מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב והכתמות אחרי טיפולאני10/05/2009
שלום
החודש טופלתי בגונל F ואוביטרל. אני 10 ימים אחרי ביוץ והזרעה והיום הרגשתי למשך כחצי שעה כאב חד בבטן התחתונה בצד שמאל (זקיקים מובילים היו דווקא בצד ימין) וכשעתיים אח"כ ראיתי שהיתה הפרשה חומה. יש לי מספר שאלות-
1. האם יתכן כי מתחיל מחזור אחרי10 ימים מהביוץ (במחזורים עם איקקלומין קיבלתי תמיד אחרי 14 יום)?
2. האם התופעות שתיארתי מצריכות בדיקה?
3. חייבת לשאול- האם יתכן כי זהו דימום השתרשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אני10/05/2009ההכתמה שהיתה לפני מספר שעות בינתיים לא המשיכה אבל ראיתי עכשיו על נייר הטואלט גם מעט מאד דם אדום. האם זה אומר שרוב הסיכויים שזה מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
פרופ' שחר קול11/05/20091. כן, די סביר.
2. לא
3. לא מתאים מבחינת לוח הזמנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומים?DANA10/05/2009
דר שלום,
יום שישי, 12 יום אחרי החזרת עוברים בטא=210, והיום 407.
מה הסיכוי להריון מרובה עוברים(הוחזרו שלושה עוברים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה מזל טוב חמודה מניסיון שלי בהחלט
הכול מהבורא!10/05/2009יש מצב לתאומים ואולי אף שלישיה. לי לאחר 12 יום הייתה בטא 100 וכאמור זה היה תאומים. נשמח לשמוע כולנו מה היתה התוצאה בסוף ושוב מזל טוב!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חמודה
DANA11/05/2009אבל רציתי לדעת מה הסיכוי להריון של יותר מעובר בתוצאה כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רחלי11/05/2009גם אני בטיפולי הפריה ותמיד מחזירים לי 2 עוברים איך החזירו לך 3?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשני הטיפולים
דנה11/05/2009הראשונים היו סה"כ שלןשה עוברים בכל טיפול, אז החזרנו את שלושתם, והפעם המשכנו עם זה בתקווה שזה יעלה את הסיכויים, וזה עבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום DANA
ד''ר דוד ישי11/05/2009לא ניתן ללמוד, מרמת ההורמנים , על הסיכויים להריון מרובה עוברים. הסיכוי הוא כמו בכל טיפול IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 8 ימיםטלוש הדרומית10/05/2009
אני כלכך חסרת סבלנות.
רוצה לבדוק בטא כבר..
החזרת עוברים 3.5 ועד עכשיו עברו רק 8 ימים..
נשאר עוד 4 ימים לבדיקת הדם.
מה יקרה אם אעשה מחר בדיקת דם?האם זה ישנה משהו רק יומיים לפני???
אני כלכך רוצה לדעת מה תוצאות הבדיקה תראה..
האם יהיה אפשרי להיבדק מחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא יכולה לבדוק מחר!
טלי10/05/20091000 פעמים כבר ענו על זה כאן. צריך ביום שנקבע לך אחרת יכול לצאת שלילי כשבעצם חיובי. לפעמים גם ההפך כתוצאה מהתרופות. אין ברירה. צריך סבלנות עוד 4 ימים ואז תקבלי תשובה אמינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השראת ביוץ וחצוצרה חסומהשני10/05/2009
שלום!
אני נמצאת בטיפולי פוריות ומתחילה לקבל זריקות להשראת ביוץ. יש לי חסימה בחצוצרה ימין ואילו חצוצרה שמאל תקינה.
שאלתי היא האם, הזריקות אמורות לייצר ביוץ ב-2 השחלות או רק ביוץ של מספר זקיקים בשחלה אחת? האם אני יכולה להשפיע על שחלה שמאל שתבייץ ע"י כיוון הזריקה היומית לצד שמאל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלי
ד''ר דוד ישי10/05/2009עם טיפולים לגרימת ביוץ , יש בד"כ ביוץ משתי השחלות. לא ניתן לכוון את הביוץ לאחת השחלות. אפשר להרות גם כאשר הביוץ מתרחש בשחלה הנגדית לחצוצרה המתפקדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מדאיגיםשרון10/05/2009
שלום, לפני כשבועיים היו לי כאבים חזקים בבטן, אמרו לי שזה לפני ביוץ, כנל בשבוע שעבר, שם אכן נראה זקיק 23ממ ואמרו שזה בגלל שהוא גדול ומבייץ, היום שבוע אחרי הביוץ יש לי כמו כאבי מחזור בבטן התחתונה באגן ובגב התחתון ממש כאבים חזקים אמנם נסבלים אבל זה הרי לא הגיוני שזה כאבים לפני מחזור. בעצם כל החודש כואב לי.
שאלותיי הם- האם יכול להיות שזה מהשתרשות הריון ממש לפני שבוע?
האם יכולים להיות כאבי ביוץ שבוע אחרי ביוץ?
האם זה יכול להיות אנדומטריוזיס ואפשר לראות את זה בא"ס?קראתי שזה כאבים מאד חזקים כל החודש גם בגב.וזה מתפרץ אחרי גלולות. האם צריך גם דימום בשביל לאבחן את זה?
האם יכול להיות הריון מחוץ לרחם? ואיך אפשר לאבחן את בהקדם האפשרי?
אני מודאגת, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מודאגת
ד''ר דוד ישי10/05/2009יכולות להיות הרבה סיבות. כל אחת מאלה שציינת ועוד. את צריכה להבדק ע"י רופא כדי לשלול דברים שדורשים טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אולטרסאונד + ב.דםאני10/05/2009
שלום,
ביום ה- 22 למחזור עשיתי צילום אולטרסאונד ונמצא גוף צהוב בשחלה ורירית לוטאלית.
ביום ה- 23 למחזור עשיתי בדיקות דם והתוצאות הן:
mIU/L 327 PROLACTIN
nmol/L 30.4 PROGESTERONE
ביום ה- 15 למחזור עשיתי בדיקת ביוץ באמצעות ערכה ביתית והיו שני פסים זהים בצבעם, קיימנו יחסים באותו יום ויום למחרת.
מה הסיכוי להריון?
אשמח לקבל תשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי10/05/2009התזמון טוב. הסיכויים הם טובים - כ 15%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני12/05/2009קודם כל, תודה על התשובה המהירה.
שלשום, ב- 10/05, התחילו לי הכתמות דמיות בניגוב בלבד ואתמול גם קצת בתחתונית, אך עדיין אין זרימה ממש. הוסת שלי בד"כ חלשה, אך הפעם זה נראה לי חלש מהרגיל. יש לי מס' שאלות:
1. האם אכן מדובר בוסת, או שיש אפשרות לתחילת הריון?
2. מחר- 13/05 אני אמורה לעשות בדיקת דם הורמונלית שאני אמורה לעשות ביום 3-5 למחזור. במידה וההכתמות דמיות, אבל אין זרימת דם, האם אני יכולה להחשיב את זה כתחילת המחזור ואכן לבצע את הבדיקה מחר? אני פשוט לא רוצה לפספס את המועד המתאים.
3. האם יכול להיות שהדימום מועט כי הרירית לא עבה מספיק? באולטרסאונד ביום ה-22 למחזור ראו רירית לוטאלית. מהי רירית לוטאלית? האם היא בהכרח עבה מספיק כדי לקלוט הריון?
אשמח לתגובתך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין משהו חשוב
דינדין12/05/2009הבעיה היא שהדימום שלי תמיד חלש, יום אחד של זרימה חלשה של דם ואח"כ הכתמות. האם עדיין כדאי לעשות בדיקת דם מחר?
האם העובדה שהזרימה שלי תמיד חלשה מעידה על בעיה ברירית הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דינדין
ד''ר דוד ישי12/05/2009אם כך תצטרכי לספור מהיום הזה. דימום כ"כ מועט יכול להעיד על בעיה ברירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפיוריגון ללא אוביטרלניקול10/05/2009
שלום,
אני מטופלת באמצעות פוריגון 75 מיום 3. היום (יום 11) נצפו ארבעה זקיקים בגדלים: 19, 20 (ימין) 21, 18 (שמאל) ורירית בעובי 9. הרופא הורה לי לא להזריק אוביטרל ולחכות לתוצאות הדם ולהזרעה.
האם רק הזקיק המוביל יבייץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ניקול
ד''ר דוד ישי10/05/2009לא. כל הזקיקים מגודל של 18 ומעלה יביצו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימה בחצוצרות והידבקיותזהבה10/05/2009
שלום רב
לפני 5 חודשים נאלצתי לבצע גרידה בשבוע 14 בגלל בעיה בעובר, זה נעשה בבית חולים,
לאחר יומיים החום עלה חזרתי לבית החולים נשארו שאריות, נתנו לי אנטיביוטיקה לוריד,וביצעו היסטרוסקופיה להוצאת השאריות, וחודש נוסף נתנו לי הורמונים כדי שלא יהיו הידבקיות ברחם.
מאז התהליך שעברתי המחזור תקין .
אני מנסה להיכנס להריון 3 חודשים ולא מצליחה, הלכתי השבוע לרופא פוריות והוא אמר לי שבגלל הדלקת החצוצרות חסומות וזה נאמר לי בלי צילום רחם, האם תמיד החצוצרות נחסמות כשיש דלקת, והאם תמיד יש הידבקיות, הרופא היכניס אותי לחרדה , אני בכל מיקרה רוצה לעשות צילום.
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זהבה
ד''ר דוד ישי10/05/2009האפשרות של חסימת החצוצרות לאחר הזיהום שהיה לך קיימת. אבל הסיכויים לכך נמוכים יותר מהסיכויים שהן תקינות, המסקנה שזה המצב , לאחר 3 חודשים בלבד של נסיון להרות ללא הצלחה , היא מוגזמת וקיצונית , ובכל מקרה , ללא צילום רחם לא ניתן לקבוע את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי גרידהרוני10/05/2009
שלום רב ,
מחזור שני אחרי גרידה ( גרידה לפני כחודשיים) - מחזור קשה ביותר , דימום כבד המלווה בקרישי דם.
אני לאחר טיפול בגונל ואוביטרל.
האם יש מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוני
ד''ר דוד ישי10/05/2009אין מקום לדאגה אבל יש מקום לבדיקה כדי לנסות לברר מה היתה הסיבה לדימום כל כך חזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך ל...
רוני11/05/2009לאחר שלושה ימים של דימום חזק ביותר ( מלווה בקרישי דם גדולים) , העניין נרגע.
על אילו בדיקות היית ממליץ?
(הרופא שלי חושב שאולי מדובר בהריון צעיר שלא שרד...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רוני
ד''ר דוד ישי11/05/2009יתכן שמדובר בהריון שנפל. יש גם אפשרויות אחרות . ראשית צריך לעשות בדיקה גינקולוגית + אולטרסאונד. שוה לעשות גם בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי IVFאבנר10/05/2009
רציתי לשאול מהם הקריטריונים לפיהם מחליטים במחזור IVF לתת את זריקת האוביטרל? האם רק מספר וגודל הזקיקים, ואם כן מהם?
בנוסף רציתי לדעת לפי מה קובעים את מועד השאיבה? האם לפי פרק זמן קבוע מראש מזריקת האוביטרל או משהו אחר?
תודה רבה ויום מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אבנר
ד''ר דוד ישי10/05/2009האוביטרל ( או תרופות דומות ) הכרחית בטיפול IVF. בלעדיה לא תושלם הבשלת הביציות ולא תשאבנה ביציות. ההחלטה על זמן מתן האוביטרל קשורה בגודל הזקיקים וברמת האסטרוגן. השאיבה נעשת סביב 36 שעות ממתן הזריקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעט דימום. האם בכלל יש טעםלעשות בטאליאת09/05/2009
שמי ליה בת 31 - חדשה כאן.
אני 12 יום לאחר הזרעה ראשונה עם אוביטרל בלבד. קצת רקע: כבר מנסים שנה+ להכנס להריון. הכל תקין אצלי ואצל בעלי - אך זה עדיין לא קורה.
לפני כשנה נכנסתי להריון באופן טבעי לאחר 3 חודשים של ניסון אך מיד אח"כ והייתה לי הפלה טבעית. כל הבדיקות שעשינו תקינות. התחלנו הזרעות.
ועכשיו לשאלה: החל לי היום בערב מעט דימום בניגוב ותחושות של לפני מחזור. האם זה כמו שנראה לי מעיד על מחזור שקרב? אמרו לי שאוביטרל נותן תשובה לא אמינה בבדיקת הריון אם מבצעים אותה לפני הזמן). הרופא נתן לי בטא ליום שלישי . האם ללכת כבר מחר ? אודה לך על תשובותייך. קצת לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול09/05/2009הרופא צודק. אין טעם לבטא לפני יום שלישי.
אם עד אז יגיע מחזור ממש, כנראה שלא הושג הריון.
ואולם, עם רקע כשלך סיכוייך באופן כללי טובים מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לכם הרופאיםליאת09/05/2009
שלום, כבר שאלתי שבוע שעבר, אך עדיין מוטרדת ולכן פונה שוב. חשוב לי לציין כי למרות שאני מאוד מעריכה את הרופא שלי, אך לא תמיד מספיקה לשאול אותו הכל וזקוקה להשלמתכם..
אז שוב, אני בת 40 וחצי, אחרי שתי הזרעות עם גונל אף (וקודם כמה טבעיות). בשתי ההזרעות האחרונות קיבלתי מחזור מוקדם מכרגיל (הקדים ב5- 6 ימים) ולא היתה לי תמיכה לפרוגסטרון אחרי ההזרעה.בהזרעה הבאה אקבל תמיכה של פרוגסטרון אחרי ההזרעה.
בתשובתכם הקודמת אמרתם כי הסבירות שהיעדר התמיכה פגעה בהשתרשות היא לא גדולה. אבל
בעצם אם אין תמיכה של פרוגסטרון, רירית הרחם מתפרקת ולא יכולה להכיל השתרשות בכלל, לא? אז למה אמרתם שההסתברות נמוכה? לא ככ מבינה וקצת לחוצה מזה שעשיתי הזרעות לשווא ושעכשיו הרופא ימליץ לי על הפרייה חוץ גופית כשבעצם עוד לא מיציתי את האפשרויות של הזרעה תוך רחמית עם הורמונים ותמיכה...מה דעתכם?
תודה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ' שחר קול09/05/2009בטיפולי פריון המבוססים על הזרעות, ובהם לא עושים שימוש באנאלוגים של GNRH אין צורך לתת "תמיכה".
אכן, ה"תמיכה" אינה מזיקה, אך היא גם אינה משפרת הסיכוי להשיג הריון.
באופן טבעי, אם יש הריון, HCG ממקור השיליה הצעירה אמור לשמור על תפקוד הגופיף הצהוב. אם אין הריון הפרוגסטרון יורד ומגיע המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת- אחרונה..
ליאת10/05/2009שלום ותודה שענית לי מהר,
לא הבנתי אז למה המחזור הקדים לי בעצם? ובעצם התמיכה שאני מקבלת אינה נחוצה?
מקווה שאבין עכשיו ותודה על התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי בכל זאת תענו על השאלה הנוספת..
ליאת14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול14/05/2009במחזורי גירוי שחלות ללא אנאלוגים של GNRH באופן אופייני השלב הלוטאלי קצר יותר, כנראה על רקע רמות דבוהות של E2 ו - P.
אם יש הריון, הרי הורמון ההריון אמור לספק האות הביולוגי המאפשר המשך שישוג הגופיף הצהוב.
אם אין הריון חלה ירידה מהירה ברמות ה- E2 ו - P ומגיע מחזור.
תמיכה לא תשנה משטר זה, אלא רק תידחה את המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו הרבה יותר מבינה. מאד תודה
ליאת14/05/2009בטח עוד בעתיד אשאל אותכם.. בינתיים הידע מרגיע יחסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי עשה בדיקת זרע - האם התוצאות תקינות?שירן09/05/2009
בעלי עשה בדיקת זרע - האם התוצאות תקינות?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ' שחר קול09/05/2009קצת קשה לקרוא כי הספרות קטנות, אך יש כנראה סטיה משמעותית בשני פרמטרים:
נפח (0.3)
אחוז פתולוגים גבוה (98%)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלשני09/05/2009
ביום 1.5 הזרקתי אוביטרל ומאז אני עייפה בצורה לא רגילה, נרדמת כבר בתשע בערב, מרגישה מותשת במשך היום, ויש לי גם כאבים בשוקי הרגליים (כאבים של עייפות ממש). יש לי גם תחושה מוזרה של רעב עד כדי בטן מקרקרת ממש ,שאחרי מספר דקות יכולה לחלוף מעצמה (מבלי שאני אוכלת). אני מבינה שאלה תופעות הלוואי של האוביטרל. מתי התופעות האלה אמורות לחלוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ' שחר קול09/05/2009תופעות הלוואי אינן של האוביטרל אלא של הביוץ המוגבר (כנראה).
אם יבוא מחזור התופעות ייעלמו.
אם יושג הרין תתכן החרפה של התופעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ממש קצרגל09/05/2009
שלום,
אחרי שני מחזורי IVF (בראשון הריון שלא התפתח- אח"כ גרידה ועוד IVF שכשל) החודש ניסו להחזיר קפואים אך הרחם לא התעבה מספיק עם פרוגינובה ואסטרופם, אתמול קיבלתי מחזור-כ"כ חלש והיום הוא כבר נגמר, האם זה נורמלי? האם יש סיכוי הצלחה להחזרת קפואים על בסיס מחזור טבעי כשהמחזורים כ"כ חלשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצר
פרופ' שחר קול09/05/2009לא, לכן רצוי לברר מדוע הרירית לא התעבתה דיה.
אפשר לנסות מחזור טבעי, יתכן והרירית תהיה טובה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)