מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצותס.ד.06/05/2009
בת 43.5. הפריה ראשונה. טיבעית. ללא הורמונים. נשאבה הביצית החודשית הטיבעית. הופרתה. 4 תאים ללא שברים עם גרגור ב-pvs (מה זה אומר???) . הוחזרה. אין הריון.
ישנן 3 אפשרויות:
1. להמשיך על טיבעי . יש סיכויים אבל נמוכים.
2. לנסות שוב הורמונים אולי תהיה יותר מביצית אחת למרות שלא בטוח.
3. תרומת ביצית כי אימוץ יותר יקר ומסובך..
אני רוצה להמשיך לנסות להביא ילד ביולוגי משלי ומקווה שאולי אהיה בין בנות המזל שמצליחות למרות הגיל.
מנסה להיתלות על העובדה שיש נשים ששואבים להם הרבה ביציות והן לא תמיד מופרות ולי נשאבה אחת שהופרתה והוחזרה.
כמה הפריות (אם בכלל) כדאי עוד לנסות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ס.ד. שלום
פרופ' שחר קול06/05/2009PVS - החלל שבין ממברנת הביצית לבין הקליפה שלה. הגרגור לא אומר הרבה.
לגבי מספר ההפריות - השאלה נשאלת פעמים רבות, כולל ממש היום - ע"י מטופלת בחו"ל.
התשובה - בידייך.
אני מאמין שקיבלת יעוץ אמין ונכון לגבי סיכויי ההריון, או יותר נכון לידת חי (live birth ) בגילך. כמה לנסות לנוכח הסיכוי הקטן - זו שאלה שאת אמורה לענות עליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו ליחסוי06/05/2009
שלום לד"ר קול יש לי שלושה בנות הריון טבעי , אני ובעלי נושאים למחלת אלבינוליזם האם יאשרו לנו לעשות טיפול הפריה חוץ גופית וpgd ונוכל ללדת בן בריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול06/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין ביוץ. יש שאלותחסויה06/05/2009
שלום,
אני בת 29. מבדיקת פרוגסטרון בי"מ 26 נמצא ערך 14 שכנראה מבשר על אי-ביוץ. (המחזור הופיע מיד אחרי, ביום 28) בי"מ 5- הופיע פרוגסטרון 2.4.
זה נראה לי קצת מוזר מאחר והמחזור שלי סדיר מאד -28 ימים בדיוק. ואני אפילו יכולה לזהות בימי הביוץ את התסמינים הנכונים (חום, הפרשה לבנה ומעט כאבים הדומים לכאבי מחזור).
הרופא המליץ על איקקלומין ואני מעט חוששת.
שאלותי:
1. האם יתכן מחזור סדיר ואי- ביוץ?
2. האם ערכי הפרוגס' הנ"ל מוכיחים חד משמעית שלא בייצתי? או שישנן בדיקות נוספות שניתן לערוך?
3. האם ניתן בשלב זה כבר לפנות ישירות למומחה פוריות ?
4.האם ישנה דרך אחרת בשלב זה מלבד איקקלומין לעודד ביוץ?
המון תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ?
פרופ' שחר קול06/05/20091. כן
2. ממש לא!!!! להיפך!!!! הבדיקה נלקחה מאוחר מידי, רצוי יום 21 לא יום 26!!!!
3. כן
4.אני סבור כי את מבייצת, לכן הטיפול באיקקלומין אינו מומלץ! רצוי להשלים ברור הפוריות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור קול דחוףtelisi06/05/2009
אני אחרי החזרת מוקפאים 27.4 ובתאריך 4.5 התחיל לי דימום רגיל כמו וסת שגרתית באותו יום הפסקתי את התמיכה כי הרגשתי את כל התופעות הנלוות של וסת ושעדכנתי את הרופא הוא אמר לי להוסיף זריקות בבטו לאםטרופם לא הסכמתי כי לא הבנתי מה הטעם אם אני בוסת במשך 3ימים רצוף האם ההחלטה שלי היתה נכונה ? האם עדיין ישנו סיכוי שאני בהריון ? ומה זה אומר על הגוף שלי אם ישר לאחר כמה ימים התחלתי לדמם ? שוקלת להחזיר את העוברים (הקפואים) ללא תמיכה של תרופות אשמח לחוות דעתך בנושא בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
פרופ' שחר קול06/05/2009יש לדעת את מלוא הפרטים לגבי הטיפול שניתן להכנת הרחם.
עקרונית לא אמור להגיע דימום במחזור הפשרה.
המילה תמיכה אינה מתאימה למחזור הפשרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור קול
telisi07/05/2009מצטערת שלא הבנתי אותך השאלה שלי היתה האם כדאי לשקול החזרת עוברים על ביוץ טבעי ? והאם עוברים חלשים מעידים על החוסר קליטה שלהם אני אחרי בדיקת דם ויצא שלילי רציתילדעת לגבי טיפול לגבר בבעית זרע קראתי באינטרנט על מרפאת גת גורן (בטח שמעתה ) מה דעתך? למרות שבעלי אחרי ניתוח וריקוצלה אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול07/05/2009ניתן לבצע מחזור הפשרה על ביוץ טיבעי, אם כי זה תהליך מייגע ומסורבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהענת06/05/2009
איני חיה בארץ ולפיכך כל התהליך קצת יותר קשה לי. 42, אחרי הפריה שלא הצליחה (מיני רבות) מתי מרימים ידיים והולכים לקנות ביצית? איך לשפוט? אני מניחה שהבלבול לא חדש לאיש, אבל אני זקוקה לעיצה. הרופאים שלי מציעים 7-8 ניסיונות נוספים עד לאחוז הצלחה סביר. האם כדאי, או שמא לעבור כבר לתרומת ביצית? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לא מקצועית
יעל06/05/2009עד שיענו לך אני יכולה להגיד לך את דעתי על סמך נסיוני האישי. מבחינה רפואית התשובה מה הסיכוי שלך להרות מביציות שלך, תלוייה לא רק בגילך אלא גם ברמת ה-FSH שלך כאשר ה-E2 נמוך ממאתיים (יום 3 למחזור), במידת התגובה שלך לתרופות השאת ביוץ (כמה זקיקים וכמה ביציות תחת איזה מינון), באיכות הביציות תחת המקרוסקופ ועוד.
אבל לדעתי השאלה היא גם יותר אישית וסובייקטיבית. יש נשים או זוגות שרוצים להגדיל את הסיכוי לילד מהר ויעברו מהר יותר לתרומת ביציות, ולעומתם אחרים שמאד חשוב להם שהביציות תהינה שלהם, שירצו לדעת שמיצו את כל האפשרויות וימשיכו בנסיונות גם כשהסיכוי להרות במחזור בודד אינו גדול. זה רק את יכולה להחליט. הייתי מציעה לך לבקש מהרופא שלך להעריך מה סיכוייך להרות במחזור בודד מביצית שלך ולפי זה להחליט. קחי בחשבון שהריון מתרומת ביציות נחשב הריון בטוח יותר מבחינת הסיכוי לסיבוכים ולמומים מולדים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת שלום
פרופ' שחר קול06/05/2009הסיכוי ללידת חי (live birth ) בגילך הוא בערך 5% - 10% למחזור טיפול.
ההחלטה האם זה מעט או הרבה היא אישית שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה06/05/2009
שלום,
לפני 6 ימים עברתי הזרעה שלישית
בפעם הקודמת המחזור הקדים לי ב-3 ימים.
היום קיבלתי מחזור או יותר נכון הפרשה כהה מאוד
ועבר בדיוק שבוע מהזרקת האוביטרל
האם זה הגיוני? מחזור אמור להגיע אחרי שבועיים מהביוץ, לא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש שלום
פרופ' שחר קול07/05/2009מאוד מוקדם למחזור.
לא ברור מקור הדימום או סיבתו. רצוי לברר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםאירית06/05/2009
לפני החזרה של קפואים נאמר לי לקחת 3 כדורים ביום של 2 מ"ג
לקחתי כדור אחד כל 8 שעות, אחרי שבוע גיליתי שכתוב שיש לקחת 1 בבוקר ו2 בערב האם זה נכון?
האם יש לכדור בערב השפעה גדולה יותר? (נוטלת דרך הפה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עקרוני.
פרופ' שחר קול06/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהנועה06/05/2009
אני אחרי שתי הפלות הריון ראשון נקלט טבעי ונפל בשבוע הרביעי והריון שני בהזרעה על בסיס ביוץ טבעי ללא כדורים מבדיקות של בעלי 10% מורפולוגיה תנועתיות טובה וגם כמות של 70 מליון הרופא אמר שההפלה כנראה נגרמה מזרעון מת ושיש לבעלי אחוז גדול של זרעונים מתים מה הסיכוי שלי להקלט ושההריון יתפס עד ללידה ומה הסיכוי לילד בריא ( זרעונים מתים משפיעים על זה?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי מצוין!!!!
פרופ' שחר קול07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתותית06/05/2009
היי
אני אחרי IVF שאיבה 13.03 החזרה 15.03 בד' בטא התחלתית מאוד נמוכה 14 לאחרי הושג הריון אך בשבוע 8 לא ניראה דופק נאלצתי לבצע הפלה יזומה בעזרת ציטוטק ב-01.05.09 .
אני ממתינה עכשיו שהכל יחלוף מחכה בעצתו של ד"ר קול חודש חודשיים ולאחר מכן מתכוננת להחזיר את 2 העוברים הנמוקפאים שנותרו מאותו הסבב.
שאלתי היא :
אם היה בעובר פגם גנטי שלא יכול היה להתפתח קשור גם לעוברים הנותרים ז"א אם אחזיר את המוקפאים מאותו סבב האם גם בהם יכול להיות פגם כזה או שכל עובר הוא בפני עצמו או שמא עלי לבצע שאיבה מחודשת של עוברים חדשים
אני מציינת שיש לי שני ילדים מ-IVF אחד מסבב טרי ואחת מהחזרת מוקפאים של IVF הראשון
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לא נענתי
תותית07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא נענתי :-(
תותית10/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תותית
ד''ר דוד ישי10/05/2009התקלות שבגללן נגרמת הפלה הן בד"כ מקריות , לאותו עובר שנופל , ואי אפשר להסיק מהם על העוברים האחרים מאותו מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לאינפוטלוש הדרומית06/05/2009
אני קוראת שיש נשים שהרופא אמר להן לקחת 2 אנדומטרין..לי הרופא אמר 3 פעמים ביום-בוקר צהרים וערב.לפי מה מחליטים על כמות האנדומטרין?
מה התפקיד של האנדומטרין והאסטופרם-2 מג?
אני נוטלת פעמיים ביום אסטופרם.אחד בוקר ואחד בערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלוש שלום
פרופ' שחר קול06/05/2009אנדומטרין - מקור לפרוגסטרון.
אסטרופם - מקור לאסטרדיול.
ההחלטה על המינון לפי סוג הטיפול, פרוטוקול וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהשני05/05/2009
הי אז ככה ,
Progesterone עלה לי מ-1.8 ל-6.4 נכון לאתמול לפי בדיקת הדם!
1אז לפי התוצאה הנ"ל זה טוב או רע?
2. יש סיכוי שהצלחנו ואני כן בהריון?
למרות התוצאה הנמוכה ?
3. לא נהוג לבצע את הבדיקה כשבוע לאחר הביוץ?
4) יכול להיות שבמהלך הימים הקרובים ה- ,
Progesterone יעלה עוד ??
(אולי ביצעתי את הבדיקה מוקדם מידי)
תודה רבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איה שלום
פרופ' שחר קול06/05/2009עלית הפרוגסטרון כנראה מציינת ביוץ.
לא ניתן לקבוע הריון בשלב זה.
אם אומנם היה ביוץ, הפרוגסטרון יעלה עוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל זקיקיםיעל05/05/2009
מה הוא גודל הזקיק המינימילי שבו מקובל לתת אוביטרל לשם קבלת ביוץ עם ביצית בשלה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 17 ממ
פרופ' שחר קול06/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בג'ל kyמירב05/05/2009
האם שימוש בג'ל תוך כדי יחסים יכול למנוע כניסה להריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ניצן
ד''ר דוד ישי05/05/2009כן, תלוי בסוג הג'ל. לא למנוע , אבל להוריד את הסיכויים. עדיף להמנע מג'ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל לחות אינטימי של life
מירב05/05/2009כתוב שהוא על בסיס מים ומותאם לחומציות הגוף
יכול להיות שזה מנע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי ההזרעהשני05/05/2009
ביום שישי וביום ראשון עשיתי IUI. היום, יום שלישי אני מרגישה נפוחה בכל איזור הבטן עד כדי כך שכל המכנסיים שלי צמודים עלי וממש בקושי נסגרים ולא נוחים לי. במשקל זה מתבטא ב-2 ק"ג.
תזונה לא שיניתי וגם הספורט כמו תמיד.
ממה נופחת הנפיחות הבלתי נסבלת הזו? ואיך נפטרים ממנה? לא טוב לי.
נ.ב- טופלתי בגונל , אוביטרל ו-IUI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי05/05/2009את חייבת להבדק כדי לשלול התפתחות של גרוי יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
אילנה06/05/2009שני, אני גם סובלת מזה אני לא שיניתי שום דבר לא אוכלת הרבה לפני כל ההזרעות ופוריגון כל החיים עליתי 55 ק"ג ואף פעם לא עליתי קילו- אני גובה 170
ועכשיו אחרי 10 חודשים של איקקלומין ופוריגון התנפחתי בבט וזה לא יורד אני שוקלת עכשיו 60 זה לא נורא כל כך אבל זה עובדה ואני שאלתי המון בנות שגם יש תופעות כאלו!!!! אז נקווה שזה לפחות יביא לתוצאות שאנחנו כל כך מחכות !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר דוד ישי
שני06/05/2009אין לי גירוי יתר. אני מאוד סובלת, כל הבגדים לוחצים עלי (גם מכנסים שאני סובלת כשאני לובשת אותם, וגם חולצות שלבשתי בחודש הקודם מתפוצצות לי בבטן) וההרגשה הכללית קשה מנשוא.
1) ממה נובעת אם כך הנפיחות האיומה הזאת, אם אין לי גירוי יתר?
2) איך תרד ממני הנפיחות הזאת. זה ממש סבל בלתי נסבל.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר דוד ישי06/05/2009איך את יודעת שאין לך גרוי יתר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר , לשאלתך
שני08/05/2009אני יודעת שאין לי גירוי יתר על פי בדיקות דם לאחר הביוץ של רמת אסטרדיול ופרוגסטרון.
אז שוב, ממה נובעת הנפיחות האיומה הזאת (בכל הגוף ובעיקר בבטן)?
איך נפטרים ממנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר דוד ישי
שני09/05/2009אשמח להתייחסותך לדבריי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר עזרתךתמי05/05/2009
בת 30 מנסה להרות שנה וחצי -אחרי 5 הזרעות כאשר חודש אחרון עם פיוריגון שלא הניב יותר מזקיק אחד למרות כמות גבוהה של הורמונים.
לפני שנה וחצי FSH=9.5 LH=3.5 E-2=200 pmol
היום בפרופיל FSH=20 LH=16 E-2<60
1)איך יתכן שבשנה וחצי קפץ FSH?
2)האם יכול להיות שזו קפיצה רגעית?
3)יש טעם לבדוק שוב?
4)אוכל ללדת מבייציותי שלי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי05/05/2009ירידה כזאת אפשרית בפרק זמן של שנה וחצי
כדאי לחזור על הבדיקה. יתכן שבד"כ ה FSH שלך נמוך יותר
יש אפשרות להריון אבל היא נמוכה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)