מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני בהריוןחסוי18/07/2009
אתמול הודיעו לי שאני בהריון (ivf) האם מותר לקיים יחסי מין רגיל או שעדיף להיזהר?
האם זה יכול ליפגוע בעובר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי18/07/2009אין מניעה לקיים יחסי מין במצב שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת .. מה הסיכוי לאחר הזרעהבתאל17/07/2009
5/7 עשיתי הזרעה של זקיק 20 על בסיס ביוץ טיבעי, יומיים קודם אוביטרל, ושלושה ימים לפני ההזרעה מצב הורמונלי : e2-1073,progestron-2 רירית 12
נמצא פוליפ באולטרסאונד 9 מ"מ, הרופא שלי טען שזה לא בהכרח פוליפ כי מספר ימים קודם היה 3-5.
השתמשתי בזרעה הקפוא של בעלי (עובד הרבה בחול)נפח-0.5, ריכוז-20,תנועה 30%
שאלותי: 1. לאור הנתונים מה הסיכוי להריון(בטיפולי הפריה קודמים ivf ביציות ועוברים יפים.
2.האם הממצא ההיפראקגני/פוליפ שנמא ברחם עלול לשבש קליטת עובר?
היום אני 13 ימים לאחר ההזרעה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כהמשך עידכון בדיקה הרומנלית- דחוף
בתאל17/07/2009progestron-2.6 lh-7.7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
ד''ר דוד ישי18/07/2009איכות הזרע בינונית ( הנפח נמוך , הריכוז נמוך ) והוא זרע מופשר. לכן הסיכויים הם סביב ה 10%.
קשה לקבוע קיום פוליפ בזמן טיפול. אם לא תהרי , צריך לעשות אולטרסאונד ממש בסוף הוסת , כאשר הרירית מאד דקה . במצב הזה האבחנה הרבה יותר מדוייקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה..
בתאל18/07/2009כשאתה אומר 10% ברצוני להבין ביחס למה:בהנחה שהזרע היה תקין אז כמה כן אחוזי הצלחה יש בהזרעה?
ורציתי לדעת לגבי רמת הפרוגסטרון (שאצלי בערך באותה הרמה גם עם הורמונים ודיכוי) האם בביוץ טיבעי הוא גם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתשובתך אודה
בתאל18/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור קול שמחה שאתה כאן .. מדוע
בתאל18/07/2009מדלגים על שאלתי?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול18/07/2009הסיכויים עם זרע טרי - תמיד יותר טובים.
ההרומונים - טובים.
כאמור - יש לשלול נושא הפוליפ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מבלסטוציסטייםשירה17/07/2009
שלום רב רופאים יקרים
מתוך 3, צלחו את ההפשרה 2 בלסטוציסטיים שלדברי המעבדה מצוינים.
מה הסיכויים להשרשה והריון?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טובים מאוד
פרופ' שחר קול17/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- S"ר שלום ושבת שלוםמיכל17/07/2009
אני ב 16 חודש שעבר קיבלתי מחזור ב 4.7 עברתי החזרה ב 8.7 קיבלתי אוויטרל וביום חמישי אתמול עשיתי בטא ויצא 271
השאלה שלי איך אני יודעת באיזה שבוע אני יכול להיות שבוע 5?
ואיך סופרים את השבועות?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי ב"שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול17/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןהדס17/07/2009
האם לשם קבלת מחזור (בחודש ללא ביוץ) ניתן להשתמש בקרינון במקום בפרימולט נור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול17/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהשירי17/07/2009
שלום רב,
יום שני שאיבה וביום רביעי יומיים אחרי החזרה של 2 עוברים 4 תאים כל אחד דרגה אחת ושתיים, מה זה אומר לגבי איכות העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים טובים!
פרופ' שחר קול17/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfטולי17/07/2009
שלום אני עברתי הזרעה אבל היא לא הצליחה ולכן הרופא שולך אותי ל i.v.f ראשון
ורציתי לדעת איך מתבצע כל התהליך של ההפריה , אני קצת דואגת האם יש לי ממה לדאוג .
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש מישהי שיכולה להסביר .???יהיה
סיגל17/07/2009טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטליה
לימונית17/07/2009נטליה שלום,
אנסה להסביר לך כאחת שעברה כבר מספר פעמים IVF.
התהליך בדרך כלל מלווה בתרופות לגירוי זקיקים. בפרוטוקול ארוך, מתחילים קודם כל בתרופות לדיכוי המערכת (בערך כשבועיים) ולאחר שמוודאים שאכן הושג דיכוי (על ידי בדיקות דם ואולטרסאונד), מתחילים בתהליך של גירוי הזקיקים. רוב התרופות לשני השלבים הללו הן בדרך זריקות. גם בשלב הגירוי מתחילים לאחר כשבוע בערך לערוך בדיקות דם ואולטרסאונד עד שרואים שיש זקיקים בגודל מתאים לשאיבה ושרירית הרחם התעבתה.
מרגע שהתגלו זקיקים בגודל מתאים, את מקבלת הנחיה להזריק את זריקת האוביטרל, שגורמת לביציות להשתחרר מהזקיקים. מכיוון שלאחר 36 שעות מתחיל תהליך ביוץ, השאיבה צריכה להתבצע לפני שחולפות 36 השעות (פחות או יותר בין השעה ה-34 - ל-35, או קצת לפני).
כ-8 שעות לפני השאיבה את מתבקשת להיות בצום כללי.
תהליך השאיבה מתבצע בדרך כלל בהרדמה מלאה. מגיעים קודם לכן לקבלה לחדר ניתוח, עוברים תשאול ובדיקות כמו לחץ דם, דופק, מדידית חום וכו' ומתארגנים לקראת הניתוח, שזה כולל לבישת החלוק וכו', ובדיקה ותשאול גם על ידי הרופא המנתח וגם על ידי המרדים.
זהו, לאחר מכן נכנסים לחדר ניתוח, שם את כבר מורדמת, ואת מוצאת את עצמך אחר כך בחדר התאוששות.
בחדר ההתאוששות את עדייין מחוברת בשלב הראשון למסכת חמצן ולאינפוזיה, לאט לאט מתחילים לשחרר אותך מכל הציוד הזה, ובתום כשעתיים את הולכת הביתה.
בשלב הזה הביציות שנשאבו ממך עוברות למעבדה, ומופרות בתהליך חוץ גופי בזרע הבעל (או תורם). למחרת הם רואים כמה הפריות היו ויתקשרו אלייך מהמעבדה להודיע לך מתי להגיע להחזרת העוברים. אבל... למעשה, רק ביום שאת מגיעה, ניתן לראות כמה עוברים באמת נוצרו, כי לא כל מה שהתחיל בתהליך הפריה הופך להיות בסוף עובר (עובר זה כאשר רואים למחרת יום ההפריה, שיש חלוקה נוספת של תאים).
מקווה שעזרתי לך בינתיים,
בהצלחה,
ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ללימונית. תאור מדויק.
פרופ' שחר קול17/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןשירה17/07/2009
שלום רב רופאים יקרים
האם בשימוש עם אנדומטרין יש הפרשות לעתים בצורת חוטים לבנים? לא בהכרח הפרשת משחתית.
האם עדיין יש מספיק חומר שנשאר בפנים?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
פרופ' שחר קול17/07/2009כן, זו הפרשה אופיינית לטיפול באנדומטרין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה למשתמשות באנדומטרין ודומיו
שיר18/07/2009אחות באסותא ראשון לציון יעצה לי לאחר החדרת האנדומטרין לשכב כ-20 דקות ולהרים רגלים.
כך שרוב החומר מופרש פנימה.
אני חייבת לציין כי לאחר עצה זו כמעט ולא היו לי הפרשות אז ממליצה לכולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לגבי אנדומטרין
שרית19/07/2009שלום.
אני כבר משתמשת באנדומטרין מזה חודש.
לא נחת אף פעם אחרי השימוש בו. היו פעמים שהיו הפרשות והיו ימים שלא.
זה לא חייב להיות קשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ דחוףט.ג.16/07/2009
שלום,
אני רוצה להוועץ. עשיתי הזרעה לפני 16 יום אחרי זריקות גונל לזירוז ביוץ. ביום שני האחרון התחלתי לדמם אני סורה שזה מחזור אומנם לא רגיל לאחר 24 יום מהמחזור הקודם למרות שגם לפני חודש ללא כל טיפל הורמונלי הפרש הימין בין מחזור למחזור היה 23. הדימום היום די נחלש.
עשיתי הבוקר בדיקות דם שמראים שעהערכים הם:
ESRRODIOL- 114
FOLLICULAR PHASE- 70-900
MID. CYCLE- 140-1900
LUTEAL PHASE- 70-1000
POSTMENOPAUSAL <150
HCG- 7.89
PROGESTERONE- 0.70
FEMALE - NMOL/L
FOLLICULAR PHASE- 0.0-1.0
LUTEAL PHASE- 3.8-51
POSTMENOPAUSAL- 0.0-1.0
מה זה אומר?
התשובה די דחופה לי כי הרופא שלי לא ראה את תוצאות הבדיקות ויחד עם זאת נתן לי הוראות להתחלת טיפולי גונל ממחר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' שחר קול17/07/2009תוצאות האסטרדיול והפרוגסטרון מתאימות לתחילת טיפול.
לא ברור מדוע בוצעה גם בדיקת הריון (HCG ) .
התוצאה שהתקבלה, 7.89 , מראה שיש איזשהו מקור להורמון ההריון בגופך.
המקור לא ברור, אך מחייב מעקב.
לא ניתן להתחיל בטיפול כשלהו עד ברור הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה
ט.ג.17/07/2009היות ועשיתי הזרעה לפני שבועיים לאחר טיפול גונל
והיות ויש לי היסטוריה של הריון מחוץ לרחם
למרות הדימום עשיתי את הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול17/07/2009לכן מומלץ להמשיך ולעקוב אחר הבטא לפני טיפול נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותמיכל16/07/2009
שלום !
הרופא שלי הפנה אותי לבצע בדיקת us נשים זקיקים 88.782
רציתי לדעת מתי מבצעים בדיקה כזאת .. בזמן המחזור או שזה לא משנה ?
אני פשוט לא מצליחה "לתפוס " את הרופא .
תודה רבה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ' שחר קול17/07/2009אם לא כתב אחרת, מציע לבצע סביב יום 7 - 8 למחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ..
מיכל18/07/2009תודה רבה על התשובה .
ואם המחזור שלי נמשך רק 6 ימים ?
בכל זאת לבצע ביום ה7 - 8 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול18/07/2009כן, יומיים שלושה לאחר הפסקת הדימום.
אם כי - עד אז רצוי שתוודאי זאת עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי טוב..?מאיה16/07/2009
בהריון שבוע 4 (ממחר שבוע 5) אחרי החזרת טריים ,עם חשד לגירוי יתר.
אלה בדיקות הדם מהיום:
E2= 17,800
בטא = 3,400
פרוגסטרון = מעל 190
הבעיה היא שבמשך ה - 10 ימים האחרונים יש לי כתמי דם באים והולכים.
1. האם לאור נתוני בדיקת הדם אפשר להסיר חשד להריון מחוץ לרחם?
2. האם להריון יש סיכוי טוב למרות הדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
פרופ' שחר קול17/07/20091. לא בהכרח. רק ע"י בדיקת א.ס.
2. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היה ביוץ?סיון16/07/2009
חודש שעבר עשיתי א"ס ואגינלי ביום המחזור ה-10, נצפו זקיקים קטנים בלבד ו-4 מ"מ רירית רחם.
הווסת הגיעה ביום המחזור ה- 31.
האם זה אומר שבהכרח לא היה ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא עוד יבוא...סבלנות
שירה17/07/2009יתכן בהחלט שהיה ביוץ בימים שלא נבדקת.
הביוץ גם אם מתבושש להגיע, סופו לבוא.
מנסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ?
פרופ' שחר קול17/07/2009לא. יתכן ביוץ ביום ה - 17 - 18 למחזור.
כיוון שהבדיקה האחרונה בוצעה ביום 10, לא ניתן לנחש מה קרה 8 ימים מאוחר יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפתעות
שירה17/07/2009אני המתנתי לביוץ כמעט חודש. הרופאים אף הם היו מופתעים ולא ידעו לבאר את התופעה.
אך לבסוף הופיע הביוץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לצוות הרופאיםמאי16/07/2009
אני אחרי שני מחזורי IVF שלא הצליחו יש לי אנדומטריוזיס וציסטות בשחלה הימנית
הרופא המליץ על צריבת הציסטות שאלתי היא אם דרך לפרסקופיה צורבים את
הציסטות? כי הומלץ לי גם לעבור לפרסקופיה
ועוד שאלה יש לי עוברים מוקפאים האם ככול שעובר הזמן הם פחות יוצלחים?
אשמח אם תוכלו לענות לי על שאלותי
תודה מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי שלום
פרופ' שחר קול17/07/2009הפעולה הניתוחית מתבצעת דרך לפרוסקופיה.
למשך ההקפאה אין השפעה על איכות העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאי16/07/2009
מה נותנים כדי להכנס להריון אם לא מגיבים טוב לאיקקלומין ?(ציסטות..)האם פיוריג'ון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטי שלום
פרופ' שחר קול16/07/2009אם איקקלומין אינו מתאים משתמשים בזריקות המכילות גונדוטרופינים, כגון פיורגון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה הורמונליתענת16/07/2009
שלום, עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי והתוצאות
יום 3 למחזור-
ESTRADIOL- 187 pmol/L
PROGESTERONE- 4.9 nmol/L
ביום 14 למחזור :
ESTRADIOL - 157
PROGESTERONE - 3.4
וביום 21:
ESTRADIOL- 443
PROGESTERONE- 2.7
האם הערכים תקינים? אם לא היכן מקור הבעיה וכיצד מטפלים בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
פרופ' שחר קול16/07/2009הערכים רומזים על בעיית ביוץ.
יש מקום לחזור על הבדיקה ביום 28, כדי לברר אפשרות של ביוץ מאוחר יחסית.
אם אכן תמצא בעיית ביוץ - הטיפול הוא תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ענת16/07/2009ד"ר שלום, תודה על תשובתך. רציתי לשאול האם יש קשר בין בעיית הביוץ לבין העובדה שנטלתי גלולות במשך 10 שנים ברציפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ' שחר קול17/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)