מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעהחסויה19/04/2009
צהריים טובים ד"ר יש לי שאלה ברשותך לפני 10 ימים עברתי הזרעה עם הזרקות של פיורגון + אוביטרל כבר מספר ימים שיש לי כאבים ברחם כמו התכווצויות של כאבי ווסת ממש כאבים שבאים והולכים היום זה די התחזק אתמול עשיתי בדיקת היריון (לא יודעת אם זה תופס בכלל) יצא שלילי מלבד לכאבי בטן יש לי סחרחורות (לא יודעת אם זה קשור) השאלה שלי מה יכול להיות מקור הכאבים כי ווסת עוד לא קיבלתי ויש לציין שבחודש שעבר קיבלתי ווסת אחרי 11 יום מההשבחה תודה על עזרתך ויום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירן
ד''ר דוד ישי19/04/2009כאבים כאלה שכיחים. יתכן שזה סימן להריון. אבל גם אם כן , התשובה לא תהיה חיובית לפני 14 יום.
אם הכאבים יתחזקו מאד כדאי שתבדקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלוםמיכל19/04/2009
אני לפני החזרה והרופא נתן לי תרופות רציתי שתעשה לי קצת סדר כי אני לא מבינה.
אוויטריל צריך לקחת רק 3 פעמים וזהו
ודקפפטיל 10 ימים כל יום זריקה למה זה 3 וזה 10 ככה צריך להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
ד''ר דוד ישי19/04/2009אני לא ממש מבין את הטיפול . לכן לא אוכל לתת לך הסבר. יתכן שאת מוסרת מידע חלקי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרה מוזררעות19/04/2009
שלום,
נואשת, אשמח לשמוע מה דעתכם.
לפני 5 שבועות בדיוק עברתי שאיבה. הוחזרו 3 עוברים יפים.
14 ימים לאחר השאיבה (11 מההחזרה)- בטא 0. הפסקתי תמיכה, קיבלתי מחזור כעבור 3 ימים.
יום 6 למחזור- E2-200, P-1.8 רירית דקה.
יום 11 למחזור- US- נוזל בחלל, רירית 8.
יום 15- E2-500, P-6 (ביוץ) LH-10
היום, יום ההחזרה המתוכנן על בסיס טבעי- נצפה שק הריון בחלל הרחם. מיד נמדד בטא- 2000!!!
לדברי הרופא- הנתונים מתאימים לשבוע 4.
מה קרה? איך יתכן???
לאורך כל החודש הנתונים מתאימים ליום המחזור, P E2 נמוכים.
האם יתכן כי הבטא השלילית 14 יום לשאיבה היתה מוטעית???
האם יש סיכוי להריון בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלומית
ד''ר דוד ישי19/04/2009לו היית בהריון מההחזרה , ההריון היה צריך להתאים לשבוע 7 . אני מניח שהרית באופן טבעי בזמן המעקב לקראת מחזור ההפשרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- אבל הביוץ היה לפני 5 ימים!
רעות19/04/2009גם על פי US וכן בדיקות הדם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לעצמי- כיצד יתכן הריון?
רעות19/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שלומית
ד''ר דוד ישי20/04/2009אם כך , אין לי הסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה20/04/2009אם כן תושג רירית בעובי מספיק להחזרה - האם אז אוכל להסיר דאגה מליבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה לא קשור לכאן
מאיה20/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהגלית19/04/2009
שלום רב,
אני אחרי החזרה שבוצעה לפני שבוע אני נוטלת אטרוגסטן לתמיכה מזה כשבוע,
אתמול החלו כאבי ראש ובבדיקה אצל רופא משפחה עלה לחץ דם ל 75/125 שבד"כ 70/100.
אציין שבעבר הפסקתי גם טיפולים בעקבות כאבי ראש מכל מיני תרופות פיורוגון, אסטרופם,
באופן כללי אנני סובלת כלל מכאבי ראש או מיגרנות פרט ליום לפני הווסת כאבי ראש קלים.
כמו כן עברתי הריון ולידה לפני 3 שנים ללא כאבי ראש אבל לקראת הסוף הייתה עלייה גבולית בלחץ הדם.
בינתיים הוחלפה לי לתרופה לתמיכה אחרת אך גם איתה אנני חשה שיפור.
שאלתי היא מה ניתן לעשות ? לסחוב עם התמיכה עוד כמה ימים כולל כאבי ראש עד לבדיקת הריון? או לבצע בדיקת הריון אחרי 10 ימים לראות אם יש טעם להמשיך בתמיכה?
אודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלית
ד''ר דוד ישי19/04/2009בדיקה לאחר 10 ימים לא תיתן תשובה. אם לא מדובר בכאבי ראש חזקים ,אני ממליץ להמתין לבדיקה ביום ה 12 ואז להחליט לגבי ההמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFאמא19/04/2009
במידה ועוברים IVF והעוברים שהופרו הם כתוצאה גם משיטת ICSI (כלומר גם בשיטת IVF וגם עם התערבות ששל ביולוג ICSI). האם עושים הפרדה בינהם?
כלומר: במידה וישנם 4 עוברים עם 8 תאים ואני רוצה להחזיר רק 2 עוברים. אני יכולה לבקש רק 2 עוברים שהופרו מ IVF ולא ICSI?
(מקווה שהייתי מובנת... ולא סיבכתי מדי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אמא
ד''ר דוד ישי19/04/2009העוברים מסומנים ומופרדים ויש לך אפשרות לבחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש הבדל מהותי בין השניים ואם כן
יעל19/04/2009מה ההבדל? מבחינת העוברים והסיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-אין צורך לענות
יעל19/04/2009קיבלתי תשובה על כך בשאלה קודמת שאמא שאלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הבדל בשרידות ובחוזק של העובראמא19/04/2009
כאשר הוא נוצר ב ICSI או IVF או ספונטני?
(בהנחה שמדובר באותו זרע שעובר את אחד משלושת המסלולים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אמא
ד''ר דוד ישי19/04/2009יש מחקרים. אין הוכחה ברורה להבדלים משמעותיים. ב ICSI יש סיכוי מעט גבוה יותר להפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך. זה בדיוק מה
אמא19/04/2009שהאינטואיציה שלי "לחשה" לי.
1. כמה זירעונים בתנועה צריך בעלי על מנת שיבחרו במסלול IVF ולא ב ICSI.
2. מה עוד האידיקציה (או תנאי סף) לבחירה במסלול IVF ולא באיקסי (לשם כך, בעלי עבר לפני כחודש ניתוח וריקוצלה- כדי שנוכל להמנע מ ICSI).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה, תודה
אמא19/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אמא
ד''ר דוד ישי20/04/2009לפחות 5 מליון . ויש גם עניין הנסיון. אם זרע באיכות טובה , אינו מצליח להפרות את הביציות ( בגלל בעיה בו או בביצית ) אין מנוס מללכת על ICSI. חשוב שתדעי שרוב ההפריות ב IVF הן ע"י ICSI .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעותלירי19/04/2009
אני לאחר צילום רחם, ולאחר הזרעה שנעשתה כשבוע אחרי הצילום.
כרגע אני שבוע לאחר ההזרעה. הזרעה רביעית.
1-יש לי קצת כאבים בצד, דומים לכאבי ביוץ.. האם זה בגדר הנורמל??
2- במהלך ההזרעה אמר הרופא שצוואר הרחם היה מעט כפוף ולכן היה צריך "לצבוט" ולהרים אותו טיפה כדי שהצינורית תכנס, היה קצת דימום במהלך היום (הוא אמר שאדמם, ושזה דימום חיצוני מהצביטה) - שאלתי: האם זה בעייתי שצוואר הרחם מעט מכופף? איך זה שעד עכשיו זה לא היה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירי
ד''ר דוד ישי19/04/2009הכאבים נשמעים לי חסרי משמעות ( "נורמליים" )
אין לזוית שבין הצואר לרחם ( כיפוף ) משמעות לגבי הסיכויים להרות. לעיתים , בלי שום הסבר , נוצר באחת ההזרעות קושי להעביר את הקטטר . גם לזה אין משמעות חוץ מאי הנוחות שנגרמת לאישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה פוליפd19/04/2009
בזמן הטיפולים האחות אמרה שיש פוליפ - מה זה אומר? האם יש צורך בהפסקת הטיפול?
תודההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום d
ד''ר דוד ישי19/04/2009פוליפ הוא גוש רקמה שיכול להיות בחלל הרחם , בצואר הרחם או בחללים אחרים. פוליפ בחלל הרחם יכול להוריד את הסיכוי להריון ומומלץ להוציאו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!שירי19/04/2009
שלום רב!
לאחר טיפול באיקקלומין, היום ביום ה-11 למחזור בבדיקת א.ס. נצפו זקיקים בגודל 23,24,11 בצד שמאל ובצד ימין זקיקים בגודל 10,11. (זה טוב עבורי כיוון שבצד ימין החצוצרה חסומה, כך שכנראה הביוץ הינו מצד שמאל.) בבדיקת דם, האחות אמרה לי כי עלי לקיים יחסים היום ומחר ע"מ להרות.
אך, אמרה לא להזריק אוביטרל.
שאלתי היא מדוע לא להזריק אוביטרל? האם זהו עיצומו של ביוץ כך שעבר זמנו של האוביטרל?
ע"פ הזקיקים מתי אמור להתרחש הביוץ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירי
ד''ר דוד ישי19/04/2009אם יש גם מידע לגבי ההורמונים , ישנה אפשרות לדעת שתהליך הביוץ החל ואז אין טעם לתת אוביטרל או שרמת ההורמונים מאד גבוה ויש חשש מגרוי יתר , ואז לא רצוי לקחת אוביטרל. אם אין מידע כזה , לדעתי , ניתן לקחת אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד נתונים
נילי20/04/2009בבדיקת הדם שביצעתי נמצא כי:
ערכי פרוגסטרון 7.9
L.H 8
4633
האם יחד עם הנתונים על 2 זקיקים בגודל 23,24 הייתי לקראת ביוץ, בזמן ביוץ או אחרי ביוץ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייתכןאורחת19/04/2009
שלום רב,
אני בהפסקה של טיפוליי פוריות (חצוצרות סתומות) , מחזור אחרון 7.3 (לאחר טיפול) .
עד היום טרם קיבלתי מחזור .
האם ייתכן שכול ההורמונים שקיבלתי בזמן הטיפולים שיבשו את המחזור .
עוד לא עשיתי בדיקה כלשהיא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידכון
אורחת19/04/2009דקא הוזרק ב 24/12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורחת
ד''ר דוד ישי19/04/2009יתכן. יתכן גם שנוצרה ציסטה. ותמיד קיימת גם אפשרות של הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין גונאל אף לפיוריגוןטלטל19/04/2009
למה הרופאים נותנים מרשם לגונאל (העט חד פעמי) בעוד הפיוריגון העט רב פעמי ויותר זול
האם יש סיבה לכך?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלטל
ד''ר דוד ישי19/04/2009שני התכשירים הם FSH שמיוצר בשיטה של הנדסה גנטית. אין הבדלים מוכחים בינהם. אני מניח שכל רופא נוטה להשתמש עם תרופה שיש לו נסיון יותר טוב איתה. לדעתי גם , בסופו של דבר , אין הבדל משמעותי במחיר של שני התכשירים , אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור קולtelisi19/04/2009
ברצוני לדעת אני לפני החזרת מוקפאים עם כדורים של דופסטון אני בת 30 שאלתי למה לא מחזרים לי עוברים על ביוץ טיבעי לי אין בעיה והאם יש סיכון בכדורים האלה .וכמה זמן צריך לשתות אותם אני שותה כבר 8 ימים ולגבי יחסי מין לפני החזרה ובמהלך הטיפול. האם זה מותר? אני לפני השאיבה לא קיימתי יחסים כל מהלך הטיפול בעלי התרוקן רק בשאיבה האם זה מעיד על איכות עוברים ירודה ולפחות הצלחה אציין שיש לנו 6 עוברים מוקפאים אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפשרה
פרופ' שחר קול19/04/2009אפשר לבצע מחזור הפשרה על בסיס מחזור טבעי.
אין סיכון בתרופות המשמשות להכנת הרחם.
לגבי יחסים - אין מיגבלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוב- שאלה על עט גונאל אףטלטל19/04/2009
שבוע טוב ד"ר
הרופא העלה לי את המינון ל150
בעט הראשון נשאר 112.5. קניתי עט חדש
האם מותר להזריק 112.5 מהעט הראשון ו37.5 מהעט החדש?
תודה
טלטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלטל
ד''ר דוד ישי19/04/2009בהחלט כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה כפולהמעיין18/04/2009
דר קול שלום,
אשמח מאוד לדעת את עמדתך בנושא:
מורפולוגיה תקינה של בן זוגי 2%, מדדי הזרע האחרים פחות או יותר בסדר.
במחזור ההזרעה הקודם (והיחידי עד כה) נעשתה הזרעה בודדת והרופא המטפל טען שאין הוכחה מדעית שהזרעה כפולה משפרת את הסיכויים.
האם נהוג לעשות הזרעה כפולה כאשר איכות הזרע איננה אופטימלית כמו במקרה שלנו או שבהתאם לנסיבות ספציפיות ואג'נדה של הרופא?
אני ממש לפני הזרעה נוספת ושוקלת אם להתעקש על הזרעה כפולה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין שלום
פרופ' שחר קול18/04/2009אכן, הרופא צודק! אין הוכחה מדעית שהזרעה כפולה משפרת הסיכוי להריון.
למרות הבסיס המדעי הרעוע, הזרעה כפולה היא פרקטיקה מקובלת, בעיקר במקרים בהם הזרע אינו תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על התשובה המהירה והמקיפה!
מעיין18/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן לאחר שאיבהשרון18/04/2009
שלום היום עברתי שאיבה של 31 ביציות בלי העין הרע ..ויש לי כאבים בבטן אני מקפידה לישתות וגם לקחתי משהו להרגעה אבל הכאבים נימשכים כאבים במרכז הבטן ..
זה אומר שמשהו לא בסדר או שזה טיבעי לאחר שאיבה גדולה
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול18/04/2009שאיבה כה מסיבית מלווה לרוב בכאבים.
יש לשים לב לסיבוכים אפשריים:
דימום תוך בטני
גירוי יתר של השחלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)