מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוששתדנה21/07/2009
מחר החזרה, נאמר לי להגיע עם שלפוחית מלאה.
חוששת שאם הלחץ של הספקולום על השלפוחית לא אחזיק מעמד.
אם לא אגיע עם שלפוחית מלאה זה יהיה כל כך נורא??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא צריך להגזים
מירג'נה21/07/2009בסה"כ לא לעשות פיפי בדיוק לפני ההחזרה, מהזמן שמגיעה לבי"ח.לא יומיים קודם.
ויש נשים שכן עשו לפני, אז שתו כוס מים ולא קרה כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז פשוט להגיע, לא לשתות
דנה21/07/2009ולא ללכת לשירותים וזה יספיק?
רק מהלחץ נראה לי אצטרך לשירותים (זו פעם ראשונה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבר בשלום
דנה22/07/2009אני אחרי עם שני עוברים מדהימים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ורודותמירג'נה21/07/2009
אני אחרי החזרת עוברים והיום שבועים כמעט אחרי בדיקת דם חיובית, עשיתי לפני 4 ימים בדיקת דם וu.s., וראו כבר שק הריון, כעת יש לי מין מיחושים בבטן והפרשות ורודות כמו התחלה של מחזור, האם זה נורמלי?
אני בלחץ
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ' שחר קול22/07/2009דימום, ואפילו קל, במהלך הריון מחייב בדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר יותר מצילום רחם אחד בשנהmimi121/07/2009
בספטמבר השנה צינטור חצוצרות לאחר חשד של חסימה מכנית שני החצוצרות ניפתחו הרופא המליץ לי בדצמבר צילום רחם כי הטיל ספק ברופא שביצע את הצינטור שבועיים אחרי הצילום הריון טיבעי אך לאחר חודש הפלה מאז פבואר לא ניקלטתי אני מאד מפחדת שזה לא קשור לחצוצרות יש לציין שהצילום הקודם היה תקין האם מותר לחזור שוב על הצילום רחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר
פרופ' שחר קול22/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהדנה21/07/2009
מחר אני עוברת החזרה ראשונה (IVF ראשון), מכיוון שאני סובלת מאוד מהספקולום האם ניתן לקחת ואליום לפני ההחזרה?
האם יש סכנה שהואליום יפגע בעוברים המוחזרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ' שחר קול22/07/2009אפשר לבצע ההחזרה בהרדמה כללית.
אפשר לקחת ואליום חד פעמי, לא יפגע בסיכויי ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהסבר בדיקותמודאגת21/07/2009
אני לפני הפריה . אני פונדקאית . עתי בדיקות ורציתי לדעת מה הבדיקות אומרות . הם טובות . האם לפי הבדיקות אפשר לעשות כבר את ההחזרה . ואם לא למה הרופא מצפה כלומר לאיזה תוצאות .
פרוגסטרון - 0.50
e2-50
lh-6. הרירית - 8.1
זקיקים - שחלה ימנית -5 זקיקים בגודל 3
שחלה שמאלית - זקיק אחד 7 , זקיק אחד 8 .
התוצאות הם ביום ה- 10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר
פרופ' שחר קול22/07/2009ניתן לשער / לנחש שהרופא עוקב אחר הביוץ הטבעי שלך (שעדיין רחוק מספר ימים) כדי לתזמן לפיו את החזרת העוברים לרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע בע"ה אחרי החזרת עוברים חום גוףתותית21/07/2009
4\37 האים זה מבשר טובות בע"ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי תחכי לבטא-בסבלנות
תותית21/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוםמאיה21/07/2009
אני בשבוע 5.
האם חום של 37.3 צריך להדאיג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול22/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןאולגה21/07/2009
מחזור אחרון 23.6
החודשקיבלתי איקקלומין סבב שני 100 מ"ג.
ב8.07 אוביטרל, ב 09.07 הזרעה לאחר השבחה. אסטרדיול 400 יומיים לפני ההזרעה.
ב 15.07 פרוגסטרון 25.4.
ב 19.07 פרוגסטרון 28.10.
על מה מעידים ערכים אלו? (ערכי הנורמה עפ"י המעבדה הם 0.6-26)
האם יש סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולגה שלום
פרופ' שחר קול21/07/2009הבדיקות אומרות שהיה ביוץ. לכן יש סיכוי להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אולגה21/07/2009מה המשמעות של עלייה נוספת מעל הנורמה 10 ימים לאחר הביוץ?
האם הערכים אמורים להמשיך לעלות או להיות דומים לערך הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכים הם תקינים ל - 10 ימים לאחר
פרופ' שחר קול22/07/2009הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת IVFהללויה21/07/2009
שלום לכם,
אני לקראת IVF פרוטוקול ארוך ומזריקה דקא' כבר שלושה שבועות+גונל כבר ארבעה ימים ועדיין לפני המשך תהליך עם מנוגון ודקא'.
כבר לפני כמה ימים נתפש לי הגב באופן שאינני יכולה ללכת ולקום, בקיצור סובלת נורא.
האורטופד רשם לי תרופה אנטי דלקתית בשם( CELCOX (CELCOXIB , ואני חוששת ליטול אותה מחשש להפרעה בטיפול/ פגיעה בהשפעה של המהלך הטיפולי - של הדקא' והגונל/ המנוגון.
אשמח לחוות דעת מקצועית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא צפוייה השפעה על הטיפול.
פרופ' שחר קול21/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות במהלך טיפולי פוריותי'21/07/2009
שלום לרופאים.
לפני 3 ימים סיימתי 7 ימים של פרוגסטרון ובעוד 4 ימים מתחילה 7 ימים מנוגון.
מתפתחת אצלי דלקת גרון. האם אני יכולה לקחת תרופות כמו אקמול וסירופ נגד שיעול? אם אכן יש דלקת וצריך אנטיביטיקה - האם ניתן לקחת? האם זה יכול לפגוע בעובר באם ייקלט הריון מההזרעה הצפויה בעוד כשבועיים?
תודה,
י'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין השפעה, ניתן לקחת.
פרופ' שחר קול21/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיותחדוה21/07/2009
אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות האם מצב זה יכול לעבור בעקבות טיפול תרופתי (איקאקלומין)כלומר שהשחלה תשוב למצב רגיל ותבייץ .
אני בחורה בריאה שמרבה לעסוק בספורט- רזה שנטלה גלולות במשך שנים רבות(10 שנים) ורק לאחרונה הפסקתי ואז החלו בעיות במחזור. לא הצלחתי לקבל מחזור לבד אלא רק לאחר לקיחת פרוברה .בעבר המחזור היה תקין .
האם נטילת גלולות תקופה ממושכת יכול לגרום לשחלות פוליציסטיות ?
האם יש אפשרות לחזור לביוץ טבעי ולצאת מהמצב הנ"ל ? אם כן במה הדבר תלוי ?
האם הדבר מחייב שתהיה לי בעיה להיכנס להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע נוסף
חדוה21/07/2009הפסקתי גלולות אחר 10 שנים ברציפות,אני ללא הגלולות כבר למעלה מחצי שנה מכיוון שחשבנו להיכנס להריון.אני מטופלת אצל גניקולוגית רגילה דר קריסטל שיש לה מוניטין טוב,היא קבעה שאני פוליציסטית לפי בדיקת אולטרסאונד והיא אמרה שזה לא בעה קשה בכלל ושאפשר לפתור אותה די בקלות(הלוואי!)
היא נתנה לי מרשם לאיקקלומין וביקשה שבזמן המחזור אעשה בדיקת דם.
למעט השחלה יתר הפרמטרים תקינים מקווה לטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרי שלום
פרופ' שחר קול21/07/2009נטילת גלולות למניעת הריון אינה גורמת לשחלות פוליציסטיות.
יתכן ביוץ ספונטאני והריון ספונטאני.
יתכן שתחזרי למשטר ביוץ מסודר. אין מספיק ידע על הנושא כדי לתת תחזית.
אם יהיה ביוץ - יש סיכוי להריון. אם אין ביוץ - הטיפול הראשוני הוא כפי שהומלץ - איקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה כמה ימים אחרי נטילת
חדוה21/07/2009הכדורים (איקקלומין)יש ביוץ?האם הסיכוי לריבוי עוברים הוא גדול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול22/07/2009משתנה מאוד בין המטופלות - לכן יש צורך במעקב.
יש סיכון לריבוי עוברים אם יש יותר מזקיק גדול אחד לביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת גסטוןמיקי21/07/2009
לד"ר שלום.
מיום רביעי התחלתי להזריק גסטון, ההחזרה הייתה במוצ"ש.
הבעיה שכמעט כל פעם אני פוגעת בוריד ומתחיל לרדת הרבה דם.
האם זה אומר שגם החומר נוזל ויוצא ביחד עם הדם?
מה ניתן לעשות כדי לא לפגוע בוריד? יש דרך לזהות איפה נמצאים הורידים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני הזרקת הגסטון יש
פרופ' מרתה דירנפלד21/07/2009לשאוב מעט עם הבוכנה ואם יוצא דם לא להזריק
אם נקטת בפעולה זו ובכל זאת יש דימום אז מדובר בדימום שטחי ואין כניסת חומר לדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלידנה21/07/2009
שלום רב,
אני בת 38, ללא ילדים, מנסה להרות.
להלן תוצאות פרופיל הורמונלי (יום 2 למחזור):
TSH - 2.34 mIu/l
Prolactine - 171 mIU/l
LH - Luteinizing Hormone - 5 IU/l
FSH - 4.5 IU/l
Progesterone - 3.6 nmol/l
Testosterone Total - 1.2 nmol/l
Estradiol (E2) - smaller than 200 pmol/L
האם התוצאות תקינות?
תודה רבה,
דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקות האלה הן בתחום הנורמה
פרופ' מרתה דירנפלד21/07/2009בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאלימור21/07/2009
17 יום לאחר הזרעה עם מונגן + אוביטרל.
אתמול עשיתי בדיקת בטא יצא 10>. אמרו לי שזה שלילי במרפאה ולהפסיק אוטרגסטן.
מאתמול בערב דימום חלש מאוד רק בניגוב. האם אפשר לקרוא לזה מחזור (ממתי אני צריכה לספור את היום הראשון של הווסת)??
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממחר
פרופ' מרתה דירנפלד21/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה.... אבל לא הבנתי..
לימור23/07/2009למה דווקא ממחר? האם הדימום בניגוב לא נקרא התחלת הווסת?
אשמח לתשובה קצת יותר מפרטת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםבתאל21/07/2009
עברתי הזרעה שנכשלה ומספר מחזורי טיפולי הפריה עם הורמונים שהניבו עוברים יפים..אך ללא קליטה מזה ארבע שנים,ריריתהרחם שלי מתעבה יפה אך לא תמיד סדירה לפני כ7 חודשים עברתי ניתוח להסרת כמה פוליפים קטנים בחלל הרחם, במעקב זקיקים קודם נאמר לי שנצפה פוליפ בגודל 7 ממ.. לפני כארבע שנים ביצעתי צילום רחם ומאז פעמיים בדיקת היסטרוסקופיה שיצאו תקינות, החודש לאחר המחזור אבצע מעקב אחר הפוליפ.. כולי תיקווה שהוא יתכווץ/נעלם ,
1.לא מבינה מהיכן צץ לו הפוליפ כשרק לפני חצי שנה נוקה הרחם ולפני כן מעולם לא סבלתי מזה? אז מה לפי דעתך יכול לגרום פתאום לפוליפים לצמוח..? (אציין שביופסיה הכל תודה לאל תקין)
2. אני שוקלת לעבור שוב צילום רחם/היסטרוסקופיה בטרם אתחיל מחזור טיפולי נוסף, מה ההבדל בין הבדיקות לצורך העיניין..? והאם היית ממליץ לי בכדי לבדוק את הרירית והרחם על צילום רחם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיבה לפוליפ ברחם לא ידועה
פרופ' מרתה דירנפלד21/07/2009לפוליפ יש נטיה לחזור ולכן חשוב לודא לפני התחלת טיפול שאין פוליפ בחלל הרחם.
היסטרוסקופיה מאבחנת מדויק יותר וגם אפשר להוציא את הפוליפ אם הופיע מחדש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להבין..
בתאל21/07/2009אם כך העדיף לי היסטרוסקופיה על פני צילום רחם? ובאיזה בדיקה ניתן להבין את זה שהרירית אינה סדירה? עברתי פייפל שיצא תקין ולגבי רחם האם מומלץ שוב ביחס לכך שעברתי לפני ארבע שנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף לי לדעת היסטרוסקופיה/צילום רחם
בתאל21/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
בתאל22/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טלי
ד''ר דוד ישי23/07/2009את האיקקלומין לוקחים למשך 5 ימים בד"כ ?! אם לוקחים את התרופה בזמן הנכון ובמינון הנכון , הביוץ מופיע תוך 2-5 ימים והדימום כשבועיים לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור ישי אני אתי אשמח להתיחסות
בתאל23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור קול
בתאל24/07/2009אני מתלבטת בין היסטרוסקופיה חצילום רחם, הבוקר היום ה6 למחזור הרופא ביצע אולטרסאונד אמר שהרירית סדירה ויש שני פוליפים קטנטנים של 5 ממ 3 ממ וזה הרגיע אותי כי חזבנו שהוא יותר גדול , צילום רחם נעשה לפני 4 שנים: מילוי לא הומוגוני של חלל הרחם מעבר ופיזור משני הצדדים :
1. מה אומר צילום הרחם?
2. האם לכל האמור בשאלותי בנושא העדיף צילום רחם/היסטרוסקופיה והאם הפוליפים בגודלם אכן זניחים ואני יכולה לחזור לטיפול ivf?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
ד''ר דוד ישי24/07/2009פוליפ יכול לחזור. וגם אם הוא קטן , להפריע לסיכוי להרות
צילום רחם אינו בדיקה מדוייקת וכך גם אולטרסאונד , ביחוד אם הוא נעשה תוך כדי טיפול הורמונלי.
לכן , אם יש חשד , אני מציע לשקול לעשות היסטרוסקופיה ולפתור את הדילמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)