מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא ופרוגסטרוןאנה25/07/2009
לרופאים שלום
ביום ה- 14 אחרי IVF באט 578
פרוגסטרון 22.00 NG/ML
האם זה נמוך? כמה צריך להיות "בנורמה"?
האם להוסיף עוד כדורים של פרוגסטרון? (כרגע 3 3x של 100 )
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנה
ד''ר דוד ישי25/07/2009הבטא טוב, הפרוגסטרון נמוך. כדאי להעלות את המינון או להוסיף זריקת גסטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב פיפל וAHrony4125/07/2009
שלום, בת כמעט 42, לפני סיבוב IVF שלישי, לאחר ביצוע פיפל החודש.
למעט הגיל, אין בעיות רקע ומגיבה היטב לטיפולים (11 ביציות בטיפול ה-1 ו-20 ביציות בשני. 85% הפריות ואיכות עוברים די טובה). האם שילוב AH במחזור טיפולים הקרוב יועיל ויגביר את הסיכוי להשרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום rony
ד''ר דוד ישי25/07/2009AH יכול לעזור. שוה לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע וחצי אחרי החזרת עובריםjuli25/07/2009
בוקר טוב יש לי שאלה חשובה עשיתי לפני כשבוע וחצי החזרת עוברים החזרתי עובר אחד הכל הלך חלק הייתי אמורה לעשות מחר בדיקת היריון ופיתאום אופ היום קיבלתי מחזור מה הסיבה לכך?יש לציין שזה החזרה ראשונה שלי הרי בדרך כלל כשמחזירים עוברים זה אמור להיתפס אחרי כמה ימים לא? ועוד שאלה האם יש סיבה בכלל לעשות מחר בדיקת היריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום juli
ד''ר דוד ישי25/07/2009אחוז הטיפולים שמצליחים הוא כ 30% . אז אני לא רואה שום דבר מפתיע בזה שלא הצלחת הפעם.
תעשי בדיקה. בחלק מהמקרים , למרות דימום , מתפתח הריון תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלjuli
עדי25/07/2009אני עברתי פעמיים IVF בפעם הראשונה הוחזרו לי 2 עוברים וטריים שכביכול הסיכוי להקלטות גדולים יותר אבל לא נקלטתי ובפעם השניה הוחזרו לי 2 עוברים קפואים ונקלטתי אז אל תתייאשי ותהיי אופטימית ורגועה...
לגבי בדיקת הריון, לי כמה ימים אחרי ההחזרה היתה טיפת דם ומעט הפרשות חומות לכמה ימים ובכל זאת היה הריון ולכן מציעה לך לעשות בדיקת הריון ביתית אם את לא בטוחה שזה מחזור.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שאיבהטל25/07/2009
שלום,
אם שאבו לי 11 ביציות ובבוקר למחרת הודיעו לי שיש רק הפרייה אחת, האם זה סביר?
האם יכולות להיות עוד הפריות בהמשך עד ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
ד''ר דוד ישי25/07/2009זה פחות מהצפוי.
יש הפריות מאוחרות והתפתחות עוברים מביציות שלא אובחנה בהן הפריה אבל ההפריות האלה בעייתיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןשירה25/07/2009
בוקר אור רופאים יקרים
לתמיכה בהחזרת מוקפאים קבלתי אנדומטרין בלבד. האם כך מקובל?
נגמר לי האנדומטרין. האוכל להשתמש בקרינון שנשאר לי מהטיפול הקודם?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי25/07/2009אנדומטרין לבד מספיק. עדיף לא להחליף , אבל אם אין אפשרות אחרת זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גופיף צהובאולגה25/07/2009
מה הוא משך חי הגופיף הצהוב?
במידה ואין הפריה, כמה זמן יקח לו להתנוון מרגע הביוץ ועד לקבלת הווסת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אולגה
ד''ר דוד ישי25/07/2009כ 14 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה להיכנס להריוןדנה25/07/2009
שלום רב
אני בת 31 ואני ובעלי מנסים כבר 7 חודשים להיכנס להריון בלי הצלחה.
אני במשקל תקין, אוכלת בריא ומתעמלת.
מאז שהפסקתי גלולות המחזור תקין ומגיע כל 28 יום.
החטא היחיד שלי הוא כוס יין אדום כל יום.
יש לציין כי כבר 3 שנים המחזור יחסית חלש ואני לא משתמשת בתחבושות או טמפונים (תחבושות יומיומיות מספיקות לי במחזור לצערי). אני לא שעירה ואין לי חצקונים.
כבר 3 חודשים אני עושה את בדיקות הביוץ מיום 8 עד יום 24, ואף פעם לא ראיתי קו באותו צבע או חזק יותר מקו הביקורת. אבל כן יש הגברה בהפרשות מיום 11 עד יום 28
מכיוון שאני גרה בחו"ל, אשמח אם תגיד לי איך אני יכולה לבדוק שאני מבייצת בוודאות? אני יודעת שאני צריכה לעשות בדיקת פרוגרסטרון ביום ה-21, וחוץ מזה בדיקת FSH ביום ה3- אבל חוץ מזה איזה בדיקות אתה היית ממליץ לעשות ובאיזה יום במחזור? האם יש בדיקה שיכולה לזהות בדיוק אם אני סובלת מחוזר ביוץ כרוני?
אני מאוד מודה לך על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי25/07/20097 חודשים הם זמן קצר מכדי להתחיל לחשוש שיש בעיה.
אישה שיש לה מחזור סדיר של כ 28 יום , מבייצת .
נסי עוד כמה חודשים , בסבלנות ובלי לחץ. אם לא תצליחי בקשי הפניה לפרופיל הורמונלי ובדיקת זרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
עדי25/07/2009קודם כל לגבי בדיקת הביוץ הביתית, גם אצלי הקו לא כהה כמו קו הביקורת ובכל זאת ברגע שהוא נעשה כהה זה אומר שזה לפני ביוץ.
לגבי המלצת הרופאים לחכות שנה עד שבודקים אם יש בעית פוריות, ממליצה לך בחום לא לחכות, אולי לא להתחיל טיפולים אבל בהחלט להתחיל לבדוק אם הכל תקין מבחינת בדיקה הורמונלית לך ולבעלת שזו בדיקת דם פשוטה ובדיקת זרע לבעלך, מנסיון של חברות ומכרות רבות שלי שכמעט כולן עברו טיפולי פוריות כשהחלטתי לנסות להרות לראשונה והרופא שלי אמר את אותו הדבר לחכות שנה ואז לבדוק אם יש בעיה, לא הקשבתי לא (למזלי) והלכתי לרופא אחר ואמרתי לו שאנחנו מנסים כבר שנה כי רק כך ידעתי שיתן לי לעשות בדיקות וגילינו שאצלי אמנם הכל תקין ואגב גם המחזור שלי קצר מאוד ולא משתמשת בטמפונים וזה בסדר גמור, אבל גילינו שלבעלי יש בעיית זרע והתחלנו מיד בטיפול וטוב שלא הקשבתי ילכל הרופאים וחיכיתי שנה לשווא, סך הכל בדיקות הורמונליות ובדיקת זרע וחסכתי שנה של אכזבה וייאוש מכל מחזור שמגיע.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהthank you so much both- last questi
dana26/07/2009שלום לשניכם ותודה על התשובות
לדוקטור
למה הקו אף פעם לא נעשה כהה יותר או כהה כמו הקו הביקורת בבדיקות ביוץ?
מתי נעשה הפרופיל ההורמונלי? רק ביום ה-3 או ביום ה-3.14 ו-21?
לעדי- המון המון תודה על התשובה! :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום
ליאת26/07/2009גם אני הסתבכתי עם הערכות של הביוץ של השני פסים.
ואז רכשתי ערכת ביוץ דיגיטלית של קליר בלו
שבערכה הזו אם יש פרצוף מחייך אז הביוץ יום למחרת ,ואם אין פרצוף אז צריך לבדוק שוב למחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםא24/07/2009
עברתי ivf (שאיבה) ומ3 זקיקים היתה לי רק ביצית אחת למחרת הודיעו לי שההפריה לא הצליחה .מה עושים שהשחלות לא מייצרות הרבה בייציות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי25/07/2009צריך הרבה יותר נתונים עליך ועל הטיפול שקבלת . באופן כללי אפשר להגיד שבשלב ראשון צריך להעלות את המינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי
א25/07/2009תודה שענית לי,המינון שלקחתי 5 מונוגון וכעבור כמה ימים צטרוטיאד .אני בת 36 וזה ivf ראשון שלי ואני מודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום א
ד''ר דוד ישי26/07/2009המינון שקבלת גבוה והתוצאה אכן מאכזבת. צריך להעלות את המינון עוד ולקוות שההתוצאה האחרונה היתה מקרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלום ושבת שלוםמיכל24/07/2009
אני ב 4.7 עברתי החזרה ולפני כמה ימים הרופאה עשתה לי אולטרסאונד ונצפה שק הריון אבל עדיין אין דופק אני מאמינה שהשבוע או שבוע הבא בע"ז
מה שמדאיג אותי היא ראתה בשתי השחלות שלי ציסטות
בימינית ציסטה פשוטה בקוטר 6 ס"מ
בשחלה שמאלית שתי ציסטות פשוטות בגודל 3.4 על 3.1 ס"מ.
שניה בקוטר 2 ס"מ
אין נוזל חופשי באגן
מה זה אומר?
והאם עלי להיות מודאגת או שהציסטות יעברו לי לבד.
והאם זה מסכן את המשך ההריון או שלא?
והאם צריך לקחת איזה תכשירים כדי שיעבור לי.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
ד''ר דוד ישי25/07/2009אם את לאחר טיפול IVF , ציסטות הן דבר נורמלי. בד"כ הן נעלמות ללא צורך בהתערבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים המקסימים ובכלל מי שיודעמורן24/07/2009
האם לאחר החזרה יש דברים מסוימים שכדאי לעשות??
איך אפשר לשמור על העוברים ולגרום להשרשה ??
אמרו לי שיש שרצוי לשמור על הרחם חם..... האם זה רלוונטי גם לקיץ??
למי יש הצעות או רעיונות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
ד''ר דוד ישי24/07/2009פשוט להיות אופטימית ושמחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטהמיכל24/07/2009
היי עשיתי החזרה לפני תשעה ימים והבטה יצא לי 7 יש סיכוי שזה יגדל לאחר 14 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי24/07/2009אין שום משמעות לבדיקה שנעשת לפני היום ה 12 מההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותליאת24/07/2009
אני בת 30 + 2 מנסה להרות כבר שנה וחצי מתוכם 3 הזרעות ו 3 טיפולי הפריה (פרוטוקול קצר) שמתוכם רק 2 עוברים מהשאיבה הראשונה בלבד.
בכל שאיבה ישנן ביציות צעירות מדי או מבוגרות מדי
בבדיקות הורמונליות:
ב 18.1
ESTRADIOL <50
LH 12.7
FSH 6.34
כעבור 3 ימים ביצעתי בדיקה נוספת מפני שלא הייתי בטוחה מתי החלה זרימת הווסת
ב 21.1
ESTRADIOL <50
LH 9.8
FSH 9.20
PROLACTIN 6.98
ב 19.7
ביצעתי שוב ביום החמישי לווסת
ESTRADIOL <50
LH 5.8
FSH 8.89
באותה בדיקת דם בטעות הבדיקה נעשתה פעמיים
תוצאות משתנות
ESTRADIOL 72
LH 6.3
FSH 9.42
האם עם ערכים של הורמונים אלו תקינים וניתן להרות?
האם ישנם מקרים בהם הפרוטוקול הקצר אינו מתאים וכדאי לנסות את הפרוטוקול הארוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טליה
ד''ר דוד ישי24/07/2009רמת ההורמונים תקינה.
אם הפרוטוקול הקצר אינו נותן תוצאות טובות , שוה לנסות את הארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיגל24/07/2009
שלום, לקראת הזרעה קודמת היה גירוי יתר שחלתי ..ההזרעה לא בוצעה כעת קיבלתי מחזור עם דימום חלש לדברי הרופא מחזור ללא ביוץ ..האם המחזור הבא יחזור להיות נורמלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי24/07/2009אם הוסת שלך סדיר באופיו , קרוב לודאי שכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטורסיגל24/07/2009
שלום, מאז הטיפולים לקראת הזרעות החל אצלי יובש בנרתיק ,הדבר מקשה על קיום יחסי המין..האם יש פיתרון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי24/07/2009יש ג'ל חדש שנקרא PRE SEED שככל שידוע לנו אינו פוגע בזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי - פרוגינובה וכאבי בטןלימונית24/07/2009
ד"ר ישי שלום,
היום (יום ו') זה גם היום השישי שלי לנטילת הפרוגינבה. מאתמול התחילו לי כאבי בטן חזקים, שלא באים בהתקפות אלא נמשכים לאורך כל היום.
האם זה תקין?
מה עליי לעשות?
בתודה מראש
ושבת שלום,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימונית24/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
לימונית24/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי24/07/2009אם הכאבים חזקים את צריכה להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)