מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העברת עוברים לישראלסיגל14/07/2009
שלום רב,
התחלנו את תהליך ההפריה בארה"ב, כרגע יש לנו 6 עוברים מוקפאים, אנו מתכננים לחזור לארץ בקרוב,
איך נהוג לבצע את ההעברה של העוברים מארה"ב לארץ?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל שלום
פרופ' שחר קול14/07/2009יש לתאם המעבר בין היחידה בארה"ב לבין היחידה הקולטת בישראל.
ההעברה עצמה מתבצת במיכל מיוחד הממולא בחנקן נוזלי (יש להכינו 24 שעות לפני הטיסה). יש לוודא נפח מיכל מתאים לפי מספר השעות שהעוברים יהיו בדרך.
יש לדאוג לאישור מוקדם של חברת התעופה וגורמי הביטחון בנמלי התעופה השונים: מנקודת היציאה עד הנחיתה בנתב"ג. לכך חשיבות רבה עקב הרגישות המובנת לאחר ארועי 11.9.
בנתב"ג יש להציג מסמכים רפואיים מאת היחידה בחו"ל ומאת היחידה בארץ בהם מצוינת תכולת המיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיפרליןשיר13/07/2009
ביום רביעי אמורה לעבור שאיבת ביציות היום (שני אמרו לי להזריק דקפפטיל אך בבית המרקחת נתנו לי דיפרלין 0.1 , קצת חוששת האם זה בדיוק אותו דבר, האם נכון להשתמש בו במינון זה 36 שעות לפני השאיבה? ולמה נתנו לי את זה ולא אוביטרל כמו בפעם שעברה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבלתי 2 אמפולות של 0.1
שיר13/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר שלום
פרופ' שחר קול14/07/2009דיפרלין זה כמו דקפפטיל.
השימוש בו - כנראה כדי למנוע גירו יתר שחלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא קיבלתי אוביטרל לפני השאיבה?
שיר14/07/2009כנראה כדי למנוע גירוי יתר של השחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה כדי למנוע גירוי יתר שחלתי.
פרופ' שחר קול16/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפני IVFמיטל13/07/2009
ד"ר שלום
בת 30 מבייצת טבעי.בגלל FSH גבוה תוכנן החודש IVF טבעי
פרופיל הורמונלי יצא ביום מחזור 5 !
FSH-20
LH-5
E-2 130 ביחידות חדשות.
1.האם ה-FSH גבוה בגלל שזה יום חמישי לוסת ולא יום שלישי כפי הנדרש?
2.האם יש סיכוי החודש למרות הFSH הגבוה?
3.האם לדעתך IVF טבעי הוא הטיפול היחיד שטוב לבחורות כמוני בהינתן רק זקיק אחד גם לאחר מינון של 300 פיוריגון כל יום במשך 10 ימים-זה היה חודש שעבר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל שלום
פרופ' שחר קול13/07/20091. לא, הערך האמיתי גבוה יותר, שכן נמדדה רמת E2 גבוהה יחסית.
2. כן
3. תלוי בסיבה הבסיסית ל - IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 4 ימים אחרי החזרת מוקפאיםמיכל13/07/2009
שלום,
לפני 4 ימים החזירו לי עוברים מוקפאים.
1. האם אני צריכה להרגיש משהו? האם מרגישים את ההשרשה?
2. בדיקת הריון- סופרים גם את יום ההחזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלי שלום
פרופ' שחר קול14/07/20091. לא, אין תחושות אופיניות להריון או להשרשה.
2. ראי בשאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחתת הסיכון לחוצרחמי האםחוצרחמית13/07/2009
החזרת עוברים בלסטוציסטים עשויה (אולי) להפחית את הסיכון להריון מחוץ לרחם?
אם הבנתי נכון חלון ההזדמנויות של החצוצרות למשוך אליהן את העוברים מתרחש בזמן שבין ההחזרה להשרשה. האם קיצור משך הזמן בין ההחזרה להשרשה לא עשוי להפחית במשהו את הסיכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוץ רחמי
פרופ' שחר קול13/07/2009יתכן וזה נכון, אך אין די מידע לבסס זאת, לכן בכל מקרה יש לוודא מיקום ההריון, בעיקר במטופלת עם עבר של הריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויהדס13/07/2009
עקב נסיעת בעלי לחו"ל קיימנו יחסים 3 ימים לפני הביוץ.
האם יש סיכוי סביר להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול13/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת מטוטרקסטחמודי13/07/2009
קיבלתי זריקת מטוטרקסט בשל הריון מחוץ לרחם ב-18.5 והרופא אמר לי שנהוג להמתין שלושה חודשים לפני הריון נוסף ברצוני לשאול האם זה נוהג? או שמא זה מחייב וישנה סכנה ממשית לבריאותו של העובר?מפני שאני עדיין ממתינה למחזור.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון מחוץ לרחם - אי כניסה להיריון
פאי13/07/2009גם אני קיבלתי מטרוטקסט בשל חשד להיריון מחוץ לרחם (אצלי הזריקה הייתה ב - 29.6).
הרופאה אמרה לי כי לפי מחקרים אין להיכנס להיריון 2-5 חודשים (תלוי במחקר) ובטופס השחרור 3 חודשים וזה גם מה שהרופא בפורום המליץ לי (שאלתי את אותה השאלה בשבוע שעבר). שכן הזריקה רדיואקטיבית (או משהו כזה). כך שלי אמרו לקחת גלולות.
דרך אגב, כמה זמן המשיך לך הדימום ותוך כמה זמן הבטא התאפסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חמודי13/07/2009היי פאי תודה שענית לי בעקרון אחרי הזריקה היה דימום סביר אבל אז כעבור שבועיים או שקיבלתי מחזור או זה היה הסוף של ההריון אבל היו לי דימומים ממש חזקים למשך שבוע.......
כלומר אם נכנסים במהלך השלושה חודשים האלה להריון הרופא אמר שצריך לסיים אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת עובי רירית הרחם - דחוףמריומה13/07/2009
בטיפול (תרומת ביצית) של אסטרופם 3 + 1 וגינלי לאחר כ-10 ימים בבבדיקת US עובי רירית 7 מ"מ לאחר שלושה ימים שוב ב US עובי הרירית ירד ל- 5 מ"מ
מהן הסיבות לירידת עובי הרירית? כמו כן האם ניתן במחזור טיפול זה לעבותה מחדש אני מקשת לציין כי זהו מחזור טיפול שני שבו יש ירידה בעובי רירית במחזור הטיפול הקודם הופסק הטיפול? האם להפסיקו שוב או שיש סיכוי להמשך? נאמר לי כי במידה וזרימת הדם לרירית טובה זה יותר טוב מעובי רירית האם נכון הדבר? ומה המשמעות של זרימת הדם לרירית לעומת עוביה?
אשמח לתושובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ' שחר קול13/07/2009רירית לא אמורה לסגת בעוביה תחת טיפול באסטרופם.
יתכן ומדובר בבודקים שונים.
לדעתי, עדיף בדיקה ע"י הרופא המטפל, שכן הוא עשוי לגלות שינויים הקורים תחת עיניו.
רק הרופא המטפל יכול להחליט האם יש מקום להמשיך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייהli10013/07/2009
דר' שחר אני מודה לך על כל התשובות שאתה עונה .
רציתי לשאול אם במקרה שלי לא כדאי לעבור הפרייה במקום הזרעה על מנת לדעת אם העוברים תקינים,שיש להם יותר סיכוי?וכמה הפרייה אחת אמורה לעלות בבית חולים ציבורי אם אין התחייבות מקופת חולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
פרופ' שחר קול13/07/2009ההחלטה האם לעבור להפריה חוץ גופית דורשת יעוץ פרטני. בכל מקרה, עדיף לבצע רק לאחר קבלת אישור מאת הקופה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מוקדם לאחר טיפול IVFאילת12/07/2009
שלום רב. לפני כחודשיים וחצי סיימתי מחזור טיפול של IVF (פרוטוקול ארוך), ללא הריון.
המחזור האחרון היה ב-24/6 ואתמול התחילו אצלי כאבים בבטן תחתונה יחד עם חולשה כללית ומעט דימום שממשיכים גם היום. היות ואני מוטרדת מכך - רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לדימום המוקדם והתחושה הכללית הרעה. לציין שבדרך כלל המחזור שלי מגיע כל 24-29 יום וברקע יש תת פעילות של בלוטת התריס ולאחר הטיפולים יצאתי מאיזון לכיוון יתר פעילות של הבלוטה.
בתושה מראש, אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אילת
ד''ר דוד ישי12/07/2009יכולות להיות סיבות רבות. כמו שיבוש הורמונלי או הריון. כדאי לעשות בדיקת הריון ולפנות לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לבנות הפורום ולרופאמיכל12/07/2009
אני רוצה לשאול אותכם מה משמעות של הבדיקת דם שעשיתי היום אני אחרי 9 ימים אחרי החזרה על בייוץ טיבעי אני לקחתי ביום רביעי בפעם האחרונה אוויטרל חצי אמפולה ומאז שום תמיכה.
היום עשיתי בדיקת דם ואני עדיין לא תופסת את הרופא שלי אז אני חייבת לשאול אותכם כי אני מבולבלת.
האי 2 יצא היום 4592 והפרוגסטרון 80.5 מה זה אומר?
האם למישהי גם קרה ככה?
אם יהיה הריון אז האי 2 ימשיך לעלות או זה לא קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלתי ד"ר
מיכל12/07/2009ההורמונים עולים בגלל האוויטרל שקיבלתי ביום רביע שהיה או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מורן
ד''ר דוד ישי12/07/2009לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום שאלה לי אליך אני מודאגת
מיכל13/07/2009לפי האי 2 שלי יכול להיות שאני אמורה לקבל מחזור ?
מחזור אחרון ב 18.6 האם יתכן שהעליה של ה אי 2 זה מסמן את בואו של המחזור ולא הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון מחזור אחרון 16.6
מיכל13/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום הפחידו אותי זקוקה לתשובה
מיכל13/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אפשר לענות לי אני לחוצה מאוד
מיכל13/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מורן
ד''ר דוד ישי13/07/2009סתם הפחידו אותך. ה E2 הגבוה הוא לא הוכחה חד משמעית להריון אבל הוא בודאי לא מצביע על כשלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר" שלום רב האם אפשר לשמוח???????
מיכל14/07/2009בהמשך לבדיקות דם היום עשיתי אי2 פרוגסטרון ובטא
אני 11 יום אחרי החזרה ב 4.7 מזכירה שביום רביעי ה 8.7 קיבלתי חצי אווויטרל
היום עשיתי בדיקות ויצא
האי 2 5239
הפרוגסטרון 95.7
והבטא - 113
האם אפשר לשמוח או שהבטא יצאה ככה בגלל האוויטרל?
האם אני בהריון או לא והאם אפשר לדעת אם זה תאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אפשר לענות לי בבקשה
מיכל14/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול לענות לי אני ממתינה לתשובה
מיכל14/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנצלת שאני מטרידה אני לחוצה
מיכל14/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מורן
ד''ר דוד ישי14/07/2009עדיין מוקדם . הבדיקה נלקחה מוקדם מדי וישנה עדיין השפעה של האוביטרל. תחזרי על הבדיקה בעוד 2-3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח פרופיל הורמונליבטוטה12/07/2009
שלום,
מבקשת עזרה בפענוח פרופיל הורמונלי, בוצע ביום שני למחזור. מחזור כל 25 יום, ביוץ ביום 11.
ESTRADIOL(E2) 249.00 PMOL/L
FEMALE PMOL/L
FOLLICULAR PHASE 70-900
MID. CYCLE 140-1900
LUTEAL PHASE 70-1000
POSTMENOPAUSAL <150
FSH 9.50 MIU/ML
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 3.0-20
MID. CYCLE 4.5-26
LUTEAL PHASE 1.1-14
POSTMENOPAUSAL 6-150
LH 4.10 MIU/ML
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 2.0-11
MID.CYCLE 12-105
LUTEAL PHASE 0.9-13.0
POSTMENOPAUSAL 10.0-65.0
PROGESTERONE 1.40 NMOL/L
FEMALE NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0
LUTEAL PHASE 3.8-51
POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0
PROLACTIN 399.80 M/UL ( 70.00- 630.00) (
.ביום 09/01/2005 שונתה השיטה וערכי השוואה
TESTOSTERONE 1.10 NMOL/L ( 0.30- 3.80) (.*.......)
האם ה FSH גבוה ?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים
בטוטה12/07/2009אני בת 37, לפני כ 20 שנה עברתי כריתת שחלה וחצוצרה.
עברתי שני הריונות תקינים שנקלטו בקלות. לידות בקיסרי.
צילום רחם תקין.
אנו מנסים כשבעה חודשים .
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל תקין.
פרופ' שחר קול12/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאטל12/07/2009
שלום.
ביום 29.6 זקיק 21.5 רירית 12 מ"מ, אסטרדיול 1500 ופרוג' 2.7
בערב 2 פסים במקלון.
למחרת הזרעה.
סביר להניח ביוץ 1.7
היום יום 28 למחזור, 13 ימים מההזרעה (יום ביוץ כנראה 17 מאוחר יחסית)
אסטרדיול 800 פרוג 95 ובטא שלילית.
יש טעם לבדוק שוב בטא או להמתין למחזור תוך 3-5 ימים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום
פרופ' שחר קול12/07/2009עדיף להמתין 3 - 4 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
סיון12/07/2009מכיון שהמחזור הוא בן 28-31 והביוץ היה ביום ה-17
1. סביר להניח כי המחזור יאחר הפעם?
היום יום 28 והערכים אסטריול 800 ופרוג' 95 (אגב לפני 3 ימים אסטרדיול 860 ופרוג 87).
2. האם לשינויים המינוריים האלו בשלושה ימים יש חשיבות?
3. האם ערכים אלו 12 יום אחרי ביוץ מעידים על השגת היריון או לפני מחזור?
עד יוא"ב 10 היו לי בחילות, גודש בחזה ועייפות. כבר יומיים אין כלום.
יש גלי חום ונדודי שינה שאופיינים לי לפני מחזור ומצד שני התחלתי להזריק דקפפטיל 0.1 לפני 3 ימים ואולי אלו גם תופעות לוואי.
4. נשלחתי לבצע מחר US למה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהללא שם12/07/2009
לרופאים שלום אני לאחר הפריה 14 יום עברו עשיתי בדיקה שתן במקלון ומראה שאין הריון האם זה בטוח אוו לעשות בדיקה דם ובדרך כלל לאחר הפריה מתי מחזור מגיע אם התוצאה שלילית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי ב"שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול12/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות זקיקיםליאת12/07/2009
שלום ד"ר,
אני בת 33 עם שחלות פוליציסטיות, נמצאת במחזור טיפולים שני של פיורגון+ הזרעה. התחלתי להזריק ב- 4/7. בבדיקת US שנעשתה היום נראה כי יש שלושה זקיקים בגודל 12, כאשר ביום 9/7 נראו חמישה זקיקים 10,12 ובצד שני 10,11,12. שאלתי היא האם יתכן כי על אף הטיפול ההורמונלי, לא ישתנה גודל הזקיקים בשלושה ימים, האם זה מעיד על בעייתיות בטיפול הנוכחי?(יש לציין שהוריתי לעלות את הטיפול בהדרגה מ- 50 ל- 75 יחידות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ' שחר קול12/07/2009יש לברר המתאם לבדיקות דם, ולהמשיך במעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)