מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה תשובה דחוף! סיכוי להריוןדניאל20/07/2009
אני וחברה שלי שוכבים תמיד עם קונדום...הפעם לא היה לי ושכבנו בכל זאת
היא הייתה בדיוק לפני מחזור ולפי מה שידענו אי אפשר להיכנס להריון בתקופה זו
אחר כך ראינו שהתחיל לרדת לה טיפה דם והמחזור התחיל
האם אפשר להיכנס להריון במצב כזה????? ממש בתחילת המחזור???
אודה לכם אם תענו בהקדם האפשרי כדי שנדע אולי לקחת גלולה שאחרי
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דניאל
ד''ר דוד ישי20/07/2009הסיכוי להריון בשלב זה הוא כמעט אפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין בטא לדופקמאיה20/07/2009
האם בבטא מעל 14,000 יש לצפות לראות דופק או שזה תלוי רק בשבוע ההריון? (אני עוד לא בשבוע 6)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי20/07/2009הדופק קשור לגיל העובר ולא לרמת הבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבהתמי20/07/2009
אתמול הזרקתי אוביטרל.
לקראת סוף הזריקה הבוכנה של המזרק עלתה מעט מעלה ואז ראיתי מעט דם בתוך המזרק.כנראה פגעתי באיזה נימי דם.
1.האם זה אומר שהחומר פחות מרוכז כי הוא נמהל עם הדם מהנימים שנפגעו?
2.האם זה יהיה אפקטיבי מספיק?אפשר להיות רגועה
תודה זה IVF ראשון ואני לחוצה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי20/07/2009את יכולה ליות רגועה. קרוב לודאי שאין לזה כל משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןיעל20/07/2009
שלום,
אני מנסה להיכנס להריון מזה 8 חודשים,ללא הצלחה.
רופא הנשים שלי המליץ לי לקחת איקקלומין למשך 5 ימים 2 כדורים.
שתי שאלות-
1. האם לקחת מהיום החמישי לוסת? להחשיב את היום הראשון של הוסת כיום 1 או לספור מיום אחרי קבלת הוסת?
2. כמה זמן אחרי נטילת האיקקלומין אמור להתרחש ביוץ? בתשובתך רשום בבקשה האם לספור מהיום ה-1 לנטילת הכדור או מהיום האחרון.
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי20/07/2009אני מציע לא להתחיל בטיפול תרופתי כבר בשלב מוקדם כזה, ובודאי לא לפני שנעשה בירור בסיסי ( שכולל פרופיל הורמונלי לך , ובדיקת זרע לבעלך ).
ולשאלתך, יום קבלת הוסת הוא יום מספר 1. הביוץ מתרחש בערך 4-5 ימים מיום סיום נטילת הכדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת אווילית אך מטרידהאני20/07/2009
אם לאחר החזרת עוברים נסעתי באוטובוס שנסע בפראות ועברתי טלטלות וקפיצות על כל במפר שהוא עבר, האם יש אפשרות שזה פגע בהשתרשות העוברים שהוחזרו?.
הנסיעה התבצעה כשעה לאחר ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי20/07/2009קרוב לודאי שזה לא פגע בעוברים. בכל מקרה ההשרשה היא כמה ימים מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשכים תמיריםאלה20/07/2009
שלום,
אבקש לדעת מה סכויי הפריון בצורה טבעית לגבר שנולד עם אשכים תמירים דו צדדים.
האשכים הורדו בנתוח לשק בגיל 10 חודשים.
כמו"כ אבקש לדעת האם באמצעות הפריה חוץ גופית יוכל להביא ילדים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלה
ד''ר דוד ישי20/07/2009הניתוח לא חשוב . מה שחשוב הוא מה מצב הזרע. אנשים שעברו ניתוח כזה יכולים להיות עם זרע תקין לחלוטין או לחילופין ללא זרעים בכלל וכמובן בכל מצבי הביניים שבניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ציסטות בשחלותאפרת20/07/2009
אני בחודש הבא ממשיכה טיפול שני באיקוקלומין.
הרופא אמר לי להגיע כשאני מקבלת מחזור ואז הוא יבדוק שאין לי ציסטות בשחלות בשביל שנוכל להתחיל טיפול.
שאלתי- אם אני מקבלת מחזור זה לא אומר שאין לי ציסטות?
ואיך בדיוק עושים אולטראסונד בזמן מחזור? אפשר מהבטן התחתונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
ד''ר דוד ישי20/07/2009דימום אינו שולל קיום של ציסטה. אפשר לעשות אולטרסאונד וגינלי בזמן דימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאותמעיין20/07/2009
שלום,
אני אחרי 4 מחזורי טיפול באיקקלומין עקב שחלות פוליציסטיות.
במחזור האחרון רירית רחם לא עברה את ה 5 מ"מ ולכן הרופא החליט שאת המחזור הבא אעשה עם זריקות פוריגון.
לפני שבוע בבדיקה היה זקיק/ציסטה של 33 מ"מ והרופא אמר לחכות לביוץ עצמאי (עד כה, ביוץ הושג רק ע"י אוביטרל).
היום עשיתי בדיקת דם וקיבלתי תוצאות:
פרוגסטרון 11.9
אסטרוגן 6782
האם זה מעיד על כך שהיה ביוץ (האם פרוגסטרון מספיק גבוה?)
לפני ביוץ רמות הפרוגסטרון שלי סביב 4.
תודה רבה
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מעיין
ד''ר דוד ישי20/07/2009הפרוגסטרון גבולי . לא ניתן להגיד חד משמעית שהיה ביוץ. ה E2 גבוה מאד. יתכן בגלל הציסטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןמלכה20/07/2009
ביום שבת ה- 11.7 הזרקתי אוביטרל לאחר טיפול עם גונל F וביום ראשון בוצעה הזרעה.
מתי הכי מוקדם ניתן לבצע בדיקה ביתית או דם שלא תהיה מושפעת מהזריקות?
חלק מהמקומות מצויין 12 יום וחלק 14 יום...
האם ניתן לבצע בדיקת ביתית או דם כבר ביום חמישי הקרוב?
תוווווודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מלכה
ד''ר דוד ישי20/07/200914 ים מיום ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות קרישותדליה20/07/2009
שלום,
קיבלתי אישור מקופת החולים לבצע בדיקות קרישיות (בעקבות כימי והפלה). אני נמצאת בין השאיבה להחזרה. האם זה בסדר לעשות את הבדיקה בזמן הזה? אגב, אני לוקחת דוקסילין ופרדניזון. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דליה
ד''ר דוד ישי20/07/2009עדיף לעשות את הבדיקה בזמן ניטרלי ללא תרופות , ובכלל, מה ההגיון לעשות החזרה לפני שאת מקבלת את תוצאות הבדיקה ? אולי בעקבות התוצאה תצטרכי לקחת טיפול שישפר את הסיכוי שלך להצליח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - ועוד שאלה
דליה23/07/2009כמה זמן אחרי פרדניזון אחרון אפשר לעשות את בדיקת הקרישיות?
ולשאלתך - הרופא שלנו על אף שני כימי והפלה לא חושב שהבעיה בקרישיות ולכן אנחנו עושים את הבדיקות במקביל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עלי
דליה25/07/2009כמה זמן אחרי פרנדיזון אחרון ניתן לעשות בדיקת קרישיות?
האם יש מניעה לעשות את הבדיקה בין ההחזרה לבטא? לוקחת אנסומטרין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דליה
ד''ר דוד ישי25/07/2009תוך יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיותמרי20/07/2009
אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות האם מצב זה יכול לעבור בעקבות טיפול תרופתי (איקאקלומין)כלומר שהשחלה תשוב למצב רגיל ותבייץ
אני בחורה בריאה שמרבה לעסוק בספורט- רזה שנטלה גלולות במשך שנים רבות ורק לאחרונה הפסקתי.בעבר המחזור היה תקין .
האם נטילת גלולות תקופה ממושכת יכול לגרום לשחלות פוליציסטיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מרי
ד''ר דוד ישי20/07/2009המנגנון שהופך אישה עם וסת רגיל לאישה פוליציסטית אינו ידוע. הגלולות כנראה לא עושות את זה.
האיקקלומין אינו "מרפא " את השחלות הפוליציסטיות , אלא גורם לשחלות האלה , שאינן מבייצות באופן סדיר , לבייץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאנני20/07/2009
בטא 10>
E-2 = 87
p= 60.5
האם אומר שאין הריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה
אנני20/07/2009האם להפסיק את האוטרגסטן או שצריך להמשיך עד שמקבלים מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנני
ד''ר דוד ישי20/07/2009הערך הזה גבולי. לא הייתי מפסיק את התמיכה לפני שהייתי עושה בדיקה נוספת כדי לראות האם הבטא עולה או יורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים היקרים עוד שאלה קטנהתותית20/07/2009
חום גוף לפי מדידה במד חום 37.6
האים זה סימן טוב בע"ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תותית
ד''ר דוד ישי20/07/2009סימן טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קולJEJE20/07/2009
האם קיום יחסי מין לאחר הזרעה מזיק לרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול20/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטילרינת20/07/2009
שלום לרופאים
התחלתי פרוטוקול ארוך , הזרקתי בינתיים 2 זריקות דקפפטיל ויש לי נפיחות רבה בבטן כמו אישה הריונית, האם זה חלק מתופעות הלוואי? האם יש הנחיות מיוחדות למצב כזה וכיצד ניתן להוריד את הנפיחות?
בתודה רבה על תשובתכם
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות
פרופ' שחר קול20/07/2009לא, זו לא תופעת לוואי של דקפפטיל.
רצוי ליצור קשר עם הרופא, ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)