מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה נוספת לד"ר דוד ישיאווה01/04/2009
אני חושב שמוקדם מדי לדעת איך יתפתח ההריון. הרעיון של תמיכה עם פרוגסטרון הוא נכון. העובר זקוק לפרוגסטרון , שבשלב הזה מופרש ע"י השחלות , לצורך התפתחותו . לעתים השחלות לא מפרישות מספיק ויש צורך בתוספת מבחוץ
אני עשיתי זריקה אחת ביום שלישי 31/3/09 העם ניתן לדעת בבדיקת דם על רמת פרוגסטרון ?
ומה התוצאה טובה אמורה להיות פרוגסטרון גבוה או נמון מה הנורמה?
אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אווה
ד''ר דוד ישי02/04/2009רצוי מעל 50
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותרוני01/04/2009
שלום,
מחזור טיפול שלישי במנוגון+אוביטרל על רקע דיכוי היפופיזרי מסיבה לא ידועה (זרע פחות או יותר תקין) ברצוני לדעת:
1) מה הסיכוי לכניסה להריון בטיפול זה במחזורים היותר מאוחרים - 3-6 לעומת הסיכויים להיכנס להריון במחזורים ה1-2?
2) האם גירוי מספר רב של זקיקים בכל חודש עלול לגרום להידלדלות מאגר הביציות בשחלות?
3) האם ביוץ מושרה לעומת ביוץ עצמוני מעלה את הסיכוי לביוץ לא תקין (שלא ניתן להפרייה)?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוני
ד''ר דוד ישי02/04/2009הסיכוי של כל מחזור בנפרד ( לא משנה מיקומו הסידורי ) הוא כ 15-20 אחוז
הטיפול גורם להבשלה של ביציות שהיו הולות לאיבוד בכל מקרה
כנראה שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכונים בהזרעה ואיקקלומיןנירית31/03/2009
מה הסיכון הכרוך /תופעות לווי בלקיחת איקקלומין כדור ביום? מה הסיכונים הכרוכים בהזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ירדן
ד''ר דוד ישי02/04/2009תופעות לואי כלליות כמו בחילות גודש בשדיים וכו'
הסיכון , הריון מרובה עוברים. בסבירות מאד נמוכה גרוי יתר של השחלות. לא מומלץ טיפול ממושך
הסיכון בהזרעה , זיהום של רירית הרחם
בסה"כ טיפולים מאד בטוחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להרותנירית31/03/2009
מה הסיכוי להרות בכל חודש במידה והכל תקין (זוג בני 33 )?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ירדן
ד''ר דוד ישי02/04/200910% - 15%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףףףףשרון31/03/2009
בס"ד
ערב טוב...
בת 27, הזרעה ב3/3, ב18/3: בטא 295.
ב25/3 הייתי בבדיקת אולטרסאונד, נצפה שק הריון בתוך הרחם, אך טרם נצפה דופק...
רופאה שלי אמרה להגיע רק בסביבות 14/4.... החזה שלי די מנופח, אבל אני שמה לב שמדי פעם פחות ומדי פעם יותר ולפעמים הרגישות בחזה נעלמת כמעט לחלוטין. אותו דבר עם הבחילות: במיוחד בערב מרגישה יותר בחילות, אבל אין לי בכלל הקאות.. ואני מרגישה כאילו משהו מבפנים לוחץ לי את איבר נוסף בגוף וזה גורם לבחילות..
1. האם התופעה עם בחילות תקינה ומתאימה להריון לשבוע שאני נמצאת בו?
2. כמעט כל זמן יש לי (סליחה על התיאור) הפרשות צהובות.. האם זה תקין בהריון?
3. מדי פעם כאבי מחזור חזקים לכמה דקות ואז עובר. האם זה קיים בהריון?
4. האם התופעות הללו מתאימות לשבוע שאני נמצאת בו?
5. האם ללכת לאולטרסאונד רק בסביבות 14/4 זה לא מאוחר מדי?
6. לאור כל האמור, מה הסיכוי שב14/4 אפשר יהיה לראות דופק בעזרת ה'?
תודהההההה וסליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד''ר דוד ישי31/03/2009הבחילות ועוצמתן אינן אינדיקציה לגיל ההריון או לסיכוייו להצליח
ההפרשות נורמליות
גם כאבי המחזור
14/4 זה זמן טוב לאולטרסאונד ובהחלט אפשר יהיה לראות דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרון
ד''ר דוד ישי02/04/2009בד"כ בשלב צעיר כל כך של ההריון אין לאישה בחילות או תחושה מיוחדת אחרת. לריך לחפש סיבה אחרת
ההפרשות נורמליות
גם הכאבים הקצרים נורמליים
אולטרסאונד ב 14/4 זה סביר מאד. אפשר יהיה לראות דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן טריות הגונלבתאל31/03/2009
יש לי במקרר מזה כחודשיים עט עם גונל שהשתמשתי רק כפעמיים ממנו ואני אמורה להשתמש שוב להפריה הקרובה, אך שמעתי שמהרגע שהעט בשימוש זמן טריות הגונל עד 28 יום האם זה מדוייק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול31/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?שירה31/03/2009
האם תגובה שחלתית משתנה ממחזור למחזור בהתאם למינון הזריקות תזונה מה דעתך? הרופא רמר שאם היו 8 ביציות ו3 הופרו זו זה אומר שהאיכות לא הכי של הביציות ד"ר מה לחשוב שאני לא פוריה ? או שזה יכול להיות רק בשלב הזה הוא הגדיל לי את מינון הזריקות יש מצב שהתוצאות יהיו בע"ה טובות יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי31/03/2009יש תגובה משתנה מאישה לאישה וממחזור למחזור אצל אותה אישה. אבל אם יש תגובה ( גם אם היא דורשת מינון גבוה מעט יותר ) ויש ביציות , יש סיכוי להריון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים ורודיםמאיה31/03/2009
החזרת עוברים ביום 16.3 על מחזור טבעי.
בטא מכפילה כל יומיים, היום בטא 382.
מזה 3 ימים כתמים חומים (בעיקר בניגוב), ומהיום צבע ההפרשות הפך לורוד.
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי31/03/2009לא הייתי אומר שזה תקין. זו תופעה שכיחה יחסית ולא ניתן להסיק ממנה שההריון אינו תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשלום לד"ר דוד שיאווה31/03/2009
שלום רב,
נשואה בת 24 ללא ילדים
2 הפלות אחד בשבוע 8 עובר ללא דופק הסתיימה בגרידה והשניה בשבוע 7.3 העובר לא התפתח עברתי הפלה טבעית
אני בהריון השלישי בשבוע 4.4 הווסת האחרונה 26/2/09
עשיתי אולטרסאונד ב- 30.3.09 US היום - גבי מצא- שק הריוני צעיר תוך רחמי טרם נצפה תוכן, כבר מתואר ממצא 8*11 ממי היכול להתאים להפרדות קרומים
אין דימום או תלונות חריגות אחרות
הרופא נתן לי 500 PRPGESTERON RETARD זריקות שבועיות לשמך 7 שבועות
ולחזור על האולטרסאונד וגינלי בעוד 10 ימים
כמה שאלות :
1. מה אומרת הבדיקה האם הכל תקין ?
2. האם הזריקות יעזור בשלב הזה של ההריון והכל יהיה תקין ?
3. ומה הזירקות האלה עושות במה הם עוזרות ובמה לא ?
אשמח לקבל תשובה
רב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אווה
ד''ר דוד ישי31/03/2009אני חושב שמוקדם מדי לדעת איך יתפתח ההריון. הרעיון של תמיכה עם פרוגסטרון הוא נכון. העובר זקוק לפרוגסטרון , שבשלב הזה מופרש ע"י השחלות , לצורך התפתחותו . לעתים השחלות לא מפרישות מספיק ויש צורך בתוספת מבחוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנטע31/03/2009
שלום, אני צריכה להתחיל בהזרעות +השבחה רציתי לדעת כמה ימים אחרי המחזור מתבצעת ההזרעה ? כמה ימים צריך להזריק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע שלום
פרופ' שחר קול31/03/2009בממוצע - 7 ימי הזרקות.
יום ההזרעה - סביב 12 - 14 למחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
נטע31/03/2009דוקטור קול שלום רציתי לדעת האם ההשבחה מתבצעת במרכז לפריון האישה בצ'ק פוסט או במעבדה נפרדת? כ"כ האם יש שעות ספציפיות שבהן מתבצעת ההזרעה או שאפשר גם משעה 16 והלאה? תודה מראש ולילה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאחר החזרהאלה31/03/2009
שלום רב,
אוביטרל ביום 24.3 בשעה 22.00 ,שאיבה ביום 26.3 ב-8.00 בבוקר. החזרה היום (31.3) של בלסטו (אחד). מתי בדיקת דם להריון? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועיים מהשאיבה
פרופ' שחר קול31/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאנטלי31/03/2009
ב 19.3 החזרה היום 31.3 בטא 7 האם יש עוד סיכוי להריון ולהמשיך עם התמיכה או להפסיק ולחכות למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לחזור עוד יומיים.
פרופ' שחר קול31/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז להמשיך עם התמיכה?
נטלי31/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסרון בהריוןמאיה31/03/2009
יום 15 להחזרה על בסיס מחזור טבעי
בטא=230 ופרוגסטרון= 121.
האם ערך הפרוגסטרון גבוה מספיק?
האם התוצאה מחזקת את ההחלטה שלא לתת לי תמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום
פרופ' שחר קול31/03/2009תוצאה טובה.
אין צורך בתמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רביעל31/03/2009
IVF רביעי - החזרת 3 עוברים בינוניים ואחד מצויין (בת 42.9).
סמוך לשאיבה E2 הגיע ליותר מ 15000 על 9 זקיקים ועל כן נעשה קוסטינג של יום אחד כאשר למחרת (בו הE2 המשיך לעלות מעל ל 16000) הוזרק האוביטרל.
4 ביציות FZ, כנראה בגלל הקוסטינג, ונוצרו סה"כ 4 הפריות.
לתמיכה קיבלתי אוטרוגסטון 900 מ"ג ליום + 3 פעמים אוביטרל.
אתמול 13 יום אחרי ההחזרה, שבוע בדיוק ממתן האוביטרל השלישי לתמיכה, תוצאות:
בטא - 8
פרוג' - מעל 190
E2 - קצת מעל 5000
1) יש סיכוי להריון?
2) מדוע הE2 כזה גבוה?
3) מתי צפויה הווסת להגיע (הפסקתי אתמול התמיכה בהנחה שגם אם יש סיכוי להריון, הוא ישרוד כמה ימים בלי תמיכה)?
בתודה מראש ובברכת חג שמח,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול31/03/2009עולה החשש שהבטא מקורו באוביטרל. זו גם הסיבה ש- E2 מאוד גבוה.
מציע לחזור על בטא, בכל מקרה.
המחזור יבוא אם לא מדובר על הריון.
תמיכה עם אוביטרל מייתרת תמיכה נוספת עם אוטרוגסטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר, והמשך קצר...
יעל31/03/2009לא ברור לי מה הכוונה שתמיכה עם אוביטרל מייתרת תמיכה של אוטרוגסטון. האם אתה מתכוון רק לתקופת ההמתנה עד הבטא?
במקרה של הריון, איזו תמיכה יש ליטול מהבטא והלאה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך בתמיכה.
פרופ' שחר קול31/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותחדשדשה31/03/2009
אני באיחור - הפעם רציני
בדיקת דם ביתיתי - שללה הריון
E2 = 1369
פרוגסטרון = 39.9
האם האיחור הוא בגלל שיש לי ציסטה בשחלה בעקבות הטיפולים הקודמים ?
אני לקראת הפרייה ראשונה - מיליון טיפולי הזרעות כושלים !!!!!!
תככנו לעשות אותה בפסח.. אבל המחזור נעלם לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
פרופ' שחר קול31/03/2009הביוץ אחר, לכן גם המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות נוספות
גל31/03/2009עכשיו קיבלתי את התוצאות
fsh = קטן מ 0.8
lh = קטן מ 0.5
פרוגסטרון 39.9
e2 = 1369
זה בשל הציסטה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי למישהי יש ניסיון כזה??
גל31/03/2009כל כך הרבה ניסיונות, דקירות, זריקות, בדיקות
ועכשיו לא רק שהיה ביוץ יש ציסטה ואני יחכה עד שתעלם....
אוףףףףף כבר אין לי סבלנות
רוצה להיות כבר בהריוןן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)