מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי הפלה ספונטניתאמא07/05/2009
הפלה ספונטנית- בשבוע 5.
עד שהבטא התאפסה- עבר חודש (וכל אותו זמן דיממתי).
לפני חודש הסתיים הדימום.
תוך כמה זמן אני אמורה לקבל מחזור (כרגיל) ? והאם יכול להיות עיכוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדימום נחשב לווסת
שירה07/05/2009נכנסתי להריון גם אחרי הריון כימי ודימום מוגבר שנחשב לווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
פרופ' שחר קול07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייה דרך רופא פרטיהלחוצה07/05/2009
שלום
עברתי 2 הזרעות שלא הצליחו לצערי..
הרופא הפנה אותי לתחיל בהפרייה . השאלה שלי היא: האם כדאי לעשות את ההפרייה ע"י רופא פרטי ולשלם לו סכום של כ 1500 ש"ח (מאחר ויש לי לאומית זהב זה המחיר בערך) או לחילופין לעבור בבית חולים ציבורי ללא שום תשלום . הבנתי מהרופא שלי כי באופן פרטי הסיכויים להצלחה גדולים יותר (אבל יש לו אינטרסים כי הוא מקבל תשלום)
אשמח לקבל את דעתכם בדחיפות
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללחוצה
חסוי07/05/2009
מניסיוני, אין קשר לרופא פרטי בהצלחת הטיפול, צריך המון המון מזל+ בדיקות הורמונליות ועוד גורמים, אני נמצאת אצל רופא פרטי כבר שנתיים ואין הריון עדיין לצערי.
יתרון ברופא פרטי הוא המענה ,והטיפול מהתחלה ועד הסוף.(בידקות א.ס+ שאיבה+ החזרה).
רופא שעובד ומקבל גם לא בצורה פרטית כמו ד"ר שחר קול בחיפה יש הצלחות לא מעטות.
שיהיה לך המון בהצלחה, מקווה שלא תצטרכי להוציא כספים רבים לטיפולים.
בהצלחה, גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה שלום
פרופ' שחר קול07/05/2009אני מאמין שכל רופא יבצע הטיפול בצורה הטובה ביותר, בלי קשר לתשלום.
היתרון ברופא פרטי נובע מעצם העיסוק בתחום כה אינטימי ורגיש כפוריות.
לכן הערך המוסף הוא בעיקר פסיכולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה דרך רופא פרטי
הלחוצה08/05/2009תודה על המענה
אשמח לדעת גם מה דעתכם על טיפולי הפרייה בבית חולים ברזילי שבאשקלון
האם סורוקה עדיפה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל 39עינת07/05/2009
מה הסיכוי להצלחת טיפול IVF בגיל 39?
קצת רקע אם זה חשוב: לפני שנתיים היה הריון תקין מ IVF חמישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סביב 25%
פרופ' שחר קול07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר בבקשה התייחסותך... תודהשירה07/05/2009
הזרעה שנייה הייתה ב21.04
מחזור אחרון אחרי הריון כימי ב27.03
התחלת הזריקות 07.04.09 ואוביטרל 20.04.09
1. האם יש סיכוי להריון מוצלח?
2. איך מחשבים את שבוע הריון?
3. האם זה בסדר לקחת חומצה פולית 2 כדורים מינון 400
4 האם לקחת גם b12?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול07/05/20091. כן
2. יום הביוץ (22.4) + שבועיים
3. כן
4. אם צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בין שאיבה להחזרהטל07/05/2009
הי ד"ר,
אחרי שאיבת הביציות היתה לי היפר סטימולציה ולכן הוחלט להקפיא את הביציות המופרות (17). לפני ההחזרה המתוכננת התחלתי ליטול ESTROFEM אך עקב הופעת סטרפטקוק הוחלט להשהות את הטיפול עד להחלמתי. הפסקתי ליטול את ה ESTROFEM לאחר 7 ימים שנטלתי 3 כדורים ביום.
אני אמורה להתחיל טיפול חדש עם קבלת המחזור אך הוא מאחר בכ-6 ימים. האם יש סיכוי שנכנסתי להריון באופן טבעי ? האם זה אפשרי בזמן נטילת ESTROFEM ? האם יש קשר בין איחור הוסת ובין נטילת הורמון זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום
פרופ' שחר קול07/05/20091. תאורטית - יש סיכוי אך הוא אפסי.
2. כיוון שהרירית לא נחשפה לפרוגסטין (אנדוגני או אקסוגני) המחזור לא מגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התבשרתי על בטא חיוביתלימור07/05/2009
מתי מומלץ להגיע ל- u.s ראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
לימור07/05/2009זה אחרי החזרת עוברים מוקפאים.
מתי מגיעים לראות שק? ומתי דופק?
תודה מראש
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4 שבועות לאחר ההחזרה
פרופ' שחר קול07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובהמאי07/05/2009
נמצאת "בהכנות" להחזרת מוקפאים, לוקחת כבר 14 יום פרוגינובה, מחר אמורה ללכת לרופא לאולטרסאונד, לפני יומיים התחילו הפרשות חומות והיום יש תחושה שהם קצת התגברו.
האם תקין? מה אומרות ההפרשות- קצת כמו ביום לפני מחזור.
יכול להיות שהרירית מתחילה להתפרק? מה עושים על מנת למנוע את זה עכשיו? והאם היה צורך יותר במעקב? או שהרופא פעל נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי שלום
פרופ' שחר קול07/05/2009אם אכן מדובר על דימום ממקור של הרירית הרי ההכנה היא סוב-אופטימאלית מבחינת יכולת הרירית לאפשר השרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאי07/05/2009
האמת שלא כל כך הבנתי את התשובה- תוכל בבקשה לחזור ולהסביר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול08/05/2009אם הרירית מדממת הרי סיכויי ההריון נפגעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מאי10/05/2009ביום שישי ביצעתי u.s והרירית עבה, ממשיכה עם הפרוגינובה מתחילה היום בערב אדנדומטרין 3 פעמיים ביום. ונקבעה לי החזרת 2 מוקפאים ליום רביעי בצהריים.
עדין יש לי הפרשות חומות לאורך כל היום אך אינן מתגברות. שאלתי את הרופא והוא אמר שזה תקין לחלוטין - לא ביצעתי שום בדיקת דם החודש להורמונים,.נאמר לי שאין צורך.
שאלותי הם -
1-האם זה באמת תקין ואפשר לבצע החזרה כרגיל?
2-יש צורך באיזה שהיא בדיקת דם לפני החזרת מוקפאים?
3-האם הדימום יפגע בסיכויי ההצלחה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי לשאלתך
טלי08/05/2009לפי דעתי הסיכויים שלך טובים ויותר מכך (אבל יכול להיות שאני טועה , אני לא רופאה...), נשים צעירות ממך ב-10 שנים לא מגיעות לאחוז כזה גבוה של הפריות.
אצלי הפרייה מס' 5 הצליחה, הלוואי שזה יהיה המספר המנצח גם אצלך!!!!
מעניין מה הרופא יגיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שנכנסתי בטעות
טלי08/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפשרה
פרופ' שחר קול11/05/2009רירית מדממת לפני החזרה אינה תקינה, ולכן הסיכוי להריון יהיה נמוך יותר.
יש לשקול החזרה על מחזור טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים והזרעה - דילגו עלי!!!לימור07/05/2009
לפני הזרעה 4. החודש טופלתי בגונל ( 3 ימים: כמות 37.5, 5 ימים - 75)
יום 10 למחזור - 3 זקיקים - 9,10,11 E-626, P-0.7
יום 12 למחזור - 2 זקיקים - 12*12, 16*16 E-1138, P-1.2 רירית: 7.2
יום 13 למחזור - 2 זקיקים - 16*12 ,19 E-1620, P-1.4 רירית:7.4
נצפה מעט נוזל חופשי
עוד לא התבצעה הזרעה (מחכה לתשובה אם מחר).
האם ההורמונים בסדר, מתי יהיה ביוץ לפי נתונים אלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור שלום
פרופ' שחר קול07/05/2009ההורמונים בסדר. עדיין לא היה ביוץ.
רמת LH היתה עוזרת בניבוי מועד הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאי07/05/2009האמת שלא כל כך הבנתי את התשובה- תוכל בבקשה לחזור ולהסביר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה-קפצה לי ההודעה למקום הלא נכון
מאי07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלוםשני07/05/2009
לפני 3 חודשים לקחתי חודשיים של טיפול איקקלומין שלא הוביל להריון בהזרעה.
אני בת 29 מבייצת טבעי.פרופיל הורמונלי תקין.
היום לתדהמתי הפרופיל ההורמונלי הורע וFSH קפץ מ-9.5 ל-20 יחידות!!!
רציתי לדעת ברשותך
1. האם איקקלומין יכול לגרום לעלייה ברמות FSH או פגיעה בתפקוד השחלות?
2.אם כן האם הגיוני שהגוף לא חזר לתפקוד נורמלי לפני איקק'?
3.זה מצב הפיך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול07/05/20091. כן
2. יחזור גם יחזור!
3. כן
שימי לב: אין טעם לקחת רמת FSH בלבד סתם כך .
חוזר: רמת ה - FSH היא חסרת משמעות לחלוטין כפי שהיא.
למשל: רמת FSH של 20 היא תקינה לגמרי אצל נערה בת 18 ממש לפני הביוץ!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שאלה נוספת תודה
תמי07/05/2009את הפרופיל עשיתי ביום השלישי יחד עם E2 שיצא קטן מ-60 וFSH הגיע ל-20
שאלתי אותך האם איקקלומין יכול לגרום לנזק וענית שכן
רציתי לדעת האם יש עדיין בגוף שאריות של איקקלומין מלפני חודשיים וחצי או פיוריגון מלפני חודש שגורמים ל-FSH להיות כזה גבוה?
איך יכול להיות ש FSHעלה בשנה וחצי מ-9.5 ל-20
זה מראה על בעיה בשחלות?או בדיקה שגויה בגלל הורמונים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול07/05/2009...לכן תמיד יש לדעת את מלוא המידע....
איקקלומין הוא תכשיר ארוך טווח, אך לא למשך חודשים.
אם עברו חודשיים וחצי מאז ניטל לאחרונה לא סביר שהוא עדיין פעיל.
פיורגון פעיל ליום - יומיים.
אם אכן מדובר ביום 3 (לא גילית לי את רמת הפרוגסטרון...), הרי מדובר בעליה אמיתית של FSH שיכולה להתרחש בפרק זמן של שנה וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תוספת
תמי07/05/2009LH יצא 16
פרוגסטרון יצא 4.1
איך יכול להיות והאם אוכל להרות מבייציותיי שלי?
תודה רבה אני חוששת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש להמנע מתזונה מסויימת בזמן הטשני07/05/2009
האם יש להמנע מתזונה מסויימת בזמן הטיפולים וההחזרה? ה אם רצוי לאכול דברים מסויימים כדי לעזור לטיפולים ולהשרשה של העובר בזמן טיפולי IVF ? האם מותר לאכול חריף?נענע?תודה רבה מחר מחזירים לי את נעוברים ,אם תענה לי מהר אשמח מאוד,אם יש כתבות בנושא אשמח לקרוא,אני רוצה לעשות את המקסימום כדי שזה יצליח הפעם ,שוב תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה
פרופ' שחר קול07/05/2009איני סבור כי תזונה מסוימת לטווח קצר יכולה להשפיע על תוצאות הטיפול.
אני סבור כי תזונה מאוזנת ואיכותית לאורך זמן ולטווח ארוך משפרת את הבריאות באופן כללי, וגם את הסיכוי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי עשה בדיקתשירלי07/05/2009
זרע חדשה הבודקת את מבנה הDNA ויצאה לו תוצאה DFI-30%
שלפי מה שידוע לי 30% ומעלה זה גרוע מאד.
אנחנו כבר עברנו מספר כשלונות בIVF.האם יש קשר לכך?
והאם ניתן לטפל בזה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי שלום
פרופ' שחר קול07/05/2009משמעות הבדיקה עדין לא הובהרה כל צרכה.
עדיין חסרים מחקרים מדעיים בעלי משקל כדי לבסס השימוש בבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיספתי נר של אנדומטריןדנה07/05/2009
ד"ר דוד שלום,
יש לי שאלה מאוד חשובה. פיספסתי אתמול נר של אנמוטרין ואני אמורה לקחת 3 ביום
והיום יש לי החזרה של עוברים. האם זה קריטי?
אני מאוד מודאגת.
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול07/05/2009אך, אנא, הקפידי בהמשך!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרה גונל-fשלומית07/05/2009
שלום ותודה מראש
אני בת 29 נשואה שנה ורוצה להכנס להריון אבל זה לא כל כך פשוט:
בגיל 18 עברתי m.i דום לב ואני לוקחת מקרו פירין לדלול דם, עקב בעיה עם מתן גלולות הי לי התקן מירנה ובנוסף לכך שלא היה לי מחזור 6 שנים עם ההתקן אני בתת משקל 43 לגןבה 1.69) מה שמחמיר את העדר המחזור אני חיה בלוס אנג'לס ובפעם האחרונה שהייתי בארץ הרופה המליץ לי על זריקות גונל f ואני רוצה לעשות זאת אבל אני לא יודעת מה זה אומר ולכמה זמן אני צריכה לבוא לארץ ( כמה זמן נמשך הטיפול) והאם יש צורך בהבאת בעלי איתי או שאוכל לעשות זאת לבד ואז להיות איתו כשאחזור לחו"ל יש אפשרות לעשות את הטיפול בלוס אנג'לס?
אני מוטרדת מאוד ומבולבלת ואשמח מאוד אם תעזרו לי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
פרופ' שחר קול07/05/2009מציע יעוץ טרום הריוני מסודר, כדי לוודא שאכן הסיכון בהריון עם רקע רפואי כשלך הוא סביר.
יש מקום לברור מלא, כולל פרופיל הורמונאלי, וידוא ביוץ, צילום רחם, בדיקת זרע.
טיפול עם גונל אורך עד 10 ימים.
לרוב כרוך בהזרעה תוך רחמית, לכן בן הזוג אמור להיות איתך.
כמובן שכל הטיפולים יכולים להיעשות בחו"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני שאלההללויה06/05/2009
שלום לרופא,
אחרי 4 ימים של גונל- 150, נתקבלו התוצאות הבאות:
E2 199
פרוגסטרון- 4.6
חוץ מזה ביום השלישי למחזור- FSH- 5.1
האם תוכל לומר לי על פי תוצאות אלה מה מצב הביציות שלי? אני בת 39
תודה ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאת
ד''ר דוד ישי07/05/2009את עדיין בהתחלת הדרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IUI ותמיכהרוני06/05/2009
לרופאים שלום רב,
בחודש שעבר עברתי הזרעה על ביוץ טבעי ולאחר ההזרעה קיבלתי תמיכה של אנדומטרין פעם ביום. בהזרעה השניה, לאחר הורמונים (גונל F) קיבלתי כתמיכה קרינון. רציתי לדעת מה ההבדל ומדוע מחליפים את סוג התמיכה. האם יש משמעות לחומרים השונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוני
ד''ר דוד ישי07/05/2009שניהם תכשירים של פרוגסטרון. אין הבדל ביעילות שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)