מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- USעדי09/03/2009
ב-3.3 ערך הבטא היה 490 מחר, שבוע אחרי, יש לי בדיקת אולטרסאונד. מה צפויים לראות בהריון תקין? אוביטרל ב-15.2, האם אני מחר בשבוע חמישי? תודה וחג פורים שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון ברחם
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה..
עדי10/03/2009היום הבטא היא 7,057 נאמר לי באולטרסאונד שההעובר מתאים לשבוע 5 + 4 הבטא לא גבוהה מדי? מתי צפוי לראות דופק? אסטרדיול 2128 פרוגסטרון 85 [עם תמיכה] חג פורים שמח ושוב תודה על חוות הדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/03/2009הכל מצוין.
דופק ביום א הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ענית לי על כל השאלה...רווית09/03/2009
לא ענית לי על כל השאלה. רציתי לדעת בכמה הסיכוי להשגת הריון גדול יותר בהזרעה מניסיון כניסה ספונטני לאור הנתונים שלי? (הודעה בשעה 16:32)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעט יותר טוב...
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםמאיה09/03/2009
יום 13 למחזור פרוגסטרון 1.5 ו-E2 = 228, זקיק 17 מ"מ. החזרת מוקפאים (בני 3 ימים) על בסיס מחזור טבעי עם תזמון אוביטרל. הרופא אומר לקחת אוביטרל ביום רביעי ולהחזיר את המוקפאים ביום שני. נשמע לי מאוחר... האם מועד ההחזרה שנקבע מתאים? האם התזמון חייב להיות מדוייק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיזמון - תקין.
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר שחר קולמורן09/03/2009
יש לי במשפחה קרבה ראשונה קרישיות יתר. כמו כן אנחנו בטיפולי ivf ,בעיית זרע אצלי הכל תקין פרט להפלות חוזרות(2 במספר ,ברצף) רוצה לדעת איך אפשר לבדוק קרישיות יתר? האם עליי להגיע אליך או להמטולוג? אני מאזור חיפה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטולוג
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת .
מורן09/03/2009יש לך אולי המלצה להמטולוג טוב שעובד עם מכבי? יודעת שלא נהוג אבל בכל זאת לשמחתי לא מכירה רופאים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול09/03/2009דר' רון הופמן, יועץ המטולוג במכבי. גם רופא בכיר ביחידת קרישה, רמב"ם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםמאיה09/03/2009
היום עשיתי בדיקת דם לפרוגסטרון וE2 בשעה 7:30 בבוקר. מיחידת ה-IVF בה אני מטופלת הודיעו לי שבדיקת הדם נשלחה למעבדה רק בשעה 15:30, ועדיין לא התקבלו תוצאות. האם סביר שבדיקת הדם תישלח למעבדה כ"כ הרבה שעות לאחר נטילתה? זה לא יפגע בדיוק התוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום
פרופ' שחר קול09/03/2009לא יפגע בתוצאות.
לא ברור מדוע חל עיכוב כה ממושך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןרוית09/03/2009
האם יש רמה כלשהיא של פרוגסטרון שבוע אחרי ביוץ שיכולה לרמוז על התפתחות הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהרווית09/03/2009
בת 30 לאחר הפלה טבעית בשבוע 7 (הריון לאחר 4 ניסיונות), מזה כ-8 חודשים מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה (קיום יחסי מין מתוזמנים). צילום רחם תקין למעט רחם בצורת T ובדיקת זרע תקינה. אני שוקלת להתחיל טיפולי פוריות בהזרעה. רציתי לדעת בכמה הסיכוי להשגת הריון גדול יותר בהזרעה מניסיון כניסה ספונטני לאור הנתונים שלי? והאם לדעתך כדאי לי להתחיל טיפולים או לחכות קצת ולהמשיך בניסיונות הספונטניים. תודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חכי עוד 3 - 4 חודשים
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע ויומיים אחרי ההחזרהסמויה09/03/2009
נפלתי מהכיסא (על הטוסיק), האם זה יכול להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כבר העובר השתרש, הוא "מקובע"
סמויה09/03/2009אני יודעת שהשאלה נשמעת טיפשית, אבל אני ממש בהיסטריה עכשיו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה דחופה **)**nono09/03/2009
שלום דר" קול אני בת 22 אין לי ילדים ברור ביוץ הורמונים ומכנית-תקין ברור הבעל -SEVERE OTA בבדיקת זרע 1.6-16 מליון תאי זרע בתנועה .לרב פחות מ-5 עברתי טיפולים של(3 מחזורים CC-IUI)ו3 מחזורים של (GONAL-F-IUI) כולם ללא הריון הרופא הפנה אותי להפריה חוץ גופית רציתי לדעת מה הם אחוזי ההצלחה להפריה אניי מאוד מאוד בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 50%
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למישהוא יש מושג? ד"ר קול?דניאל09/03/2009
תוך כמה זמן מרגע בדיקת הדם מגיעה תשובה להריון/לבטא? למרות שהכל תאורטי (כלומר עוד לא עשיתי בדיקת הריון)- אם לקחתי אוביטרל ב 25-2 ועברתי הזרעה ב 26-2 (ומחזור אחרון ב 7-2) איזה שבוע אני אמורה להיות למשל היום (כדי שאבין את החישוב) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל שלום
פרופ' שחר קול09/03/2009מהיום להיום...
דניאל09/03/2009נהדר - תודה ולגבי השאלה השניה - באיזה שבוע אהיה היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום אוביטרל + 12 יום
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ביותררעות09/03/2009
שלום, אני בפרוטוקול ארוך, כעת לאחר 5 ימי מנוגון. בדכ מזריקה דקא ב-8 בערב. מסיבות טכניות, לא אוכל להזריק היום בזמן, אלא להקדים לשעה 1530. האם סביר? מתי להזריק מחר? ובימים לאחר מכן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות שלום
פרופ' שחר קול09/03/2009לא מומלץ.
אם אין ברירה, לחזור ללו"ז הרגיל של ההזרקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עוברדריה09/03/2009
שלום דוקטור לפני 10 ימים בשבוע 4+ 6 ימים גודל עובר 5 מ"מ היום בשבוע 6 + 3 ימים גודל עובר 7 מ"מ ויש דופק האם מדובר גודל תקין? האם יש סיכוי להריון תקין? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דריה שלום
פרופ' שחר קול09/03/2009לא ברור.
האם ראו בשבוע 4+6 עובר 5 ממ????
לא סביר.
עובר 7 ממ הוא מעט גדול לשבוע 6+3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי E2 לאחר החזרה***09/03/2009
שלום, אתמול היתה לי החזרת עובר טרי אחד (IVF במחזור טבעי ללא הורמונים בכלל) היום התבקשתי לעשות בדיקת דם לבדוק את התמיכה והתוצאה היא: E2 344 PRO 81.3 אני לוקחת אנדומטרין פעמים ביום והזרקתי אוביטרל אחד ביום השאיבה ואחד ביום ההחזרה. עד היום תמיד ערכי ה-E2 שלי היו יותר גבוהים (כפולים במספר) גם בהחזרת מוקפאים במחזור טבעי (חשוב לציין שזה IVF טבעי ראשון שלי, עד היום החזירו לי רק מוקפאים במחזור טבעי והתמיכה היתה די דומה - קרינון +אוביטרל או סופרפקט + אוביטרל) האם ערכי ה-E2 לא נמוכים מדי? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
טיפטי09/03/2009אם אפשר לשאול, האם עשית IVF במחזור טבעי ?איפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין.
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק אחד בלבדלאה09/03/2009
אחרי 5 ימים עם גונאל 225 מג' ביום 14 כהכנה לIVF רק זקיק אחד (גודל כ11).האם ממשיכים לשאיבה גם עם זקיק אחד?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאה שלום
פרופ' שחר קול09/03/2009לרוב - מפסיקים, ומנסים שוב בפרוטוקול ו/או מינון אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 320טלטל09/03/2009
שלום רב, 15 יום אחרי ההזרעה אתמול בטא 320 אני בהלם....... לפני כחודש קניתי הליכון והתחלתי ללכת יום כן יום לא 40 דקות במהירות 5.6 בחיים לא עשיתי כושר ואני לא בכושר בכלל. האם להמשיך בפעילות בהליכון? מתי לבצע בדיקת בטא נוספת? האם מוקדם ללכת לרופא תודהההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלטל שלום
פרופ' שחר קול09/03/2009שיהיה במזל!
אפשר להמשיך ללכת!
בטא - עוד 6 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה וחג שמח
טלטל09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טווווב : )
ג'ווווווו09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. תודה
טלטל09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)