעי מניעה נאותים"
בעלי ואני מנסים להכנס להריון בחודשים האחרונים במהלכם היתה לי פטריה וקיבלתי פלוקנול 150 מרופאת הנשים אצלה ביקרתי (בנוסף לנרות ומשחה). הרופאה לא הזהירה ולא ציינה דבר בנוגע להתנגשות הכדור עם הריון, אבל לאחר מספר ימים רופא המשפחה שלי אמר לי שאסור להכנס להריון בטווח של שלושה חודשים מנטילת הכדור. כיום, אני באיחור (יומיים, ואני תמיד מקבלת כל 28 ימים בדיוק!) ולא יודעת האם להיות מאושרת מהעובדה שיכול להיות שאני בהריון או להעצב מכיוון שעלולות להתעורר בעיות בעקבות נטילת הכדור. נטלתי את הכדור בתחיל חודש יוני.
עד כמה הכדור יכול לגרום לבעיות להתפתחות העובר? מהי "תקופת הטיפול" (בהתאם למינוח מהעלון לצרכן)?
אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול03/09/2009When used in high doses, fluconazole is teratogenic in animal studies. Following exposure during the first trimester, case reports have noted similar malformations in humans when used in higher doses (400 mg/day) over extended periods of time. Use of lower doses (150 mg as a single dose or 200 mg/day) may have less risk; however, additional data is needed. Use during pregnancy only if the potential benefit to the mother outweighs any potential risk to the fetus.
כיוון שזמן מחצית חיים הוא 30 שעות, הרי לאחר כשבוע הרמה בדם היא קטנה מאוד.
מציע יעוץ טרטולוגי מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מודאגת03/09/2009תודה רבה על תשובתך המהירה והמקצועית, אקח את הדברים בחשבון וכמובן אתייעץ עם רופאים.
סוף שבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?חסויה21/07/2009
אני לאחר 2 הפריות שנכשלו יש לי 2 ילדים בהריון טבעי ולידה טבעית האם אוכל להיכנס טבעי ?
אני עד היום לא יודעת מהיא הבעיה בבדיקת זרע אמרו שלמרות הנתונים אפשר להיכנס עם זרע זה להריון ביוץ אני מבייצת אז בכל ה- 5 שנים שהיה הריון 1 כימי טבעי וניספג לא מבינה מה קורה
אין לי כוחות נפשיים וכסף לעוד הפריה מה לעשות האים אוכל להיכנס רק בחיזוקים להריון
אני ממש מיאשת מהי דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי שלום
פרופ' שחר קול22/07/2009על סמך המידע הקיים יש לשער כי יש סיכוי טוב להריון טבעי נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליות לקראת הפריה נוספתבתאל21/07/2009
עברתי הבוקר את כל הבדיקות הדם הנדרשות למעט cortisol ברצוני לדעת מה אומר ההורמון הזה ומה היא חשיבותו , חשוב לי לדעת כי אני ארבע שנים כבר בטיפולים ומזמן לא עשיתי את הבדיקות האלה, וגם יש קושי במציאת וריד אצלי אם זה נחוץ אסבול עוד קצת.. זוהי בדיקה שעושים רק בשמונה בבוקר אודה לתשובתכם בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת המשך הורמון קורטיזול
בתאל21/07/2009האם חוסר איזון בהורמון הקורטיזול עשוי להשפיע על פוריות האישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף בבקשה
בתאל22/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי???
בתאל23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורטיזול
פרופ' שחר קול24/07/2009מדובר בהורמון המופרש ע"י בלוטת יותרת הכיליה (אדרנאל) ושאינו נבדק באופן שיגתי בברור פוריות.
מציע לברר עם הרופא המטפל הרקע לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקול הרופא לערוך..
בתאל24/07/2009בדיקות כלליות מקיפות שאלתי האם ניתן לעשות הבדיקה גם ביום ה10 למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
ד''ר דוד ישי24/07/2009הקורטיזול מיוצר בבלוטת האדרנל. הפרעות בפעילות הבלוטה יכולים להשפיע על הפוריות. אבל המצב הזה נדיר והבדיקה אינה בדיקה שאנו עושים באופן שגרתי אלא אם יש חשד לבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אוכל לעשותה בם ביום ה10 למחזור
בתאל26/07/2009תודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
ד''ר דוד ישי26/07/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה דחוף! סיכוי להריוןדניאל21/07/2009
אני וחברה שלי שוכבים תמיד עם קונדום...הפעם לא היה לי ושכבנו בכל זאת
היא הייתה בדיוק לפני מחזור ולפי מה שידענו אי אפשר להיכנס להריון בתקופה זו
אחר כך ראינו שהתחיל לרדת לה טיפה דם והמחזור התחיל
האם אפשר להיכנס להריון במצב כזה????? ממש בתחילת המחזור???
אודה לכם אם תענו בהקדם האפשרי כדי שנדע אולי לקחת גלולה שאחרי
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול22/07/2009עקרונית לא, אך יתכן שיבוש, ומה שנראה כמחזור הוא בעצם דימום על רקע אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)