מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גיל ההריוןמאיה30/03/2009
החזרת מוקפאים בני 3 ימים ביום 16.3, מחזור אחרון 25.2
האם היום אני בשבוע 5 + 1 ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי31/03/2009תתחילי לספור מ 17 יום לפני ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורמירא30/03/2009
שלום:
לאחר שאיבה ב 26/2 ועד היום לא קבלתי וסת ולאחר צילום US עובי הרירית היה 14 ממ" והרופא אמר לי לקחת דופסטון 2 כדורים למשך 10 ימים, האם אני אקבל מחזור בזמן? והאם הגוף שלי יהיה מוכן להחזרה בחודש אפריל? ( יש לציין שאצלי הוסת סדיר ואין בעיות וזאת היא הפעם הראשונה שאין וסת).
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מירא30/03/2009שליחה, יש לי עוד שאלה שונה:
האםאיך מגדירים איכות ביצית מופרת שהתחלקה ל 4 תאים והוקפאה והאם יש לה סיכוי טוב להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירא
ד''ר דוד ישי31/03/2009יש אפשרות להגיע להחזרה בחודש אפריל
הסיכוי להריון הוא 20%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאמאיה30/03/2009
האם ערכי בטא גבוהים יותר בבנות שמקבלות תמיכת פרוגסטרון לעומת בנות שאינן מקבלות שום תמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי31/03/2009לא. אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באוטרוגוסטןחסויה30/03/2009
ד"ר נכבד רציתי לדעת החזרתי עוברים וכאשר אני מתקלחת ושוטפת את הלדן החומר נשטף מהפרוגסטרון יש להחדיר ישירות כדור לאחר המקלחת ?וכיצד יש לשטוף את הלדן בצורה יסודית?
אני לאחר החזרת עוברים ביום ה4 .
תודה מחכה לתשובה מהירה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה.2
ד''ר דוד ישי31/03/2009אם את שוטפת את הנרתיק ביסודיות ( פעולה שאינה הכרחית ) תכניסי מיד אח"כ נר חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושהחסויה30/03/2009
ד"ר שלום
ראשית מעוניינת אני לדעת ,האם אני אמורה להרגיש משהו לאחר החזרת עוברים ?החזרתי לפני
כ יומיים .האם זה שונה מהריון רגיל?אשמח לדעת פרטים ?
עברתי הריון 1 אבל טבעי .
שנית אני מחדירה אוטרוגיסטאן דרך הנרתיק ואני צריכה להחדיר 4 פעמים ביום באילו שעות ואילו הפרשים אינ צריכה בין הכדורים אם אני קמה ב7 בבוקר וישנה ב10.30 ?
שלישית אני לוקחת פרגינובה מה פער השעות בלקיחת כדורים אלו ? 3 פעמים ביום אני צריכה.
תודה חסוי 1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה.2
ד''ר דוד ישי31/03/2009את לא אמורה להרגיש כלום
אפשר אחד בבוקר , אחד בצהריים, שניים בערב
בוקר צהריים ערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון יחיד בגיל מבוגרמאיה30/03/2009
שלום,
אני רווקה ומתכוונת לנסות להכנס להריון בקרוב. רציתי לשאול, האם אוכל לבקש מרופא הנשים שלי לקחת תרופות המגבירות ביוץ, למרות שלא ידוע לי שיש לי בעיית פריון, וזאת על מנת להגדיל את הסיכוי ללידת תאומים.
הדבר חשוב לי היות שלאור הנסיבות אני בספק אם אנסה להכנס להריון פעם נוספת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי30/03/2009זה לא מקובל, אם כי שוה דיון עם הרופא שלך. צריךלזכור שלכל טיפול יש מחיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5 ותוצאות בטאבר30/03/2009
מחר (יום שלישי) אני שבוע חמישי. בטא 1694.4. האם זה תקין ותואם שבוע חמישי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלטלטל
ד''ר דוד ישי30/03/2009בשבוע כזה הטווח של הבטא גבוה וקשה להעריך תקינות באמצעותו. חכי בסבלנות לאולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המש טיפולמעיין30/03/2009
שלום,
אני פוליצסטית ללא ביוץ עצמוני ואצל בן זוגי יש עבר של וריקוצל שנותח בעבר אך עדיין מורפולוגיה תקינה 2% בלבד.
רציתי לשאול
- כמה מחזורי הזרעות נהוג לעשות?
-האם במידה ותגובתי לאיקקלומין טובה אך נטילתו מלווה במצבי רוח קשים, נהוג עדיין להשאר באותו טיפול?
-תוך כמה מחזורים נהוג לעבור להזרקות?
אשמח מאוד אם תוכל לענות לי על שאלותי, כי אני בחוסר וודאות לגבי המשך הטיפול וזקוקה למידע
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי..
מעיין30/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורנה
ד''ר דוד ישי31/03/2009נהוג לעשות 3 מחזורים של איקקלומין ושלושה מחזורים של זריקות , ורק אח"כ , אם אין הריון , לעבור ל IVF. אם ההשפעה של האיקקלומין עלייך קשה, לדעתי יש מקום לעבור לזריקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה, אתם נהדרים:)
מעיין31/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאמאיה30/03/2009
החזרת מוקפאים ביום 16.3 היום תוצאות בטא = 230.
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
ד''ר דוד ישי30/03/2009הרמה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להפסיק תמיכה(אוטרגסטון)לחוצה30/03/2009
שלום רב,ב22/3 ביצעתי הזרעה ויומיים לאחר מכן התחלתי תמיכה של 2 נרות ליום,מתי מפסיקים תמיכה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי30/03/2009בשבוע 7-8 להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתאריאלה30/03/2009
שלום
עובי רירית ב11/3 11 ממ
שאיבה ב 17/3
החזרת שני עוברים ב19/3
מרגישה כל הזמן התכווציות מאוד כואבת של הרחם
מטופלת בגסטון 100 מג ביום
יש מצב להריון בכאלה מצבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אושר
ד''ר דוד ישי30/03/2009יש מצב להריון. אם הכאבים מאד חזקים כדאי שתבדקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםמעיין30/03/2009
שלום,
אני עם שחלות פוליצסטיות. קיבלתי מחזור אחרי פרוברה (5*2) ולקחתי איקאקלומין 2*5 ימים.
9 ימים אחרי סיום הטיפול באיקאקלומין (אתמול) נראתה ציסטה בגודל 27 מ"מ והיום עשיתי בדיקת דם וקיבלתי את הערכים:
Estradiol - 2965
Progestrone - 5.1
אשמח לדעת מה הפירוש.
תודה מראש,
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
יעל30/03/2009שכחתי לציין כי יש נטייה לרוץ לשירותים יותר מהרגיל בלילה ובבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנה
מעיין30/03/2009שימי לב שבטעות פרסמת את ההמשך במקום הלא נכון.
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מעיין
ד''ר דוד ישי30/03/2009מדובר בציסטה שמפרישה אסטרוגן. הפרוגסטרון הנמוך מעיד על כך שלא היה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי
מעיין31/03/2009תודה על התשובה.
הרופא שלי ביקש שאקח זריקת ovitrelle ואחזור על בדיקת הדם עוד 3 ימים.
לקחתי את הזריקה אתמול בערב.
האם זה אומר שהיום אמור להיות ביוץ ואז בבדיקת דם ביום חמישי אמור להיות פרוגסטרון גבוה?
מתי מומלץ לקיים יחסי מין כדי "לנצל" את הביוץ?
שוב תודה רבה,
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קול
מעיין31/03/2009ד"ר קול שלום,
הפניתי את ההודעה הקודמת לד"ר ישי כי הוא הגיב להודעה המקורית.
מכיוון שאני רואה שהוא לא פעיל היום - אשמח לקבל תשובה ממך.
תודה רבה,
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין שלום
פרופ' שחר קול31/03/2009יש סיכוי לביוץ, לכן רצוי לקיים יחסים 24 שעות ו - 40 שעות לאחר האוביטרל.
בדיקת פרוגסטרון כ - 8 ימים לאחר האוביטרל תוכיח אם היה ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
מעיין31/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןיעל30/03/2009
שלום אני עם טיפול איקקלומין טיפול שלישי מחזור ב 8.3 מעקב זקיקים שני זקיקים מובילים עובי רירית הרחם 7.5 מיומים אני מרגישה התכווצות בבטן תחתונה ובצדדים וריגשות באיזור השדיים והפרשות מוגברת
האם אלה סימנים ראשונים להיריון או זה סימן שהמחזור מתקרב ?(מחזור מופיע כל 32-33 יום)
מתי כדאי לעשות בדיקת היריון ביתית ?
אודה על תשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
יעל30/03/2009שכחתי לציין שיש לי נטייה לרוץ לשירותים יותר מהרגיל בלילה ובבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אילנה
ד''ר דוד ישי30/03/2009הסימנים אינם מעידים על הריון ובודאי שאינם שוללים אותו.
הבדיקה צריכה להיעשות 14 יום מהביוץ המשוער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני גרידההילה30/03/2009
אני בשבוע 8 מIהחזרת מוקפאים ובאולטראסאונד ראשוני נצפה רק שק הריוןשמתאים לשבוע 5 וששה ימים ללא עובר. אין לי כאבים או דימומים.
רופא הנשים הפנה אותי למוקד של קופת החולים לקבל הפניה למיון נשים, לא הרופא שלי אמור לתת לי את ההפניה? למה אני צריכה ללכת למוקד ולהיבדק שוב על מנת לקבל הפניה? במוקד אמרו לי שאני חייבת להגיע ולהיבדק שוב כדי לקבל הפניה וזה גם כרוך בתשלום כי זה מוקד חירום.
שאלה נוספת, האם לא כדאי לחכות שיפול לבד אם לא מדובר בעובר אפילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי אז מקפיצה.
הילה30/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הילה
ד''ר דוד ישי31/03/2009אפשר לחכות להפלה טבעית אבל בד"כ מקובל שהפלה מבוקרת עדיפה.
אין לי מושג לגבי הענייים המנהליים שאת שואלת לגביהם. אני מניח שהרופא שבדק אותך יכול היה להפנות אותך ישירות למיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהדנה30/03/2009
שלום, ההזרעה הייתה ב 23/03 יומיים אחרי הזרעה הייתה לי הרגשה של התכווצויות בבטן וקצת כאבו לי הרגליים כמו לפני מחזור זה נמשך 3 ימים ברציפות - לא כאבים פשוט אי נעימות. האם זה מעיד על זה שהזרעה לא הצליחה- ועוד היום כבר 7 האם צריכים להיות סימנים כלשהם להשתרשרות אם יש הריון? מתי אני יכולה לעשות כבר בדיקה ביתית .?אני בת 25, לבעלי אחרי השבחה הייתה MOTILE SPERM: 95% .זאת הזרעה ראשונה שמעתי מהרבה אנשים שהזרעה ראשונה כמעט אף פעם לא מצליחה האם זה באמת ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי30/03/2009התחושות שתיארת אינן מעידות על הצלחת הטיפול
אין הכרח שיהיו סימנים של השרשה או הריון
הסיכוי של כל טיפול כזה להצליח ( כולל הראשון ) הוא 10-15 אחוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)