מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היריוןיעל07/06/2009
שלום , אני אחרי 3 טיפולי עם איקקלומין ללא השגת היריון ואחר זה צילום רחם תקין וחודשים ללא טיפול קיבלתי מחזור אחרון 6/5 טווח בין מחזור למחזור 29 יום ביום שישי ביצעתי בדיקת היריון ביתית ןיצא שני קווים כהים בצבע ולא קיבלתי מחזור
השאלות
האם לסמוך על הבדיקה והיא די אמינה ?
מתי כדאי לעשות בדיקת דם מחר או לחקות לשבוע הבא ?
כמה שבועות אני עכשיו ?
אודה על תשובה מהירה ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי08/06/2009אפשר לסמוך על הבדיקה ולכן אין הכרח לעשות בדיקת דם.
תספרי את שבועות ההריון מיום הוסת האחרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםמיטל07/06/2009
אני מנסה להיכנס להריון מזה 7 חודשים ללא הצלחה. מכיוון שאנו דתיים הפניתי את תשומת לב הרופא להנחה האפשרית שזמן הביוץ נופל על הימים האסורים- שבועיים מיום קבלת הוסת. לשם כך רשם לי תרופה בשם ESTROFEM 2 מ"ג והסביר שאמורה לדחות את זמן הביוץ ל4-5 ימים קדימה. מעיון בעלון התרופה לא הוזכר דבר לגבי שימוש זה לתרופה. אשמח לקבל הסבר ומידע נוסף לגבי התרופה והאם יעילה לדחיית ביוץ.
תודה מראש, מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיטל
ד''ר דוד ישי08/06/2009לפני טיפול תרופתי , כדאי לעקוב אחר הביוץ ולראות שאכן הוא נופל על הימים האסורים. האסטרוגן מעקב את הפרשת ההורמון שמבשיל את הביצית . מידת היעילות של הטיפול היא בינונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותהללויה07/06/2009
שלום לרופאים,
1. מהם הערכים המקובלים לE2 ולפרוגסטרון כשהמחזור מאחר, כלומר שבועיים לאחר הביוץ, כשהתשובה חיובית?
2. עשיתי הזרעה ב3/6. יומיים-שלושה אחרי כבר הרגשתי שאני עצבנית כמו לפני מחזור. יתכן שכבר
הגוף מתכונן לקראת מחזור ולכן כבר הופיעו התסמינים האופיינים לו?
3. הגונל גורם לי לגודש בחזה ונפיחות איומה. מתי ההשפעה שלו אמורה לצאת מן הגוף (או שאולי בתשובה חיובית להריון זה ממשיך עד הסוף...)?
תודה רבה רופאים יקרים
שי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה..
הללויה07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שי לי
ד''ר דוד ישי08/06/20091 ראשית צריכה להיות תשובה חיובית של הבטא . הפרוגסטרון צריך להיות מעל 50 והאסטרוגן מעל 800-1000 . חשוב לציין שזה לא מדוייק והטווח גדול
2 קרוב לואי שזה בגלל המתח ולא הוסת.
3 אם תהיי בהריון , ההורמונים יהיו גבוהים והגודש בשדיים יכול להמשיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד,ר שלום רבמיכל07/06/2009
אני ב 31.5 עברתי החזרה בקפריסין של תרומת ביצית הוחזרו לי 2 עוברים שגידלו אותם במעבדה 5 ימים ואז החזירו לי.
מתי ההשרשה שלהם?
ביום רביעי ה 4.6 נתנו לי אוויטרל חצי מהכמות הרגילה בבטן.
מתי הכי מוקדם לבצע בדיקת הריון?
דבר שני יש לי כאבי גן תחתון שהתחיל לי היום ואני לא יודעת ממה זה?
אני בדרך כלל סובלת מהגב אבל עד עכשיו לא כאב לי אולי זה יכול להעיד על הריון?
אמרת לחברה שלי שעשתה גם איתי החזרה גם אחרי 5 ימים שגידלו את העוברים שהשרשה נעשה באותו יום או יום אחרי למה זה ככה? וכמו לכולם שאחרי 5 ימים בדרך כלל ההשרשה?
אני גם התחיל לי כמו התכוציות בבטן אין לי כוח לזוז אני צריכה לשכב זמן מה עד שיעבור לי.
ושאלה אחרונה אני ב 15.5 קיבלתי מחזור אחרון ובדרך כלל כל חודש אני מקבלת מחזור 3 ימים לפני התאריך המשוער זאת אומרת מ 15 אני סופרת 3 ימים אחורה ואני אמורה לקבל ב 12.6.
השאלה שלי אם אני לא בהריון {חס ושלום} מתי אני אמורה לקבל מחזור?
אני לוקחת תמיכה 2 פרוגינובה בבוקר דרך הנרתיק ו 2 פרוגינובה בערב
וגסטון 100 מ"ל כל יום בטוסיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להגיב לי אני לחוצה
מיכל07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לשאלתי?
מיכל08/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אפשר לענות לי בבקשה?
מיכל08/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מורן
מעיין08/06/2009תראי תמיד הרופא אמר לי שעם יש כאבים שהם בלתי נסבלים עדיף ללכת לעשות בדיקה יכול להיות שיש לך גירוי, או שזה באמת סתם כאב ( הכוונה שהוא נסבל) אז לפעמים זה קורה זה עבור לך
אני מאחלת לך המון בהצלחה ואת יכולה לעשות ביום ה13 בדיקת הריון לפי מיטב ידעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי אולי למקד את השאלה שלך
הדס08/06/2009קשה לענות לשאלה שמנוסחת בצורה כזאת.
השרשה של עוברים בני 5 ימים מהירה משל השרשה של עוברים בני יומיים-שלושה משום שהם בעלי מספר תאים רב יותר.
הרופא המטפל שלך אמור להגיד לך מתי אמורה לבדוק בטא, ואחרי הבדיקה הזאת - אם תהיה שלילית - את אמורה להפסיק תמיכת פרוגסטרון ולקבל מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות##07/06/2009
שלום,
היום, ביום ה-17 מההחזרה (לא מהשאיבה) קיבלתי תשובה חיובית - בטא 2169.
כמובן שאני מאושרת מאד (IVF 7), אך אני חוששת קצת משתי סיבות:
1. הוחזרו 4 עוברים והבטא מאד גבוהה - האם יכול להיות שעם בטא כזו גבוהה נקלטו בכל זאת רק אחד או שניים?
2. עד אתמול בערב היתה לי קצת רגישות בחזה, אבל מהיום בבוקר זה נפסק - האם זה אומר שאולי משהו לא בסדר?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיובי
פרופ' שחר קול07/06/20091. כן
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מאוחר ושלחב לוטאלי קצרשרון07/06/2009
שלום, האם ביוץ ביום 19 ולאחריו 12 יום מחזור זה בסדר? כדאי לקחת תמיכה? (אני טבעי ללא טיפולים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין.
פרופ' שחר קול07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת הזרעהסיגל07/06/2009
שלום. בת 28 מנסה כמעט שנה להרות, מבנה שחלות פוליציסטי, מחזור סדיר, ממצאי בדיקות שנעשו: פרופיל הורמונלי בסדר, בדיקת זרע יצאה בינונית- ניידות בינונית. היום הייתי אצל הרופא שלי שהמליץ על איקקלומין עם הזרעה, הוא אומר שאין טעם להמשיך ולנסות וכדאי להתחיל בטיפול הזה.
השאלות שלי הן קודם כל מהן ההשלכות של טיפול כזה? ובמיוחד של האיקקלומין הידוע לשמצה באינטרנט? והאם ניתן לעשות הזרעה בלי איקקלומין? אשמח לתשובות ממש מבולבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל שלום
פרופ' שחר קול07/06/2009בשלב זה יש לשקול ביצוע צילום רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סיגל07/06/2009לא הבנתי את התשובה, לשם מה צילום רחם? עשו לי אולטרסאונד לפני 3 חודשים וראו מבנה פוליציסטי, מה יכול להראות צילום רחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול07/06/2009לוודא שהחצוצרות פתוחות ותקינות.
בדיקת א.ס. לא מדגימה החצוצרות.
"מבנה פוליציסטי" - מושג נטול משמעות כלשהי.
אם אכן יש לך ביוץ סדיר, זה לדעתי השלב הבא בברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר...
סיגל07/06/2009סליחה אם אני מנג'סת. למה הרופא שלי לא המליץ על צילום רחם? והאם לא עדיף להתחיל עם טיפול ההזרעה לפני צילום רחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלאת מינוןהדס07/06/2009
אני בת 39.
ב 3 ה IVF הקודמים קיבלתי 150 גונל F ואמפולה אחת של מנוגון (פעם אחת להיפך - 2 אמפולות של מנוגון ו 75 גונל F),
ומספר הביציות שהושגו היה 6 בפעמיים הראשונות ואחת בפעם השלישית.
הרופא העלה לי את המינון ל 150 גונל F ו 3 אמפולות של מנוגון כדי להעלות את מספר הביציות.
האם מינון גבוה שכזה עלול לפגוע באיכות הביציות?
ואם העלאת מינון עלולה אכן לפגוע באיכות - עד כמה סביר שזה באמת יקרה (כלומר האם יש סיכון נמוך לפגיעה באיכות, או גבוה?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון
פרופ' שחר קול07/06/2009העלאת המינון לא תפגע באיכות הביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאורית07/06/2009
שלום ד"ר!
אני 10 יום אחרי הזרעה- עם אנדומטרין ( פעם ראשונה נתנו לי לחיזוק רירי
היום יש לי התכוויצות בטן - כאילו דומה טיפה כמו לפני מחזור אך בצורה קלה לא ממש
האם זה אומר שזה נכשל? על מה זה יכול להעיד? הרי אני עם אנדומטרין ? האם זה לא מוקדם עדיין לכאבי מחזור? ממש מפחיד אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית שלום
פרופ' שחר קול07/06/2009אנדומטרין אינו שולל אפשרות שיתחיל דימום.
מוקדם להכריז עם כישלון.
יש להמשיך טיפול ולבצע בדיקת דם שבועיים לאחר ההזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית07/06/2009תודה רבה ד"ר על תשובה
אבל 3 פעמים כבר התחיל מחזור יותר מוקדם מיום 14 ממה זה נובע ממי שאני שומעת מחזור מתחיל ביום 14 ואני אפילו לא יכולה להגיע לבדיקת דם עם תקווה
חשבתי שבטוח אם אני אקח אנדומטרין אז מחזור לא יגיע עד שאני לא אפסיק לקחת אותו
אני בדיכאון זה כבר פעם 4 אין לי כוח יותר אבל הפעם חשבתי לפחות שמחזור לא יתחיל לפני זמן והיום יש לי כאבי בטן? האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר יצאו 2 פסים!!!!!מישהי07/06/2009
24.5 הזרקתי אוביטרל
26.5 שאיבה 28.5 החזרת טריים
היום 2 פסים!
האם זה הריון או מהאוביטרל???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פרופ' שחר קול07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!תודה! תודה!הורדת לי אבן מהלב!
מישהי07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
סיגל07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב והריון מוצלח!!!
בתאל07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה בנות סוף סוף אחרי 3 ivf מלאים!
מישהי07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
יעל07/06/2009מזל טוב מכל הלב ושיהיה בהמון המון הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור מאחררוני07/06/2009
לאחר הזרעות רבות ( 4 איקקלמין , 1 טבעית , 2 גונל) עשינו חודש מנוחה.
אני יודעת בוודאות שהיה ביוץ ( בדקתי בערכה ביתית וגם חשתי בו) , אך המחזור לא מגיע ( איחור כבר של שבוע) - אני לא בהריון , מה הסיבה? כמה זמן לחכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאחר
פרופ' שחר קול07/06/2009להמתין עוד שבוע, ואם לא מגיע:
בדיקת דם לבטא, אסטרדיול, פרוגסטרון.
אולי הביוץ אחר החודש?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לבצע בדיקה?יפית07/06/2009
קיבלתי וסת אחרון ב-13/05 ב-26/5 עשיתי השבחה + הזרעה וגם ב-27/5 אותו דבר השאלה מתי אני יוכל לבצע כבר בדיקה ממתי אני סופרת אם תוכל להגיד תאריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון 10.6
פרופ' שחר קול07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך ד"ר
יפית07/06/2009מחר זה יהיה היום ה 14 לא מחר אני אמורה לבצע? שתיתי איקקלומין והזרקתי אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפית
אורית07/06/2009יפית אני גם אחרי הזרעה האם את מרגישה משהו בבטן? התכווצויות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
יפית07/06/2009לא אני לא מרגישה כלום למהאת רגישה? כמה הזרעות כבר עשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפית
אורית08/06/2009אני כבר בהזרעה 3 הפעם יום 11 למחזור יש לי כאבים קלים בבטן תחתונה- בגלל זה אני חושבת שמחזור יתחיל ץ אני קבעתי שאם הפעם לא יצליח אני עוברת ל IFV - אין לי כוח לנסות עוד הפעם ולהתאכזב. מה שמדאיג אותי זה שיש כאבים כאילו לפני מחזור - אם אין לך כלום זה יותר טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית
יפית08/06/2009נקווה ששנינו לא נגיע לעוד הזרעה או טיפול ושיהיה בשורות טובות בע"ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להלן התוצאות-להספיד???דפנה07/06/2009
אנדוקרינולוגיה
Estradiol (E2) Urgent | pmol/L | *
2457
|
Progesterone Urgent | nmol/l | *
40.9
|
HCG-B Quantitative (UR) | mIU/ml | *
8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, להמשיך מעקב!
פרופ' שחר קול07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךדנה07/06/2009
שלום! בשתי הזרעות הקודמות היה מחזור 12 יום אחרי הזרעה
עכשיו אני עם אנדומטרין 2 כדורים ביום
האם בגלל אנדומטרין יהיה לי איחור במחזור?האם אני עכשיו לא אקבל ביום 12 כמו בפעמים הקודמות?
מה עושה אנדומטרין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ד''ר יעקב לברון07/06/2009את יכולה לצפות לכך. הפרוגסטרון מייצב את הרירית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שלא נענתהדנה07/06/2009
שלום אני אחרי הזרעה שלישית שכשלה- אני הבנתי מהרבה אנשים שהזרעות ממש לא עוזרות כמעט כל אחת ששאלתי אותו לא עזרו הזרעותץ אני לא רוצה להפסיד זמן ולהמשיך עם הזרעות
רופא שלי המליץ לי על הזרעה אחרונה ואז נעבור להפרייהץ בכל הפעמיים הקודמים הייתה זרע אחרי השבחה מאוד טובה 95 % בתנועה
והפעם אחרונה היתתה זרע בתנועה 100 % היו לי שני זקיקים גדולים220 ו 25 אבל בכל אופן זה לא הצליחץ לבעלי יש בעיית זרע קצת ולי יש שחלות פוליציסטיות מחזור לא סדיר ולא היה ביוץ לפני הזריקות( אני בת 25 מזריקה פוריגון ואוביטרל) אני מאוד רוצה ילד אין לי כוח עוד להמשיך עם הזרעות כשאני יודעת שזה לא יצליח . 2 הזרעות ראשונות הדימום התחיל ביום 12 לאחר הזרעה ולכן בפעם השלישית רופא נתן לי אנדומטרין
מה זה אנדומטרין מהה הוא נותן? האם זה משפר סיכוי הריון?
האם אתה ממליץ לי להמשיך עם הזרעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול07/06/2009אנדומטרין מכיל פרוגסטרון.
השימוש בו אינו חיוני בטיפולי הזרעה.
האם בוצע צילום רחם?
האם מטופלת כעת על בסיס גונדוטרופינים או איקקלומין?
בקצרה: יעוץ מסודר מחייב לדעת מלוא הפרטים.
את צעירה, ולכן סיכוייך טובים מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)