מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגסטרוןרוית09/03/2009
האם יש רמה כלשהיא של פרוגסטרון שבוע אחרי ביוץ שיכולה לרמוז על התפתחות הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהרווית09/03/2009
בת 30 לאחר הפלה טבעית בשבוע 7 (הריון לאחר 4 ניסיונות), מזה כ-8 חודשים מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה (קיום יחסי מין מתוזמנים). צילום רחם תקין למעט רחם בצורת T ובדיקת זרע תקינה. אני שוקלת להתחיל טיפולי פוריות בהזרעה. רציתי לדעת בכמה הסיכוי להשגת הריון גדול יותר בהזרעה מניסיון כניסה ספונטני לאור הנתונים שלי? והאם לדעתך כדאי לי להתחיל טיפולים או לחכות קצת ולהמשיך בניסיונות הספונטניים. תודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חכי עוד 3 - 4 חודשים
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע ויומיים אחרי ההחזרהסמויה09/03/2009
נפלתי מהכיסא (על הטוסיק), האם זה יכול להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כבר העובר השתרש, הוא "מקובע"
סמויה09/03/2009אני יודעת שהשאלה נשמעת טיפשית, אבל אני ממש בהיסטריה עכשיו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה דחופה **)**nono09/03/2009
שלום דר" קול אני בת 22 אין לי ילדים ברור ביוץ הורמונים ומכנית-תקין ברור הבעל -SEVERE OTA בבדיקת זרע 1.6-16 מליון תאי זרע בתנועה .לרב פחות מ-5 עברתי טיפולים של(3 מחזורים CC-IUI)ו3 מחזורים של (GONAL-F-IUI) כולם ללא הריון הרופא הפנה אותי להפריה חוץ גופית רציתי לדעת מה הם אחוזי ההצלחה להפריה אניי מאוד מאוד בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 50%
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למישהוא יש מושג? ד"ר קול?דניאל09/03/2009
תוך כמה זמן מרגע בדיקת הדם מגיעה תשובה להריון/לבטא? למרות שהכל תאורטי (כלומר עוד לא עשיתי בדיקת הריון)- אם לקחתי אוביטרל ב 25-2 ועברתי הזרעה ב 26-2 (ומחזור אחרון ב 7-2) איזה שבוע אני אמורה להיות למשל היום (כדי שאבין את החישוב) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל שלום
פרופ' שחר קול09/03/2009מהיום להיום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דניאל09/03/2009נהדר - תודה ולגבי השאלה השניה - באיזה שבוע אהיה היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום אוביטרל + 12 יום
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ביותררעות09/03/2009
שלום, אני בפרוטוקול ארוך, כעת לאחר 5 ימי מנוגון. בדכ מזריקה דקא ב-8 בערב. מסיבות טכניות, לא אוכל להזריק היום בזמן, אלא להקדים לשעה 1530. האם סביר? מתי להזריק מחר? ובימים לאחר מכן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות שלום
פרופ' שחר קול09/03/2009לא מומלץ.
אם אין ברירה, לחזור ללו"ז הרגיל של ההזרקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עוברדריה09/03/2009
שלום דוקטור לפני 10 ימים בשבוע 4+ 6 ימים גודל עובר 5 מ"מ היום בשבוע 6 + 3 ימים גודל עובר 7 מ"מ ויש דופק האם מדובר גודל תקין? האם יש סיכוי להריון תקין? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דריה שלום
פרופ' שחר קול09/03/2009לא ברור.
האם ראו בשבוע 4+6 עובר 5 ממ????
לא סביר.
עובר 7 ממ הוא מעט גדול לשבוע 6+3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי E2 לאחר החזרה***09/03/2009
שלום, אתמול היתה לי החזרת עובר טרי אחד (IVF במחזור טבעי ללא הורמונים בכלל) היום התבקשתי לעשות בדיקת דם לבדוק את התמיכה והתוצאה היא: E2 344 PRO 81.3 אני לוקחת אנדומטרין פעמים ביום והזרקתי אוביטרל אחד ביום השאיבה ואחד ביום ההחזרה. עד היום תמיד ערכי ה-E2 שלי היו יותר גבוהים (כפולים במספר) גם בהחזרת מוקפאים במחזור טבעי (חשוב לציין שזה IVF טבעי ראשון שלי, עד היום החזירו לי רק מוקפאים במחזור טבעי והתמיכה היתה די דומה - קרינון +אוביטרל או סופרפקט + אוביטרל) האם ערכי ה-E2 לא נמוכים מדי? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
טיפטי09/03/2009אם אפשר לשאול, האם עשית IVF במחזור טבעי ?איפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין.
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק אחד בלבדלאה09/03/2009
אחרי 5 ימים עם גונאל 225 מג' ביום 14 כהכנה לIVF רק זקיק אחד (גודל כ11).האם ממשיכים לשאיבה גם עם זקיק אחד?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאה שלום
פרופ' שחר קול09/03/2009לרוב - מפסיקים, ומנסים שוב בפרוטוקול ו/או מינון אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 320טלטל09/03/2009
שלום רב, 15 יום אחרי ההזרעה אתמול בטא 320 אני בהלם....... לפני כחודש קניתי הליכון והתחלתי ללכת יום כן יום לא 40 דקות במהירות 5.6 בחיים לא עשיתי כושר ואני לא בכושר בכלל. האם להמשיך בפעילות בהליכון? מתי לבצע בדיקת בטא נוספת? האם מוקדם ללכת לרופא תודהההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלטל שלום
פרופ' שחר קול09/03/2009שיהיה במזל!
אפשר להמשיך ללכת!
בטא - עוד 6 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה וחג שמח
טלטל09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טווווב : )
ג'ווווווו09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. תודה
טלטל09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני צילום רחםעדי09/03/2009
האם לפני צילום רחם אפשר לקחת נורופן או שזה כדור לא מומלץ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר ומומלץ.
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה כביטחון בלבדאיילה09/03/2009
תודה לאל אני שבוע 5+1 החזרת עוברים מופשרים על בסיס ביוץ טבעי עם תמיכה של אנדומטרין בלבד פעמיים ביום מיום ההחזרה. ביום ה-12 הפרוגסטרון יצא 114.8 nmol/l וביום ה- 14 הפרוגסטרון 118.1. אני יודעת שאין צורך בתמיכה על בסיס ביוץ טבעי ואכן הרופא אמר לי שאני יכולה להפסיק אבל כיוון שחששתי ורציתי להמשיך ליתר ביטחון אמר שאפשר והמשכתי עוד שבועיים עד האולטראסונד. 1. שאלתי היא האם זה עשוי להזיק? האם יכול להיות מצב של עודף כיוון שגם הגוף מפריש פרוגסטרון בהריון? 2. בלי קשר, יש לי מידי פעם מעין כאבי מחזור חלשים למשך דקות בודדות, האם זה טבעי בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטי שלום
פרופ' שחר קול09/03/20091. לא יזיק.
2. טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך מאתמול - לחוצה
איילה10/03/2009אודה לך אם תוכל לקרוא שוב את שאלתי הראשונה לגבי התמיכה. אני שוקלת להפסיק כי יש לי כאבים בצד שמאל במפשעה וחלק של הערווה באותו הצד כאילו בעצם שמתחת, אני לא יודעת איך להסביר את הכאב. זה IVF שני שלי וגם בקודם שהיה עם עוברים טריים היו לי אותם הכאבים ונאמר לי שזה כנראה בגלל השחלות המוגדלות אבל כעת ההחזרה על ביוץ טבעי וללא שחלות מוגדלות וללא נטילה של אסטרופם אלא רק אנדומטרין וגם אז זה החל מהשימוש בנרות אז אני ממש מפחדת שמשהו לא בסדר, קראתי בעלון של התרופה שאחת התופעות הנדירות שאם קיימת חייבים להפסיק היא כאבים במפשעה. אלו כאבים שלא חוויתי לפני הטיפולים והשימוש באנדומטרין. האם זה מסוכן? ממה זה יכול להיות? האם כדאי לעשות אולטרסאונד ולראות כי מרגישה שזה לא קשור לרחם... 2. אם אפסיק עם התמיכה, בטוח שלא ירד הפרוגסטרון או יפסיק לעלות??? אני מפחדת להפסיק אבל מרגישה שזה לא עושה לי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילה שלום
פרופ' שחר קול10/03/2009מקור הכאבים, וכן הקשר שלהם לאנדומטרין - אינו ברור. יש מקום לבדיקה.
אם המחזור טבעי, והיה ביוץ - אין צורך בתמיכה כלשהי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה, האם בדיקה
איילה10/03/2009אצל רופא הנשים שלי באולטראסאונד או רופא אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא נשים
פרופ' שחר קול10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי, ד"ר... עוד שאלה..מרשמלו09/03/2009
נאמר לי על ידי הרופא, שבמידה והזרעה מספר 3 נכשלת, עוברים לIVF... קצת רקע: זרע תקין, ואצלי בעיית ביוץ קלה לדברי הרופא.. המחזור האחרון שלי היה ב16/2.. מתי אני אמורה להגיע לרופאה שלי על מנת להתחיל את ההכנה לIVF? סליחה על המון שאלות... חג שמח, ד"ר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדן שלום
פרופ' שחר קול09/03/2009מציע לגשת בהקדם, בלי קשר למועד המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קול...
מרשמלו09/03/2009המון תודה על התשובה אני אמורה (לא לקבל) מחזור ב16/3.. כי אני אחרי הזרעה.. אתה עדיין מציע לגשת לרופא ליתר הביטחון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהבר09/03/2009
בוקר אור ד"ר. עשיתי אתמול מעקב זקיקים לאחר 10 ימי של הזרקת גונל F במינון 75. היה זקיק בגודל 14 מ"מ ו 2 בגודל 12 מ"מ. נאמר לי להזריק ביום רביעי מזרק וחצי של אוביטרל ולקיים יחסים ביום חמישי בלילה וביום שישי בבוקר. בדיקות דם: Estradiol 1407.0 pmol/L Progesterone 0.6 nmol/L LH 3.2 mIU/mL שאלותיי הן: 1. האם הזקיק יספיק להגיע ביומיים לגודל של 18 מ"מ??? האם אני לא מזריקה אוביטרל מוקדם מדי? האם אני לא צריכה לעשות מעקב זקיקים ביום שלישי שוב? 2. מדוע מזרק וחצי ולא מזרק אחד של אוביטרל? האם יש תופעות לוואי? כאבים? 3. האם גונל F מנפח את הבטן? 4. תודה רבה ד"ר, שיהיה לך חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
פרופ' שחר קול09/03/20091. אם אני מחשב נכון - 3 ימים, לא יומיים. סביר כי יגיע לקוטר הנידרש.
2. לא יודע. היצרן ממליץ על מזרק אחד. מה משקלך? אין תופעות לוואי.
3. כן, באופן זמני.
4. חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני 1.63 ומשקלי 75.
בר09/03/2009אני 1.63 ומשקלי 75.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להודות על התשובה מהירה !!!!!
lili09/03/2009תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרק אחד - מספיק
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר קולג'ווווווו09/03/2009
היי יום ראשון של מחזור אחרון 27.1.09 זריקת אוביטרל 12.2.09 האם עליי לחשב את גיל ההריון מיום המחזור או מזריקת האוביטרל מכיוון שהזריקה ניתנה אחרי יותר מ- 14 יום , התפתחות הזקיקים הייתה איטית ומהיום הראשון של המחזור עד הזריקה עברו 17 ימים אז אני מניחה שהביוץ היה יום וחצי אחרי האוביטרל. כלומר 19.5 ימים מהמחזור. איך עליי לחשב את גיל ההריון ( ללא הפריה והזרעה קיום יחסים בלבד עם תזמון ביוץ בעזרת אוביטרל)??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל ההריון
פרופ' שחר קול09/03/2009מיום האוביטרל + 12 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שלוש שאלות קצרות - בבקשה ...
ג'ווווווו09/03/2009נקבע לי אולטרסאונד ראשון יום חמישי הקרוב. זה לא מוקדם מידי? כי אם לפי אוביטרל + 12 ימים מחשבים את גיל ההריון זה אומר שאני בשבוע - 5 + 2 ובים חמישי אני יהיה בשבוע 5 + 5 , הבנתי שדופק עובר ניתן לראות רק משבוע 6 ועוד שאלה קטנה - באולטרסאונד הקרוב מה ציריכים בידיוק לראות? ועוד אחת וזהו - יש לי בשבועיים האחרונים הפרשות חומות האם נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול-מנוגון
תותית09/03/2009יכול להיות שאחת מתופעות הלואי של המנוגון היא תשישות ובחילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אופייני
פרופ' שחר קול09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה !!!
ג'ווווווו09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)