מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף בבקשהיעלי09/06/2009
אני אחרי 7 טיפולי IVF ותודה לאל היתה בטא חיובית ואף הכפלה תקינה. אם ההחזרה היתה ב-17/5 של בלסטו' קפואים בני 6 ימים משמע שאני אוטוטו בשבוע 6 לא? אם כך הדבר האם שק הריון עם קוטב עוברי ושק חלמון בגודל המצוין כ- 24*24 ולידו כתוב 7.5m - גודל תקין לשלב זה?
לא נצפה עדיין דופק. מה שמדאיג אותי - דימום קצר (שעתיים וזהו) ללא ריריות אבל דמי ממש - מעיד על בעיה?
באולטראסאונד הרופא לא הבחין במשהו מיוחד אמר שאולי המטומה כתוצאה משק הריון נוסף שלא התפתח. צוואר הרחם ארוך ומתוח. אני אמורה לחזור עוד 10 ימים לבדוק דופק אבל מאד מתוחה בשל העניין. דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא ענה לי
יעלי09/06/2009כרגע גיליתי דימום נוסף (הראשון היה בשבת). אני על סף התקף לב. נבדקתי שלשום כבר (כמפורט בהודע הקודמת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
פרופ' שחר קול09/06/2009המדידות לא ברורות. האם שק חלמון נמדד 7.5 ממ???
אם כן - זה גדול מידי לשלב זה.
מציע א.ס. ביקורת עוד 4 - 5 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש ממחשבות.לרופאים ובנות שחווגלית09/06/2009
שלום רב
ביום שני לפני שבוע-החזרה.אחרי מס ימים-רגישות בחזה וכאב קל למגע.במשך כמה ימים.
היום בבוקר-רגישות והכאב חלפו
הוריד לי כמעט את כל האופטומיות.האם זהו סימן שלא.....
אני נוטלת נרות תמיכה.
ומתי הכי הכי מוקדם ,לאחר החזרה ,ניתן לבצע בדיקת הריון?
תודה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול09/06/2009בדיקת דם להריון - 14 יום לאחר השאיבה.
לא מוקדם יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת הזרעהרוני09/06/2009
שלום רב,
הזרעה שלישית עם גונל , הפעם החליט הרופא להתחיל זריקות ביום השלישי למחזור ולא החמישי.
האם זה עשוי להקדים את הביוץ? בפעמיים הקודמים ביוץ ביום ה- 13?
(גם הגדלנו מינון מ- 150 ל- 187.5)
תודה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני שלום
פרופ' שחר קול09/06/2009יתכן והביוץ יקדים ביום - יומיים. אם כי לא בהכרח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת אנדומטריןעדי09/06/2009
אני מנסה להרות (טבעי) והרופא נתן לי תמיכת אנדומטרין מהביוץ עד המחזור אבל יש משהו שלא מובן לי- אם לוקחים את זה ואין הריון המחזור יכול להגיע לבד גם כשאני לוקחת את זה? כי הרי המחזור מגיע כשהפרוגטסרון יורד אז כל עוד אני לוקחת את זה המחזור לא אמור להגיע
, או שיגיע בכל מקרה אם אין הריון? תןדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
פרופ' שחר קול09/06/2009לא ניתן לקבוע מראש. יתכן ויגיע מחזור תוך כדי נטילת אנדומטרין, יתכן ולא.
לכן יש צורך בבדיקת דם להריון 14 יום לאחר הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהגלי09/06/2009
שלום רב,
אני בת 33 , אחרי 2 הריונות (אחד נפל לפני דופק וילדה מקסימה..) עם שחלות פוליציסטיות.
אתמול עשו לי החזרה של שני עוברים איכותיים (אחרי שאיבה של 9 ביציות) - פעם ראשונה של IVF
אתמול דאגתי לנוח- לא עבדתי, שכבתי רוב היום..
היום כואבת לי במעט הבטן , אני ממש מרגישה את האיזור כולו ..
האם יש לי ממה לחשוש?
האם כאבי בטן , יום אחרי ההחזרה - מעידים על כישלון קליטת העוברים??
האם זה "לא בסדר" שהיום הלכתי לעבודה???
בתודה מראש,
גלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי שלום
פרופ' שחר קול09/06/2009כאבי בטן קלים הינם שכיחים לאחר טיפול IVF, ואינם מעידים על כישלון הטיפול.
מותר לחזור לשיגרת החיים, אם כי מומלץ להימנע מפעילות פיזית מאומצת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לנטילת דופסטון יש השפעה על fshמירה08/06/2009
אני בת 39, אם לתינוקת בת 9חודשים מתרומת ביצית עם FSH שנע (עד לפני ההריון) בין 12 ל20.
לאחר חודשיים שלא קיבלתי מחזור, קיבלתי כדורי דופסטון במשך 5 ימים והמחזור הגיע רק כשבועיים אחר כך. ביום השלישי למחזור בדקתי FSH והתוצאה היתה 7.
האם לגלולות שנטלתי היתה השפעה על התוצאה או שהחודש הערך ירד ללא קשר ויש סיכוי טוב להרות החודש אפילו באופן טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH
פרופ' שחר קול09/06/2009כפי שנאמר פה פעמים אין ספור: לרמת ה - FSH אין משמעות בלי שבודקים במקביל E2
בכל מקרה, עדיף לבדוק AMH
יש סיכוי להריון אם יש ביוץ טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת בתשובת שלשת הרופאים, בבקשהשני08/06/2009
אני מאד מוטרדת. אני אמורה לעבור IVF ראשון ומעבר להגדלת הסיכוי לחלות בסרטן, אני מאד מוטרדת מההשמנה הבטנית שהיא תופעה של טיפולי ה-IVF: יש לי מספר חברות קרובות שהרו באמצעות טיפולי IVF. כולן היו רזות-ממוצעות (מידה 38) וכולן - בלי יוצא מן הכלל- השמינו במהלך הטיפול (2 מחזורי טיפול) השמנה בטנית! זה התחיל בכך שהבטן תפחה מאד אחרי השאיבה והמשיך בכך שהבטן המשיכה לגדול בזמן ההריון עד כדי כך שבחודש השני להריונן הן נראו כמו בחודש החמישי-שישי עם בטן ענקית וצמיג רחב הנלווה אליה, ומה שעוד יותר גרם לי להבין שהטיפולים הם הגורם לכך הוא שלאחר הלידה (כשנה אחרי הלידה!!!) הבטן שלהן תפוחה ושמנה כאילו נמצאות בחודש הרביעי להריונן. כאילו!
כשאני משווה בחורות לא רזות אלא ממוצעות שהרו באופן טבעי, אני מייד רואה את ההבדל: הבטן של הבחורות שהרו טבעי מתכווצת באופן מהותי כבר אחרי חודשיים שלשה מהלידה ללא כל מאמץ או פעילות ספורטיבית, לעומת בטן של הריון לאחר טיפולי IVF שנשארת כאמור שנה אחרי הלידה כמו בטן של אישה הרה בחודש חמישי. ששאלתי חברה טובה איך זה שנשארה לה הבטן אחרי הלידה, היא אמרה לי שכולם שואלים אותה את אותה השאלה.
הייתי שמחה לדעת למה זה קורה ב-IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנושא הזה כבר נטחן פה מיליון פעמים
טלי08/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מטלי (טלי אחרת מזו שענתה לך)
טלי09/06/2009אני אכן עברתי 5 טיפולי הפרייה, בשניים הראשונים הגבתי לא טוב להורמונים ובכל הפרייה עליתי 5 ק"ג (10 ק"ג ב-2 הפריות!!!!!) אח"כ עשיתי עוד 3 הפריות שבכל הפרייה עליתי ק"ג אחד בלבד!
אני חושבת שתלוי איזה הורמונים מקבלים, כמות וסוג, אותי ב-2 הפריות ראשונות "פוצצו " בהורמונים מה שהסתבר כלא נכון .
והנה הפתעה: בהפרייה החמישית נקלטתי, עד שבוע 20 לא ראו שאני בהריון (לא הייתה בטן גדולה כמו שאת מתארת , הפתעה נוספת : אני בשבוע 26 נכון להיום ועליתי עד עכשיו 1.8 ק"ג בלבד.
לדעתי בזמן ההריון המצב ההורמונלי מתאזן , כל הנפיחות והבצקת שהייתה לי בזמן ההפריות, דווקא נעלמה עם ההריון (אולי אצלי דברים עובדים הפוך.....)
בכל מקרה כשאת מתחילה עם הטיפולים, תבקשי מהרופא (עוד יותר טוב אם זה רופא פרטי) שיהיה מתון עם ההורמונים, במקביל תשמרי על תזונה נכונה ותקפידי לעשות ספורט, או לפחות הליכה ברגל כדי למנוע נפיחות ובצקות , אל תחששי ושיהיה לך בהצלחה !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציע חיפוש בפורום לפי מילות מפתח
פרופ' שחר קול09/06/2009הנושא נדון פעמים רבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול, אני מדברת על השמנה בטנית
שני09/06/2009כזו שלא יורדת גם שנה אחרי הלידה, למרות הקפדה על תזונה וספורט מתון!!!
ידוע לי שהנושא דובר, אבל דובר על השמנה כללית וכאן אני מדברת על השמנה בטנית , על בטן שלאחר לידה אמורה להתכווץ ולא יעזור מאום היא לא!
אשמח בכל זאת להתייחסות הרופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה בטנית
פרופ' שחר קול09/06/2009איני מודע למחקרים בספרות המקצועית המתארים הבדל בפיזור השומן במהלך הריון שלאחר טיפולי הפריה או הריון ספונטאני.
כמו-כן איני מודע להבדלים בנושא זה בתקופה שלאחר הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת וחוששת...ענבל08/06/2009
אני לא כל כך יודעת מה לחשוב...
ב 25/05 עברתי שאיבה, נשאבו סה"כ 19 ביציות 13 הופרו,
ב 28/05 הוחזרו לי שני עוברים יפים (לטענת הרופא יפים מאוד), אני משתמשת באמנדומטרין * 3 ליום ואסטרופם * 2 ליום, היום ביצעתי בדיקה ביתית (בערב) שיצאה שלילית, האם ניתן להסיק מזה שהטיפול לא הצליח ואין הריון?
אודה לתשובה בהקדם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספרת לא נכון את הימים
טלי09/06/2009יש לספור 12 ימים מיום שלאחר ההחזרה (יום ההחזרה נחשב ל-אפס)עד כמה וכמה אם ההחזרה בוצעה בשעות הערב!!!
היום זה 12 יום!!! תעשי היום בדיקה.יש מצב שיש לך בטא קטנה ואז ביום ה-11 לא רואים !!!
בהצלחה !!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל שלום
פרופ' שחר קול09/06/2009עדיף לבצע בדיקת דם, ולא בדיקה ביתית, כדי לדעת האם הטיפול הצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאיעל08/06/2009
מחזור אחרון 6/5 היום ביצעתי בדיקת דם יצא הבטא 7545
האם הבטא תקין ולא גבוה ?
לאיזה שבוע מתאים הבטא?
יש סיכוי לתאומים בטא גבוה כזה ?
אודה על תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
פרופ' שחר קול09/06/2009לא ניתן לקבוע תקינות לפי בדיקה בודדת.
לא ניתן לקבוע השבוע.
מציע בדיקת א.ס. שתפזר הערפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת בייציותמורן08/06/2009
שלום
עברתי שאיבת בייציות ביום שישי האחרון והאמת כואבת לי הבטן התחתונה מאז.
זו הפעם השנייה שאני בטיפול ואני לא זוכרת שכאב לי כלל בפעם הראשונה.
הבטן שלי גם נפוחה (אולי עוד מהשפעת הזריקות) אבל הכאבים קיימים אבל נסבלים.
האם זה נורמלי ? זה ממש מטריד אודתי.
אשמח לתשובה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום
פרופ' שחר קול09/06/2009כאבים ונפיחות עלולים להיות סימנים של גירוי יתר.
מכיוון שאין מידע נוסף, רצוי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוווף!!דחוףףףף08/06/2009
שלום לכל הרופאים , אני ביום רביעי 10/6/09 יש לי שאיבה , קיבלתי טלפון היום אני אמורה להזריק 2 יחידות דקפפטיל בשעה 11 בלילה האם זה אפשרי? אמרו לי להפסיק כל תרופה אחרת
היום יום שני 2 יחידות דקפפטיל 0.1 ב 11 בלילה מחר כלום ?!! רביעי 8:30 שאיבה
האם זה יתכן אני מפחדת שיהיה לי ביוץ מוקדם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנסה לעזור..
בתאל08/06/2009תפקיד הדקפפטיל הוא למנוע ביוץ כך שבעניין הזה אפשר להרגע השאלה אם לא כדאי שתנסי לדבר שוב עם הרופא אם התכוון לרק דקפפטיל כי בדרך כלל לפני שאיבה מזריקים אוביטרל
אני מאחלת לך המון המון בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
פרופ' שחר קול09/06/2009מציע לבצע בדיוק נמרץ את ההוראות שקיבלת.
לא להזריק אוביטרל!!!
חוזר - לא להזריק אוביטרל!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עדינים,אור אור08/06/2009
עקב בעיה אצל בעלי.
עברתי החזרת עוברים ב: 01/06/09 ביום שני האחרון,
ומאתמול התחילו לי כאביי מחזור עדינים.. מה זה אומר?
נאמר לי לעשות בדיקות דם לאחר 12 יום, שזה יוצא ביום שבת אז אני אצטרך לחכות עוד יום אחד שלם עד יום ראשון, האם כדיי לעשות בדיקת הריון ביתית של מקלון הזהב?
כבר אין לי סבלנות...? ואני בלחץ...? יום ראשון נראה מאוד רחוק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדינים
פרופ' שחר קול09/06/2009לא ניתן לנחש לגבי תוצאות הטיפול.
מציע להמשיך בטיפול התרופתי שניתן לך, ולבצע בדיקת דם להריון במועד שניקבע.
מציע להימנע מבדיקות ביתיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שאיבהחסוי08/06/2009
שלום
השאלה שלי קצת מוזרה אבל בכל זאת אני ישאל.
האם לאחר שאיבה ומקיימים יחסים (למרות שאני יודעת שאי אפשר) יש סיכוי להכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שאיבה
חסוי09/06/2009יש מצב לאחר שאיבה יומיים לפני החזרה (אם מקיימים יחסים) להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אם שואבים את כל הביציות???
תותית09/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרות- האם מישהו הצליח מכן עם זרעותאורית08/06/2009
אני 3 פעמים מקבלת מחזור 12 יום אחרי הזרעה לא מבינה למה זה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי להזרעות
אורית08/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
שירה08/06/2009יש לי חברה בת 42 שהרתה מהזרעה ראשונה! וילדה תינוק משגע
אבל גם הרופא שלה ציין שזה סוג של נס לא יאומן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
טלטל08/06/2009שלום לך,
אני הריתי מהזרעה ראשונה שנגמרה בהריון כימי
כעת אני בהריון אחרי הזרעה שנייה טפו טפו טפו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה בנות!!!!!
אורית08/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גם לך!!! אמן אמן אמן
טלטל08/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל / דיפרליןקמילה08/06/2009
שלום רב,
האם יש עדיפות בין 2 הזריקות דקקפטיל או דיפרלין ? אני מבינה שדיפרלין הוא גנרי של דקקפטיל ושאמור להיות אותו דבר אבל האחות בכל זאת ציינה שאנסה להשיג דקקפטיל כי הוא יותר טוב.
בעבר בבית מרקחת נתנו לי ישר דיפרלין . האם כדאי להתעקש על דקקפטיל?
תודה מראש על תשבותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לילי
מעיין08/06/2009ככל הידוע לי אין הבדל ביו שני הזריקות האחות אמרה שתנסי להשיג את הדקפפטיל כי הוא יותר נוח להזרקה הזריקות מוכנות כבר את הדפרלין את צריכה להכין
אז בהחלט עדיף לך להשיג את הדקפפטיל שהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)