מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לבנותלימור16/07/2009
שלום רב,
אני אחרי החזרה ואני שמה נרות, עם האצבע, הבעיה שחלק מיזה אחרי שהנר מתמוסס יורד לתחתונים, זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור שלום
פרופ' שחר קול17/07/2009לכל התרופות יש מוליכים מקוריים או מאולתרים.
בקשי היחידה המטפלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר
טלי17/07/2009פעם קראתי שבמינון של הנר, נלקח בחשבון שלא כולו מתרכז פנימה וחלקו אכן יוצא החוצה.
מציעה לך לקחת את הנר ולשכב לפחות רבע שעה, לא לקום!!!
אנ י עשיתי ככה (לאחר שראיתי שחלק מהנר אכן דולף החוצה) אני בהריון בשבוע 32
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי אסטרדיולשירה16/07/2009
שלום רב,
אני מטופלת בדקפפטיל ובמנוגון ומיועדת לשאיבה ביום ראשון אי"ה.
בבדיקה שבוצעה היום נמצאו הערכים הבאים:
pmol/L 6042.0 ESTRADIOL (E-2)
- nmol/L 2.1 PROGESTERONE
האם ערכי אסטרדיול כה גבוהים הינם תקינים?
אודה לתשובתכם,
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכים תקינים
פרופ' שחר קול16/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםשרי16/07/2009
שלום
השאלה שלי האם ניתן לבצע שאיבה שההורמונים בערכים של 10,000?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים
פרופ' שחר קול16/07/2009ההחלטות ב - IVF מתקבלות על סמך תמונה קלינית מורכבת הכוללת פרטים רבים, בוודאי לא רק על סמך ערך של אסטרדיול (אם לכך הכוונה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהם ערכים נורמלים לקליטת הריון-מודאגת16/07/2009
אני לפני טיפול הפרייה . ורציתי לדעת מהם הערכים הנורמליים או הסבירים של פרוגסטרון ואי 2
כדי לדעת שזה הזמן לעבור הפרייה . לאיזה ערכים הרופא מחכה כדי לדעת שאני מבייצת וזה הזמן
לעבור את ההפרייה .
ומה צריך להיות גודל הזקיקים ועובי רירית הרחם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרייה
פרופ' שחר קול16/07/2009חסר מידע רב בשאלה. לכן נדרשות הנחות רבות שיתכן והן שגויות.
בהנחה שמדובר בטיפול על בסיס הזרעה תוך רחמית במסגרת מחזור טבעי ללא טיפול תרופתי כלשהו, הרי לקראת הביוץ E2 מגיע לסביבות 1000,(יחידות חדשות) P נשאר ללא שינוי ו - LH עולה בחדות.
רירית הרחם: 7 ממ ויותר ובמרקם תלת פסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי פרוגסטרון גבוה לפני IVF טבעימיטל16/07/2009
רציתי לדעת האם פרוגסטרון 7.5 ביחידות חדשות ביום 8 לוסת בטיפול ללא הורמונים כלל
עלול לפגוע בהצלחת הטיפול והאם כדאי מראש לשקול ביטול החודש?
ובנוסף ממה נגרם פרוגסטרון גבוה?האם בגלל DHEA שאני נוטלת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ' שחר קול16/07/2009יתכן ו- DHEA גורם לעליה בערך הפרוגסטרון.
השימוש ב - DHEA נועד להגביר תגובת השחלות לגירוי תרופתי.
לא ברורה לי הסיבה לנטילתו במחזור טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לשקול ביטול החודש בגלל הפרוג'?
מיטל16/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול16/07/2009אם מדובר על שאיבת זקיק במחזור טבעי - אין כל יתרון בטיפול ב - DHEA
עדיף לבצע הפעולה במחזור הבא, ולהפסיק הטיפול ב - DHEA.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהלימור16/07/2009
שלום רב,,
איך משתמשים בנרות אחרי החזרה, אני מכניסה את זה עם האצבע אבל לא נראה לי שאני מכניסה אותם עד הסוף, האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור שלום
פרופ' שחר קול17/07/2009ראי התייחסות בשאלה הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה ונרותלימור16/07/2009
שלום רב,,
איך משתמשים בנרות אחרי החזרה, אני מכניסה את זה עם האצבע אבל לא נראה לי שאני מכניסה אותם עד הסוף, האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מוליך מיוחד. תבקשי מהאחיות
שירה16/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מוליך המצורף לכל אריזה בהצלחה
אפרת16/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן ושאלה נוספת
לימור16/07/2009האם חלק מהנר יוצא לכן החוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
מיכל16/07/2009אבל החומר הפעיל נספג. זה מה שחשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מלי הרגעת אותי (:
שירי16/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרות
פרופ' שחר קול17/07/2009לרוב יש מוליך במגיע עם התרופה (אנדומטרין, קרינון).
לגבי אוטרוגסטרן - אפשר להשתמש עם מוליך אחר, לרוב היחידות יש מוליכים כאלה, בקשי מהרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי השבחה, כמה זמן יכול להשאר הזרעאמא16/07/2009
אחרי השבחה ולפני הזרעה: כמה זמן יכול להשמר הזרע בתוך המבחנה עד להזרעה?
אני מתכוונת להשמר במצב מעולה? (חצי שעה/ שעה?)
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מתכוונת למשהו אחר:
אמא16/07/2009אולי לא ניסחתי נכון:
אחרי הצנטרפוגה, השבחה. אני מקבלת את המבחנה ונוסעת לרופא שלי לעשות הזרעה.
כמה זמן המבחנה יכולה להשמר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
פרופ' שחר קול17/07/2009הזרע יכול להישמר שעות רבות.
יש להקפיד על שמירתו בטמפרטורת הגוף לאורך כל הדרך עד מרפאת הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבה לדימוםמאיה16/07/2009
אני בהריון שבוע 5 אחרי החזרת 3 טריים.
למרות שכתמי הדם אינם מפסיקים (בניגוב ובעיקר בלילה), הבטא ממשיכה להכפיל יפה.
האם הסיבה לדימום יכולה להיות אחד העוברים שאינו משתרש או שמא במצב כזה הדימום היה נמשך יום אחד בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול16/07/2009לא.
רצוי בדיקת א.ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
מאיה16/07/2009תודה על התשובה.
העניין הוא שאני מנסה לחסוך בבדיקות יתר שמלחיצות אותי.
השאלה שלי היא האם יכול להתגלות משהו ב- US שאני אוכל לטפל בו או שממילא לא ניתן לעשות שום דבר כדי לעצור דימום בתחילת הריון (מלבד תמיכת פרוגסטרון שאני ממילא מקבלת).
אם ממילא אין מה לעשות - נראה לי שכדאי לחכות עם ה - US לשבוע הבא אז כבר אפשר יהיה לראות דופק...
מה אתה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלול הריון חוץ רחמי.
פרופ' שחר קול16/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי החזרת מוקפאיםמיכל16/07/2009
החזירו לי 3 עוברים מוקפאים בתאריך 10.7.
החל מיומיים אח"כ מופיעה לי הפרשה ורודה החל משעות אחר הצהריים (שאני חוזרת מהעבודה).
ההפרשה ממש מועטה ולא מופיעה בבוקר.
מה זה אומר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול16/07/2009לא ניתן לדעת בשלב זה.
מומלץ להמשיך טיפול כסידרו, ולבצע בדיקת דם להריון במועד שניקבע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץאביבית15/07/2009
היי שלום רציתי לדעת אני כבר 4 ימים בודקת בעזרת בדיקת ביוץ ביתית אם יש ביוץ וכל יום אני מקבלת רק קו חלש מהי הסיבה יכול להיות שיש ביוץ גם אם זה מראה קו חלש אנא עזרו לי אני שלושה חודשים מנסה להכנס להריון ועדיין לא הצלחתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ?
פרופ' שחר קול16/07/2009לא ניתן להגיע לאבחנה על סמך התוצאות בבדיקת שתן ביתיות.
אם המחזור שלך אינו סדיר, יתכן ויש צורך בברור רפואי מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם דקהענת15/07/2009
לשאלתי לגבי רירית רחם דקה (4 מ"מ) ושאיבה ללא החזרה, כתבת לי שמדובר בהחלטה נכונה ושהטיפול התרופתי לא כ"כ יעיל ושכדאי לנסות דיקור סיני. אחרי שבכיתי שעה, להלן שאלות בעניין: באיזה תדירות כדאי לעשות את הדיקור סיני ואחרי כמה זמן זה יכול לעזור לרירית? ראיתי שמומלץ לאכול סלק אדום, האם זה יכול לעזור? האם צריך במקביל לבצע בדיקות ספציפיות לרירית? מלבד צילום רחם והיסטרוסקופיה, לא ביצעתי בדיקות נוספות. אני שואלת כדי לא לבזבז זמן (בת 37, ללא ילדים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית דקה
פרופ' שחר קול16/07/2009מבחינת הטיפול בדיקור: מציע להתייעץ עם שי גולן בטלפון 054-7539149
נושא הסלק מוכר לי, אך אין לי ניסיון .
אין צורך בבדיקות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהלימור15/07/2009
שלום רב,
היום היתה החזרה 2 עוברים ונאמר לי רק למחרת לשים נרות 3 פעמים ביום, האם לא צריך כבר מיום ההחזרה להתחיל עם הנרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי15/07/2009להתחיל יום אחרי ההחזרה זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלימור15/07/2009
אני בת 32, מנסה להיכנס להריון ראשון כ-8 חודשים, בצעתי בדיקות דם ביום ה-3,14,23 למחזור .ערכי ה E2 היו:
קטן מ-200 - ביום ה-3
349 ביום ה-14
360 ביום ה-23
מקריאה באינטרנט הבנתי כי אין לי ביוץ, האם נכון? ובאיזו שיטות מטפלים בכך- אם ניתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וערכי פרוגסטרון
לימור15/07/2009יום 3 6.1
יום 14 349
יום 23 30.1
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד שלום
פרופ' שחר קול15/07/2009לפי ערכי הפרוגסטרון - יש לך ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היריון????שרית15/07/2009
שלום רב,
אני מטופלת של גונל F ביום 29.6 לקחתי זריקה אחרונה של גונל 112.5 וביום 3.7 לקחתי את זריקת באוביטרל לאחר שעשיתי אולטק=רסאונד וניתגלה תשובות אלו:
רירית:7.5
שחלה ימ':זקיקים 19 מ"מ 18 מ"מ 16 מ"מ ועוד זקיקים רבים 10-12 מ,מ
שחלה שמ':זקיקים 17 מ"מ 16 מ"מ ועוד זקיקים רבים 10-12 מ"מ
לאחר שלושה ימים התחלתי להרגיש סימנים מסויימים,
כאבי בטן תחתונה חזקים,כאבי חזה קלים,וקצת סחרחורות,
מאז הזריקה עבר כבר 12 יום
לפני כיומיים הפסיקו לי כול הסימנים הללו והתחיל להיות לי כאבי חזה מטורפים הם גדלו לי והבטן אני רק מרגישה כאב קל ברחם כמו התכווצויות קלות ועייפות יתר.
האם זה מבטל את הסיכוי שאני בהיריון?????
אין לי סבלנות לחכות ליום ראשון ב 19.7 שאני אמורה לבצע בדיקות דם לגלות על היריון..
תעזרו לי,היריון ראשון שלי אני לחוצה מאוד מאוד!!!!!!
(מציינת כי קיימתי יחסים עם בעלי מתאריך 26.6-6.7 במשך כול יום)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני צריכה לעשות ביתא ביום 19-7
רחלי15/07/2009אז אני מבינה מה את מרגישה וכמה מבאס לחכות אבל עוד קצת והתוצאה הנשגבת תגיע בהצלחה מכל הלב רחלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
שרית16/07/2009היי רחלי,
אני לא בהיריון עשיתי בדיקת דם היום,
מקווה שאצלך אחרת.. בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ' שחר קול15/07/2009הסיכוי להריון קיים.
אך, לא נדע לפני 19.7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ...
שרית16/07/2009תודה,
ד,ר חייבת עוד שאלה קטנה היום בבוקר הופיע לי דימום עם הפרשה חומה מה זה אומר שקיבלתי את הווסת החודשית שלי למרות שאני מקבלת לא סדיר ויכולה לקבל אותה פעם ב 7 חודשים???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול16/07/2009לצערי, זה כנראה נכון, שכן היה לך ביוץ החודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה..
חסוי16/07/2009לא הבנתי ד"ר, היה לי ביוץ ולא ניקלטתי???
יש אפשרות כזאת נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שזה המצב
פרופ' שחר קול16/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)