מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לרופאנטליה09/07/2009
שלום אחרי 3 הזרעות לא מוצלחות ולקראת הרביעית נתגלה גירוי יתר שחלתי ..נמנעתי מקיום יחסי מין, שתיתי הרבה, שתן הטלתי כמו שצריך ,ללא כאבים וכעת שבועיים אחרי שנתגלהיש לי דימום חום טיפתי מועט ממה זה יכול לנבוע? מודה לך על תשובתך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטליה שלום
פרופ' שחר קול09/07/2009יתכן ומגיע המחזור.
יש לדעת האם קיבלת תרופה כלשהי לביוץ?
יתכן וכלל לא היה ביוץ.
יתכן והרירית לא נחשפה כלל לפרוגסטרון.
מעט קשה לייעץ בלי לדעת את מלוא הפרטים.
בטוח שלרופא המטפל מידע מלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה..
נטליה09/07/2009ד"ר שלום לא קיבלתי זריקה לביוץ ...הפסקתי טיפול לגמרי ...לפני שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/07/2009כנראה שלא היה ביוץ, ולכן לא היתה חשיפה לפרוגסטרון.
אם אכן - הרירית אינה יציבה, ונושרת בצורה בלתי סדירה, עם דימום לא אופייני.
מציע לשוחח עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה...
נטליה10/07/2009רירית כמו זו שתיארת יכולה להיות בעקבות טיפולים לקראת הזרעה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
נטליה10/07/2009כיוון שכל חודש המחזור סדיר וכך גם הביוץ...והחודש לאחר טיפול תרופתי וגירוי יתר שחלתי המחזור אינו אופייני הוא טיפתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה..
נטליה10/07/2009האם ציסטות בעקבות הגירוי יתר שחלתי יכולות לתת אופי מעין זה של המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפורמין ביחד עם אסטרוגניםלילך09/07/2009
שלום,
אני לפני IVF וקיבלתי בין היתר מטפורמין, אסטרופם ואספירין(קרטיה) כולם מהיום הראשון למחזור
על המטפורמין כתוב שיש סכנה\אי יעילות בלקיחה ביחד עם אסטרוגנים או נוגדי קרישה
האם תוכל להסביר מהי הסכנה ועד כמה היא ריאלית? האם זה בטוח לקחת את המטפורמין?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שלום
פרופ' שחר קול09/07/2009נראה שאת מקבלת תרופות נוספות, אם מדובר במחזור טרי (לקראת שאיבת ביציות).
אם מדובר במחזור הפשרה - השילוב אינו מובן, שכן אנו לא מבקשים ליצור ביוץ.
באופן כללי - אין התנגשות בין מטפורמין לבין אסטרופם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרות
לילך09/07/2009שלום,
מדובר אכן במחזור של טריים ואני אקבל בנוסף גם פיוריגון אוביטרל ודקא
פשוט הטרידה אותי ההתוויה על המטפורמין בהקשר לאסטרוגנים.
תודה לך על שהגבת כה מהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/07/2009שילוב מטפורמין בעת מחזור גירוי שחלות לפני IVF הוא נושא בויכוח, ואין עליו הסכמה כללית.
בכל מקרה, אין צפוי נזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסוכן?מאיה09/07/2009
תודה רבה על התשובה הר"מ מהיום לגבי השאלה שלי על גירוי יתר (כותרת "גירוי יתר").
בהמשך לשאלה ולתשובה קיבלתי בינתיים תוצאות בדיקת דם נוספות:
פרוגסטרון מעל 190 , ו -E2 =9,000
(אני מזכירה שמדובר על יום 11 להחזרה והבטא מעל 200).
האסטרדיול נראה לי גבוה בצורה מוזגמת. זה נכון?
האם זה מסוכן לי או להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסוכן?
פרופ' שחר קול09/07/2009הרמה עצמה אינה מסוכנת, אך בהחלט יש מקום להיבדק בחשד לגירוי יתר של השחלות.
דרך אגב - אפשר להפסיק הטיפול באוטרוגסטן, הוא אינו נחוץ לאור רמת פרוגסטרון כה גבוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר?מאיה09/07/2009
שאיבה ביום 26.6.09 של 12 ביציות, עם חשד לגירוי יתר.
נפיחות בבטן וכאבים חלפו לאחר 4 ימים בערך.
החזרת 3 עוברים כעבור יומיים מהשאיבה - ביום 28.6.09.
מיום 6.7 ועד היום כתמי דם.
מקבלת תמיכה אוטרוגסטן 200, 3-4 פעמים ביום.
מאתמול חזרה הנפיחות וכאבי הבטן שהיו לי לאחר השאיבה.
היום (היום ה- 11 להחזרה..) - בטא מעל 200!
1. יכול להיות שהכאבים והדימום הם בגלל החמרת גירוי היתר עקב השגת ההריון?
2. יכולות להיות סיבות אחרות?
2. אילו סיכונים קיימים בגירוי יתר בהריון? ומה אפשר לעשות?
3. יכול להיות הריון תקין..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר?
פרופ' שחר קול09/07/20091. כן
2. כן
3. יש מקום לבדיקה ע"י הרופא המטפל, והמשך מעקב.
4. סיכוי טוב להריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונדשרי09/07/2009
שלום רב!!
אני לוקחת במשך שישה ימים גונל במינון של 187.5 והיום באולטרסאונד נצפה שעובי הרירית 4.8
זקיקים ימין:13, 10, 10 וקטנים. בצד שמאל :קטנים
השאלה היא האם הקטנים יכולים לגדול בהמשך למצב שיוכלו להגיע למצב אופטימלי ואם הם גדלים מה קורה עם השלושה שכבר הגיע לגודל 10 ו 13 והאם עובי הרירית תקין בשלב זה ועדיין יש לה סיכוי להתעבות?
בתודה מראש
דלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל
פרופ' שחר קול09/07/2009הגדולים יבייצו לפני שהקטנים יספיקו לגדול.
הרירית עדיין דקה, אך יש סיכוי טוב שתתעבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך למעקב זקיקים
שרי09/07/2009אם אני מבינה נכון ישאבו לי רק את הגדולים ולא ימתינו שהקטנים יגדלו כי אם זה כך יהיו לי רק שלושה ביציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול09/07/2009ישאבו את כל הזקיקים, אך הסיכוי להריון מהקטנים אינו טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץסיגל09/07/2009
שלום לרופאים -
1. האם הגיוני לקבל מחזור בדיוק באותו תאריך כל פעם, נגיד 19 לחודש?
2. בשבוע של הביוץ - לא מומלץ לקיים יחסי מין כל יום, אלא יום כן יום לא. נכון? ולמה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול09/07/20091. כן
2. לא ממש עקרוני, אפשר גם מידי יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםשירלי09/07/2009
שלום,
יש לי מחזור לא סדיר משהו כמו 44 יום בין מחזור למחזור,
לכן התחלתי טיפול באיקקלומין,
התחלתי מכדור אחד ליום והרופא נתן לי המשיך עד לכדור וחצי, היום הייתי במעקב יש בצד ימין של השחלה זקיק בגודל 13 מ"מ, האם אני קרובה לביוץ?
האם כדאי להתחיל לקיים יחסים החל מהיום- אחת ליומיים?
או שעדיף לחכות שהזקיים יגדלו קצת?
ובמידה והזקיק יהיה מספיק גדול עפי הרופא ועדיין לא איקלט להריון, האם זה אומר שיש לי או לבעלי בעיה נוספת??
אשמח לקבל תשובה בהקדם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב
פרופ' שחר קול09/07/2009הביוץ צפוי עוד כ - 3 - 4 ימים.
בהחלט רצוי להתחיל לקיים יחסים כפעם ביומיים.
גם אם הזרע תקין, ואין בעיה מכאנית - הסיכוי להריון ממחזור ביוצי אחד הוא סביב 20% !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיכיתי חיכיתישירה08/07/2009
שלום רב רופאים יקרים
היה נסיון להחזיר מוקפאים על מחזור טבעי.
חלפו למעלה משלושה שבועות והביוץ לא הגיע.
האם לא היו אמורים לתת משהו לזירוזו?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול09/07/2009אפשר לזרז ולהביא למחזור נוסף, אך זה לא יביא ביוץ.
אפשר לגרות השחלות לביוץ, אך פשוט יותר להכין הרחם עם אסטרוגן, ופרוגסטרון.
יתכן ומחזור טבעי אינו מתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות סולושירה08/07/2009
שלום רב רופאים יקרים
לפי הכתוב כאן נהוג לתת אסטרופם בו זמנית עם נטילת איקקלומין.
עשיתי מס' לא מבוטל של הזרעות הרופא לא חלם אפילו לתת משהו נוסף.
לא אסטרופם ולא אוביטרל.
איך יתכן?
תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סולו
פרופ' שחר קול09/07/2009לדעתי, הוספת אסטרופם לטיפולי איקקלומין אינה חיונית, למרות שמאוד מקובלת.
אם יש לך ביוץ טבעי - לדעתי - אין מקום לטיפולים על בסיס איקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטו לעומת טרייםשירה08/07/2009
שלום רב רופאים יקרים
מה הסיכוי של עוברים טריים לעומת בלסטוציסטיים?(לשרוד הפשרה ולהשתרש ברחם)
האם עדיף להחזיר טריים ולהשתמש בבלסטוציסטיים כרזרבה?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול09/07/2009אם יש בלסטוציסטים קפואים - עדיף להשתמש בהם במסגרת מחזור הפשרה לפני יצירת עוברים חדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופא שלום רבמיכל08/07/2009
רציתי לשאול בשביל חברה מה זה אומר פרוגסטרון 7.
ועוד שאלה לי אליך אתמול עשיתי בדיקות דם ויצא הe2 1754 האם ככל שזה עולה ולא יורד יש איזה שהוא אינדיקציה להריון.
ואם יום ראשון אני יעשה וזה ימשיך לעלות האם אני יכולה להתחיל לשמוח או שלא קשור.
האם יש קשר להריון ולאי 2 אם זה ממשיך לעלות ועד כמה האי 2 יכול לעלות?
והפרוגסטרון 54 היה אתמול
אני עושה על ביוץ טיבעיולקחתי רק פעמים אוויטרל.
עוד שאלה האם האוויטרל מנפח את הבטן והחזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול09/07/2009לגבי פרוגסטרון = 7 - יש לדעת יחידות המדידה. אם ביחידות הישנות - היה ביוץ. אם בחדשות - בספק.
לגבי E2 - לא ניתן להסיק מסקנה כלשהי לגבי הריון.
מציע להמתין 14 יום לאחר הביוץ ולבצע בדיקת דם להריון (בתנאי שאוביטרל אחרון מרוחק לפחות 7 ימים מיום בדיקת הדם).
אוביטרל לא מנפח הבטן אם הביוץ היה טבעי, ללא שימוש בתרופות המגרות השחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע לאחר תיקון וריקוצלהתמי08/07/2009
בעלי עבר ניתוח לתיקון וריקוצלה ב- 11/08.לפני כן מדדי הזרע ירודים ועשינו טיפול IVF (ICSI
לאחרונה עשה בדיקת זרע:
ABSTINENCE -4 DAYS
VOLUME 4.5 ML
VISCOSITY נוזלי
CONCENTRATION 70 MIL/ML
MOTILITY GENERAL 68%
MOTILITY PROGRESSIVE 15%
NORMAL MORFOLOGY 4%
PATOLOGICAL HEAD 90%
PATOLOGICAL NECK 4%
PATOLOGICAL TAIL 2%
VITALITY 69%
מה דעתך על הבדיקה? האם עדיין יצריך IVF או שמא ניתן אולי יהיה להסתפק בהזרעות?
אשמח להתייחסותך. ,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמי
ד''ר דוד ישי08/07/2009למיטב הבנתי הזרע תקין ואמור לאפשר הריון טבעי. אמנם , אחוז התאים הפתולוגיים גבוה , אבל נפח הזרע והריכוז הגבוה שלו מפצים על כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלצוסיסטאפרת הדס08/07/2009
דר' שלום רב,
בת 37 לאחר 3 הפלות כתוצאה מבעית קרישיות יתר, טיפול אחרון נשאבו 25 בציות, הופרו 9 עוברי, ביום השני הוחזר עובר 1 בעל 4 תאים, שאר העוברים הועברו לגידול בלצוסיסט, יום חמישי אף עןבר לא הגיע לבלוצוסיסט, שאלתע היא האם מבחינה רפואית עובר שבתנאי מעבדה לא הגיע לבלצוסיסת לא היה מושג הריון ברחם?? האם היה נכון לבחור להחזיר עובר אחד בגילי ללא ילדים?? לחוצה מאוד ונסערת אודה לך על תשובתך הדחופה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת הדס
ד''ר דוד ישי08/07/2009לא ניתן לקבוע בודאות שעובר שלא הצליח להתפתח לבלסטוציסט לא היה מצליח להתפתח ברחם להריון תקין. יש מדינות שבהן מותר ( על פי החוק ) להחזיר רק עובר אחד , אלא אם יש תנאים מיוחדים. יתכן שחלק מהיחידות בארץ אימצו את הנוהל הזה. בעקרון , בארץ מותר להחזיר שניים. אני משער שאני הייתי בוחר להחזיר לאישה בגילך 2 עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת 4 עוברים מוקפאים מתוך 6חסוי08/07/2009
אני בת 28+בת 2ו7חודשים מטיפול ivf באפריל חזרתי להמשיך טיפולים עברתי שתי החזרות של מוקפאים ללא הצלחה (4)עוברים וביום שני החזירו לי עוד 4 עוברים למה לא החזירו לי אתהששה למרות שכולם באותה איכות (טובים ) מה הוא אחוז ההצלחה עם רירית בעובי 12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי08/07/2009אנחנו מוגבלים , בהתאם להוראות משרד הבריאות , במס' התאים שמותר להזריק לרחם. אחוז ההצלחה של עוברים מופשרים שונה מיחידה ליחידה ונע בין 20% ל 30% . רירית של 12 מ"מ היא רירית טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות במינון דקפפטיללילי08/07/2009
שלום רב,
היום לאחר 10 ימים של הזרקת דקפפטיל 0.05 (מהיום ה 21 למחזור ועד היום) נודע לי שהאחות
טעתה והייתי צריכה להזריק 0.1 . היום קיבלתי מחזור ומחר אבצע בדיקת דם .
מה יכולות להיות ההשלכות של טעות זו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילי
ד''ר דוד ישי08/07/2009שלא יהיה דיכוי הורמונלי כמצופה ושתצטרכי להמשיך להזריק עוד כמה ימים עד קבלת הדיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)