מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת ביוץ ביתיתנטע26/07/2009
בחודש שעבר עשיתי השבחה והזרעה שלא הצליחה והחלטנו שבמחזור הבא אחרי הטיפול שלא הצליח לא נעשה טיפול וננסה טבעי ואם לא יצליח במחזור הבא נעשה שוב השבחה והזרעה.
עשיתי בדיקת ביוץ מהיום ה-11 והיה פס חלש כל הזמן, ביום ה-12 היו לי כאבי ביוץ בדיוק כמו תמיד והמשכתי לעשות בדיקת ביוץ והיום ביום ה- 16 התחיל הפס להיות כהה יותר, האם יתכן שהביוץ מאחר לי? הוא תמיד ביום ה- 14. מה האמינות של בדיקת הביוץ? זו אותה בדיקה שהשתמשתי בה בעבר והראתה ביוץ ממש לפני שהיו לי כאבי ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול27/07/2009אמינות מלאה - רק ע"י בדיקות א.ס. ודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישותחסויה26/07/2009
מתי אפשר לבצע בדיקת קרישות מהי קובעת ואיזה טיפול אפשר הסבר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירי
ד''ר דוד ישי26/07/2009אני לא מבין את השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מתעכבמעיין26/07/2009
שלום
סיימתי טיפול באיקקלומין לפני שבועיים וחצי (סבב רביעי) בו התפתח זקיק אך רירית הרחם וצאאור הרחם לא התפתחו.
הרופא החליט שאת הטיפולים הבאים אעשה עם זריקות פוריגון ובינתיים אמר לחכות לביוץ טבעי (עד עכשיו ביוץ תמיד הושג בעזרת אוביטרל).
לפני שבועיים וחצי גודל הזקיק (ציסטה) היה 33 מ"מ
לפני שבוע עשיתי בדיקת דם בה הפרוגסטרון היה 11.9 והאסטרוגן מעל 6000.
בימים האחרונים יש לי כאבים בבטן התחתונה בצד שמאל (בשחלה השמאלית היה הזקיק), בעיקר בעת מגע.
האם הגיוני שהביוצ יתעכב כ"כ?
האם יש סכנה ברמות אסטרוגן גבוהות כאלו?
האם יש סכנה בציסטה שממשיכה לגדול? (לא יודעת מה הגודל הנוכחי כי לא עשיתי בדיקת US)
תודה
מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מעיין ש
ד''ר דוד ישי26/07/2009כאשר מתפתחת ציסטה , זה אומר בד"כ שלא היה ביוץ ( ואולי לא יהיה בכלל )
אין סכנה ברמות האסטרוגן הגבוהות
ציסטה גדולה יכולה לגרום לכאבים ולסיבוב השחלה סביב עצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מעיין28/07/2009אתמול עשיתי בדיקת דם ואץסץ בעקבות שיחה עם הרופא המטפל.
אסטרוגן 3975
פרוגסטרון 6.1
ציסטה בשחלה שמאלית 73*55 מ"מ
רירית רחם 4 מ"מ
הבוקר היה לי דימום קל בניגוב.
מה יכול להיות הגורם לכך? (אולי ביוץ?)
מה ניתן לעשות עם הציסטה במידה ולא היה ביוץ ספונטני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת קפואיםרותם26/07/2009
שלום לרופאים
בתאריך 21/7/09 הוחזרו לי 4 עוברים קפואים על בסיס מחזור טיבעי ללא הורמונים בכלל
בבדיקות טרם ההחזרה:
16/7 זקיק 15 E2 1197 פרוגסטרון 2.6, LH 8.8
17/7 זקיק 20 E2 1400 פרוגסטרון 2.6, LH 32
20/7 E2 575 פרוגסטרון 19.1, LH 5
לפי התוצאות מתי התרחש הביוץ?
מתי ניתן לעשות בטא?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי26/07/2009הביוץ התרחש כנראה ב 18/7 . הבדיקה , 12 יום לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיון של 3 חודשים להיכנס להריוןpetka levi26/07/2009
היי
אני בת 41 לאחר שנה וחודש לידה.אני בנסיון לכניסה להריון שני כבר 3 חודשים אך לשווא!הבדיקת ביוץ הראתה שיש ביוץ ואכןקיימנו באותו יום יחסים אך לשווא!אין הריון!הרופא ביקש לחזור אחרי 3 חודשים מכיוון שאני לא צעירה!אני מודאגת!עליי לציין שלפני 13 שנה נכנסתי להריון בקלות(עברתי הפלה מרצוני) ולפני שנה ו-9 חודשים נכנסתי בקלות!עליי לציין שלפני ההריון של הבת שלי הייתי רזה והשמנתי 32 ק"ג!כרגע עם עודף של 14 ק"ג!האם יש קשר לפוריות!האם יש קשר לסוכר שהתגלה לפני כמה חודשים ובינתיים ירד??האם יש מצב שנכנסתי בקלות בעבר והפעם עקב גילי המתקדם
זה לא יילך?
אנא תשובתכם אני מודאגת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי26/07/2009גם לגיל וגם לעודף המשקל יש משמעות רבה לגבי הסיכויים להריון. את הגיל את לא יכולה לשנות אבל את המשקל כן. תמשיכי לנסות עוד כמה חודשים ובנתיים תעשי מאמץ עליון לרדת במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוךסיון26/07/2009
שלום ותודה מראש על עבודת הקודש והמענה.
אני לקראת הפרייה ראשונה. פוליציסטית +אנדומטריוזיס.
שחלה אחת 2 אנדומטריומות, מעט מוגדלת ועצלה (גם עם הורמונים לא מניבה לרוב זקיקים גדולים בשלים).
בטבעי האסטרדיול אצלי גבוה ובמינון של גונל 75 בהזרעה היה גירוי יתר קל (2-3 זקיקים בכל פעם). כרגע אני עם פרוטוקול ארוך דקפפטיל 0.1 במשך 17 ימים וגונל 75/112 במשך 6 ימים. יש לי 9 זקיקים מתחת ל-10 מ"מ (7 בשחלה "התקינה").
ללא דיכוי אחרי 6 ימי גונל היו לי 2-3 זקיקים מעל 10 מ"מ. כנראה הדיכוי משפיע ועם מינון נמוך של גונל אפשר להגיע ליותר מ-2 זקיקים.
1. האם זה סביר שבשלב הזה הזקיקים עדיין קטנים ?
2. האם בשלב הזה עוברים למנוגון או שממשיכים להזריק גונל?
3. מה הסיכוי שהשאיבה תהיה עוד השבוע (עד מוצ"ש)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטלי
ד''ר דוד ישי26/07/2009סביר. צריך להמתין , ויתכן אפילו להעלות קצת את המינון בהמשך.
אין משמעות למעבר למנוגון אלא אם הLH נמוך
לא יודע. תלוי איך תהיה התגובה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות חשובותנינה26/07/2009
לרופאים שלום רב,
רציתי לשאול שני שאלות:
מה ההבדל בין פרוקטול ארוך לבין פרוטוקול קצר לאיזה משני הטיפולים הסיכויים להכנס להריון גבוהים ביותר?
מה הסיכויים להשיג עוברים טובים ולהכנס להריון כשהמורפולוגיה של הזרע היא אחוז בודד?
אודה לכם מאוד על תשובתכם המהירה בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נינה
ד''ר דוד ישי26/07/2009מסובך לי להסביר לך על ההבדל בין הפרוטוקולים במסגרת הזאת. הפרוטוקול הארוך נותן כנראה תוצאות מעט טובות יותר.
אם הביציות באיכות טובה , הסיכויים להריון טובים מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיגל26/07/2009
שלום
10 חודשים מנסים, החודש הייתה לראשונה הזרעה בשילוב איקאקלומין וזריקת אוביטרל בתאריך 10.7 בתאריך 24.7 התחיל לי מה שהיה נראה כמו מחזור וגם עשיתי בדיקת ויצא שלילי,
אך נשאר בגדר הפרשות חומות למשך יומיים והיום פסק, האם יכול להיות הריון???
אני ממש מפחדת לעשות את הבדיקה, לא רוצה להתאכזב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי26/07/2009יש אפשרות שמדובר בהריון. אין ברירה. תעשי את הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהשרי26/07/2009
בוקר טוב
אני לאחר החזרה של עובר אחד הרופא החליט לא לתת לי את זריקת האוביטרל בשל חשש לגירוי יתר של השחלות האם זה יפגע בסיכוי להשתרשות ואם אפשר לדעת למה משמשת זריקה זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרי
ד''ר דוד ישי26/07/2009לא . זה לא פוגע בסיכוי להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהמורן26/07/2009
אני יומיים אחרי החזרה.... נשאבו 7 מתוכם 6 הופרו הוחזרו 2 בעלי 6 ו 5 תאים....
אני לוקחת אנדומטרין 3 ביום....
ויש לי כמה שאלות:
זה בסדר שההפרשות לבנות ונוזליות?? (סליחה על התיאור)
אני לוקחת בוקר צהריים וערב... האם זה בסדר או שעדיף 1 בבוקר ו 2 בערב??
אמא שלי ובעלי משגעים אותי ולא נותנים לי לעשות כלום האם זה באמת מסכן את הסיכוי??
או שאפשר לחזור לפעילות רגילה? מה מותר וממה צריך להישמר?
סליחה על מטר השאלות.... המשך יום נעים ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם עשו לי שאיבה ביום רביעי בבוקר
שיר מרמה"ש26/07/2009והחזירו לי 2 עוברים ביום שישי בבוקר בעלי 4 תאים דרגה A האם זה בסדר 4 תאים ביומיים?יש סיכוי שהם ישרדו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שריתו'ש
מורן26/07/2009קודם כל בהצלחה לשנינו ולמי שצריכה אותה......... אצל מי אתה עושה אם אפשר לשאול??
גם לי הההחזרה הייתה ביום שישי...
נראה לי שזה בסדר.... את משתמשת בתמיכה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים מקסימים למה אתם לא עונים לי?
מורן27/07/2009בבקשה התייחסותכם האדיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן שלום
פרופ' שחר קול27/07/20091. ההפרשות - צפויות, זה תקין.
2. לא עקרוני.
3. אפשר לחזור לפעילות רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן
נטע27/07/2009גם אמא של בעלי לא נתנה לי לעשות כלום אחרי החזרה חחח זה מצחיק לשמוע את זה...
בכל מקרה, מנסיוני אפשר להתנהג רגיל, אולי לא להתאמץ אם את עושה פעילות גופנית אז שתהיה מתונה ולא להרים דברים מאוד כבדים אבל בהחלט שלא כמו אמא של בעלי אז אפשר להרים דסרים, היא לא נתנה לי להרים אפילו את התיק שלי חחח בכל מקרה מנסיוני מציעה לך להודיע להם (במידה וההחזרה לא תצליח) שבפעם הבאה אתם לא מספרים להם כלום כי אני בטוחה שהם מלחיצים, אותי שגעו עם לא לעשות ככה ולא לשבת ככה ותאכלי ותשתי ותנוחי ואל תנהגי וכו' אז החלטנו לא לספר יותר ודרשנו שלא ישאלו ונודיע כשיהיה משהו .
בינתיים תהני מזה שאת לא צריכה לעשות כלום כשאת איתם :-)
בהצלחה ואמן בטא חיובית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנני
מורן27/07/2009בעזרת ה' לחשוב חיובי וכך יהיה צריך להיות חזקים...........
אני בטוחה שאם ה' רוצה אז כלום לא יעצור אותו ואם לא אז לא...
בעז"ה גם אצלך פעם הבאה בטא חיובית וענקית ....
יש לך ילדים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מורן
ד''ר דוד ישי27/07/2009הדבר המורכב והמסובך שאתה מתאר לא מוכר לי ולא ברור לי. אתה צריך אולי להבדק על ידי אורולוג כדי לרדת לעומקם של דברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה לתשובת הרופאים בפורוםרונית26/07/2009
שלום רב,
אני בת 32, מעולם לא נכנסתי להריון, גם לא ניסיתי
אני עוקבת אחר ימי הביוץ שלי כל הזמן כדי להמנע מהריון
המחזור שלי סדיר ומדוייק מאוד- מאז ומתמיד כל 27 ימים בדיוק
הוסת האחרונה היתה ב8.7.09
אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין ללא גלולות, אני סובלת מהן ולא מסוגלת לצרוך אותן, לכן אני דואגת להזהר על פי חישוב ימי הביוץ, בן זוגי מאוד רוצה ילדים ואני עדיין לא .קרה שבתאריך ה 22 ליולי קיימנו יחסי מין, אני יודעת שזה מועד קריטי ולא לקחתי פרוסטינור , מה הסיכוי שאני בהריון ואיך ניתן לדעת עוד לפני איחור הוסת?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונית
ד''ר דוד ישי26/07/2009עם פוסטינור , הסיכוי להריון קטן ( אחוזים בודדים ) . אין דרך לדעת אלא בבדיקת דם שבועיים אחרי המעידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםמעיין25/07/2009
שלום ד"ר,
אני 4 ימים אחרי החזרה (IVF ראשון), מאתמול אחרי הליכה קצרה של כ10 דקות ועמידה של יותר מ5 דקות מתחילים לי כאבים בבטן התחתונה ובמפשעה.
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מורן26/07/2009היום הכאב הוא יותר תמידי, מעיין הרגשת לחץ באזור הבטן התחתונה והמפשעה.
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מעיין
ד''ר דוד ישי26/07/2009תחושה של אי נוחות מסויימת באגן היא נורמלית. כאב חזק , לא. לכן אני מציע שתבדקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 1PNאנונימית25/07/2009
שלום,
לאחר החזרה של 1PN, רציתי לדעת:
1) מה הסיכוי להיכנס להריון במצב כזה?
2) אם אכן יתפתח הריון, האם יש סיכון כלשהו למומים בעובר? במילים אחרות, האם העובדה שהעובר שהוחזר היה 1 PN פוגעת באופן כלשהו בסיכוי להולדת ילד בריא (בהנחה שמתפתח הריון)?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנונימית
ד''ר דוד ישי26/07/2009הסיכוי מעט נמוך מהסיכויים הרגילים. אם מתפתח הריון , הסיכוי למומים אינו גדול יותר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטילסיון25/07/2009
שלום,
אני בפרוטוקול ארוך לקראת IVF ראשון.
מזריקה כבר 20 ימים קפפטיל 0.1.
שאיבה צפויה בעוד 5-8 ימים.
בימים האחרונים סובלת מכאבי ראש ההולכים ומתחזקים.
1. האם זו תופעת לוואי של דקפפטיל?
2. אם כן, מה עושים , ממשיכים להזריק ולסבול או
שאפשר להחליף דיכוי לקראת סוף הפרוטוקול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטלי
ד''ר דוד ישי26/07/2009אם את לקראת שאיבה אז את בודאי נוטלת עוד תרופות. יתכן שכאב הראש נגרם ( אם הוא בכלל קשור לתרופות ) ממשהו אחר ולא מהדקפפטיל. בכל מקרה , אם יש כאבי ראש מאד חזקים , ויש חשש שהם נגרמים ע"י תרופות , אני הייתי שוקל להפסיק את הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שלא נפסקגאיה25/07/2009
אני לאחר כישלון של טיפול IVF,ה דימום החל לפני 7 ימים וטרם הפסיק (אך נחלש)
אני מתנצלת מראש על התיאור אבל במהלך כל הימים הדימום היה בצבע חום
וכמעט שחור.היום הדימום אמנם חלש יותר אך עדיין בצבע מאוד כהה.
האם הדבר עשוי להצביע על בעיה כלשהי ? אני צריכה להיבדק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול25/07/2009לא ברור איזה טיפול קיבלת, ומה לוח הזמנים , לכן רצוי להתייעץ עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)