מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרהשני16/04/2009
ב- 14/4 הוחזרו 3 עוברים מוקפאים.
הראשון 7 תאים.
השני 6 תאים.
השלישי 5 תאים.
רירית 7.5 נאמר שהמרקם יפה.
תמיכה 3 אנדומטרין ביום.
העוברים החוזרו ביום ה-25 למחזור מאחר והביוץ היה מאוחר.
האם יש סיכוי להשיג הריון?
האם עובי הרירית מספיק טוב להשרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול17/04/20091. כן
2. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופלר אגןחני16/04/2009
שלום! אני בת 27 שמנסה להרות שנה אך ללא הצלחה. עשיתי שני הזרעות שלא הצליחו.
תוצאות בדיקת דופלר שבוצעה היום:
שחלה שמאלית בגודל 40*30 מ"מ מספר זקיקים קטנים. בתוך שחלה נצפה מבנה ציסטי סולידי בגודל 23*24.
דופלר אגן: ממצא שחלה שמאלית RI 0.56 תקין
1. מה משמעות של תוצאת הבדיקה?
2. אני כרגע שותה אקוקלמין כהכנה להזרעה שלישית. האם ציסטה יכולה למנוע הצלחת הטיפול והאם כדאי להמשיך בטיפול לאור הממצאים?
תודה חני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חני שלום
פרופ' שחר קול16/04/2009אין משמעות ברורה ללא ידיעה של מלוא התמונה.
לא ברור מהו הממצא - רצוי לברר.
לא ברור מדוע את נוטלת איקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך...
חני16/04/2009תודה רבה דר קול על תשובתך המהירה!
אני נוטלת איקוקלומין בהנחיית רופאת נשים שלי שמעוניינת שאני אבצע הזרעה שלישית למרות הציסטה.מעבר לביקת אולטרסאונד לא נשלחתי לבירור נוסף. מה הייתה ממליץ לי לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול16/04/2009הסיבה לנטילת איקקלומין אינה ברורה.
מציע לברר את מהות הממצא אם לא יושג הריון במחזור הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה וטיפול הפריה-דחוףבתאל16/04/2009
אני ביום ה8 למחזור ולוקחת מזה 4 ימים איקוקלומין ועוד כיומיים הזריקות מונוגון וגונל , לצערי התקררתי והרופאה נתנה לי רוקו- אנטיביוטקה ולא ידעה לומר לי חד משמעית אם השילוב לא מומלץ, לא יודעת מה לעשות . מצד אחד אני באמצע טיפול הפריה ומנגד חייבת אנטיביוטיקה מהיום, והרופא שלי יהיה רק ביום א' אנא עיזרו לי מה לעשות!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האנטיביוטיקה היא רוקסו
בתאל16/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאנטיביוטיקה הוחלפה לזינת -דחוף
בתאל17/04/2009עקב התקררות חזקה הרופאה נאלצה לתת לי זינת מהיום ומחר אני אמורה לקבל זריקות של מונוגון וגונל אנא אימרו לי עם הזינת עשויה לפגוע באיכות הטיפול?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתי שלום
פרופ' שחר קול17/04/2009האנטיביוטיקה לא תפגע בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה?טל16/04/2009
שלום,
ביום 5.4 הזרקתי אוביטרל.
בימים 6-7.4 בצעתי הזרעה.
ביום 13.4 שהם 7 ימים אחרי ביוץ הערכים: פרוג'' 113, אסטרדיול 2340.
מאותו יום התחילו גלי חום לסירוגין, מיגרנה, כאב עמום בבטן תחתונה.
ביום 15.4 בלילה התחילה הפרשה דמית מועטה ביותר שמתחזקת.
ההפרשה התחילה 9 ימים אחרי ביוץ ביום 24 למחזור, באם זה מחזור נראה כי מחר יחל הדימום.
מה הסבירות כי למרות הערכים התקינים בבדיקות הדם (יומיים קודם) מדובר בסימנים והתחלה של מחזור שהקדים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול16/04/2009כנראה מדובר במחזור שהקדים, תופעה שכיחה מאוד בטיפול פריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל תקין?
טל16/04/2009תודה על מענה מהיר אך לא מסתדר לי מבחינת זמנים.
הביוץ תוזמן ע"י אוביטרל ליום שלישי 7.4
ביום שני 13.4 הערכים היו תקינים
פרוג 113 ואסטרדיול 2340 (בדיוק שבוע לפני כן הוא היה קצת מעל 7000 לפני הביוץ).
מפתיע מאד שאחרי יומיים ביום רביעי בערב התחילו הפרשות .
מדובר ביום 24 למחזור, 9 ימים אחרי ביוץ.
הפרשות לעיתים חומות ולעיתים אדומות, קצת מתחזקות אבל עוד לא דימום.
כך מתחיל אצלי מחזור.
השאלה, איך המחזור מתחיל יומיים אחרי ערכי הבדיקות שציינתי?
האם השלב הלוטאלי תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי שלום
פרופ' שחר קול16/04/2009על רקע ירידה חדה מאוד ברמת הפרוגסטרון בהיעדר HCG שאמור להגיע מהשיליה הצעירה, ולהמשיך את תפקוד הגופים הצהובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF ראשוןרינת16/04/2009
ד"ר שלום רב,
לאחר גילוי של חסימה דו צדדית רחיקנית הוחלט על הפריית מבחנה... רציתי לדעת האם יש סיכויים טובים להיקלט להיריון בהפרייה ראשונה? ומהם הסיבות לחוסר הצלחה בהשתרשות העובר? אציין שהזרע של בעלי תקין.... אודה לתשובתך בהקדם.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת שלום
פרופ' שחר קול16/04/2009הסיכויים עולים ככל שגיל האישה יורד...
יש גם לוודא אופי החסימה, האם יש הידרוסלפינקס???
חוסר הצלחה לרוב נובע מאיכות העוברים.
זה כישלון אינהרנטי של המין האנושי, המתבטא גם בניסיון להשיג הריונות ספונטאניים, ללא קשר ל - IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF
רינת16/04/2009ד"ר קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה..
אני בת 24 ואין לי את מה ששאלת..
הזרע של בעלי תקין והבעיה היחידה לפי תוצאות צילום הרחם שאין מעבר בשני הצדדים ולפי הרופאים אין טעם לעשות במצב הזה צינטור.. והופניתי להפרייה... וכמו שהבנתי שבראש ובראשונה ההפרייה נועדה לאילו שיש להן בעיות עם החצוצרות.. אז כיוון שאני צעירה ואיכות הזרע של בעלי טובה הסיכוי הוא גדול שאכנס להיריון גם בפעם הראשונה???
תודנ מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול16/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגונל אף
רינת17/04/2009ד"ר קודם כל תודה רבה על תשובתך.. אתם עושים פה עבודת קודש!!!
דבר אחרון שברצוני לדעת זה, אם במידה והרופא נתן לי להזריק כל יום גונל אף 150 מל ובטעות יום אחד לא הזרקתי, האם יום למחרת אני אמורה להשלים את זה ל300 מל או פשוט להמשיך רגיל... מודה מראש על הכל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמשיך רגיל.
פרופ' שחר קול18/04/2009מאוד רצוי להקפיד על הפרטים ב - IVF.
זה המפתח להצלחה.
אנא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאענת עמירה16/04/2009
להלן ערכי הבטא שנמדדו הם ב 12/4 49
ב 14/4 111
ב 16/4 214
האם הערך האחרון לא נמוך מדי?
האם העליה לא צריכה להיות האותו הקצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
פרופ' שחר קול16/04/2009באופן כללי - כן, אך זו לא מתימטיקה, זו ביולוגיה.
הפרשת הבטא היא פולסטילית, לא לינארית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
ענת עמירה16/04/2009האם היית מגדיר את העלייה כתקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול16/04/2009אך רצוי המשך מעקב, על בסיס א.ס. בעוד 4 - 5 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאריך הריוןרינה16/04/2009
שאיבה 13/3 החזרה 16/3
לפי איזה תאריך הולכים לגבי הריון?
כמה זמן אחורה סופרים וממתי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 14 יום לפני השאיבה
פרופ' שחר קול16/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי היה ביוץ?יפית16/04/2009
אם קיבלתי ווסת ב-22-3 והיום קיבלתי שוב 16/4 מתי היה אמור להיות הביוץ שלי באיזה תאריך? יצא לי לקבל 26 יום לאחר המחזור הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 14 יום לפני המחזור
פרופ' שחר קול16/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ד"ר
יפית16/04/2009זאת אומרת ב- 2-4?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול16/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרה משהו מוזר עזרה בבקשה
יפית19/04/2009כמו שאמרתי לך קיבלתי ביום חמישי ב-16/04 היה לי דם עם הפרשות חומות ויום שישי למחרת עדין דימום אבל הרוב היה הפרשה חומה וביום שבת בבוקר לא היה לי כלום יותר בערב רק בניגוב הופיע לי הפרשה חומה והיום שוב פעם אי נקייה לחלוטין האם עדין יש סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לא קיבלתי תשובה
יפית21/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש ספק - בדיקת דם להריון
פרופ' שחר קול21/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרוןדנה16/04/2009
שלום דוקטור,
המחזור האחרון שלי היה בתאריך 23.3, הבוקר עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי, יכול להיות שזה מוקדם מדי? אתמול בלילה היה לי הפרשה חומה בניגוב היה וזה מחזור גם הוא מוקדם מהזמן אכן?
תודה לתשובתך וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול16/04/2009יתכן מאוד שהבדיקה בוצעה מוקדם מידי.
מחזור מוקדם מהצפוי אינו נדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציותשירה16/04/2009
נולדתי עם תסמונת רוקיטנסקי ולצערי איני יכולה ללדת ואני צריכה להעזר בפונדקאית. כיום אני בת 30 , גרושה. אני מעוניית לשאוב ביציות ללא קשר להליך רפואי שיבוא אחריו אלא לשם איכות הביציות בגיל צעיר יחסית האם זה אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול16/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה בעיה ,
נעמה23/05/2010גם אני נולדתי עם תסמונת רקוטנסקי האם מאשרים לעבור את התהליך הוצאת הביציות היום בארץ במקרה שאני רווקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתא בהריוןשיר16/04/2009
היי,
לאחר iui מה- 29.3
בתא ביום א' 12.4 99
ביום ה' 16.4 446
האם תקין מתי צריך לבצע בדיקת דם נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך
פרופ' שחר קול16/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןהי16/04/2009
ביצעתי היום 11 יום מההחזרת שני עוברים יפים
בדיקת דם לבטא ויצא לי שלילי 1
האם זה סופי שלילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה, לצערי.
פרופ' שחר קול16/04/2009אם בוצע ביום שניקבע לך ע"י היחידה המטפלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד'ר שחר קול
הי16/04/2009היחידה ביקשה ממני לבצע ביום ראשון 19/11 מפני שמחר סגור מחר זהו יום ה 12 להחזרה
יש לי עדיין סיכוי עם בטא 1 שלילי??? שביצעתי היום יום ה 11 להחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול16/04/2009האם ביקשו ב - 19/11 - הכוונה לחודש נובמבר??????
אם הכוונה ל- 19 באפריל (חודש 4) , הרי רצוי לבצע מתי שביקשו, סטיה מהתאריך שניקבע רק מעוררת שאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
שוב הי17/04/2009מצטערת התכוונתי ל 19/4 ולא 19/11 כמו שכתבתי
היחידה ביקשה שאבצע בטא ביום ראשון מכיוון שיום שישי 12 יום מההחזרה היחידה סגורה
האם עדיין יש סיכוי להריון????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי קלוש
פרופ' שחר קול17/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלטלטל16/04/2009
שלום לך ד"ר
רציתי לדעת מתי מומלץ להזריק אוביטרל אם ההזרעה נגיד ביום שלישי ב9 בבוקר
פעם שעברה הזרקתי 24 לפני 2 הזרעות
תודה
טלטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כ- 40 שעות לפני ההזרעה.
פרופ' שחר קול16/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה תאומיםאפרת16/04/2009
שלום,
אני בת 30, אמא לילד מקסים בן 4.5, ובשבוע 20 להריון עם בן.
שני ההריונות נקלטו באופן טבעי ללא טיפולי פוריות. את בני ילדתי בניתוח קיסרי עקב מצג עכוז.
בן שני ההריונות עברתי ניתוח כריתת מיומה בפתיחת בטן, ולכן הוסבר לי כי כל הלידות שלי יעשו רק בניתוחים קיסריים, וכן הוסבר לי כי לא מומלץ לעבור יותר מ-4 ניתוחים קיסריים.
מכיוון שההריון הזה יסתיים גם הוא בניתוח קיסרי, מס' הניתוחים שאעבור הינו 3 (עם 2 ילדים), וההריון הבא יהיה האחרון.
בעלי ואני מאוד רוצים 4 ילדים, האם ישנה אפשרות לקבל טיפולי פוריות על מנת להשיג הריון עם תאומים?
הנושא מאוד חשוב לנו, מחכה לתשובתך המפורטת.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת שלום
פרופ' שחר קול16/04/2009למען בריאותך, ובריאות הצאצא - המלצתי החמה והחד משמעית:
עדיף הריון עם עובר אחד!!!
מציע להימנע ככל האפשר מאפשרות של הריון תאומים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות פריון בתשלוםרוני16/04/2009
היי בנות
יש לי תרופות פריון למסירה בתשלום סמלי תשלום לכל כיס.
לפרטים נוספים נא ליצור קשר בטל' 052-5958044 רונית.
מרונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא למסור חינם?
טלטל16/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונית
חסוי16/04/2009
היי רונית
תוכלי לפרט בבקשה איזה סוגי זריקות יש לך?
מאיזה אזור את? (אני מחיפה).
נ.ב. זה בסדר שאת לוקחת תשלום, מי כמוני יודעת כמה כסף אנחנו מוציאות על הזריקות.
ולפעמים ע"י מכירה זה יכול לעזור לך לדברים אחרים שדחית את להשגת ההריון.
תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)