מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בפענוח, שאלה בנוסח חדשהמודאגת31/03/2009
דר' קול שלום
בהמשך לשאלתי הקודמת,
עברתי הזרעה בתאריך 5/3, עשיתי בדיקת הריון בקופת חולים ב 23/3 והתוצאה היתה *16, ב 25/3 חזרתי על בדיקת הדם והתוצאה היתה 21,
תשובתך היתה, שהסיכויים להריון תקין נמוכים מאד, ושיש לקחת בחשבון אפשרות הריון מחוץ לרחם.
אני עשיתי שוב בדיקת דם ב-29/3 והתוצאה היתה 3 וכמו כן קיבלתי את המחזור, האם עלי לחזור על בדיקת הדם? האם עדיין יש סיכוי להריון מחוץ לרחם? אודה על תשובתך בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוסח חדש
פרופ' שחר קול31/03/2009הסיכון להריון חוץ רחמי - אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוחהמודאגת31/03/2009
!דר' קול שלום
בהמשך לשאלתי הקודמת, דר' קול שלום!
עברתי הזרעה בתאריך 5/3, עשיתי בדיקת הריון בקופת חולים ביום שני 23/3 והתוצאה היא *16, היום 25/3 חזרתי על בדיקת הדם והתוצאה היא 21, האם זה נורמלי/תקין או שעליי להמתין מספר ימים ולחזור על בדיקת הדם? אודה על תשובתך בהקדם האפשרי.
תשובתך היתה, שהסיכויים להריון תקין בעתיד נמוכים מאד, רק שכחתי לציין שעשיתי שוב בדיקת דם והתוצאה היתה 3, האם יש משמעות אחרת לתשובתך, האם זה שזה הולך וקטן אומר שיהיה סיכוי כן להריון תקין בעתיד. אודה על תשובתך בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול31/03/2009מדובר על הריון כימי, או הפלה טבעית מוקדמת מאוד.
אין שום קשר לסיכויי ההריון בעתיד.
סיכוי טוב להריון תקין בהמשך.
ההתייחסות היתה אך ורק להריון הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי ביוץמירי31/03/2009
בוקר טוב.
ביום ראשון לפני שבועיים (15.3) הייתי במעקב זקיקים ושם נראה זקיק בגודל 8 עם רירית 7.7
הרופא ביקש שאני אחזור ביום שלישי (17.3) שוב.
כאשר ביקרתי ביום שלישי שוב התברר שהזקיק נעלם (כבר היה ביוץ? )
באותו ערב רצתי לקיים יחסי מין .
הבנתי שהמחזור אמור להגיע 14 יום לאחר הביוץ.
כלומר אם הביוץ היה ב- 17.3 אני אמורה לקבל מחזור ב- 31.3 . כלומר היום. נכון?
אני אשמח להבהרות...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ??
פרופ' שחר קול31/03/2009לא נראה תקין, שכן זקיק אינו מבייץ בקוטר של 8 ממ אלא סביב 20 ממ.
וידוא ביוץ - ע"י בדיקת דם לפרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתבלבלתי. 18 היה. סליחה!!!
מירי31/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר סביר...
פרופ' שחר קול31/03/2009אם לא יגיע וסת עד יום ראשון 5.4 - בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםענת31/03/2009
בבדיקת צילום הרחם כנראה שהיוד חדר למיומה ולא לרחם ולכן הצילום לא ברור ונשלחתי לבצע היסטרוסקופיה. האם ל"תקלה" הזו יכולה להיות השפעה לרעה על המיומה (לגרום לה לגדול או משהו אחר?). האם סביר להמשיך לדמם יום אחרי הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
פרופ' שחר קול31/03/2009לא סביר שחומר הניגוד חדר למיומה.
חומר ניגוד לא משפיע על גודל המיומה.
סביר שיהיה דימום יום - יומיים לאחר הבדיקה.
היסטרו - החלטה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכנסיים צמודים לאחר החזרת עובריםחסויה31/03/2009
שלום ד"ר
רציתי לדעת האם אני יכולה ללבוש גינס צמוד שהייתי לובשת קודם מאחר ועשיתי החזרת עוברים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול31/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל ההריוןמאיה30/03/2009
החזרת מוקפאים בני 3 ימים ביום 16.3, מחזור אחרון 25.2
האם היום אני בשבוע 5 + 1 ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי31/03/2009תתחילי לספור מ 17 יום לפני ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורמירא30/03/2009
שלום:
לאחר שאיבה ב 26/2 ועד היום לא קבלתי וסת ולאחר צילום US עובי הרירית היה 14 ממ" והרופא אמר לי לקחת דופסטון 2 כדורים למשך 10 ימים, האם אני אקבל מחזור בזמן? והאם הגוף שלי יהיה מוכן להחזרה בחודש אפריל? ( יש לציין שאצלי הוסת סדיר ואין בעיות וזאת היא הפעם הראשונה שאין וסת).
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מירא30/03/2009שליחה, יש לי עוד שאלה שונה:
האםאיך מגדירים איכות ביצית מופרת שהתחלקה ל 4 תאים והוקפאה והאם יש לה סיכוי טוב להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירא
ד''ר דוד ישי31/03/2009יש אפשרות להגיע להחזרה בחודש אפריל
הסיכוי להריון הוא 20%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאמאיה30/03/2009
האם ערכי בטא גבוהים יותר בבנות שמקבלות תמיכת פרוגסטרון לעומת בנות שאינן מקבלות שום תמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי31/03/2009לא. אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באוטרוגוסטןחסויה30/03/2009
ד"ר נכבד רציתי לדעת החזרתי עוברים וכאשר אני מתקלחת ושוטפת את הלדן החומר נשטף מהפרוגסטרון יש להחדיר ישירות כדור לאחר המקלחת ?וכיצד יש לשטוף את הלדן בצורה יסודית?
אני לאחר החזרת עוברים ביום ה4 .
תודה מחכה לתשובה מהירה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה.2
ד''ר דוד ישי31/03/2009אם את שוטפת את הנרתיק ביסודיות ( פעולה שאינה הכרחית ) תכניסי מיד אח"כ נר חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושהחסויה30/03/2009
ד"ר שלום
ראשית מעוניינת אני לדעת ,האם אני אמורה להרגיש משהו לאחר החזרת עוברים ?החזרתי לפני
כ יומיים .האם זה שונה מהריון רגיל?אשמח לדעת פרטים ?
עברתי הריון 1 אבל טבעי .
שנית אני מחדירה אוטרוגיסטאן דרך הנרתיק ואני צריכה להחדיר 4 פעמים ביום באילו שעות ואילו הפרשים אינ צריכה בין הכדורים אם אני קמה ב7 בבוקר וישנה ב10.30 ?
שלישית אני לוקחת פרגינובה מה פער השעות בלקיחת כדורים אלו ? 3 פעמים ביום אני צריכה.
תודה חסוי 1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה.2
ד''ר דוד ישי31/03/2009את לא אמורה להרגיש כלום
אפשר אחד בבוקר , אחד בצהריים, שניים בערב
בוקר צהריים ערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון יחיד בגיל מבוגרמאיה30/03/2009
שלום,
אני רווקה ומתכוונת לנסות להכנס להריון בקרוב. רציתי לשאול, האם אוכל לבקש מרופא הנשים שלי לקחת תרופות המגבירות ביוץ, למרות שלא ידוע לי שיש לי בעיית פריון, וזאת על מנת להגדיל את הסיכוי ללידת תאומים.
הדבר חשוב לי היות שלאור הנסיבות אני בספק אם אנסה להכנס להריון פעם נוספת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי30/03/2009זה לא מקובל, אם כי שוה דיון עם הרופא שלך. צריךלזכור שלכל טיפול יש מחיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5 ותוצאות בטאבר30/03/2009
מחר (יום שלישי) אני שבוע חמישי. בטא 1694.4. האם זה תקין ותואם שבוע חמישי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלטלטל
ד''ר דוד ישי30/03/2009בשבוע כזה הטווח של הבטא גבוה וקשה להעריך תקינות באמצעותו. חכי בסבלנות לאולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המש טיפולמעיין30/03/2009
שלום,
אני פוליצסטית ללא ביוץ עצמוני ואצל בן זוגי יש עבר של וריקוצל שנותח בעבר אך עדיין מורפולוגיה תקינה 2% בלבד.
רציתי לשאול
- כמה מחזורי הזרעות נהוג לעשות?
-האם במידה ותגובתי לאיקקלומין טובה אך נטילתו מלווה במצבי רוח קשים, נהוג עדיין להשאר באותו טיפול?
-תוך כמה מחזורים נהוג לעבור להזרקות?
אשמח מאוד אם תוכל לענות לי על שאלותי, כי אני בחוסר וודאות לגבי המשך הטיפול וזקוקה למידע
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי..
מעיין30/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורנה
ד''ר דוד ישי31/03/2009נהוג לעשות 3 מחזורים של איקקלומין ושלושה מחזורים של זריקות , ורק אח"כ , אם אין הריון , לעבור ל IVF. אם ההשפעה של האיקקלומין עלייך קשה, לדעתי יש מקום לעבור לזריקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה, אתם נהדרים:)
מעיין31/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאמאיה30/03/2009
החזרת מוקפאים ביום 16.3 היום תוצאות בטא = 230.
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
ד''ר דוד ישי30/03/2009הרמה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להפסיק תמיכה(אוטרגסטון)לחוצה30/03/2009
שלום רב,ב22/3 ביצעתי הזרעה ויומיים לאחר מכן התחלתי תמיכה של 2 נרות ליום,מתי מפסיקים תמיכה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי30/03/2009בשבוע 7-8 להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)