מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה- בחילותטלטל02/06/2009
שלום רב,
אני אחרי טיפולים בשבוע 8
הבחילות וההקאות התחילו לפני שבוע והפסיקו לאחר יומיים
אני ממש בלחץ. האם זה מעיד על משהו לא תקין?
אתמול הייתה לי הפרשה קלה חומה (פעם אחת ממש טיפה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה לפני יומיים הפסיקו ולא אחרי
טלטל02/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להיקלט להריוןmimi102/06/2009
כשיש לגבר תאים בודדים בתנועה באופן טיבעי וספונטני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי קלוש.
פרופ' שחר קול02/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופא שלום דחוףףףףףףמורן01/06/2009
אני לוקחת נרות אנדרמנטין וגם אויטריל בבטן לפני כמה ימים התחיל לי גירודים ברגליים שהחמירו והגיעו כבר לאיזור הידיים אני לא יודעת ממה זה או מהנרות או מהזריקה בבטן אתה יכול לעזור לי לדעת ממה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי את צריכה להתקשר לרופא שלך
טלי02/06/2009נראה שפיתחת תגובה אלרגית של גרד. זו תופעה מוכרת באנדומטרין (מניחה שלתרופה הזו התכוונת כי אייתת את זה אחרת). לרוב נהוג להחליף מהר תרופה במקרה כזה לתרופה בעלת פעולה דומה שלא תעשה לך גרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן שלום
פרופ' שחר קול02/06/2009תגובה אלרגית??
יש מקום להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל מי שיודע אשמחלתשובה דחוףףףףףףףףמורן01/06/2009
אנ יהתחלתי לקחת נרות אנדומנטין ונעשה לי גרדת ברגלים ובידים אני כל הזמן מגרדת ונהיה לי שורף.
למישהי קרה את זה בבקשה עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרדת ועוד איך.................
טלי03/06/2009לי כתוצאה מההורמונים נהייתה גרדת בכל הגוף....עכשיו אני בהריון שבוע 25 והגרדת ממשיכה...
זה תוצאה מההורמונים, בכל אופן תתיעצי עם רופא עור, דרך אגב את גם אדומה?
אם כן welcime to the club
ובקרוב לקלאב ההריוניות........אבל בלי גרדת!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי אם יש לך אפשרות לכתוב
מיכל03/06/2009לי את הטלפון שלך או מסנגר שלך אני אשמח לדבר איתך ולהתייעץ איתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי שלום
מיכל04/06/2009אני מחכה שתרשמי לי את הטלפון או איזה שהוא דרך לדבר איתך על ז וכן אני אדומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי אני מחכה לתגובה ממך בבקשה
מיכל04/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי שלום לך ולרופא דחוףףףף
מיכל04/06/2009האם הגרדת בגוף כתוצאה מהנרות האנדרומנטין יכולה להביא להריון או שלא?
אני היום יום ה5 אחרי ההחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלוםמורן01/06/2009
אני עברתי החזרה אתמול ואני לוקחת כתמיכה אוויטרל דקפפטיל ופרוגינובה וגסטון
החזירו לי 2 עוברים באיכות מעולה שהעוברים הם בני 5 ימים שהתפתחו במעבדה.
בלטוסיטים משהו כזה.
האם האוחזי הצלחה להריון יותר גבוהים מאשר שמחזירים ביום השני אחרי השאיבה?
והאם כשמחזירים לרחם עוברים מפותחים הם אמורים לעבור דרך החצרוצרה או שהם ישר ברחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום
פרופ' שחר קול01/06/2009לפי תאורך סיכויי ההריון טובים מאוד.
העוברים מוחזרים לרחם ישירות ואינם מגיעים לחצוצרה.
רשימת התרופות שאת נוטלת כתמיכה נראית ארוכה מידי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאדווה01/06/2009
שלום
האם תוכלו להסביר לי בקצרה במקרה שתריך זירוז וסת מתי לוקחים פרוברה ומתי פרוגילוטון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרוז
פרופ' שחר קול01/06/2009פרוברה (מכילה פרוגסטרון בלבד) תביא הריון רק אם הרירית נחשפה לאסטרוגן (למשל בנשים עם שחלות "פוליציסטיות").
פרוגילוטון (מכילה אסטרוגן + פרוגסטרון) תביא למחזור גם בהיעדר פעילות שחלתית כלשהי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקטוסלפינגסא01/06/2009
ד"ר שלום,
אנו מטופלים בIVF עם בעיית זרע חמורה, אחרי כשלונות רבים ו3 הפלות הופניתי בין השאר גם לצילום רחם.
בתשובה חלל רחם תקין ופיזור תקין של חומר ניגודי,התרחבות קלה בקצה המרוחק של חצוצרה שמאל - סקטוסלפינגס קטן.
האם זה יכול להיות הגורם להפלות החוזרות? האם אצטרך לכרות את החצוצרה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקטו
פרופ' שחר קול01/06/2009ממצא כזה יכול להוות סיבה לכישלונות חוזרים.
רצוי לכרות החצוצרה, אם הממצא בניתוח (לפרוסקופיה) יצדיק זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפיצה בבטאמיכל01/06/2009
בתאריך 12.05 הוחזרו 3 מוקפאים
ביום ה - 12 בטא 137
ביום ה -14 בטא 412
ביום ה - 19 בטא 3731
האם הקפיצה הגדולה הזאת היא תקינה? והאם ניתן להסיק מזה שמדובר ביותר מעובר אחד?
אשמח לתשובה ,מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפיצה
פרופ' שחר קול01/06/2009בדיקת א.ס. תפזר הערפל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות תקינות?DGANIT01/06/2009
אני אחרי לקיחת אסטרופם לדחיית ביוץ ביום ה-13 הפרוגרסטרון היה 7.1 וביום ה-20 הפרוגרסטרון היה 35.9 האסטרדיול היה 516 ופרולקטין 375 האם זה תקין ביום זה מבחינת ביוץ, מבחינת כניסה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות תקינות?
ד''ר יעקב לברון01/06/2009כנראה שבייצת כבר ביום ה 13.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הריון?
DGANIT01/06/2009לגבי הריון, האם יש סיכוי עם היה קיום יחסים ביום ה12 וביום ה13?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכהאני01/06/2009
דר שלום,
בתאריך 20.5 בוצעה החזרת 2 עוברים
אתמול 12 יום אחרי ההחזרה עשיתי בדיקת דם
בטא 14 ,פורגסטרון 11.9 האם יש סיכוי להתפתחות הריון תקין?
האחות אמרה לי להמשיך עם התמיכה ולבצע מחר בדיקת דם.
כבר מס ימים שאני מרגישה שהגוף שלי מגיב , צריכה שתן בדחיפות
והחזה גדל וכואב .לפני חצי שנה עברתי כריתה של החצוצרה בעקבות הריון
מחוץ לרחם.
אשמח לתשובה
תודה ,אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוכה
ד''ר יעקב לברון01/06/2009סיכוי גדול שלא יתפתח טוב אבל רק הזמן יגיד את שלו. בכל מקרה צריך להיות ערים לנושא של הריון חוץ רחמי כיוון שאת בסיכון יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובתכם בבקשה רופאים יקריםחסוי01/06/2009
קראתי באחת התגובות שלכם שאחרי גיל 42 אחוז הצלחה להריון כ- 20%.
אם כך האם כדאי לי לוותר על נושא הטיפולים והאם בכלל אכנס להריון?
אני בת 43 מנסה כבר כשנתיים, טיפולי הורמונלי תקין FSH 4.5 , עוברים מתחלקים אבל לא יפים.
אשמח לתגובתכם,
תודה, ובמקצת מיואשת מהסטיסטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובתכם בבקשה רופאים יקרים
ד''ר יעקב לברון01/06/2009הסיכוי להריון ולידה בגל 43 הינו בין 5-10%. אם עשית כבר הרבה טיפולים ולא הצלחת זה אפילו פחות טוב. אולי תנסי תרומת ביצית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובתך ד"ר לברון
חסוי01/06/2009
אילו הייתי בת 30 אם אותה בעיה, אז גם היית מציע לשקול את נושא תרומת ביצית?
מפחיד אותי המחשבה של תרומת ביצית, בעקבות כל מה שכרוך הנושא, וזה המון המון כסף ולא בטוח שאוכל "לעמוד " בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת ימי המחזורעדי01/06/2009
אני צריכה הרבה פעמים במהלך טיפולים לחשב את היום מהמחזור/ביוץ/החזרת עוברים לצרכים שונים ואני לא בטוחה כיצד מחשבים.
לדוגמא אם קיבלתי אתמול יום ראשון, היום החמישי מהמחזור (לדוכמא) הוא ביום חמישי (כלומר סופרים גם את היום הראשון של המחזור) או ביום שישי (כלומר סופרים מיום למחרת אותו אירוע)...
אני יודעת שזה הבדל של יום בסך הכל אבל עם המתח כל יום נוסף שמיותר בספירה בהחלט מיותר לחכות :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירת ימי המחזור
ד''ר יעקב לברון01/06/2009היום שבו יש את הדימום הרגיל נחשב ליום הראשון של המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרוסקופיהאריאלה01/06/2009
שלום
באיזה מידה ניתן לאבחן בלפרוסקופיה תקינותה של חצוצרה.
האם חצוצרה חסומה יכולה להשתחרר
אווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרוסקופיה
ד''ר יעקב לברון01/06/2009היום כמעט ולא מתקנים חצוצרות בניתוח כיוון שיעילות טיפולי ה IVF גדולה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןדפנה01/06/2009
בוקר טוב,
בתאריך 26.5 הוחזרו 5 עוברים "יפים" , אתמול הייתה לי הפרשה יותר מהרגיל והיום יש לי כאבי בטן כמו של מחזור- להספיד הריון? אני לחוצה נורא, אנא ענו לי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
עדי01/06/2009גם לי היו כמה ימים אחרי החזרת עוברים כאבי מחזור קלים ואף כמה טיפות דם ובכל זאת היה הריון אז אל תספידי ותהיי אופטימית וחזקה למקרה שלא.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מדהימה, תודה
דפנה01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסר סבלנותאיתי01/06/2009
האם ידוע אחרי כמה זמןבערך של הזרקת הורמונים לגבר (פרגניל וגונל אף) האשך מיצר זרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר סבלנות
ד''ר יעקב לברון01/06/2009מרגע שתא זרע נוצר עד שהוא נפלט בזרמה עוברים בממוצע 72 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)