מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגסטרון אחרי ביוץשרון13/05/2009
שלום, בבדיקה שבוע בערך אחרי הביוץ הערך 91.7 . לפי הערכים בבדיקה מ-85 זה נחשב הריון.האם זה ייתכן כ"כ מוקדם הריון אחרי ביוץ או שזה יכול להיות ערך שתואם אחרי ביוץ ללא הריון. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול13/05/2009הבדיקה מוכיחה שהיה ביוץ.
לא ניתן לקבוע אם יש הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים...נטליה13/05/2009
שלום רציתי לדעת בבקשה מה משמעות בדיקת הזרע:נפח-14, ריכוז-8 מליון/מ"ל, אחוז תנועתיות-
50 אחוז, זרעים תקינים-15 אחוז, לאחר ה"השבחה" ריכוז 10 מליון/מ"ל, נפח-0.5 מ"ל, אחוז
תנועתיות -50 אחוז...??כ"כ האם לדעתכם הבדיקה מעידה כי צריך הזרעה כפולה? מהם סיכויי
ההזרעה לפי נתונים אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ' שחר קול13/05/2009ריכוז הזרע נמוך מהתקין.
רצוי לבצע הזרעה כפולה.
סיכויי ההזרעה - סבירים, בעיקר אם האישה צעירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה האם כמות הזרע המועטה
נטליה13/05/2009מאפשרת הזרעה כפולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה האם הזרעה
נטליה13/05/2009כפולה אפשרית כבר בהזרעה ראשונה????כ"כ מדוע הרופא אינו מסביר על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול13/05/2009אפשר לבצע הזרעה כפולה בכל טיפול.
לרוב, מבצעים 2 הזרעות בהפרש של כ - 24 שעות זו מזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם כמות של 1 מ"ל? כ"כ האם יש
נטליה13/05/2009באפשרותנולהציע זאת לרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריכוז חשוב יותר!!!!
פרופ' שחר קול13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים בבקשה תשובה לגבי גלי חוםtelisi13/05/2009
שלחתי הודעה לפני כמה ימים ולא נענתי לגבי גלי חום אחרי הפריה ראשונה החזרה 27.4 ובתאריך 4.5 התחילו דימום וסת רגיל במשך 5 ימים ואז הפסקה של יומים ודימומים קלים תוצאת הבטא שלילי רציתי לדעת אם זה תופעה שגרתית אחרי הפריה או שזה משהו שמצריך בדיקה הגלי חום מורגשים יותר בלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום
פרופ' שחר קול13/05/2009יש לברר האם קיבלת אגוניסט ארוך טווח (דקפפטיל 3.75).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה\IVFחסוי13/05/2009
בוקר טוב
אני לאחר שנה וחצי של טיפולי IVF ללא הצלחה, תמיד מגיעה להורמונים מאוד גבוהים E2 מעל 15000 , האמת שמעט התעייפתי מהשאיבות וכו'..
שוקלת לנסות שוב ולחזור לעשות הזרעה ולא IVF אולי איכות הביציות יהיו טובות יותר ולא יהיה גירוי שחלתי וכו'..
האם זה נכון לשקול לחזור לנסות הזרעה , או שזה מיותר ומבוזבז?
נ.ב. בת 42 , פרופילו הורמונלי תקין, כל IVF יש כ- 8 עוברים (אבל לא יפים).
אשמח לקבל את חוות דעתם בנושא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF
פרופ' שחר קול13/05/2009בממוצע, סיכויי ההריון ב - IVF טובים באופן משמעותי בהשוואה לטיפולים על בסיס הזרעות.
אם IVF אינו רצוי כעת, אין זו טעות לבצע הזרעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
חסוי13/05/2009תודה על המענה המהיר
רציתי רק עוד לדעת בהזרעות ניתן להזריק מונוגון?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה/IVF
ד''ר יעקב לברון14/05/2009במידה שהגורם המכני אצלך תקין ואין בעיית זרע זו לא שגיאה לבצע גם הזרעות בין לבין כיוון שמספר מחזורי ה IVF שאת יכולה לבצע בשנה במצב הזה הוא לא גבוה. לכן את יכולה כך להגדיל את הסיכוי להריון.
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךחסוי13/05/2009
אם לא אפשר להעביר את העוברים המוקפאים לירדן כי אצלהם מותר להחזיר עובר בן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
פרופ' שחר קול13/05/2009העוברים שייכים לך ולבעלך. את רשאית לקחת אותם לכל מקום בו תחפצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר להחזיר עובר בןחסוי13/05/2009
שלום אני בטיפולי הפריה חוץ גופית יש לי שתי בנות מטיפולי ההפריה , רוצה ילד בן אפשר להחזיר ילד בן (יש לי עוברים מוקפאים 18 )מצב כלכלי לא טוב לא רוצה להרחיב את המשפחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן
פרופ' שחר קול13/05/2009טכנית - אפשר. מעשית - לא ניתן בישראל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?חסויה13/05/2009
איך זה שישנם בנות שיש להן 20-15 ביציות בשאיבה ויש כאלה עם 7-10 ביציות זה קשור לגיל ?
זה קשור לסוג זריקות ?זה משנה הרי בביוץ רגיל לכל אישה ביצית אחת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות
פרופ' שחר קול13/05/2009עוצמת התגובה השחלתית היא תכונה אישית של כל מטופלת (כמו גובה, צבע עיניים, גוון עור וכו' וכו') , וכמובן יורדת עם הגיל.
התגובה תלויה גם במינון התרופות הניתנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאדנה12/05/2009
שלום שבועיים אחרי ביוץ בערך היום בבדיקת דם בטא 0.75 מה זה אומר? האם יש הריון? האם זה אומר שהריון לא התפתח.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול13/05/2009לצערי, התשובה שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןחלי12/05/2009
שהייתי אצל הרופא לפני שנתן לי את הפרימולט נור הוא עשה לי בדיקת שתן בערכה לבדיקת הריון התשובה היתה שלילית יש מצב שבכל זאת זה הריון
דרך אגב יש לי נפיחות בחזה ורגישות יתר זה סימנים של הריון??????? בד"כ גודש בחזה זה סמני מחזור אצלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?
פרופ' שחר קול13/05/2009כנראה שלא, אם כי תשובה חד משמעית - רק ע"י בדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתחלי12/05/2009
אני נמצאת בטיפולי פוריות לקחתי זריקת דקקפטיל לפני 5 חודשים עשיתי הפסקה של חודש בעקבות החגים לא קיבלתי מחזור הרופא המטפל נתן לי פרימולט נור עדין לא קיבלתי עברו כבר 9 ימים מאז הפסקתי את הפרימולט ועדין לא קיבלתי אני מאד דואגת????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ' שחר קול13/05/2009אל דאגה!
לא נדיר שפעילות הדקפפטיל ממשיכה לאורך מספר חודשים.
כמובן שבהעדר אסטרדיול אין פריימינג של האנדומטריום, ולכן לא תהיה תגובה לפרוגסטין (כמו פרימולוט).
עם התפוגגות ההשפעה, הציר יתאושש, והגוף יחזור למצב ההורמונאלי הרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולט נורחלי12/05/2009
אני נמצאת בטיפולי פוריות לקחתי זריקת דקקפטיל לפני 5 חודשים עשיתי הפסקה של חודש בעקבות החגים לא קיבלתי מחזור הרופא המטפל נתן לי פרימולט נור עדין לא קיבלתי עברו כבר 9 ימים מאז הפסקתי את הפרימולט ועדין לא קיבלתי אני מאד דואגת????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חלי
ד''ר דוד ישי12/05/2009עשי בדיקת דם להריון. אם היא שלילית לכי לרופא להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
חלי12/05/2009שהייתי אצל הרופא לפני שנתן לי את הפרימולט נור הוא עשה לי בדיקת שטן בערכה לבדיקת הריון התשובה היתה שלילית יש מצב שבכל זאת זה הריון דרך הגב יש לי נפיחות בחזה ורגישות יתר זה סמנים של הריון???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה תרופתית.לנס12/05/2009
שלום, עברתי החזרה ב3.5
אמורה לבצע בטא ב 17.5
מאתמול יש לי כאבי בטן (כמו במחזור) והפרשה דמית חלשה
כנראה מתחילה מחזור .. האם יש צורך להמשיך לקחת את האסטרופם ונרות של אנדומטרין במצב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת בבקשה.
לנס12/05/2009אם יש לי עוברים מוקפאים האם יש לי אפשרות לבצע העברה לביה"ח אחר להמשך טיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לנס
ד''ר דוד ישי12/05/2009זה לא כ"כ מקובל , אבל אם את נחושה זה אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לנס
ד''ר דוד ישי12/05/2009יש עדיין סיכוי להריון. תמשיכי בתרופות ותעשי בדיקת דם ב 17 כפי שנקבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שליליחסוי12/05/2009
ב4\30 החזרת 4 עוברים מוקפאים טובים היום לאחר 12 יום עשיתי בדיקת דם אמרו לי שהתשובה שלילית עדין לא קיבלתי מחזור
1- כמה ערכי הבטא צריכה להיות אחרי 12 יום ?
החודש שעבר קבלתי מחזור ב 4\11
האם יש אפשרות שאהיה בהריון אם לא קיבלתי מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי12/05/2009אם יש הריון , הבטא חיובי ביום ה 12. כלומר גבוה מ 3 ( רצוי גבוה מ 10 ). אם התשובה שלילית את לא בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת!!תמר12/05/2009
שלום ד"ר ישי, אני עברתי 3 מחזורי טיפול IVF בבי"ח כרמל , דווקא במחזור השני היתה קליטה,
אני זוכרת שאתה ביצעת, בשיחה עם מנהלת היחידה לאחר ניסיו 3 יצאתי מיואשת לחלטין, מאז לא חזרתי לטיפול , הייתה תקופה שרזיתי טוב אח"כ שוב השמנתי ומאז לא מצליחה לחזור לטיפול למרות כל התמיכה מסביב, גיסי הציע לי לפנות ליעוץ חיצוני ומקביל , מצבנו קשה: יש לנו זרע מוקפא . ולי יש בעיית סתימת חצוצרות, הווסת סדירה , היתה בעיה בהרמון החלב שאוזן. נא לחזור אלי במידה ותוכל לעזור לי ולהחזיר תקווה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמר
ד''ר דוד ישי12/05/2009הפורום הוא לא המקום. תקבעי תור אלי לכרמל או אלי ליעוץ במרפאה בטלפון 0504505825
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ...נטליה12/05/2009
שלום רציתי לדעת למי עושים הזרעה כפולה? והאם זה תלוי בכמות הזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונה
ד''ר דוד ישי12/05/2009להזרעה כפולה יש ערך כאשר איכות הזרע אינה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)