מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת עובריםאירית14/05/2009
עברתי החזרת קפואים ויש לי מספר שאלות:
הבנתי שהעוברים המוחזרים יכולים לצאת עם ההפרשות האם יש דרך למנוע זאת כיוון שהאסטרופם גורם לי להרבה הפרשות.
העובר המופשר איבד 2 תאים במהלך ההפרשה האם עלולה להיות לכך השפעה עליו ?, האם יש סכנה לפגיעה בהתפתחות שלו או שעלול להיות לעובר מום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נותרו 4 תאים מתוך 6
אירית14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים
ד''ר יעקב לברון14/05/2009העוברים לא יוצאים בהפרשות ואין לך מה לדאוג. איבוד של 2 תאים מעובר בן 8 תאים יכול להוריד קלות את סיכוייו להשתרש אך אינו גורם לנטיה למומים בכלל.
דר' לברון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית חיוביתמירב14/05/2009
עשיתי היום בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית, האם יש צורך גם בבדיקת דם? מתי לקבוע תור לגניקולוגית שלי? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית חיובית
ד''ר יעקב לברון14/05/2009הבדיקה הביתית הינה אמינה. אם אין בעיות מיוחדות ניתן לפנות לרופא/ה לאחר שבועיים איחור בוסת.
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מירב14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לפני הזמןחסוי14/05/2009
אני אחרי החזרת עוברים טריים, אמורה לבצע בדיקת דם לבטא מחר 15/5 , מכיוון שאהיה בנסיעה מהיום בלילה לכן הלכתי היום לבצע בדיקת דם, ידוע לי שזה מוקדם, אבל ניתן יהיה לאבחן הריון במידה ויש ע"י בדיקת הפורגסטרון ו- E2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לפני הזמן
ד''ר יעקב לברון14/05/2009אם מדובר בטווח של 10-11 ימים מההחזרה ניתן כבר לראות את הופעת ההורמון HCG בדם.
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך הבא לפורום\ תודה רבה
חסוי14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ' שחר קול14/05/2009סיכוי טוב לאבחן הריון לפי בטא, E2 P
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתוצאות הבדיקה
חסוי14/05/2009
תוצאות הבדיקה של היום :
בטא- קטן מ- 2
פרוגסטרון 54.3
E2 קטן מ- 200
ברור לי שאין הריון, רק לא מבינה איך E2 קטן מ- 200 כי טרם קיבלתי את הווסת.
איך יתכן? ומה אומרות הבדיקות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול14/05/2009עדיין אין דימום כי הפרוגסטרו גבוה ("תמיכה").
הפסקת התמיכה תביא לדימום בתוך ימים ספורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף פרוגסטרון יכול להיות שזה מסוכן לעובר?שרון14/05/2009
שלום,
ביום 3 למחזור פרוגסטרון 4.6 (גבול עליון בטווח 4.35)
שבוע אחרי הביוץ פרוגסטרון- 92 (הטווח העליון 81)
בהריון קודם (שלא התפתח) סבלתי קשות מבחילות הקאות ועייפות.
שאלתי היא- לאור הערכים המאד גבוהים הללו אני חוששת שיש לי יותר מדי פרוגסטרון - האם יכול להיות שזה מסוכן לעובר? האם זה יכול להזיק להתפתחות כמו שקרה בהריון קודם? קראתי כל מיני דברים על פגיעה בעוברים נקביים. האם יש משהו לדכא את זה כרגע בהנחה שאני כבר בהריון צעיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף
פרופ' שחר קול14/05/2009רמת הפרוגסטרון - תקינה.
לא יגרם נזק על רקע זה לעובר.
אין צורך, ואפילו מסוכן, להפריע ליצור הפרוגסטרון האנדוגני בעת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך: תודה, מדוע זה קורה?
שרון14/05/2009אני רואה בפורום נשים עם פרוגסטרון 15 אחרי הביוץ ולא 92 כמו שלי וזה תקין אז למה זה קורה והאם משהו בייצור של פרוגסטרון אצלי מוגבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול14/05/2009הכל תלוי בתיזמון הבדיקה, וכמובן בטיפולים תרופתיים הניתנים למטופלות היכולים להשפיע על התוצאות.
הערך שלך הוא תקין.
אין סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך:לד"ר קול- אני לא בטיפולים
שרון14/05/2009זה מדד טבעי לביוץ טבעי בגלל זה אני מופתעת מהערכים האלו. זה חריג בביוץ טבעי?אפילו קצת? אנא אם תוכל להתייחס שוב לשאלתי.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכים תקינים לחלוטין!
פרופ' שחר קול14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי14/05/2009
איך אפשר להעביר עוברים מוקפאים מארץ ישראל לירדן בלי להפגיע באיכות שלהם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במיכל מיוחד עם חנקן נוזלי.
פרופ' שחר קול14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות חשובות בבקשהלחוצה13/05/2009
שלום רב לקראת הפריה ראשונה :1-מדוע אי אפשר לעשות הרדמה ספינלית במקום הרדמה כללית ממש מפחדת מההרדמה(יש לי דודה שנפטרה מהרדמה)בבקשה תגידו לי מה האופציה החליפית להרדמה כללית הרי לידה היא ללא הרדמה?!2-מה זה לובריס? ומה תפקידו? היום הוסיפו לי את הלובריס בנוסף ל225 גונל וצטרוטייד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה
פרופ' שחר קול13/05/20091. אפשר הרדמה ספינלית, אם כי סיכוניה רבים משמעותית בהשוואה להרדמה הקצרה הנהוגה (עם פרופופול). כמו-כן, בפרק הזמן שלוקח להשיג את הרדמה אפשר מזמן לסיים את השאיבה, ולבסוף, משך אילחוש הנדרש הוא קצר מאוד, בעוד שהפעולה של ההרדמה אורכת זמן רב יותר. מכל הנימוקים הנ"ל - רצוי מאוד להימנע מהרדמה ספינלית.
2. לובריס - LH רקומביננטי. ניתן כאשר צופים מחסור ב - LH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול קצרמאיה13/05/2009
אפשר להתחיל פרוטוקול קצר ביום ה -8 למחזור או שכבר מאוחר מדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוחר מידי
פרופ' שחר קול13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- UTROGESTAN או ENDOMETRINדקלה13/05/2009
שלום רב,
האם יש לכם העדפה / המלצה לאחד מהשניים לאחר הזרעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלונת לגבי הUTROGESTAN והENDOM
דקלה13/05/2009האם את שניהם מתחילים לקחת יומיים אחרי ההזרעה?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול13/05/2009לא ממש עקרוני מתי מתחילים.
אפשר ביום ההזרעה.
או יותר מאוחר.
אפשר גם לא לקחת כלום.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשירים טובים!!
פרופ' שחר קול13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לתשובהעדן13/05/2009
נטלתי פרימולט נור במשך 5 ימים 3 כדורים ביום הפסקתי עברו 10 ימים ועדין לא קיבלתי הרופא אמר לעשות בדיקת שתן במקלון עשיתי בדיקת שתן התשובה חיובית האם אני בהריון או שהפרימולט גרם לתשובה חיובית????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט לא גורם לבדיקה חיובית
פרופ' שחר קול13/05/2009כנראה שיש הריון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית לא מתעבהרותם13/05/2009
שלום,
לצערי כבר כ-3 חודשים רירית הרחם לא מתעבה מספיק, בIVF ראשון היה הריון ללא דופק, ב6/2/09 בוצעה גרידה
בIVF שני רירית הגיעה ל-7 מ"מ לא נקלט היריון- אח"כ במחזור קפואים עם תמיכה של פרוגינובה ששונה לאסטרופם, רירית הגיעה רק ל5.4 מ"מ- העוברים לא הוחזרו והטיפול הופסק- אמרו שבמחזור הבא ינסו להחזיר על בסיס מחזור טיבעי.
6 ימים לאחר שהפסקתי לקחת אסטרופם קיבלתי מחזורב-8/5/09. המחזור היה חלש מאוד מאוד מאוד!!! שנמשך יום אחד!!!??? עשו בדיקת דם שאישרה שזה אכן היה הווסת. (E2 נמוך מ200, פרוגסטרון 2.4, LH 5.7)
היום בבדיקת אולטראסאונד רירית 1.6 מ"מ עם נוזל בפנים- כשעתיים אחרי האולטראסאונד החל דימום קל.
בבדיקת דם : E2 נמוך מ200, פרוגסטרון 3, LH 7.2,
מה פשר כל העניין הזה? בדר"כ יש לי מחזורים וביוצים סדירים מאוד
אמרו שייתכן שבגרידה הרחם נפגע- כמה זמן ייקח לרחם להתחדש ולחזור ל"פעילות מבצעית" :)
האם יש דרכים אחרות לעבות את הרחם? מה עושים במצב כזה?
אני ממש מיואשת- הגעתי לטיפולים בריאה וחזקה ועכשיו הכל נדפק
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ' שחר קול13/05/2009האסטרופם בלם את הביוץ. לא היה מקור לפרוגסטרון לכן הוסת היה חלש וחריג.
אין סיבה לדאגה!
מדובר בסיבה טכנית.
כיוון שהרירית היתה 7 ממ לאחר הגרידה, יש לשער כי היא לא נזוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד-זה נותן תקווה
גל13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהלימור13/05/2009
שלום רב,
עברתי אתמול הזרעה, אחרי ההשבחה הרופא הראה לי במיקרוסקופ את מצב הזרעים וראיתי שממש מעט זרעים זזים לעומת הפעם הקודמת שראיתי שהמון זרעים זזים במהירות, האם זה אומר שהמנת זרע לא טובה וההזרעה לא תצליח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בהכרח
פרופ' שחר קול13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםנורית13/05/2009
שלום,
בת 27 בעלת שחלות פוליציסטיות,אני מטופלת זה סבב שני בזריקות מסוג גונל F 75 ליום, כאשר היום התחלתי (יום שלישי של המחזור) ביום ב' הקרוב יש לי מעקב זקיקים, שאלתי היא האם מעקב זקיקים בלבד דרך אולטרסאונד מספיק בכדי לזהות את יום הביוץ או שצריך גם בדיקת דם במקביל , מכיוון שבהריון הקודם לפני כ - 4 שנים טופלתי גם בזריקות גונל F כאשר המעקב היה יום יומי עם בדיקת דם ומעקב זקיקים שלאחריו נעשתה ההזרעה שהתוצאה הייתה הריון כבר אחרי סבב ראשון, בניגוד לטיפול הנוכחי בו אני עושה מעקב אולטרסאונד לא יום יומי ללא בדיקת דם וסביב מועד הביוץ קיום יחסי מין (בעצתו של הרופא - מה שמצמצם את אחוזי ההצלחה) .
1) האם יש צורך בנוסף למעקב הזקיקים גם בדיקת דם (ומה מטרת בדיקת הדם)?
2) והאם כדאי לאמץ אפשרות של הזרעה בכדי להגדיל את הסיכוי להריון?
יש להדגיש כי אני מנהלת אורך חיים בריא ושומרת על משקל גוף תקין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורית שלום
פרופ' שחר קול13/05/2009המעקב בעת טיפולי גירוי שחלות עם גונל מתבסס על בדיקות דם וא.ס.
מעקב זה מאפשר לקבוע מינון התרופה באופן מיטבי, בעיקר כדי למנוע גירוי יתר והריון רב - עוברים.
לרוב, אין צורך במעקב יומי, אלא מידי מספר ימים וזאת על סמך הממצאים, וכן על בסיס התגובה השחלתית בעבר.
אם ההריון הקודם הושג לאחר הזרעה, יש לשקול בחיוב ביצוע הזרעה גם בסבב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה תשובה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףמיכל13/05/2009
ביום ראשון ה 3.5 התחלתי חבילה שלמה של גלולות וביום שישי לקחתי כדור אחרון של גלולות אני לפני טיפול של החזרה ועד היום לא קיבלתי מחזור רציתי לדעת מתי אני אקבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
פרופ' שחר קול13/05/2009אני מבין שנטלת רק 6 גלולות.
אם אכן - קשה מאוד לדעת מה קורה שכן יתכן והחשיפה הקצרה מידי לגלולות לא הצליחה לעבות רירית הרחם למינימום שיאפשר קבלת מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה? דחוףףףףףףףףףףףף
מיכל13/05/2009אז מה אני אמורה לעשות עכשיו?
יש מצב שאני אקבל או שכמעט בטוח שלא ואז אני אצטרך לקחת כדורים שמזרזים את המחזור?
מה נראה לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול13/05/2009מציע בדיקת דם + א.ס.
אם תקינים - אפשר להתחיל גם בלי וסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מיכל13/05/2009איזה בדיקת דם דריך לעשות?
ולאולטרסאונד מה לבדוק עובי רירית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול13/05/2009E2 P
רירית + שחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום המשך טיפול דחוףףףףףףףףףף
מיכל14/05/2009אני היום בבוקר עשיתי בדיקת דם כמו שכתבת ויצא E 2 - 113.0
פרוגסטרון - 0.64
האם זה בסדר ואם לא אז מה צריך לעשות
ומתי אפשר להתחיל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלתי אני לא מבינה
מיכל15/05/2009למה הרופא שלי רוצה שוב בדיקת דם ביום ראשון?
יכול להיות שזה לא בסדר? אנחנו הולכים על מחזור טבעי וההערכים שיצאו יכול להיות שם לא מתאימים.
ואז נתחיל לקחת פרוגינובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול15/05/2009אפשר להתחיל פרוגינובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר שחר היקר
ש15/05/2009אני יודעת שלגבי הכדור יש מחלוקות
דיברתי עם הרופא שמטפל בי, ואמרתי לו הכל
והוא טען שאני כן צריכה לקחת עוד סיבוב אחד של אקקלמין
אני מבולבלת
בסופו של דבר זו ההחלטה שלי, אבל אני לא יודעת מה לעשות
שוב אנחנו נמצאים "בלא מוסברים"
הוא טוען שלקחת עוד סיבוב ואם לא יעזור להתחיל הזרעה
אני מבחינתי לעשות הפסקה מהכדורים מהבדיקות ביוץ ומהכל ולנסות בלי לחשוב על כלום
אני גם לא מעוננית בהזרעה כרגע,,,
אני לא יודעת מה לעשות בעיקרון אני ביום ה-2 של הווסת
ומחר אני אמורה להתחיל כדורים 5
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול16/05/2009איני מכיר את כל הרקע, אך ניתן להבין כי יש לך ביוץ סדיר.
לדעתי, טיפול באיקקלומין אינו מומלץ אם יש ביוץ סדיר.
יש להדגיש כי דעה זו אינה מקובלת על רוב מכריע שלל רופאי הנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקקלמיןש13/05/2009
שלום לכולם,,,אני בת 33
אני התחלתי לקחת כדור איקקלמין (סיבוב שני)
אנחנו מנסים להכנס להריון כבר 3 שנים, כל הבדיקות שלי ושל בעלי ב"ה יצאו תקינות
כרגע אני בשלב שאמורה לקבל את הווסת
לפני שהתחלתי לקחת את הכדורים הנ"ל הווסת שלי היתה סדירה כל 28 יום וביוץ גם קבוע
חודש שעבר שלקחתי את הכדורים הווסת שלי הגיעה ביום ה 29 והייתי בטוחה שייש הריון..אך בסוף קיבלתי
החודש אני נמצאת ביום 30 ועדיין לא קיבלתי, אני עדיין לא עשיתי בדיקה מכיון שכבר שלושה ימים אני מרגישה את כאבי המחזור, וכל רגע בטוחה שקבלתי ,,,אך עדיין לא
היום גם הכנסתי טמפון (סליחה על הפירוט( והיה לי כמו כתמים חומים כמו התחלה של מחזור שאוטטו צריך לצאת....
האם מישהי עברה את זה? אני ממש לא רוצה לעשות בדיקת הריון, מהקטע שלהתאכזב שוב....
ובנוסף עוד משהו...מהיום שהתחלתי לקחת את האקקלמין התחילו לי פצעים בפנים, נפיחות בבטן, ועלייה במשקל, וגלי חום
החודש ממש הרגשתי את כל התופעות הנ"ל האם כדאי לקחת עוד סיבוב של אקקלמין? הרופא שלי אמר לי שאפשר עד 3 חודשים,,אשמח לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין
פרופ' שחר קול13/05/2009לדעתי, הטיפול עם איקקלומין אינו מתאים לאישה המבייצת באופן סדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
ש13/05/2009ראשית תודה על התגובה המהירה
אך אשמח אם תוכל לענות לי על שאלתי, אני כרגע ביום ה-31 עדיין לא קיבלתי
יש לי כאבי ווסת כבר מהיום ה-28
הווסת האחרונה שלי היתה 13-4
הכדור האחרון שלקחתי היה 19-4
בדדרכ אני מקבלת כל 28 חודש האחרון השתבש וקיבלתי ב-29
החודש אני כבר ב-31 ועדיין לא
אתמול היו לי הפרשות חומות מעט מאוד
אבל אני עם כאבים חזקים וזה לא מגיע...יכול להיות שהכדור משבש לי את המחזור
אני לא רוצה עדיין לעשות בדיקת הריון בכדי לא להתאכזב שוב..כמו תמיד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול13/05/2009איקקלומין נוטה לדחות את הביוץ, ולכן גם את בוא המחזור.
לכן מציע להמתין כשבוע. אם לא יגיע מחזור - בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
ש15/05/2009טוב לצערי הרב קיבלתי את הווסת,,,אין הריון
אבל הפעם קיבלתי ב-32 יום שזה אף פעם לא קרה לי
קבוע יש לי 28 יום
חודש שעבר 29
והחודש 32
ולא רק שקיבלתי, החודש יש לי כאבים איומים ,,,מדוע זה קורה האם זה בגלל שאני לקחתי את האקללמין?
אשמח לתגובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב זה אני שוב
ש18/05/2009ד"ר תודה רבה על התשובות
טוב שוב הסתבכתי...לאחר איחור בווסת,קבלתי ביום חמישי שזה 32 יום, שבדרכ לפני שהתחלתי את הכדורים הייתי מקבלת קבוע כל 28 יום עם ביוץ מסודרם
ואז ביום ה-33 שזה יום שישי אחרון בערב הפסיק לי הווסת, דבר שמעולם לא קרה לי
וביום שבת עשיתי בדיקת הריון ויצא תשובה שלילית
עד היום אני ללא וסת
הייתי אמורה להתחיל סבב שלישי ביום שבת האחרונה, אך לא התחלתי והעדפתי לוותר על זה
ולהקשיב להמלצתך
אין לי מושג מה קורה לי בגוף בעקבות האיקקלמין, וכרגע אני לא יודעת מה השתבש לי
מה לדעתך אני אמורה לעשות?
האם יופיע לי המחזור שנית?
והאם יופיע לי ביוץ בעקבות זה שהיה לי ווסת רק יום אחד
שוב לקחתי איקקלמין במשך כחודשיים
ולפני כן הכל היה סדיר
יכול להיות שנהייה לי נזק בגוף? אשמח לתשובותתתתתתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
ש18/05/2009
טוב זה אני שוב ש
18.05.09 09:43
ד"ר תודה רבה על התשובות
טוב שוב הסתבכתי...לאחר איחור בווסת,קבלתי ביום חמישי שזה 32 יום, שבדרכ לפני שהתחלתי את הכדורים הייתי מקבלת קבוע כל 28 יום עם ביוץ מסודרם
ואז ביום ה-33 שזה יום שישי אחרון בערב הפסיק לי הווסת, דבר שמעולם לא קרה לי
וביום שבת עשיתי בדיקת הריון ויצא תשובה שלילית
עד היום אני ללא וסת
הייתי אמורה להתחיל סבב שלישי ביום שבת האחרונה, אך לא התחלתי והעדפתי לוותר על זה
ולהקשיב להמלצתך
אין לי מושג מה קורה לי בגוף בעקבות האיקקלמין, וכרגע אני לא יודעת מה השתבש לי
מה לדעתך אני אמורה לעשות?
האם יופיע לי המחזור שנית?
והאם יופיע לי ביוץ בעקבות זה שהיה לי ווסת רק יום אחד
שוב לקחתי איקקלמין במשך כחודשיים
ולפני כן הכל היה סדיר
יכול להיות שנהייה לי נזק בגוף? אשמח לתשובותתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלתי
ש18/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות מאיקקלומין
מעיין14/05/2009שלום,
גם לי התחילו הרבה פצעים בפנים, גלי חום (קלים) וקצת נפיחות בבטן.
האם זה באמת כתוצאה מהאיקקלומין? האם יש משהו שניתן לעשות כדי להמנע מהתופעות האלו?
תודה מראש,
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול14/05/2009התופעות יחלפו עם התפוגגות השפעת התרופה.
מציע לא להמשיך בטיפול עם איקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב אני,,,
ש16/05/2009שבת שלום לכולם, אז כתבתי לכם שאני מחכה לווסת ושייש לי איחור ובסופו של דבר קיבלתי ביום חמישי אחרון (שזה יצא 32 יום)
והיו לי כאבים איומים
היום יום שישי, היה לי דימום רגיל ובערב הפסיק לי הדימום ממש
ממש התחבושת היתה נקייה
אין לי מושג מה קורה אצלי בגוף אני ממש מבולבלת
אני אמורה להתחיל מחר סבב שלישי של אקללמין,,,אבל לא נראה לי שאני אקח
לפני שהתחלתי עם הכדורים הנ"ל הווסת שלי היתה סדירה כל 28 כמו שעון
וגם כך הביוץ
ולפני חודשים התחלתי עם הכדורים והם משבשבים לי את המערכת בגוף
מדוע הפסיק לי המחזור, אני כרגע לא רוצה להלחץ
ומקווה שהוא יחזור,,האם אני צריכה לדאוג...בבקשה אשמח לקבל תגובה מהירה(דרך אגב אני לא גרה בישראל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול16/05/2009אין מקום לדאגה.
אם יש ביוץ ספונטאני, מציע לא להמשיך על בסיס איקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה דוקטור קול????????????????????נטליה13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כאן!!
פרופ' שחר קול13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)