מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השתרשותעדי08/06/2009
האם בהכרח כשיש הריון יש סימן של השתרשות כמו טיפת דם או הפרשה חומה?
בהריון הקודם 5 ימים אחרי הביוץ שהם יומיים אחרי החזרת העוברים היתה לי טיפת דם והפרשות מעטות מאוד בצבע חום למשך יומייםשלושה שפסקו, האם גם בהריון הבא צריך להיות או שיכול להיות הריון מבלי כל הפרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיענה הרופא
אורחת08/06/2009קראתי הרבה באינטרנט על הנושא וממה שהבנתי רק בחלק המקרים יש דימום השתרשות והרבה פעמים אין כלום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי שלום
פרופ' שחר קול09/06/2009האורחת צודקת!
רוב ההריונות מתחילים ללא כל סימן של השרשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF - בשלב הבלסטוסיסטמירב08/06/2009
אנו מתבלבטים בין IVF רגיל לבין IVF בשלב הבלסטוסיסט. רצינו לדעת מה דעתכם בנושא, האם הטיפול הזה מקובל בארץ והאם כבר יודעים מה השלכותיו.
העלו בפנינו את הטיפול הזה כדי להמנע מהריון רב עוברי ולנסות ולקבל עובר חזק יותר. אך יחד עם זאת גם הבנו שעוד מספיק מידע על השלכות הטיפול הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטו
שירה08/06/2009הריון רב עוברי יכול להתקבל גם מהחזרת יותר מבלסטוציסט אחד.
אכן אין מספיק מידע על הבלסטו'.
הרופא סיפר לי כי יש מדינות אשר שם נוהגים כמעט באופן קבוע לגדל את העוברים לבלסטו,
יש הצלחות גם מבלסטו'. חברתי ילדה ממש עכשיו תינוק מדהים מבלסטו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשה...אורחת08/06/2009
שלום רב
להלן תוצאות בדיקת דם מהיום (יום 30, החודש ללא טיפול, שחלות פוליציסטיות)
e2: 756
progesterone: 5.5
lh:20
האם היה ביוץ או שעומד להיות ואם כן אז מתי?
האם ביוץ מאוחר שכזה משמעותו סיכוי קטן להריון בגלל איכות הביצית?
בנוסף-האם מותר לעשות בעוד יומיים עיסוי בגוף בספא או שזה עלול לפגוע בסיכויים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי08/06/2009צריך לעשות אולטרסאונד. אם יש זקיק בשל , זה נראה כמו לקראת ביוץ ( 24-48 שעות ). הסיכוי להריון רגיל. למסאג' אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-המשך
אני08/06/2009אז בלי לראות אולטאסאונד (שלא עשיתי ) יש סיכוי שלמרות ערכי ה-LH והפרוגסטרון לא יהיה ביוץ ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם...
אורחת09/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה בפרוגסטרוןאורחת08/06/2009
שלום
כמה זמן אחרי ביוץ ניתן לראות בבדיקת דם עליה בפרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי08/06/2009העליה מיידית . השיא ברמה הוא כשבוע אח"כ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיס ופריוןאושר08/06/2009
שלום רב
אובחן אצלי PELVIC ENDOMETRIOSIS
האם יש הבדל בין PELVIC ENDOMETRIOSIS ל ENDOMETRIOSIS ומהו?
האם הסכוי להרות כאשר יש PELVIC ENDOMETRIOSIS קטן יותר גם בטיפולי IVF ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אושר
ד''ר דוד ישי08/06/2009המיקום השכיח של האנדומטריוזיס הוא באגן. לכן זה אותו דבר. אנדומטריוזיס מוריד מעט את הסיכוי להריון גם ב IVF . תלוי בחומרת המחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןאורית08/06/2009
שלום
אני 11 יום מהזרעה
היום ואתמול יש כאבים קלים בבטן תחתונה אני טופלתי עם פוריגון אוביטרל ועכשיו אנדומטרין- האם כאבים מנבאים מחזור? היום כששמתי את הנרות היו כאבים בזמן החדרה כאילו מחזור מתחיל ואז זה נפסק מה זה יכול להיות? האם זה יכול להיות כאבי מחזור שלא מתחיל בגלל האנדומטרין? האם כאבים כאלה יכולים להיות גם בהריון? או שאין לי סיכוי בכלל החודש? ( כאבים קלים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורית
ד''ר דוד ישי08/06/2009כל הסימנים , כולל ההפרשה הדמית אינם מכוונים לכוון מסויים לכן , בשלב הזה , כל אחת מהאפשרויות שציינת באה בחשבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפשרת עובריםא08/06/2009
לרופאים שלום
מה הסיכויים להמשך תקין של הריון - בטא 112 לאחר יומיים 224
הריון לאחר הפשרת עוברים קפואים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי08/06/2009סיכוי טוב. כ 80%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ציטוטקתותית08/06/2009
היי
אחרי IVF שכשל
ב-01.05 עברתי הפלה ייזומה בעזרת ציטוטק(לא ראינו דופק)
מאז ועד היום לא הופיע מחזור יש לציין כי לאחר הפסקת הדימום והעלמותו לחלוטין קיימתי יחסים עם בעלי באופן רגיל
נבדקתי אצל רופא הנשים שאמר כי כל התוכן ההריוני יצא
היום זה כבר היום ה- 39 מאז והמחזור בושש מלהגיע
1. האם אחרי כל כך הרבה זמן הוא עוד יכול להתעכב
2. נשארו לי עוד 2 מוקפאים האם מצריך לחכות לאחרי המחזור הקרוב ורק אח"כ להתחיל אני גם ככה בעלת שחלות פוליצ' מה האופציות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציטוטק
פרופ' שחר קול09/06/20091. כן
2. חשוב לדעת האם יש לך ביוץ סדיר. אם כן- יש טעם להמתין להופעת המחזור ולהתחיל במחזור הפשרה.
אם לא - יש טעם בנטילת פרוגסטין כדי להביא המחזור, ולהתחיל במחזור הפשרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםלחוצה08/06/2009
בוקר טוב,כמה זמן לוקחים 3 אסטרופם עד להחזרת העוברים אני לוקחת כבר 11 יום 3 אסטרופם ליום והייתי רוצה לדעת מתי צפויה ההחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי08/06/2009את האסטרופם ממשיכים לקחת עד בדיקת ההריון , ואם יש הריון , עד שבוע 7-8 להריון. כאשר עובי הרירית מגיע ל7-8 מ"מ ומעלה , מוסיפים לאסטרוגן פרוגסטרון. מס' ימים אח"כ ( בהתאם לגיל העוברים ביום הקפאתם ) עושים את ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת הורמוניםהדס08/06/2009
האם לעליית ההורמונים כתוצאה מהסטימולציה עלולה להיות השפעה שלילית על סיכויי ההשרשה?
כלומר - אני יודעת שבמינון סטימולציה גבוה אשיג יותר זקיקים, אבל העלאת המינון עלולה להפחית את סיכויי ההשרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי08/06/2009ברמות הרגילות של טיפולי פוריות , אין כנראה פגיעה בסיכויי ההשרשה. כל זמן שהעלאת המינון , לצורך קבלת יותר זקיקים , אינה מביאה לרמת הורמונים גבוהה מאד, זה הגיוני ורצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרוהן וטיפולי פוריותטלי08/06/2009
שלום רב לרופא, יש לי מחלת קרוהן אני בת 29. בשנתיים האחרונות רצינו להכנס להריון אבל הרופא אמר לנו לנסות רק כאשר המחלה לא פעילה. בתקופות שהיא לא פעילה לא הצלחנו להכנס והיה מתח גדול שאני חושבת שגם גרם התלקחויות נוספות של הקרוהן. הרופא עכשיו הציע לעבור לטיפולי פוריות כדי לתזמן את ההריון ככה שיצא ברמיסיות. האם יש לכם נסיון בזה? האם עושים דברים כאלה? האם הריון עצמו יכול להיות בבעיה או סיכון בגלל הקרוהן? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלי
ד''ר דוד ישי08/06/2009זה נכון שעדיף להרות במצב של מחלה לא פעילה. ויש הגיון להגדיל את הסיכוי להריון , ע"י טיפולי פוריות , כאשר יש חלון הזדמנויות של זמן חופשי ממחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידה- שואלת שוב... דילגתם עלילימור08/06/2009
שלום רב,
לפני שבועיים עברתי גרידה לאחר ששק ההריון היה ריק לחלוטין בשבוע 6+2 וגם ביום הגרידה
(6+4) המצב היה זהה.
שאלותי: (מצטערת על הריבוי פשוט יש לי מחשבות רבות בנושא....)
1) אני פוליציסטית ואם אחכה למחזור זה יכול לקחת זמן... האם לאחר גרידה נהוג להמתין לקבלת מחזור לבד? לוודא "תקינות" האיזון ההורמונלי? או שאפשר לעבות קצת את הרירית ואז לקבל מחזור?
2) האם זה נכון שהמחזורים אחרי גרידה דלילים (רירית דקה) וללא ביוצים?
3) בהמשך ל- 2 - האם זה יהיה נכון לחזור מיד לטיפולים (IVF) או לתת לגוף קצת הפסקה (נניח 2 מחזורים ספונטניים)?
4) האם מומלץ לעשות ביום 2 של המחזור u.s? יהיה ניתן לראות משהו שחלילה לא קרה משהו בגרידה?
5) ושאלה אחרונה להיום- מה הסכנות בגרידה למטופלת IVF? הבנתי שיכולה להיות בעיה של הידבקויות בחצוצרות? IVF בין כה עוקף את זה... לא?
תודה ענקית מראש!!!
הראש עובד שעות נוספות..... (-; חחח
לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובות
לימור08/06/2009תודה מראש!
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימור
ד''ר דוד ישי08/06/20091 אם המחזור שלך לא סדיר , הוא יופיע במתכונתו הרגילה
2 אצל אישה עם מחזורים סדירים , יש ביוץ והדימום רגיל
3 מספיק מחזור אחד ללא טיפול
4 חשוב לעשות אולטרסאונד כשבוע לאחר הפעולה כדי לראות שהחלל תקין וריק מתוכן
5 הסכנות הן הן נדירות אבל הן אותן סכנות. ההדבקיות הן ברחם . וזה לא טוב גם ב IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמכתב שחרור רשום
לימור09/06/2009שבסיום הפעולה הרחם ריק, חלק ומכווץ. ב- TVS הרחם ריק. אםזה הסיכום למה להגיע לביקורת שבוע אחרי?
בסיכום רשום - ביקורת רופא נשים לאחר קבלת תשובה היסטולוגית(אגב קיבלתי אותה- מאקרוסקופיה - קטעי רקמה בלתי סדירה בגודל כולל 3x2x1.5 ס"מ. מיקרוסקופיה - קטעי שיליה).
תקין? מעיד על משהו?
אודה לתשובה חוזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים כאילו אני במחזורא08/06/2009
קיבלתי מחזור 13 יום אחרי הזרעה המחזור הסתיים אבל עדיין יש כאבי בטן עכשיו זה 20 יום מה יכולות להיות הסיבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי08/06/2009תעשי בדיקת דם להריון , ולכי להבדק. צריך לשלול הריון לא תקין או התפתחות של זיהום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים !!חן07/06/2009
שלום .
יש לי כאבים בבטן התחתונה :
1. האם זה מבשר את בואו של המחזור (כי אני צריכה לקבל האמת) או שזה לא מחייב ? כי אני מצפה להריון .
בנוסף, רציתי לברר
מחזור אחרון 11.5 היום זה כבר 28 יום.
ביצעתי בדיקת הריון (אמנם לא לפי ההוראות משום שביצעתי את הבדיקה בלילה ולא בבוקר).
ראיתי כי התוצאה שלילית (קו אחד) והנחתי את זה בצד.
למחרת בבוקר במקרה אני מסתכלת ורואה שיש 2 קווים - דבר המעיד שאני בהריון ...
2. מה זה אומר אני בהריון ?
3. מתי נכון לבדוק בבדיקת שתן? 28 יום אחרי מחזור אחרון ? 29 ? 30 ? (בהתחשב בעובדה שהמחזור לא ממש סדיר )
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום dd
ד''ר דוד ישי08/06/2009הכאבים יכולים להיות קשורים לכל אחד מהדברים שצינת
כדאי לבדוק שוב , ליתר בטחון , אבל יש סיכוי סביר שאת אכן בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפשרת עוברים ב 19.05.09אי07/06/2009
ב31.05.09 בדיקת הריון חיובית
שאלתי באיזה שבוע אני ?
האם סופרים גם מיום תחילת מחזור אחרון. שהוא 01.04.09* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אי
ד''ר דוד ישי08/06/2009לא ניתן לחשב את גיל ההריון לפי יום הבטא הראשון. במחזורים סדירים של 27-30 יום , חישוב גיל ההריון נעשה מיום הוסת האחרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)